Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yav sen ne yaptın ne ettin yav yıktın geçtin buralarıneyse benim izin sonrası dönüşümün hüsran sonucunu biraz nötrleriz belki
Bebiş ben de anlamadım valla kaçamaklı bir hafta sonuydu oysa mucizevi ananaslı suyuma bağlıyorum nötrleriz canım sen haftaya bomba gibi geliyorsun ben bu hafta çok verdim haftaya azcık gider kesin

redsonja87 tatlım sende mi izne ayrılmak istiyorsun tam anlayamadım kilo almak için mi hele bir açıkla neden stres oldun ona göre not düşelim
Yok kaptankuşum izne ayrılmak istemiyorum. Evet bir iki kilo alayım ki, buradaki misyonum çabucak bitmesin diye düşünmüştüm ancak ıı ıhh olmaz öyle, hedefe doğru uygun adım marş ileri

Ay hedef kiloma 2 kilo kalınca bir duygulandım. Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı

Yaaa hahahhaahaj
Ben bugün yorgunluktan bezdim algılarım kapalı hiç birşey anlamam ima kinaye şaka şuka yapmayın zira pat diye ne yazarsanız onu anlarım

Ayy kızlar güzel eksilerinizi gördüm dönemedim affedinn bugün hastane baya zorladı emre her doktorda ağla ağla birde kan verdi son vuruş yaptı resmen çile çektik listeyi paylaştım yemek yapacağım haldır haldır sonra tümmmn saknliğimle kafamı toplayıp burdayım inşallah

Bebiş ben de anlamadım valla kaçamaklı bir hafta sonuydu oysa mucizevi ananaslı suyuma bağlıyorum nötrleriz canım sen haftaya bomba gibi geliyorsun ben bu hafta çok verdim haftaya azcık gider kesin
Ay inşallah bomba gibi patlatacağım ortalığıkaçamaklı olunca insan korkuyor daha çok gidiyor sonra rahatlayıp ay kaçamak yapınca da gidiyor demek diyince de alınıyor

Kolay gelsin kaptanımbebişe de geçmiş olsun

Ay beraber mezun olacağız ortişkom haftaya da mezun olabilirim ama bir hafta daha belkleyeceğim
Kıyamam kuzucuğa çok geçmiş olsun
kolay gelsin bekliyoruz kaptancım
Ay inşallah bomba gibi patlatacağım ortalığıkaçamaklı olunca insan korkuyor daha çok gidiyor sonra rahatlayıp ay kaçamak yapınca da gidiyor demek diyince de alınıyor
bu hafta kaçamak yapmam inşallah nasıl olsa gidiyor diye yoksa dediğin gibi anında artı yok ama son iki haftam o yüzden full konsantre özellikle haftaya full detoks geçireceğim

Ben de şu 3haftada güzel şeyler başarmak istiyorum en azından bi 3 kilo giderse çok mutlu olurum

Bi de bilirsin ben de detoks manyağıyım ama şu haftayı detokssuz geçireyim sonraki hafta 1 gün mutlaka detoks yaparım

Gider bence canım ya detoks yapmıyorsun artık zaten o yüzden bir al bir ver de olmaz düzenli verirsin en kötü son hafta detoks yap sadece
Aynen tatile gitmeden önceki hafta ekstra dikkat edeyimyeni bi detoks bulduk 1 günde 1 kg diye yapan kadın 2.2kg vermiş günde ve sonraki gün de geri almamak için yenilecekleri yazmış çok fena girdi beynime o onu yapmak için sabırsızlanıyorum

Benle de paylaş canım hiç detoks yapmadım daha önce ama yapabileceğim bir şeyse denemek isterim

Benle de paylaş canım hiç detoks yapmadım daha önce ama yapabileceğim bir şeyse denemek isterim
Benim normalde en sevdiğim hurma detoksudur en işe yarayan da o zatenama bu attığımda aç kalma garantisi çok yüksek çünkü sadece sıvı gibi

Eklentiler

• Screenshot_20210618-181448_Instagram.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210618-181455_Instagram.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 35
Sukur kaptanim sevindim saglik olsun da kontrol icin koşturmak yine iyi. Asi da sifa olsun insallah hastalik uzak olsun

Ben daha baslamadim ise bu hafta evrak teslim ettim telefon bekliyorum.heran arayip yarin gel diyebilirler.

Amaaa ben cok kilo aldim takima gelmeden bi kac kilo vereyim oyle geleyim dedim ama yok 2 verip gerisin geri aliyorum burasi olmadan yapamayacagima karar verdim bana da yer var mi kenara koseye sıkışıveririm

Hatırlıyor musun sana demiştim, ben mezun olmadan sen 7 li sayılara düşeceksin diye. Nereden nereye yahu, ben daha geleli ne kadar oldu ama sen 10 kiloya yakın verdin neredeyse Yoookkk yok cidden ağlamıyorum, gözüme müyendiz hanimin ipi kaçtı

Tatlım hazır kulaklarını çınlatmışken, sınavın nasıl geçti bakalım? yarimuhendis

Benim normalde en sevdiğim hurma detoksudur en işe yarayan da o zatenama bu attığımda aç kalma garantisi çok yüksek çünkü sadece sıvı gibi
Ay bu zormuş ben hurma detoksunu deniyim önce yapabilirsem eğer bunu da yapmaya çalışırım
Evet ya o zaman acaba diyordum ama gerçekleştiHep beni çok motive ettin canımAllahtan çabuk kilo verebiliyorum ben de buraya geleli 2.5 ay oldu 17 kilo verdim daha verecek kilom var ama biraz tatile ihtiyacım var yoruldum biraz

Bildiriyorum 1500 tane ip atladım oturdum şimdisağ ol canım sınavım iyiydi son 2 sınav 1 ödev sonra mezunn

Yaaa sana yer olmaz mııııııı aşkımsuuuu

Hurma detoksi iyidir katı bir şeyler yiyorsun en azındanson hafta dene sen de güzel yüzdeyle mezun olama mezun olunca buralardan kopmak yok heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…