- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.661
Tebrik ederim
Olsun eksi eksidir haftaya tarti oncesi daha dikkatli olursun
Belli ki odem olmus ama eksi hala senin bugun tartiya yansimamis olabilir ama srn o eksiyi gormussun buda haftaya daha guzel sonuclar alacagini gosterir
Cok iyi masallah yuzden 2 ye bolunecekti cok iyi bir eksiyle gelmissin tebrik ederim
guzel dilekler bizde bu noktalara geliriz insallah tebrik ederim
Tebrik ederim
Yiiaaaaa
Bunu acı bir şekilde tecrübe etmiş bulunmaktayımAkşam en hafif geçmesi gereken öğün demi gerçekten çok fark ediyor ama olsun o eksi cebimizde haftaya fazla fazla göreceksin
Ortim üzülme bir aksam yemeği daha bile cok fark ediyor kendimden biliyorumOysa dün sabah 64.05 görünüyordum. Bir akşam yemeği bu kadar fark eder mi ya çok üzgünüm
Diyetisyene mi baslayacaksin cok sevindim hayırlı olsunİnşallah öyle olur, son dakika kendi kaleme gol atmış gibi hissediyorum.
Diyetisyen programına da bugün başladım haftaya her şey muhteşem olacak
Sağ ol canımTebrik ederimne güzel bir sonuç
Sağ ol bebeğim yaYiiaaaaasen üç milyor milyon milyar sen sen naptın sennnnnn. Şahane şahane şahanesin ortim, maşallah. Dönüp dolaşıp gözleri kalpli emoji koyasım var azmine. On yüz milyon kalp beybim mwaaahh
Sağol ortim, telafi edeceğimOrtim üzülme bir aksam yemeği daha bile cok fark ediyor kendimden biliyorum
Aslında başladım bu sabah itibariyle. İşi sıkı tutmam gerek yaz geldiDiyetisyene mi baslayacaksin cok sevindim hayırlı olsun
Harika bir sonuç tebrik ederim orti, seni de dibe çektimCherry Mom kaptanım günaydın. Bugün bildirimde bulunabiliyorum
55.1
-1.2
-%2.1
Büyük oynayıp haftaya kilo hedefimi de 53.5 yapıyorum
Tamam kaptanım eve geçiyorummelita09 bekliyorum
Tşkler canım bende tebrik ederim inşallah daha güzel sonuçlar alırız..Tebrik ederim
Olsun eksi eksidir haftaya tarti oncesi daha dikkatli olursun
Belli ki odem olmus ama eksi hala senin bugun tartiya yansimamis olabilir ama srn o eksiyi gormussun buda haftaya daha guzel sonuclar alacagini gosterir
Cok iyi masallah yuzden 2 ye bolunecekti cok iyi bir eksiyle gelmissin tebrik ederim
guzel dilekler bizde bu noktalara geliriz insallah tebrik ederim
Tşkler canım bende tebrik ediyorum beni geçtin daha iyi sonuçlaraOlsun canım haftaya dikkat edersin eksi gelir
ooo tebrikler canım çok çok iyi gitmiş
Oy kuzum tebrikler çok güzel vermişsinay ayrılma bizden ama kilo da alma tam bir ikilem
Tşkler canım bende tebrik ederim kuzu hepbirlikte iyi sonuçlar görelimAkşam en hafif geçmesi gereken öğün demi gerçekten çok fark ediyor ama olsun o eksi cebimizde haftaya fazla fazla göreceksin
Canım harika sonuç tebrik ederim
Yaa hedefine ulaş ama bizi bırakma sakın
Harika ilerliyorsun tebrik ederim kuşum
Evet canım ödem de olabilir demiii (züğürt tesellisi oluyor bu benimki) inşallah kağnı gibide olsa gidiyor kilolar daha ne isteyeyim
Yaa bana cok iyi geldinHarika bir sonuç tebrik ederim orti, seni de dibe çektimüzgünüm
Selam canım iyiyim diyelimm bugün full hastanedeydim yaa canım çıktı covid aşısına gittim geldim çocuğun göz cocuk dok.kontrollleri vardı ona gittik yeni girdim eve cuma listesini ancak toparlıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?