- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.701
aslında 10 teemuzda bi mola verecektim ama alın , devam edeyim salmamayayım :)runib seni asıl listeye alıyorum canım sıkıntı yok değil mi ? 2 ay izin hakkın olmuyor bu süreç içinde çok önemli bir durum olmadıkça takım içi katılım ve kilo bildirimleri çok çok daha önemlik arz edecek
Daha yeni başlıyoruzaslında 10 teemuzda bi mola verecektim ama alın , devam edeyim salmamayayım :)
Hayırlısı canım şuan en tatlı bekleme herşey okey nasılsaSukur kaptanim sevindim saglik olsun da kontrol icin koşturmak yine iyi. Asi da sifa olsun insallah hastalik uzak olsun
Ben daha baslamadim ise bu hafta evrak teslim ettim telefon bekliyorum.heran arayip yarin gel diyebilirler.
Amaaa ben cok kilo aldimtakima gelmeden bi kac kilo vereyim oyle geleyim dedim ama yok 2 verip gerisin geri aliyorum burasi olmadan yapamayacagima karar verdim bana da yer var mi kenara koseye sıkışıveririm
66 oldukatan sonra bırakırım , sorumluluk hissederim iyi olur :) teşşekkeürlerDaha yeni başlıyoruz:))) hayırlı olsun canım
İzin hakkı 2 ay olmuyor ama çok acil bir durum olursa yarışmadan ayrılmak istiyor deriz ne yapalım
Sağol canım teşekkür ederizKıyamam kuzucuğa çok geçmiş olsun
kolay gelsin bekliyoruz kaptancım
Ya kusuumm mezun olmadan yakaladim seniYaaa sana yer olmaz mııııııı aşkımsuuuu
Ya cook sukur canim. Sıkıntılı bekleyisi atlattikHayırlısı canım şuan en tatlı bekleme herşey okey nasılsa
Ne kenar köşesi sen gel direk listeye alalımm madem çok aldın yüzde 5 i geçmiştirçoğu fos kilodur karar verirsen hızlıca gider eminim
Geçmiş olsun gözün aydınBildiriyorum 1500 tane ip atladım oturdum şimdisağ ol canım sınavım iyiydi son 2 sınav 1 ödev sonra mezunn
14 kiraz ve 15 fındık kalorisi azmı , ben korkudan 4-5 anca yiyorum :) bacacağım17 haziran
11.00 : 1 yumurta,1dilim peynir,salatalık domates,14 tane kiraz,1 dilim tb ekmek
14.30 : 1 kupa sade nescafe,15 tane fındık
18.15 : 2kepçe çorba,2 tane salatalık yarım dilim tb ekmek
Su : 2.8lt normal,1lt tarçınlı limonlu su
Spor : 20dk bölgesel,1500 tane ip
Cherry Mom ummhnisa runib
Benim mezun olmama çok var canım her türlü yakalardınYa kusuumm mezun olmadan yakaladim seni
Ya cook sukur canim. Sıkıntılı bekleyisi atlattik
Listeye girmek icin kac kilo olmam lazim hazir cumayken ona gore foto atayim kaptanimama tok karnina
Sağ ol canımGeçmiş olsun gözün aydın
75,5 olduğunda yüzde 5 üstü oluyorsun canımYa kusuumm mezun olmadan yakaladim seni
Ya cook sukur canim. Sıkıntılı bekleyisi atlattik
Listeye girmek icin kac kilo olmam lazim hazir cumayken ona gore foto atayim kaptanimama tok karnina
Canım 14 kirazın ortalama kalorisi 95-100arasıdır. Fındıkların da tanesi 10 kalori olsa 150 kalori olur ara öğün için ideal bi kalori diye düşünüyorum ama tabi vücudunun onlara verdiği tepki de önemli14 kiraz ve 15 fındık kalorisi azmı , ben korkudan 4-5 anca yiyorum :) bacacağım
Ah kaderdasim benim beraber veririz insallahBenim mezun olmama çok var canım her türlü yakalardınizinden sonra ben de bugün üst listrye giriş yaptım kilo aldım baya şimdi onları verme zamanı
Kaptanim ben gectim oraları ya simdi tarti fotosu atsam kabul oluyor mu haftaya cumaya kadar ne olacagi belli olmaz belki inerim 75.5 altina o zman da listeye giremem nasil yapacagiz75,5 olduğunda yüzde 5 üstü oluyorsun canım
Yok yok canım alt listeden devam edeceğim inşallah daha verecek çok kilom varHurma detoksi iyidir katı bir şeyler yiyorsun en azındanson hafta dene sen de güzel yüzdeyle mezun ol ama mezun olunca buralardan kopmak yok heeeee
UYE | 14 Haziran | 16 Haziran |
| ------ | ------ |
| 4+6 | 5+6 |
| 7 | 7 |
C Cagrihilal1 | 1+4 | 1+4 |
| 2+4+7 | 2 |
| ------ | ------ |
| ------ | ------ |
| 1 | ------ |
| 1 | 1 |
G gibivegibi | 1+3 | ------ |
| ------ | ------ |
M monarosaa | 2+4 | 2 |
| 2 | ------ |
| ------ | 1 |
Ay canım geç gördüm zaten listenin son paylaşım saatine 3 dk kala yazmışın hesapla düzenle dön paylaş aynı saniye görsem bile zorduEn son 77 lerdeydimama 2 gundur yatili misafirim var ipin ucunu kacirdim ben inemem 75.5 altina haftaya haftaya ust limitleri zorlayarak girerim artik listeye
Teşekkür ederiz canım14-20 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 14 Haziran 16 Haziran kollontai ------ ------ yarimuhendis 4+6 5+6 ummhnisa 7 7 C Cagrihilal1 1+4 1+4 hzlsel 2+4+7 2 redsonja87 ------ ------ matteroftime ------ ------ Anka 1 ------ runib 1 1 G gibivegibi 1+3 ------ birniyetmeselesi ------ ------ M monarosaa 2+4 2 furusan 2 ------ Lizozom55 ------ 1
Cherry Mom kaptanım dün paylaşmam lazımdı ama aklımdan uçmuş gitmiş
Yok kaptanım anneme gittik geldik evdeyim bu ara beni uykusuzluk mahvetti çok modumu düşürüyor zaten uykuya çok düşkün bir yapım varTeşekkür ederiz canım
Dün sende moralsizim flan demişsin ne oldu kuzum sen annenin yanındasın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?