Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında 10 teemuzda bi mola verecektim ama alın , devam edeyim salmamayayım :)

Hayırlısı canım şuan en tatlı bekleme herşey okey nasılsa

Ne kenar köşesi sen gel direk listeye alalımm madem çok aldın yüzde 5 i geçmiştir çoğu fos kilodur karar verirsen hızlıca gider eminim

Yaaa sana yer olmaz mııııııı aşkımsuuuu
Ya kusuumm mezun olmadan yakaladim seni
Ya cook sukur canim. Sıkıntılı bekleyisi atlattik

Listeye girmek icin kac kilo olmam lazim hazir cumayken ona gore foto atayim kaptanim ama tok karnina

14 kiraz ve 15 fındık kalorisi azmı , ben korkudan 4-5 anca yiyorum :) bacacağım

Ya kusuumm mezun olmadan yakaladim seni

Ya cook sukur canim. Sıkıntılı bekleyisi atlattik

Listeye girmek icin kac kilo olmam lazim hazir cumayken ona gore foto atayim kaptanim ama tok karnina
Benim mezun olmama çok var canım her türlü yakalardınizinden sonra ben de bugün üst listrye giriş yaptım kilo aldım baya şimdi onları verme zamanı

14 kiraz ve 15 fındık kalorisi azmı , ben korkudan 4-5 anca yiyorum :) bacacağım
Canım 14 kirazın ortalama kalorisi 95-100arasıdır. Fındıkların da tanesi 10 kalori olsa 150 kalori olur ara öğün için ideal bi kalori diye düşünüyorum ama tabi vücudunun onlara verdiği tepki de önemli

Benim mezun olmama çok var canım her türlü yakalardınizinden sonra ben de bugün üst listrye giriş yaptım kilo aldım baya şimdi onları verme zamanı
Ah kaderdasim benim beraber veririz insallah
75,5 olduğunda yüzde 5 üstü oluyorsun canım
Kaptanim ben gectim oraları ya simdi tarti fotosu atsam kabul oluyor mu haftaya cumaya kadar ne olacagi belli olmaz belki inerim 75.5 altina o zman da listeye giremem nasil yapacagiz

En son 77 lerdeydim ama 2 gundur yatili misafirim var ipin ucunu kacirdim ben inemem 75.5 altina haftaya haftaya ust limitleri zorlayarak girerim artik listeye

En son 77 lerdeydim ama 2 gundur yatili misafirim var ipin ucunu kacirdim ben inemem 75.5 altina haftaya haftaya ust limitleri zorlayarak girerim artik listeye
Ay canım geç gördüm zaten listenin son paylaşım saatine 3 dk kala yazmışın hesapla düzenle dön paylaş aynı saniye görsem bile zordu
Yüzde 5 i bozma

Teşekkür ederiz canım
Dün sende moralsizim flan demişsin ne oldu kuzum sen annenin yanındasın değil mi

Teşekkür ederiz canım
Dün sende moralsizim flan demişsin ne oldu kuzum sen annenin yanındasın değil mi
Yok kaptanım anneme gittik geldik evdeyim bu ara beni uykusuzluk mahvetti çok modumu düşürüyor zaten uykuya çok düşkün bir yapım vareskiden öğle uykusuna yatardım ama kilo yapar diye o da bitti günlük 4-5 saat uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum tatile son iki hafta diye kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…