- 29 Nisan 2016
- 3.062
- 11.827
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.121
İnşallah canım yarına şöyle +500 kalsa cumaya kadar halledebilirim diye düşünüyorum ama tabi hayal 1kilo eksilemem bu menüyle birgünde.İnşallah canım sen de sabitleyebilirsen bu haftayı çok güzel olurolsun regl istisnai bi durum zaten insanın yemeyeceği şey bile olsa yiyesi geliyor
Belli olmaz canım valla benim hiç umudum olmayan günlerde güzel eksiler gördüm bol bol su içİnşallah canım yarına şöyle +500 kalsa cumaya kadar halledebilirim diye düşünüyorum ama tabi hayal 1kilo eksilemem bu menüyle birgünde.
Ben de çok fenayım ya bu hafta eksi görebilirsem ne mutlu bana kıtlıktan çıkmışcasına yedim regl etkisi herhalde diyorum hiç yapmazdım böyle şeylerCanım menün sporun harika yine valla bu hafta senden çok iyi Bi eksi gelecek
Daha da iyi olmalıydı menüm ama regli etkisiyle hep elim tatlı şeylere gidiyor bugün. Bu haftayı sabit bitirebilirsem bile çok sevinicem
Ay afiyet olsun ortim canını sıkma. Nazar ettik seniG gibivegibi ortim bugün menü paylaşmayacağım çünkü çıldırmış gibiydim elime ne geçirdiysem yedim resmen iki gün çok dikkat etmem lazım inşallah cozutmam bu iki gün
Acıkıyorum kuzu acıkmazmıyım su içiyorum erken uyumaya çalışıyorumAzıcık yemişsin canım nasıl acıkmıyorsunara öğün ekleyebilirsin aslında kalorin baya az olmuştur spor da gayet iyi
Lalanga ne diye hemen Google amcamıza sordumhem kızartma hem de karbonhidrat ayrılıklı olmuş kuzum diğer günler biraz daha dikkat etmelisin spor da eklersen inşallah gider kilolar güzelce
Kıyamam canım dikkat et aman gitmesin emekler boşa çok iyi verdin beni de geçtin tebrikler valla nolur dikkat sonuç çok iyi olacakG gibivegibi ortim bugün menü paylaşmayacağım çünkü çıldırmış gibiydim elime ne geçirdiysem yedim resmen iki gün çok dikkat etmem lazım inşallah cozutmam bu iki gün
ortim dukan birası faydalımı çok gördüm bu sayfada inceleleyim BAKALIM . 15 bin adım koydu banaSabah yok
Öğlen ezogelin çorba, 5 köfte
Akşam 1 cheddarlı adana dürüm (evet bunu yaptım)
1 dukan birası
2 filtre kahve
2 litre su
15000 adım
Akşamüstü 6 da uydum 8 de kalktım dengem şaştı kalktığımda çok açtımAy afiyet olsun ortim canını sıkma. Nazar ettik seni
Kilolar çok olunca canım süreçte uzuyor ben de çok sıkıldım neredeyse 1 sene olacak ama hala verecek bir sürü kilo var ben geçen yaz o fit insanlar yüzünden diyete başladımAcıkıyorum kuzu acıkmazmıyım su içiyorum erken uyumaya çalışıyorumçok sıkıldım canım bu diyet işinden bir an önce sonuca varayım istiyorum ama olmuyor zaman 1 günde gelmedi sonuçta bu kilolar ama yaz ayında sanki daha çabuk olsun diye nebilim denize gittik geçen gün moralim bozuldu öyle fit insanlar görünce
Ben de öyle diyorum canım bunca emek boşa gitmemeli ama inişler çıkışlar oluyor bu da böyle en azından 7li rakamları görsek ama az kaldı ikimiz içinde birkaç hafta sonra inşallah göreceğiz ikimiz de çok güzel kilolar verdikKıyamam canım dikkat et aman gitmesin emekler boşa çok iyi verdin beni de geçtin tebrikler valla nolur dikkat sonuç çok iyi olacak
Yok ortim hiç de çok değil kahvaltı etmediğin için dengelemiş aslında kahvaltıyı doyurucu etsen akşam çok acıkmazsın vaktin mi olmuyor sabahları ama spor çok çok iyiKahvalti 1 poset kahve
Oglen 1 paket eti form
Aksam üstü 1 sutlu kahve
Aksam; orta porsiyon menemen. 1 bucuk dilim ekmek
2 kabak 250 gram light yogurt
1 dilim elma
Su 2 litre olacak
Spor 65 70 dakika eliptik yaptım tempolu (kalori segmeti 600 kaloriyi gösterdi)
5000 adim
Aksam cok yedim ama sporla telafi ettiğimi düşünüyorum
Unutmadım da spor gününde spor yapmayıp diğer günler yaptım ondan
Ben de çok iştahlıyım ya biraz daha az olsaydı keşke
Harikasın! Benim de kötü değil bugün
Tebrikler canım
Süpersin bu saatte yapmışsınAh ortim sporum bu vakte kaldı canım çıktı
Olsun olsun önemli olan yapmak, çok merak ediyorum cumayı. Normalde her gün tartılırdım şimdi sabrediyorum.
22 Haziran
Kahvaltı:
2 yumurtadan omlet, minik bir dilim tahıllı ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin
Akşam:
Izgara et, 1 servis kaşığı patates püresi
Ara: şekersiz çay , sade Türk kahvesi, 1 minik kare çikolata, biraz çubuk kraker
Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie
furusan Cherry Mom ummhnisa
Gündüz fırsatım olmadı ama şimdi iyi oldu. Acaba sirkeli ya da limonlu bir sıcak su içsem mi?Süpersin bu saatte yapmışsınİnşallah güzel eksiler olur her gün tartılmak da iyi değil ben tatil dönüşü diye her gün baktım bu hafta
Karbonu nasıl sıfırlayacaksam her şeyde var mübarekhzlsel olur canım öyle şeyler şimdi oflanıp niye yedim demek yerine telafi etmeye bakacaksın. Karbonu sıfırla 2 gün sebze ağırlıklı beslen
UYE | 21 Haziran |
| ------ |
| 5+6 |
| 1 |
C Cagrihilal1 | 1+4+6 |
| 2 |
| ------ |
| ------ |
| 1 |
G gibivegibi | 3 |
M monarosaa | 1 |
| ------ |
| 1 |
| ------ |
| ------ |
| ------ |
Eski ortim ortamlarda cikolata yiyerek zayifladim dersinslm kızlarrr :)
sabah omlet zeytin peynirr
öğle kuru fasület 5 kaşık pilav ayran
akşam brokli
kahve 2 kare çikolata
15 bin adım
2 lt su
Ortim hiç çok değil mi menün buna mi canin sıkıldıİçim elvermedi paylaşayım menümü kınayın hanımlar beni
Kahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, yarım domates, yarım salatalık, 1 dilim hindi füme, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
Ara
10 kiraz, züber, 1 LT detoks suyu
Akşam
Litalif kuru meyveli bar, 2 adet yaprak galeta, etli türlü, 2 yk yoğurt, 2 wasa, 4 dilim hindi füme
2 LT su, beyaz çay / spor yok
Cherry Mom ummhnisa G gibivegibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?