Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canım sen de sabitleyebilirsen bu haftayı çok güzel olurolsun regl istisnai bi durum zaten insanın yemeyeceği şey bile olsa yiyesi geliyor
İnşallah canım yarına şöyle +500 kalsa cumaya kadar halledebilirim diye düşünüyorum ama tabi hayal 1kilo eksilemem bu menüyle birgünde.

Canım menün sporun harika yine valla bu hafta senden çok iyi Bi eksi gelecek

Daha da iyi olmalıydı menüm ama regli etkisiyle hep elim tatlı şeylere gidiyor bugün. Bu haftayı sabit bitirebilirsem bile çok sevinicem
Ben de çok fenayım ya bu hafta eksi görebilirsem ne mutlu bana kıtlıktan çıkmışcasına yedim regl etkisi herhalde diyorum hiç yapmazdım böyle şeyler

Acıkıyorum kuzu acıkmazmıyım su içiyorum erken uyumaya çalışıyorum çok sıkıldım canım bu diyet işinden bir an önce sonuca varayım istiyorum ama olmuyor zaman 1 günde gelmedi sonuçta bu kilolar ama yaz ayında sanki daha çabuk olsun diye nebilim denize gittik geçen gün moralim bozuldu öyle fit insanlar görünce

G gibivegibi ortim bugün menü paylaşmayacağım çünkü çıldırmış gibiydim elime ne geçirdiysem yedim resmen iki gün çok dikkat etmem lazım inşallah cozutmam bu iki gün
Kıyamam canım dikkat et aman gitmesin emekler boşa çok iyi verdin beni de geçtin tebrikler valla nolur dikkat sonuç çok iyi olacak

Ay afiyet olsun ortim canını sıkma. Nazar ettik seni
Akşamüstü 6 da uydum 8 de kalktım dengem şaştı kalktığımda çok açtım kendimi frenlemeye çalışsamda çok kaçırdım spor da yapasım gelmedi battı balık yan gider ama iki gün çok dikkat edeceğim orticim
Kilolar çok olunca canım süreçte uzuyor ben de çok sıkıldım neredeyse 1 sene olacak ama hala verecek bir sürü kilo var ben geçen yaz o fit insanlar yüzünden diyete başladım inşallah bu yaz olmadı ama bir sonraki yaz biz de fit olacağız
Kıyamam canım dikkat et aman gitmesin emekler boşa çok iyi verdin beni de geçtin tebrikler valla nolur dikkat sonuç çok iyi olacak
Ben de öyle diyorum canım bunca emek boşa gitmemeli ama inişler çıkışlar oluyor bu da böyle en azından 7li rakamları görsek ama az kaldı ikimiz içinde birkaç hafta sonra inşallah göreceğiz ikimiz de çok güzel kilolar verdik

Yok ortim hiç de çok değil kahvaltı etmediğin için dengelemiş aslında kahvaltıyı doyurucu etsen akşam çok acıkmazsın vaktin mi olmuyor sabahları ama spor çok çok iyi

Unutmadım da spor gününde spor yapmayıp diğer günler yaptım ondan

Ben de çok iştahlıyım ya biraz daha az olsaydı keşke

Harikasın! Benim de kötü değil bugün

Tebrikler canım

Ah ortim sporum bu vakte kaldı canım çıktı

Olsun olsun önemli olan yapmak, çok merak ediyorum cumayı. Normalde her gün tartılırdım şimdi sabrediyorum.

Ah ortim sporum bu vakte kaldı canım çıktı

Olsun olsun önemli olan yapmak, çok merak ediyorum cumayı. Normalde her gün tartılırdım şimdi sabrediyorum.
Süpersin bu saatte yapmışsın İnşallah güzel eksiler olur her gün tartılmak da iyi değil ben tatil dönüşü diye her gün baktım bu hafta

Çubuk kraker dışında menün çok güzel ortim spor da yapmışsın oh, tartıya çıktın mı bugün?

hzlsel olur canım öyle şeyler şimdi oflanıp niye yedim demek yerine telafi etmeye bakacaksın. Karbonu sıfırla 2 gün sebze ağırlıklı beslen
Karbonu nasıl sıfırlayacaksam her şeyde var mübarek ama iki gün kabak yemeyi planlıyorum etkisi olur inşallah

slm kızlarrr :)
sabah omlet zeytin peynirr

öğle kuru fasület 5 kaşık pilav ayran

akşam brokli

kahve 2 kare çikolata

15 bin adım
2 lt su
Eski ortim ortamlarda cikolata yiyerek zayifladim dersin
Ortim hiç çok değil mi menün buna mi canin sıkıldı
Sabaha kahvaltı yapamıyorum 6 da kalkiyorum o saatte de canım bisey istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…