- 29 Nisan 2016
- 3.062
- 11.827
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.261
Bende degistirdim simdi eski tarti yenisinden az tartmaya basladiGeçen haftalarda yine tartıyı değiştireyim bu beni fazla tartıyor dedim eşim dur ben tartılayım dedi onu normal gösterdiVe izin vermedi bana kalsa herhalde ayda bir yeni tartı alacağım
Gecmis olsun canim. Allah dermansiz dertler vermesin. Insallah en kisa surede sagligina kavusursun. Zayiflamak buyuk zamanlar aliyor. Psikolojiyide ister istemez yoruyor. Eger zor gelecekse koruma modunda takilip en azindan yukunu agirlastirmamaya calis. Daha hafif daha esnek bir yol izle.Günaydın herkese
Bu bir demotivasyon yazısıdır. Bir süredir boğuştuğum döküntülü hastalığım neredeyse tüm vücudumu sardı. Biraz terlesem anında kaşıntı başlıyor ama kaşımak yasak. Duş da yasak. Ensem dahi o döküntülerle kaplı. Saçlarım da kısa olduğu için çok belli oluyor. Dermatolog, enfeksiyon hastalıkları.. Hepsi gördü fakat tedavi hiçbir işe yaramadı. Alerji ilacı içiyorum halsizlikten perişan oldum. İştahımı sormayın gitsin. Değil tempolu yürümek işe giderken bile zorlanıyorum terlememek için. Dün aynada kendimi gördüm eskisi gibi değilim. İştahımı açan şey de ilaçlar değil. Tamamen psikolojik yediğimi düşünüyorum. Tedavi 1 buçuk ay daha devam edecek ama bittiğinde ben nasıl olacağım hiç bilmiyorum.
Çok teşekkürler canımYeni hayatında inşallah daha güzel bir yaşantı huzurlu mutlu günler geçirirsin canım benimtamamdır sen nasıl istersen
Sağolasın canım, inşallahÇok sevindim senin adına canım ne kadar güzel bir yerde kendine hayat kuracaksın birçok kişinin hayalidir herhalde inşallah her şey gönlünden geçtiği gibi olsun canımcımçok kopma yine de buralardan hallet işlerini bekliyoruz seni burada
İster istemez hareket kısıtlılığı oluyor. Umarım koruyabilirim canım çok teşekkür ederimGecmis olsun canim. Allah dermansiz dertler vermesin. Insallah en kisa surede sagligina kavusursun. Zayiflamak buyuk zamanlar aliyor. Psikolojiyide ister istemez yoruyor. Eger zor gelecekse koruma modunda takilip en azindan yukunu agirlastirmamaya calis. Daha hafif daha esnek bir yol izle.
Teşekkürler canım hepimiz içinCanım inşallah senin için en iyisi olur.
Hepimize nasip olur inşallah gönlündekilerSelam canım
Ne güzel bir karar oralara yerleşmek ya özendim bir anhakkında hayırlısı olsun ve çok çok kolay gelsin bu süreçte menü yazabilecek misin ummhnisa oradanda dönene kadar çıkarsın istersen ?
Canım benim sağolasınKollontaiciğim hayatındaki bu yeni değişiklik sana çok güzel ve çok hayırlı kapılar açarım umarım. Az çok seyahat etmeyi ve hayatında radikal değişiklikler yapmayı sevdiğini öğrendik zaten. Her şey gönlünce olsun tatlım, alt listede de olsan gel yine de buralara ki o pozitif enerjinden nemalanalım biz de biraz.
Cherry Mom kaptankuşum ben de Cuma günü ufak bir tatile çıkıyorum. Yediklerime muhtemelen dikkat edemeyeceğim birkaç gün. Yine de emeklerim zayi olmasın diye ipin ucunu kaçırmamaya çalışırım ancak önümüzdeki hafta takımı olumsuz etkilememek adına izin rica ediyorum veyahut geçici olarak alt listeye geçebiliyor muyum bilmiyorum. Sen en uygun formülü benim hesabıma yazarsın zaten
Çok geçmiş olsun canım önce sağlık sonra diyet, belki diyet bile bir anda şok vs etkilemiş olabilir sen birde kiloyu takma bu süreçte! Stres iyi gelmez, önce sağlık canımGünaydın herkese
Bu bir demotivasyon yazısıdır. Bir süredir boğuştuğum döküntülü hastalığım neredeyse tüm vücudumu sardı. Biraz terlesem anında kaşıntı başlıyor ama kaşımak yasak. Duş da yasak. Ensem dahi o döküntülerle kaplı. Saçlarım da kısa olduğu için çok belli oluyor. Dermatolog, enfeksiyon hastalıkları.. Hepsi gördü fakat tedavi hiçbir işe yaramadı. Alerji ilacı içiyorum halsizlikten perişan oldum. İştahımı sormayın gitsin. Değil tempolu yürümek işe giderken bile zorlanıyorum terlememek için. Dün aynada kendimi gördüm eskisi gibi değilim. İştahımı açan şey de ilaçlar değil. Tamamen psikolojik yediğimi düşünüyorum. Tedavi 1 buçuk ay daha devam edecek ama bittiğinde ben nasıl olacağım hiç bilmiyorum.
Canım menün biraz karbon ağırlıklı olmuş ekmek yemişsin enerjim olmuyor diyorsun haklısın ama zaten hafta sonu muhtemelen bol karbonlu beslendiğin için şu kalan günlerde ekmek yememeni tercih ederdim ödemlerini atman içinSabah
2dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
Ara
2 hurma
Akşam
1dlm çavdar ekmeği
2 ceviz büyüklüğünde fırında patates
1 kase cacık
Su:3lt
1lt de dukan birası
Spor: 17dk zumba
50*4 topuğa dokunma egzersizi
6000 adım
Cherry Mom yarimuhendis @hzlsel
Çok saol canım.Lizozom55 canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede tedavine yanıt verirsin
Hadi ben yetişkinin de çocuk olunca daha çok üzülüyorum.. Allah tüm hastalara şifa versinCanım çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşirsin senin için zor bir süreç olmalı alerji zor benim kızım da da var ve senin gibi denemediğimiz ilaç doktor vs kalmadı rabbim şifa versin herkese
İyi ki varsınız gerçektenCanım kaçamakları azaltman lazım Hilal'in söylediğii gibi, çok güzel analiz etmiş. Bir de bol bol Leslie tavsiye ederim. Haftada 4-5 spor olursa kaçamaklar da çok etkilemez. Bir de kaçamaklar haftasonu olursa cumaya kadar toparlamak için vaktin olur. İnceliyorsan zaten hiç moral bozma, her şey tartıdaki kilo değil önemli olan vücudun sıkılaşıp şekle girmesi
Zaten boyun cok iyi masallaha su anki kilon cok rahatsiz edici bir boyutta değil daha dikkatli davranirsan almazsin. Secimlerine dikkat etmeye çalışsan yeterli olur. Yazin cok terleniyor senin icin sikinti yazi kilo almadan gecirirsen kışa halledersin o zamana kadar da sagligina kavusursun insallah. Sikma canini.İster istemez hareket kısıtlılığı oluyor. Umarım koruyabilirim canım çok teşekkür ederim
23 Haziran
Kahvaltı yok
Öğle:
1 tabak yeşil mercimek, 1 dilim çavdarlı ekmek, yarım kase yoğurt
Akşam:
Tavuk göğüs, 1 servis kaşığı bulgur pilavı
Ara:
Canım çok tatlı çekti, birkaç çatal tirileçe ve az elmalı kurabiye yedim
Aralarda şekersiz çay, kahve, bol su
Spor: Leslie Boosted
Cherry Mom furusan ummhnisa @hzlsel
Ortim kusuruma bakma ben son girdigimde menünü gormemistim megerse erkenden yazmissin sonra arayip da buldumKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin, 1 wasa, yeşil çay
Ara
1 dilim ananas, şeftali(küçük), 1 LT detoks suyu
Akşam
4 ızgara köfte, 3 yk yoğurt, salata
2,5 LT su, kayısı çayı, beyaz çay
3 mil Leslie, 30 dk bölgesel
Cherry Mom ummhnisa G gibivegibi
evet odem icin bol su içiyorumŞimdi gördüm ortim menünü sen kendini tek öğün besleniyormuş say o yüzden akşam çok yediğini düşünme zaten yediklerin de hep sağlıklı yiyecekler tabi kahvaltı metabolizmayı güzel çalıştırır keşke yapabilsen en azından yulaf ve sütle bir kahvaltı yapabilsen bile yeter sana yarın ödem için bir şeyler içebilirsin yeşil çay kiraz saplı çay olabilir
Günaydın canımmmGünaydın kızlar
ortim çok geçmiş olsun. ben burada bir kişiye glüten kesilmesi gerektiğini falan yazmıştım senmiydin acaba. glüteni süt ürürnlerini ve pakettlei gıdaları kesmeyi denedinmi . çok rahatlatır belkiGünaydın herkese
Aramızda kalsın dedim ama dinlemediGit tartindan ozur dile belki insafa gelirben ettim sen etme de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?