Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun canim. Allah dermansiz dertler vermesin. Insallah en kisa surede sagligina kavusursun. Zayiflamak buyuk zamanlar aliyor. Psikolojiyide ister istemez yoruyor. Eger zor gelecekse koruma modunda takilip en azindan yukunu agirlastirmamaya calis. Daha hafif daha esnek bir yol izle.

Yeni hayatında inşallah daha güzel bir yaşantı huzurlu mutlu günler geçirirsin canım benimtamamdır sen nasıl istersen
Çok teşekkürler canım
Sağolasın canım, inşallah yok elimden geldiğince buralardayım zaten

İster istemez hareket kısıtlılığı oluyor. Umarım koruyabilirim canım çok teşekkür ederim

Canım inşallah senin için en iyisi olur.
Teşekkürler canım hepimiz için
Hepimize nasip olur inşallah gönlündekiler Teşekkürler kaptanım evet menü listesini yazmayı unutmuşum oradan da çıksam iyi olur ummhnisa sadece alt listeden kilo bildirimine devam ederim
Canım benim sağolasın aynen seviyorum değişiklikleri seyahati İyi gelecek umarım , buralarda olmaya da devam zaten sadece listelerden çıkayım dedim pek aktif olamıyorum şimdiden güzel keyifli tatiller

Çok geçmiş olsun canım önce sağlık sonra diyet, belki diyet bile bir anda şok vs etkilemiş olabilir sen birde kiloyu takma bu süreçte! Stres iyi gelmez, önce sağlık canım Allah acil şifalar versin

Canım menün biraz karbon ağırlıklı olmuş ekmek yemişsin enerjim olmuyor diyorsun haklısın ama zaten hafta sonu muhtemelen bol karbonlu beslendiğin için şu kalan günlerde ekmek yememeni tercih ederdim ödemlerini atman içinsu müthiş spor da güzel bakalım tarrı bugün ne gösterecek sana

Lizozom55 canım birde homeopati yi bir araştır istersen Hindistana ait bir alternatif tıp. Deri hastalıklarıyla ilgileniyorlar özellikle. Bende bir kez bu yöntemle şifa bulmuştum, lakin ben Hindistan da idim, burada nerede var bilmiyorum. Yaşadığın şehirde bir bakabilirsin. Eminim vardır doktor

Hadi ben yetişkinin de çocuk olunca daha çok üzülüyorum.. Allah tüm hastalara şifa versin

İyi ki varsınız gerçekten ben de iyice baktım çok haklı. Bugün milat olacak. Ekstra dikkat edeceğim

İster istemez hareket kısıtlılığı oluyor. Umarım koruyabilirim canım çok teşekkür ederim
Zaten boyun cok iyi masallaha su anki kilon cok rahatsiz edici bir boyutta değil daha dikkatli davranirsan almazsin. Secimlerine dikkat etmeye çalışsan yeterli olur. Yazin cok terleniyor senin icin sikinti yazi kilo almadan gecirirsen kışa halledersin o zamana kadar da sagligina kavusursun insallah. Sikma canini.

Ah şu tatlıların gözü kör olsun ortim
Bugün tatlı yemeyelim olur mu? Yarına az kaldı

Menülerin gayet güzel

Ortim kusuruma bakma ben son girdigimde menünü gormemistim megerse erkenden yazmissin sonra arayip da buldum
evet odem icin bol su içiyorum sanirim reglm yaklasiyor hem odemim var hem karnim agriyor

ortim çok geçmiş olsun. ben burada bir kişiye glüten kesilmesi gerektiğini falan yazmıştım senmiydin acaba. glüteni süt ürürnlerini ve pakettlei gıdaları kesmeyi denedinmi . çok rahatlatır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…