- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.281
Şimdiye kadar hiç yapmamıştım artık mecburum. Ben de bakcam canımValla google'a yazıp bakıyorum heppaket ürünse de kalorisi yazıyor zaten
Ben şu ana kadar vermem gereken kilonun çoğunu verdim ama en zor kısma geldiğimi düşünüyorum son 15 kilodayım eminim şu ana kadar verdiğim 35 kilodan çok daha zorlayacak beni
Yok yok canım çok takma kafaya daha yeni başladın zaten bundan sonra dikkat edersin daha kolay gider kilolar ben 15 yaşında diyet yaparken 69 kiloyla başlamıştım haftada genelde 700-800 gram gidiyordu kilon az olduğu için zaten büyük rakamlar gitmez o yüzden beklentini çok yüksek tutma ne versen kardır
Canım hafta sonu karbona dikkat ettim ekmek vs. Tüketmedim sadece 1 gün az pilav yedim onun dışında patates makarna falanda yemedim. Anlamadığım şekilde şişim dün akşam arkadaşlarla buluştuk onlarda diyor yüzün gözün çok şişmiş diye hayatımda ilk defa bu kadar şişim. Bugün 500 gr eksilmişim. Tek hedefim sabit gelebilmek bu hafta. Bugün çok dikkat edicem bakalımCanım menün biraz karbon ağırlıklı olmuş ekmek yemişsin enerjim olmuyor diyorsun haklısın ama zaten hafta sonu muhtemelen bol karbonlu beslendiğin için şu kalan günlerde ekmek yememeni tercih ederdim ödemlerini atman içinsu müthiş spor da güzel bakalım tarrı bugün ne gösterecek sana
Yaa çok zor oluyor canım amiiin inşallah sana da şifa olsun ilaçların da hemencik kurtulHadi ben yetişkinin de çocuk olunca daha çok üzülüyorum.. Allah tüm hastalara şifa versin
Derece mi geliyor yoksa senden ortiiiim harikasın valla23 haziran
11.00 : 1 yumurta,1dilim peynir,salatalık domates
14.45 : 1 tane lifalif bar
16.00 : double türk kahvesi,1kare bitter
18.15 : 4tane köfte,1salatalık,1kase yoğurt,1dilim tb ekmek
Su : 3.5lt
Spor : 3mile leslie,1000tane ip
Cherry Mom ummhnisa @hzlsel
Günaydın herkese
Bu bir demotivasyon yazısıdır. Bir süredir boğuştuğum döküntülü hastalığım neredeyse tüm vücudumu sardı. Biraz terlesem anında kaşıntı başlıyor ama kaşımak yasak. Duş da yasak. Ensem dahi o döküntülerle kaplı. Saçlarım da kısa olduğu için çok belli oluyor. Dermatolog, enfeksiyon hastalıkları.. Hepsi gördü fakat tedavi hiçbir işe yaramadı. Alerji ilacı içiyorum halsizlikten perişan oldum. İştahımı sormayın gitsin. Değil tempolu yürümek işe giderken bile zorlanıyorum terlememek için. Dün aynada kendimi gördüm eskisi gibi değilim. İştahımı açan şey de ilaçlar değil. Tamamen psikolojik yediğimi düşünüyorum. Tedavi 1 buçuk ay daha devam edecek ama bittiğinde ben nasıl olacağım hiç bilmiyorum.
Ben de normalde 3 güne bir binge eating yapardm. Burasi cok iyi frenledi valla tesekkur ederim35 kilo vermek harika bir şey olmalı.
Ben de kendimi teselli ediyorum. Az veren yağdan çok veren kastan diye
Haklısın canım. Bi 5leri görseydim ah. Sabırlı olmak lazım. İyi ki burası var gerçekten. Sırf menü yazacağım diye bile kaçamak yapmamaya çalışıyorum
Çok teşekkür ederim. Müjde verip pasta keseceğim bitsin de biÇok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce tedavin olumlu sonuçlanır. Önemli olan sağlık. Güzel haberlerini bekliyoruz
Çok saol canım
Geçen cumadan +1de misin yanı canımCanım hafta sonu karbona dikkat ettim ekmek vs. Tüketmedim sadece 1 gün az pilav yedim onun dışında patates makarna falanda yemedim. Anlamadığım şekilde şişim dün akşam arkadaşlarla buluştuk onlarda diyor yüzün gözün çok şişmiş diye hayatımda ilk defa bu kadar şişim. Bugün 500 gr eksilmişim. Tek hedefim sabit gelebilmek bu hafta. Bugün çok dikkat edicem bakalım
Valla ortim derece gelmez herhalde dün tartıldım yüzdem iyi görünüyor da dereceye yetmeyebilirDerece mi geliyor yoksa senden ortiiiim harikasın valla
Yaa o da kötüdür. Şimdi geçti mi?Ben de normalde 3 güne bir binge eating yapardm. Burasi cok iyi frenledi valla tesekkur ederim
Evet canım geçen cumaya göre +1 im malesef henüz reglim de bitmedi ama yarına kadar biraz daha eksi geleceğimi düşünüyorum. Resmen vücudum 69da korumaya geçti.Geçen cumadan +1de misin yanı canımsabit gel bu hafta yeterli zaten canım belki de ödemin gidecek şişin çekilecek ummadık rakamlar göreceksin tartıda hiç belli olmaz
Valla ortim derece gelmez herhalde dün tartıldım yüzdem iyi görünüyor da dereceye yetmeyebilirbugün tartılamadım yarına tahmin yürütemiyorum o yüzden ama arkadaşımda olmama rağmen güzel yönettim inşallah güzel rakamlar görürüm ve bugün 1 dilim olsa bile ekmek yemeyeceğim
Buraya yazdigimdan beri bir kere yaptim sadeceYaa o da kötüdür. Şimdi geçti mi?
Bugün tartışsaydım net bir şey söyleyebilirdim ama tartılmadım yaeına bana baya bi sürpriz olacak sonuç inşallah iyi yönden olurEvet canım geçen cumaya göre +1 im malesef henüz reglim de bitmedi ama yarına kadar biraz daha eksi geleceğimi düşünüyorum. Resmen vücudum 69da korumaya geçti.
Yaa ne güzel arkadaş ortamında da dikkat edebiliyorsun. Bence yarın Bi derece gelicek senden inşallah
Menün ve sporun harika canım23 Haziran
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, Dereotu, domates, salatalık, çay
Öğle
Yeşil salata
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba, salata
Spor:Leslie boosted, su:2 lt
Cherry Mom matteroftime @umnhisa @hzlsel
Hadi inşallah yarın ola hayraloBugün tartışsaydım net bir şey söyleyebilirdim ama tartılmadım yaeına bana baya bi sürpriz olacak sonuç inşallah iyi yönden olurbence sana da güzel bi sürpriz olacak
Çikolata krizimi bir kuru incirle geçiriyor olmama ne diyorsun ortim?Menün ve sporun harika canım
Ben de 7de gideceğimmmmKızlar 5te aşı olmaya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?