Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

35 kilo vermek harika bir şey olmalı.
Ben de kendimi teselli ediyorum. Az veren yağdan çok veren kastan diye
Haklısın canım. Bi 5leri görseydim ah. Sabırlı olmak lazım. İyi ki burası var gerçekten. Sırf menü yazacağım diye bile kaçamak yapmamaya çalışıyorum

Canım hafta sonu karbona dikkat ettim ekmek vs. Tüketmedim sadece 1 gün az pilav yedim onun dışında patates makarna falanda yemedim. Anlamadığım şekilde şişim dün akşam arkadaşlarla buluştuk onlarda diyor yüzün gözün çok şişmiş diye hayatımda ilk defa bu kadar şişim. Bugün 500 gr eksilmişim. Tek hedefim sabit gelebilmek bu hafta. Bugün çok dikkat edicem bakalım
Hadi ben yetişkinin de çocuk olunca daha çok üzülüyorum.. Allah tüm hastalara şifa versin
Yaa çok zor oluyor canım amiiin inşallah sana da şifa olsun ilaçların da hemencik kurtul

Derece mi geliyor yoksa senden ortiiiim harikasın valla

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce tedavin olumlu sonuçlanır. Önemli olan sağlık. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben de normalde 3 güne bir binge eating yapardm. Burasi cok iyi frenledi valla tesekkur ederim

Geçen cumadan +1de misin yanı canımsabit gel bu hafta yeterli zaten canım belki de ödemin gidecek şişin çekilecek ummadık rakamlar göreceksin tartıda hiç belli olmaz
Derece mi geliyor yoksa senden ortiiiim harikasın valla
Valla ortim derece gelmez herhalde dün tartıldım yüzdem iyi görünüyor da dereceye yetmeyebilir bugün tartılamadım yarına tahmin yürütemiyorum o yüzden ama arkadaşımda olmama rağmen güzel yönettim inşallah güzel rakamlar görürüm ve bugün 1 dilim olsa bile ekmek yemeyeceğim

Evet canım geçen cumaya göre +1 im malesef henüz reglim de bitmedi ama yarına kadar biraz daha eksi geleceğimi düşünüyorum. Resmen vücudum 69da korumaya geçti.

Yaa ne güzel arkadaş ortamında da dikkat edebiliyorsun. Bence yarın Bi derece gelicek senden inşallah

Bugün tartışsaydım net bir şey söyleyebilirdim ama tartılmadım yaeına bana baya bi sürpriz olacak sonuç inşallah iyi yönden olurbence sana da güzel bi sürpriz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…