- 24 Aralık 2015
- 549
- En iyi cevaplar
- 1
- 733
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.301
Oo hem geçmiş olsun hem hayirli olsunBen de 7de gideceğimmmm
Teşekkür ederimmmOo hem geçmiş olsun hem hayirli olsun
Yaa hadi bakalım şifa olsun da kurtulalım artık.Ben de 7de gideceğimmmm
Ahh Ahh en çok bu durumdan sıkıldım bende. Heryerde diyetteyim ben ısrar etmeyin diyorum. Uzun zamandır da diyette olunca insanArkadaşım önümde kocaman bir hamburger yiyor diğeri waffle yiyor ben sade türk kahvesiyle lifalif bar yiyorum
Şifa olsun inşallah canımAşı oldum ben.
21 bin adim attim bugun eve de yuruyerek donecek enerjim var suan ama yarina odemden korkuyorum. 10 bin adim daha atsam yuruyusten odem olur mu ki.
Bu arada diyetisyen kontrolume geldim. 65.35 kg ciktim. 1.7 kg vermisim 2.4 kg yagdan gitmis. Ama benim tarti hic bunlari soylemiyor anlamadim gitti
Kaptanim yuruyeyim mi odem olir muŞifa olsun inşallah canım
Sen iyisi mi 3.tartıyı al
Ya allahtan anlıyorlar beniYaa hadi bakalım şifa olsun da kurtulalım artık.
Ahh Ahh en çok bu durumdan sıkıldım bende. Heryerde diyetteyim ben ısrar etmeyin diyorum. Uzun zamandır da diyette olunca insan
Bugün hiç arkdaşlarla buluşmak için uygun bir gün değilArkadaşım önümde kocaman bir hamburger yiyor diğeri waffle yiyor ben sade türk kahvesiyle lifalif bar yiyorum
Sanmam canım yürü bence zıplama değil cardio değil sonuçtaKaptanim yuruyeyim mi odem olir mu
Sanada şifa olsun canımKızlar 5te aşı olmaya gidicem
Kaptanım dün arkadaşımda kaldım onlarla bugün dolaşmaya çıkmıştık da o yüzdenBugün hiç arkdaşlarla buluşmak için uygun bir gün değil
Selam tatlımKollontaiciğim hayatındaki bu yeni değişiklik sana çok güzel ve çok hayırlı kapılar açarım umarım. Az çok seyahat etmeyi ve hayatında radikal değişiklikler yapmayı sevdiğini öğrendik zaten. Her şey gönlünce olsun tatlım, alt listede de olsan gel yine de buralara ki o pozitif enerjinden nemalanalım biz de biraz.
Cherry Mom kaptankuşum ben de Cuma günü ufak bir tatile çıkıyorum. Yediklerime muhtemelen dikkat edemeyeceğim birkaç gün. Yine de emeklerim zayi olmasın diye ipin ucunu kaçırmamaya çalışırım ancak önümüzdeki hafta takımı olumsuz etkilememek adına izin rica ediyorum veyahut geçici olarak alt listeye geçebiliyor muyum bilmiyorum. Sen en uygun formülü benim hesabıma yazarsın zaten
Akıllı kızsın vesselamKaptanım dün arkadaşımda kaldım onlarla bugün dolaşmaya çıkmıştık da o yüzdenyoksa ben hep cuma günlerini ayarlıyorum buluşmak için
Haftaya da cumartesi buluşacağız mesela şehir dışından gelen arkadaşımız var gidecek o yüzden habire görüşüyoruzAkıllı kızsın vesselam
Cok gec kaldin kaptanim yurudum bile
Yürüyesin varmış bir şey olmaz hilalcım ya rahat olCok gec kaldin kaptanim yurudum bile
Evet enerjim vardi odemden korktum. Sonra odemden korksak spor yapmazdik dedim yurudum. Yarin cuma olmasa bu yürüyüşe bi kacamak iyi giderdi ama yarin cumaYürüyesin varmış bir şey olmaz hilalcım ya rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?