- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.701
ay darısı başıma kuzu ya
demek ki zayflamak ciddi anlamda özgüveni tavan yapıyo
daha iyisini yapabilme gayreti geliyo
ben de şaka maka iyi gidiyorum bu aralar
kızlar bi sayfa geri iki sayfa geri gitmekten başım döndü
ceren menün her zamanki gibi harika
alıntı yapmak için bi kez daha geri gidersem kusucam
zira pc kafayı yedi çökme hatası veriyo açtığım sayfalar
duygu senin kabak tarifi de hoş ama ben kabağı haşlanmış hiç sevmiyorum
ince ince dilimleyip fırında kızartıyorum yağlı kağıtla
öyle yiyiorum yoğurtlu sarımsaklı falan
bu arada karnıyarık yaptım kızartmadan kızlar
patlıcan
mikrodalgada közlenmiş gibi oluyo aynı
lezzeti de kızartılmış kadar güzel
ben yemek işlerinden pek anlamıyorum halaama kolay gibiymiş yapabilirim sanki
bende bi ara nesfit diyeti yapsam mı dedim de vazgeçtim sonra,bende çok severim çıtır çıtır yerim bazen :80:
kilom durma noktasına gelirse yapabilirim belki,hızlandırır mı ki acaba :26:
kızlar bide sporu,içtiğimiz suyu,yeşil çayı da yazalım mı menülerimizle beraber?
ayrıca vücut ölçülerimizi de paylaşsak da takım içinde birgün ölçülme günü ilan edip gelişmeyi görsek?
bilmiyorum bana düşer mi ama iyi olur gibime geldi
canım c.tesi günü kocişle pizza huta gıttık, tavsıye ederım dıyet pızzasını bu arada denemeyenler ıcınneyse işte o sırada arkadamızda ıkı kız oturuyodu, boyle dıyet kılo konusuyoalrdı, istemsız kulak kesıldım, kızın bı tanesı dıyete baslamıs dıgerı de daha once diyet yapıyomuş, deneyımlı olan dıyodu ki, valla kılo vermenın garıp bıseyı var, gıderek o halınd e kılolu gelmeye baslıyo gozune bı sure sonra kılo vermeye doymuyosun dıyodu, sankı kılo veren sen deılmıssın gıbı gozune daha kılolu gozukuyosun fılan dıyodu :44: hak verdım cunku mesela bana da su ankı halım oyle gelıyo, tartıda baslangıc kılomda eksıdeyım ama buna ragmen bana bazen şişmişim gıbı gelıyoo :26: bı garıp bısı işte, psikolojık mı bılmem artıkkk
tabi canım içtiğimiz su bitki çayı miktarlarını yazabiliriz
özel formüller yemek tarifleri falan
biz paylaşıyoruz çoğu zaman
ya öyle bişi kiii mesela geçen gün markette arkadaşımın babası görmüş beni, emin olamamış ben miyim diye gelememiş yanıma, akşam evde arkadaşıma demiş galiba cereni gördüm ama emin deilim diye
dün de bi arkımın yanına işyerine gittik mesela, 2 aydır görmüyodm en son 68 felandım, cocukk resmen yuh dedi bildiğin cıtır olmuşssun dedi, hatta hemen feysi açıp onun eklediği eski fotolarımı actı, pc ekranının yanına geç felan dedi, karşılaştırma yapıo yok gıdıgım 4 cm yukarı cıkmış da burnum eskiden gözükmüyomuş yanaklardan da
inanki insanlardan ii yorum almak, sana gelen o özgüweni 3290482390423 katına katlıyoo
sende 80leri geride bıraktın cok şükür, 70lerdesin ve eminim ki wericeeksin bebişimmm :)
buarada gördüm ki dün pierrelotiye gelmişsn, ben de ordaydım dün keşke haberleşebilseydikk 2 dk da olsa görürdük birbirmizi :)
ya ben mıkrodalgada denedım patlıcanı yapamadım ama kurudu kaldı :26: nıye oyle oldu acabaaa :26:
peki öyleyseben su içme özürlüyümde hep unutuyorum,su da malum önemli :82:
işte bendee öyleyimm canım yaa 13 kilodan fazla werdim ama sanki göbegim herzmnkinden cok pırtlıyo, kollarım her zmnkinden daha kalıın, ne zmnki insanlardan olumlu bişi duyuyorum anca o zmn inanıyoruum bendee evet werdim diye,
gram fazlam olsun istemiyorum, kusursuz olmak istiyorum, şu yememe hastalıgna böyle kapılıyo insanlar heralde, allahım sen koruuu :)
günde en az 2 litre su şart kuzu
ben fazla fazla içiyorum 4 litreyi bulduğum günler oluyo
sudan yana sıkıntım yok
2 kupa da bitki çayı içiyorum kafama göre
bazen lipton kiraz saplı
bazen 5 i 1 yerde bazen doğa form ve slim
benim koca bi kavanoz bitki çayım var
poşet olanlardan elime ne gelrise onu içiyorum
tabi ki şekersiz içiyoruz söylemeye gerek bile yok
ya öyle bişi kiii mesela geçen gün markette arkadaşımın babası görmüş beni, emin olamamış ben miyim diye gelememiş yanıma, akşam evde arkadaşıma demiş galiba cereni gördüm ama emin deilim diye
dün de bi arkımın yanına işyerine gittik mesela, 2 aydır görmüyodm en son 68 felandım, cocukk resmen yuh dedi bildiğin cıtır olmuşssun dedi, hatta hemen feysi açıp onun eklediği eski fotolarımı actı, pc ekranının yanına geç felan dedi, karşılaştırma yapıo yok gıdıgım 4 cm yukarı cıkmış da burnum eskiden gözükmüyomuş yanaklardan da
inanki insanlardan ii yorum almak, sana gelen o özgüweni 3290482390423 katına katlıyoo
sende 80leri geride bıraktın cok şükür, 70lerdesin ve eminim ki wericeeksin bebişimmm :)
buarada gördüm ki dün pierrelotiye gelmişsn, ben de ordaydım dün keşke haberleşebilseydikk 2 dk da olsa görürdük birbirmizi :)
zaten şekerli içmem ben midem bulanıyo
suyu 1 litre içiyo muyum acabasu içme faaliyetine başlamma lazım acilen,bide bitki çayı tabi..yeşil çay felan şart metabolizma için
Arkadaşım üye oldu yedek olmayı kabul etti ama bilmiyorum tam emin olmadığı sürece gruba girmemesini söyledim çnkü bi öyle bi böyle olmasın.
bu arada şu anki kilom 69 hedef kilom 56.
Kahvaltı ve 1. ara menümü yazmıştım biraz önce 5tane eti formun çörekotlu bisküvisinden yedim.Birazdan form çay keyfi yapıcam belki devamını da yerim bisküviden 5 tane daha var.
su içmek için susamayı bekleme
her ayağa kalktığında iç mesala
her ellerini yıkadığında
öylece bilinç altına yer eder
v yanından su şişseni ayırma yudum yudum olsa da iç suyunu
hatta ben bu sıcaklarda 2 litre kaynayan suya 2 kabuk tarçın atıyorum
altını kapatınca da karanfik atıyorum 5-6 tane soğuyunca
arzuya göre yarım limon sıkıp dolaba koyuyorum
limonata niyetine de bunu içiyorum suyun haricinde
yemeklerde ferahlamak istediğimde felan
bu da hem meteolizmayı hızlandırıyo hem iştahı kesiyo
uzun zamandır yapmıyodum bi haftadır başladım
ve kilo vermeme de çok yardımcı oluyo diye düşünüyorum
kızlar bi sayfa geri iki sayfa geri gitmekten başım döndü
ceren menün her zamanki gibi harika
alıntı yapmak için bi kez daha geri gidersem kusucam
zira pc kafayı yedi çökme hatası veriyo açtığım sayfalar
duygu senin kabak tarifi de hoş ama ben kabağı haşlanmış hiç sevmiyorum
ince ince dilimleyip fırında kızartıyorum yağlı kağıtla
öyle yiyiorum yoğurtlu sarımsaklı falan
bu arada karnıyarık yaptım kızartmadan kızlar
patlıcan
mikrodalgada közlenmiş gibi oluyo aynı
lezzeti de kızartılmış kadar güzel
Canım ben günde 3 litre içmeye çalışıyorum 1 cam şişe kola almıştım 1 litrelik..Onunla 3 yapıyorum...ben yemek işlerinden pek anlamıyorum halaama kolay gibiymiş yapabilirim sanki
bende bi ara nesfit diyeti yapsam mı dedim de vazgeçtim sonra,bende çok severim çıtır çıtır yerim bazen :80:
kilom durma noktasına gelirse yapabilirim belki,hızlandırır mı ki acaba :26:
kızlar bide sporu,içtiğimiz suyu,yeşil çayı da yazalım mı menülerimizle beraber?
ayrıca vücut ölçülerimizi de paylaşsak da takım içinde birgün ölçülme günü ilan edip gelişmeyi görsek?
bilmiyorum bana düşer mi ama iyi olur gibime geldi
canım c.tesi günü kocişle pizza huta gıttık, tavsıye ederım dıyet pızzasını bu arada denemeyenler ıcınneyse işte o sırada arkadamızda ıkı kız oturuyodu, boyle dıyet kılo konusuyoalrdı, istemsız kulak kesıldım, kızın bı tanesı dıyete baslamıs dıgerı de daha once diyet yapıyomuş, deneyımlı olan dıyodu ki, valla kılo vermenın garıp bıseyı var, gıderek o halınd e kılolu gelmeye baslıyo gozune bı sure sonra kılo vermeye doymuyosun dıyodu, sankı kılo veren sen deılmıssın gıbı gozune daha kılolu gozukuyosun fılan dıyodu :44: hak verdım cunku mesela bana da su ankı halım oyle gelıyo, tartıda baslangıc kılomda eksıdeyım ama buna ragmen bana bazen şişmişim gıbı gelıyoo :26: bı garıp bısı işte, psikolojık mı bılmem artıkkk
Evet tadı pek hoş değil ama ben buharda haşlıyorum idare eder işte..
normalde kabağın hiçbir türlüsünü sevmem ama dediğim gibi çok güzel bağırsak çalıştırıyor onun için istemeden de olsa yiyorum...
Canım ben günde 3 litre içmeye çalışıyorum 1 cam şişe kola almıştım 1 litrelik..Onunla 3 yapıyorum...
Mesela bu saate kadar 1.5 oldu ama gece 2 3 e kadar oturduğum için yudum yudum bitiyor...
Su çok önemli bence bitki çayı ise doğa slim ve bim form çayı dönüşümlü içiyorum
Kesinlikle doğru tespit...
Bende 60 olayım yeter diyordum..sonra 59 dedim 58 oldum şimdi 57 diyorum...
Bakalım ne zaman bu tutkum bitecek
6.gurp olarak takımınızı dağıtmamanıza çok sevindim..bazen bende delleniyorum kimse girmeyince çekip gidesim oluyo .ama dosluklar olunca insan kıyamıyo :) bende herzaman yanınızdayım.sohbetede gelirim her daim.ne olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?