Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın elifcim...inşallah tekrar yaşamazsınız.burada herkese iş düşüyo tabi.
bu arada gurupta aye sayınız kaç ben birini söze yönlendirdimde.tamamı sayı.

canım şu an için sayımız izinde olanlar hariç 12. 2 arkadaşın durumu net değil
sayımız iyi yeni gelen arkadaşlar da çok gayretli sağolsunlar

kizlar meraba 8. takimdan misafir olarak geldim,yaa bizim takim cok skci su siralar tik yok burasi daha canli burayami transfer olsam kararsiz kaldim

Bugün ve önümüzdeki bir kaç gün kendimi hiç affetmiyceem 5-6 tane küçük yaprak sarması, 1 orta boy 1 de küçük boy biber dolması yedim.Daha kaçamak yok bu hafta neyse ki peşinden form çay içtim ter vs. birazda akşam yürüyüş yapacam toparlarım.Sizce intihar etmiş gibi mi oldum.Aşırı mı kötü durumum ??

hadi yaprak sarması yedin
bi biber dolması yedin de 2. yi nasıl yedin
olmamış kuzu
tamam çok ağır sayılmaz ama iradeni kontrol
etmek açısından ağır kaçmış
akşama sporla dengelersin artık

kızz sen ne incelemişsin beniii
ay koptummmmmmm şikayetçi oldugum ne warsa görmüşsün, dimekki haksız deeelmişim D
ben okdr üşengecim kiii keşke yapabilsem o hareketleri felaaaan gögüs için sınaw diyolar, 2.cide yalan olurum heralde ben

süper süper süper zaten güzelmişsin ve dahada güzelleşmişsin san kocaman bir bravoooooooooooooooooooooooooooooooo

auyyyy utandımmm

cok tşeekkür ederimm cnm, emin olun siz daha güzelllerini werebilirsinizzz yiterkii azmedin we sabredin

daha bişi yeme, akşama sadecee elma ye mesela yada light süt iç bişicik olmaz..

ama üstüne bide gece yersen kesin artıdasın bilesin

Merhaba kızlar bugün pek yazamadım işler yoğundu
sabah 1 ince dilim ekmek 1 dilim peynir yarım domates 1 bardak ayranla kahvaltımı yaptım

ara:1 kupa çorba

öğlen:tavuk döner+ayran

akşama:et sotem var sebzeli onu yerim salata ve yoğurtla

Bu arada elifcim benden listeyi ismişsin ama aynı zamanda bulmuşsunda gerek kalmamış zaten ben görene kadar canın çıkacakmiş iyi olmuş bulduğun :))

kız ıncelemeye gerek yok, memişlerini sen solemıstın zaten buyukler dıye, yoksa fotograflarda cok bellı olmuyooo
ayak bılegı ıse sana özel deil benım hep dıkkat ettıgım bı konu, ayaklar fılan nedense ınsanların acık ayakkbı gıydıgınde fılan hep bıleklerı ayakları dıkkatımı ceker, ayak bılegı fetişistı mıyım nee mesela senın bılekten baglı ayakkabı gıymemen gerekıyoo, ama kendı topıgındekı resımlerdend egordugum uzere yanılmıyosam arkadasının kınasında gıydıgın elbısenın altında bılegı kapalı bı ayakkabı var, o yanlıs tercıh bılegın ve bacagın daha kalın gozukmesıne neden oluyo :26: aklında bulunsunn yanı canım, bı daha o elbıseyı kullandıgında baska bı ayakkbıyla dene farkı sende goreceksınn

şınav içinse illa bıldıgımız şınavdan cekmek zorudna deılsın, kız şınavı dıye bısı var, onu nası tarıf etcem sana bılemıyorum ama, şınav cekcekmıs gıbı yuzukoyun uzan, kollarının uzıernde cık, bacaklarının dızlerınden bük, masa pozisyonu gıbı, sonrada bacaklarını arkada kelebek yap şınavı oyle cek, ooof anlatamadım galıbaa ama belkı nette vardır, bızım hoca kız şınavı dıyo ama adı ne bılemıycem :26:
bıde gogusler ıcın bı hareket var bu cok kolay oturdugun yerde yapabılrısın, kollarını ıkı yana ac, dırseklerden buk avuc ıclerını karsılıklı ters olarak bırbırnne yapıstır ve baskı yapıp bırak , dırek gogus kasların zıplıyo

şekilde bu yaniiiii oof Allaaahım katıbımıze rıca ettım benım ellerımın soyle bı resmını cekermısın dıyee, cocukta sapıttıı iki avuc ıcinlede bırbırnı it bırak it bırak

canım amonra edıtor oalrak sana yardımcı olabılırdı sanırım ama cıktı :26: hayırdır ya senı kım hangı msjınla tehdıt edıyoooo editor olan bırılerıne ulasman gerekcek galıba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…