- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.721
teşekkür ederiz canım
evet bazen geliyodu bana da gelenler ama bu son
bi daha olması durumunda yakarım valla köprüleri artık
ben nasıl uğraşıyosam herkes uğraşmalı diye düşünüyorum
herkes payına düşen dersi aldı düşünüyorum canım
canım şu an için sayımız izinde olanlar hariç 12. 2 arkadaşın durumu net değil
sayımız iyi yeni gelen arkadaşlar da çok gayretli sağolsunlar
süper bi duygudur eminin. tahmin ediyorum nasıl bir değişim geçirdiğini 75 kiloyla 63 kilo arasında çok fark var. :) davmını diliyorum darısı hepimizin başına benimde hedefim 79 dan 60 a inmek :)
süper süper süper zaten güzelmişsin ve dahada güzelleşmişsin san kocaman bir bravoooooooooooooooooooooooooooooooobak anacım bi topikim war beniiim gaza gelin accıık :)
linki http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...2-kg-verdim-beraber-devam-edelim-resimli.html
kizlar meraba 8. takimdan misafir olarak geldim,yaa bizim takim cok skci su siralar tik yok burasi daha canli burayami transfer olsam kararsiz kaldim
Ara öğünümde bir form çayı ile 3 etiform yedim canlarım:)
Akşam olsada yemek yesek
Bugün ve önümüzdeki bir kaç gün kendimi hiç affetmiyceem 5-6 tane küçük yaprak sarması, 1 orta boy 1 de küçük boy biber dolması yedim.Daha kaçamak yok bu hafta neyse ki peşinden form çay içtim ter vs. birazda akşam yürüyüş yapacam toparlarım.Sizce intihar etmiş gibi mi oldum.Aşırı mı kötü durumum ??
bend e aynı seyı dusunuyorum hatta sen hedefımı 56ya cekıyorum yazdıgında aslında altına yorum yapcaktım , kız yoksa kılo verme hastalıgına mı yakalandın dıyeee
şimdi guluyoruz ama harbıden dıkkatlı olmakta fayda var, sen zaten yeterınce azimli ve hırslısın, korkarım bak sendennnndıkkat et, bıde genetık ozellıkler var sende, memişler gıbı gercı onlarda baya kuculmuşşş bı de ayak bıleklerın cok ınce değil, o zmn ne kadar kılo versen de bacaklarda o ıstedıgın ıncelık yokmuş gıbı gelıyo ınsana, oyuzden dıkkat et canımmm, gözlerin aldanmasınnnn, benım sana nacızane tavsıyem sıkılastırıcı hareketler yapman yonunde, gogus ıcın ozellıkle sarkma fılan olmasın cunku kısa zamanda baya kılo verdın sen, etin sıkı mı bılmıyorum ama sıkılastırıcı hareketlerle bı beden daha ıncelık saglayabılırmıssın gıbı gelıyo bana
süper süper süper zaten güzelmişsin ve dahada güzelleşmişsin san kocaman bir bravoooooooooooooooooooooooooooooooo
Bugün ve önümüzdeki bir kaç gün kendimi hiç affetmiyceem 5-6 tane küçük yaprak sarması, 1 orta boy 1 de küçük boy biber dolması yedim.Daha kaçamak yok bu hafta neyse ki peşinden form çay içtim ter vs. birazda akşam yürüyüş yapacam toparlarım.Sizce intihar etmiş gibi mi oldum.Aşırı mı kötü durumum ??
hadi yaprak sarması yedin
bi biber dolması yedin de 2. yi nasıl yedin
olmamış kuzu
tamam çok ağır sayılmaz ama iradeni kontrol
etmek açısından ağır kaçmış
akşama sporla dengelersin artık
kızz sen ne incelemişsin beniii
ay koptummmmmmm şikayetçi oldugum ne warsa görmüşsün, dimekki haksız deeelmişimD
ben okdr üşengecim kiii keşke yapabilsem o hareketleri felaaaan gögüs için sınaw diyolar, 2.cide yalan olurum heralde ben
arkadaşlar merhaba,
yazdığım 3 topikte bulunan 6 adet mesajın silinmesiyle ilgili olarak kimden yardım alabilirim.. ?
yazdığım mesajla ilgili olarak bir üye bana mesaj atmış ve mesaj içeriğini aleyhimde kullanıcagını beyan ediyo..
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?