Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben kilo çizelgesi yapamamıştım daha önce o yüzden hevesim gitmişti kilo çizelgesii yapamıyorumm (( diğer özelliklerimizi buraya mı anlaycaz yoksa profile mi ekleyelim

Bana gayet normal geldi valla kurallar.Ama elimden gelmeyen acil zorunlu bir durumda (yinde herşeye rağmen size ulaşmaya çalışırım) mümkün olduğu sürece idare edeceğinize inanıyorum.Sağlık sorunlarım var.Bazen süprizler çıkabiliyor.Bu arada gözümden kaçan hatalarım olursa uyarın lütfen.

Bu arada saat 1 de bir nektari ve ufacık bir armut yedim kendime geldim:)Bugün az zorlandım sanki...

oyyy bende sabah bi geliyommkii kapımın önünde beş on müşteri sonra göreve filan cıkıyorumm inşallah yetiştiririm

ben her kurala hazırım komtanım

10 gündür yok ama canım
son mesjını 8 temmuz da yazmış
az bi zaman değil ki

5. takım hedef kilo listesi

taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
burcuozzer 52
DuyguEge 59
Kvrck 60
seanymphy 58

yeni gelen arkadaşlar hedef kilolarınızı cuma
kilo bildiri yaparken bildirmeyi unutmayın
şimdi de bildirebilrisiniz
begüm ben buldum listeyi
kuzu atmana gerek kalmadı

Son düzenleme:
arkadaşlar ben sabah annemin yaptığı o güzel kahvaltıyı uykum yüzünden yapmadım geldim işte arkadaşlarlaçay içtik
bitane poaça yedim, ara öğün yok, öğlen de bir kepce yoğutlu çorba, 7-8 yk yumurtalı kıymalı bişe ( yemekhane de cıkan ne varsa onu yiyoz ) bide bir dilim ekmekle 2 dl karpuz yedim biraz fazla geldi rahatsız oldumm ama şimdi çay içerim gecer akşama peynirli ya da tavuklu salata yapmayı düşünüyorum...

annemin yemekleri kilo yapıyo yani ben tadınca cok yiyomm o yüzden yiyemiyommm (((

evet canım başlangıç kilonuzu yazcaksınız
yani bu hafta başlangıç kilonuz
ve cuma verdiğiniz kilonuz
ve son olarak hedef kilonuzu yazarsanız sevinirim

yazarız tabikide,çok teşekkürler emeğin için adaşım

bence hergün değiştirme hatta hergün tartılma bence

bu huyumu bende sevmiyorum ama kendime engel olamıyorum kiii

kilo hedefim 53 bu arada :97:

10 gündür yok ama canım
son mesjını 8 temmuz da yazmış
az bi zaman değil ki

10 gunlugune sehır dısına gıdecegını yazmıs zaten o zaman, 10 gün bugun doluyo belkı ugrar topiğe, bılmıyorum tabııı :26:
dedım ya ben topıgınızı arkadaslarımdan dolayı haberdar oldugum ıcın takıp edıyorum, dısardan bı goz olarak yazdım, bı de o bosluk oldugu zamanlarda ben her gun net basında oldugumdan ugruyodum topıge kım var kım yok az cok bılıyorumm, ama tabıkı de bu sızın verecegınız bı karar, burcu ısımlı arkadası hıc tanımıyorumm ama 10 gunluk tatılı bugun bıttıgınden belkı de bugun ugrar dıyorum karsılıklı konusursunuz, kuralları o da gorur karsılıklı anlasırsınızz, ugramazsa da paylasımda bulunmazsa da karar sızın olur yınee

bu arada kurallarınızı canı gonulden desteklıyorum, muhabbet canlansın topık kapanmasın dıye buraya da yazıyorummm gercekten de paylasım az olunca ınsan motıve olamıyooo ne yazıkki ama aranıza yenı katılan arkadasları baya azımlı ve ısteklı gordumm,inşşş hep boyle devam eder, dolu dolu bı topık her zaman motıvasyon dolu oluyoooo

diğer konuda karar sızın, ben karısmak ıstemıyorum cnku yıne bu topıkte daha once boyle bı konuda bı arkadas ugramadıgında onun atılmaması ıcın ugrasan arkadasla arada tatsız olaylar olmuştu, aynı şeylerın tekrarlanmasını ıstemem :26:

herkese kalorısız, sağlıklı gunlerrrr

Çok güzel olmuş bu kurallar gerçketn hepsi olmalı...
Paylaşım bol diyet yemek tariflerimiz...
İşte ne spor yaptık ne faydasını gördük...
Birde kilo almamak tabiki en önemlisi bu....
3 kişi verip 5 kişi kilo alınca eksilerle haftayı bitirmek gerçekten insanın motivasyonunu yerle bir ediyor...

menülerimi yaziiim de yeni gelen arkadaşlara da fikir olsuun :)

15.07.2011 Cuma ( 63,1 ) artı 100 gr
Kalkınca
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt
Kahvaltı
1 tane kepekli yağsız karışık tost

Öğlen
Avuçiçi kadar tavuk sarma
2 yk yogurt
2 yk yağsız salata
2 yk patates püresi
Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çaybardağı yagsız süt

16.07.2011 Cumartesi ( 62,5 ) eksi 600 gr
Sabah
1,5 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmekle yapılmış tost
1 dilim kepekli ekmek üzerine tahin pekmez
Form çayı

Öğlen
1,5 tane tavuk pirzola ( mangalda )
2 kk közlenmiş sucuk
3 yk köz patlıcan salatası
1 tane közlenmiş domates
2 dilim beyaz ekmek

Ara
1 tane danone muzlu puding 
10 adet üzüm

Akşam
2 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt

17.07.2011 Pazar ( 62,0 ) eksi 500 gr

Sabah
4 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt

Öğlen
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna
5 tane tavuk nugget ızgara
1 tane domates
2 yk yağsız yogurt

Ara
1 tane çilekli danone puding

Akşam
3 yk nesfit meyveli
1 çay bardağı yağsız süt

Saat 8 civarı, kanıma giren bir sevgili ve 1/3 dürüm adana D

bunca yemeye bu sabahta 61,9 çıktım oh misss

sanırım 5. takımı kurtarma operasyonu başarı ile tamamlandı...
amonra cım paylaşıma da takımın kapatımayacağını ve leguim, duyguege ve senintakımdan ayrılmak istemediğini bildir istersen...
sizler kendi isteğiyle ayrıldı olarak bildirmişsiniz ki biliyosun kendi isteğiyle ayrılanlar 6 ay takıma dönemiyolar...
sonra bi sorun çıkmasın canım...
haydi herkse kolay gele.. ben dukan yayla çorbası yapmıştım onu içmeye gidiyorum...

hoo bide o var de mi
hemen yazayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…