- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.741
kız ıncelemeye gerek yok, memişlerini sen solemıstın zaten buyukler dıye, yoksa fotograflarda cok bellı olmuyooo
ayak bılegı ıse sana özel deil benım hep dıkkat ettıgım bı konu, ayaklar fılannedense ınsanların acık ayakkbı gıydıgınde fılan hep bıleklerı ayakları dıkkatımı ceker, ayak bılegı fetişistı mıyım nee mesela senın bılekten baglı ayakkabı gıymemen gerekıyoo, ama kendı topıgındekı resımlerdend egordugum uzere yanılmıyosam arkadasının kınasında gıydıgın elbısenın altında bılegı kapalı bı ayakkabı var, o yanlıs tercıh bılegın ve bacagın daha kalın gozukmesıne neden oluyo :26: aklında bulunsunn yanı canım, bı daha o elbıseyı kullandıgında baska bı ayakkbıyla dene farkı sende goreceksınn
şınav içinse illa bıldıgımız şınavdan cekmek zorudna deılsın, kız şınavı dıye bısı var, onu nası tarıf etcem sana bılemıyorum ama, şınav cekcekmıs gıbı yuzukoyun uzan, kollarının uzıernde cık, bacaklarının dızlerınden bük, masa pozisyonu gıbı, sonrada bacaklarını arkada kelebek yap şınavı oyle cek, ooof anlatamadım galıbaa ama belkı nette vardır, bızım hoca kız şınavı dıyo ama adı ne bılemıycem :26:
bıde gogusler ıcın bı hareket var bu cok kolay oturdugun yerde yapabılrısın, kollarını ıkı yana ac, dırseklerden buk avuc ıclerını karsılıklı ters olarak bırbırnne yapıstır ve baskı yapıp bırak , dırek gogus kasların zıplıyo
Eki Görüntüle 226942
şekilde bu yaniiiiioof Allaaahım katıbımıze rıca ettım benım ellerımın soyle bı resmını cekermısın dıyee, cocukta sapıttıı iki avuc ıcinlede bırbırnı it bırak it bırak
teşekkür ederim bebişiiim, şu hareketi denedim bi kolaymış tw izlerken felan yapılabilir
kız şınawınıda anladım sanırım, eve gidince denicem bakalım
o ayakkabılarım cok rahat bebekim yaa ondan giydim ama sende haklısın, kütük gibi duruyo benim bacaklar resimde
resmine bayıldıımmm hatunnnn vücutt taşş taşşşş asıl kilo weren hatun burda da haberimiz yok
cnm su 10dkka kotasından mesaj atamadım sana, gördüm mesajını, duyguya mesaj attım şimdi o dediklerine de atıcam sinir oldum walla yaa :S
teşekkür ederim bebişiiim, şu hareketi denedim bi kolaymış tw izlerken felan yapılabilir
kız şınawınıda anladım sanırım, eve gidince denicem bakalım
o ayakkabılarım cok rahat bebekim yaa ondan giydim ama sende haklısın, kütük gibi duruyo benim bacaklar resimde
resmine bayıldıımmm hatunnnn vücutt taşş taşşşş asıl kilo weren hatun burda da haberimiz yok
cnm su 10dkka kotasından mesaj atamadım sana, gördüm mesajını, duyguya mesaj attım şimdi o dediklerine de atıcam sinir oldum walla yaa :S
amnraya yazıorum smdi o topiğe akşam gelir kesin, linkleri felan da yazıom ki silsin diee
uff başıma bela oldu yaa
daha bişi yeme, akşama sadecee elma ye mesela yada light süt iç bişicik olmaz..
ama üstüne bide gece yersen kesin artıdasın bilesin
Merhabalar Arkadaşlar...
Burayı takip ederken hep imrenmişimdir sizlere...Ne kadar güzel anlaşıyor birbirinize destek oluyorsunuz...
Ben 1.67 boyunda 52 kilodaydım bu güne dek:) Şu an tatildeyim,yarın inşallah döneceğim.Çok kilo aldım.Şu an tam 58 kiloyum ve acilen 5-6 kilo vermem lazım.Ahh bu tatilde böyle oluyor,aylarca uğraşıyorsun forma girmek için,tatildeyse homini gırtlak yiyorsun,sonuç bu işte
Beni de aranıza alırsanız çoookk sevinirim
hoşgeldin canım
takımda deneme süresinde olan arkadaşlar var
bu cumaya kadar yeterli olanlar listye alıncak
umarım sen de gereken paylaşımda bulunur listemize girersin
Biz dışarı çıkıyoruz kızlar çıkmadan yazayım dedim akşam yemeğimi
3 köfte(90 gram)
2 kaşık yoğurt
bol çoban salata...
Gecede 3 etiform yicem...
Öpüyorum hepinizi...
elifimmm silcekler dimi, baktım duruyo hala
mesajlar aynen duruyo canım, güncellenmemiş henüz.. silinmezse hesabımı bile iptal etmeyi düşünür oldum
mesajı da bulamıyorum üyye adı bulunamadı diyo ayrıca gelen kutumda da yok.. özel mesaj kotasından yazamıorum sana, cok teşekkür ederm elif yaa kafanı sisirdim ama deli oldumm
bak anacım bi topikim war beniiim gaza gelin accıık :)
linki http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...2-kg-verdim-beraber-devam-edelim-resimli.html
Bugün ve önümüzdeki bir kaç gün kendimi hiç affetmiyceem 5-6 tane küçük yaprak sarması, 1 orta boy 1 de küçük boy biber dolması yedim.Daha kaçamak yok bu hafta neyse ki peşinden form çay içtim ter vs. birazda akşam yürüyüş yapacam toparlarım.Sizce intihar etmiş gibi mi oldum.Aşırı mı kötü durumum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?