Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar vardı mudanya ya gezmeye çay içmeye gittik :))
eğlendik ama yoruldum çok sabah zor uyandım
şuanda da başım ağrıyoo çok bide burdan klima çarpıyo galiba (

teşekkür ederim bebişiiim, şu hareketi denedim bi kolaymış tw izlerken felan yapılabilir
kız şınawınıda anladım sanırım, eve gidince denicem bakalım
o ayakkabılarım cok rahat bebekim yaa ondan giydim ama sende haklısın, kütük gibi duruyo benim bacaklar resimde

resmine bayıldıımmm hatunnnn vücutt taşş taşşşş asıl kilo weren hatun burda da haberimiz yok

kız şınavıda kolay ama cektıkten sonra ertesı gun baya agrıdı benım goguslerım baya calıstıryo, aynı şınavı cekıyo gıbı sadece bacaklar düz değil, dizlerinin üzerindesin, ayaklar arkada kelebek yapılmış haldeeee

diğer hareket zaten en kolayı, heryerde yap tv ızlerken bos vaktın oldugunda etrafında kımse olmadıgında

valla ya benı cekme dedım yıne de cıkmısım ucundan kıyısından resmınnn bıde yukardan cektı ben cıkmıyım dıyeee, egılııp bukuldum vallaaaa, havada oturuyorum o fotoda dedım ya cocukta afalldı, bu napıyo acaba demıstırr

cnm su 10dkka kotasından mesaj atamadım sana, gördüm mesajını, duyguya mesaj attım şimdi o dediklerine de atıcam sinir oldum walla yaa :S

canım sen ztn guzel ve alımlı hatunsun, ama bazı seyler genetık oluyo, ayakkbı cok rahahtır emınım ama bılketen olmayan bı ayakkbıyla daha da zarıf olur dıye soyluyorum yoksa bu halınde çıpçıtırrrrr

ya msj at su olayı mutlaka bana merak ettım vallaaaa, bıde KilicBaliği var oda edıtormu bılemıyorum da, benım her turlu sorumla yakından ılgılendı, Amonranında arkadası, msj atarsan yaz ıstersen Amonranın topıgınden Lequim ben dıyee :26:

Son düzenleme:
amnraya yazıorum smdi o topiğe akşam gelir kesin, linkleri felan da yazıom ki silsin diee
uff başıma bela oldu yaa

umarım halledersın canım hemencıkk, ama benım merak damarımı ıyıce kabarttın, bılgılendır benı deee :26: kım senle nıye ugrasır ne garıp ınsanlar var, anlamıyorum bazennnn :26: artık hıc bıseye sasırmam dıyorum yıne de sasırtmayı başarıyolar

kızlar sanırım akşam sadece çorba içcem iştahım hiç yok midem çok fena kendime diyet çorba yapmıştım yoğurtllu ayrıca çok hafif yağsız herkese tavsiye ederim tarifinide vereim beri yazmışken

1 avuç tel şehriyeyi kaynatıyorsunuz yağsız suda sonra 2 yumurta ve 1 kase yoğurt güzelce çıp kaynayan suya hızlı hızlı yediriyorsunuz birlikte kaynattıktan bir sire sonra nane ekliyorsunuz birazda tuz :) kaynarken biraz karıştırsanız yeter çok çabuk oluyor hemde lezzetli

not: yaklaşık 1,5 litre suyla yaptım bide yarım yağlı yoğurt kullandım

ben durumu yönetime taşıdım kızlar paniğe mahal yok
hallederiz korkma canım
benim yetkim yok burda düzenleme yapmaya
yetkili arkadaşa söyledim ama yönetimin bu tehtit olayını
bilmesi gerektiğine karar verdik
onun için ellemedi ateşşsiz de mesajları
gerekeni müdireler yapar

Merhabalar Arkadaşlar...
Burayı takip ederken hep imrenmişimdir sizlere...Ne kadar güzel anlaşıyor birbirinize destek oluyorsunuz...

Ben 1.67 boyunda 52 kilodaydım bu güne dek:) Şu an tatildeyim,yarın inşallah döneceğim.Çok kilo aldım.Şu an tam 58 kiloyum ve acilen 5-6 kilo vermem lazım.Ahh bu tatilde böyle oluyor,aylarca uğraşıyorsun forma girmek için,tatildeyse homini gırtlak yiyorsun,sonuç bu işte

Beni de aranıza alırsanız çoookk sevinirim

hoşgeldin canım
takımda deneme süresinde olan arkadaşlar var
bu cumaya kadar yeterli olanlar listye alıncak
umarım sen de gereken paylaşımda bulunur listemize girersin

Biz dışarı çıkıyoruz kızlar çıkmadan yazayım dedim akşam yemeğimi
3 köfte(90 gram)
2 kaşık yoğurt
bol çoban salata...

Gecede 3 etiform yicem...
Öpüyorum hepinizi...

estafurullah canım
mesajı silmiş olsan bile yönetim zaten görür inceler
dediğim gibi yarına en geç bi çözüm yolu bulunur

ilk fırsatta uzun uzun okucam tebrikler cerenn

ipin ucunun daha da kaçmaması için dikkat kuzum..

kızlar gecenin ilerleyen vakitlerinde girip uzun uzun okuyup yazacam inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…