Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Artın öyle çok değil zaten canım regl etkilemiştir kesinlikle haftaya güzel bir rakam görürsün😘

ortim canını sıkma eksi candır bence çok aç kalıyorsun bu da kilo vermeni zorlaştırıyor kalori miktarını arttırabilirsin 😘
İnsallah canım😊
Bende çok faydasını görüyorum sabah ödemini atmada birebir kesinlikle

Günaydın canım imkanın varsa biraz yürüyüp falan tekrar tartış dicem de işe başlamıştın demi yanlış hatırlamıyorsam

Canım sonuçta eksidesin üzülme reglin falan yakınsa onun ödemi olabilir.
Normalde 12 ye dogru olsa daha az cıkardı ama is icin 6 bucukta kalkıyorum:/
Olsun canım benim gider hemen 200 gram bir şey değil😘

Canım işte az yediğin için veremiyorsun vücudun kıtlığa giriyor ve bana bu kadar besin geliyor fazlası gelmiyor diyip o gelen besinleri tutma eğilimine giriyor. Normal düzenli bir şekilde beslensen ve öyle spor yapaan farkı eminim göreceksin

Vays vays vaysssssss tebrik edeeim canım benim😘😘
İns gider:)

Başlangıç 76
Geçen hafta 74,50
Bugün 73,70
Fark -800
Yüzde1.073

eksileri gördüğüme inanamıyorum Mathildablue Mathildablue

Eklentiler

• 16799CC5-5B52-4320-86E3-77A618020BA4.webp
    16799CC5-5B52-4320-86E3-77A618020BA4.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
Havaya kaldıramıyorum üzerine yatamıyorum canım normal dururken sıkıntı yok ama hareket ettirirken ağrısı var😑yok bakmadım kiloma ama biraz tepinmek istiyorum bakalım🤣
Zorlama canım zaten geçiçi Bi durum bugünde böyle olsun
Ooo harika görünüyor kaptanım
2mile leslie yaptım tartıma işlemedi🤣🤣ne yapayım artık biraz da oturarak bekleyeyim bari🤣🤣
Canım spor sonrası tartılmayın diyorlar yaa bekle bakalım biraz daha vaktimiz var nasıl olsa. Bende azcık yürüdüm geldim birazdan bende azcık tepineyim diyorum
Başlangıç 76
Geçen hafta 74,50
Bugün 73,70
Fark -800
Yüzde1.073

eksileri gördüğüme inanamıyorum Mathildablue Mathildablue
Harika sonuç canım tebrik ederim

Zorlama canım zaten geçiçi Bi durum bugünde böyle olsun

Ooo harika görünüyor kaptanım

Canım spor sonrası tartılmayın diyorlar yaa bekle bakalım biraz daha vaktimiz var nasıl olsa. Bende azcık yürüdüm geldim birazdan bende azcık tepineyim diyorum

Harika sonuç canım tebrik ederim
Ben şimdi bir daha tartılıp duşa gireceğim sonra bi tost yapıp yiyeceğim hakettiğimi düşünüyorum🤣🤣

Yarın yapamam büyük ihtimal ben canım ama pazar pazartesi ayran detoksu salı normal beslenme çarşamba perşembe hurma detoksu şeklinde yapmayı düşünüyorum 😘

Teşekkürler kaptancığım🥰
Hadi hayırlısı canım merak ediyorum sonuçlarımızı ne olcak ben başladım bugün ayran detoksuna 😘😘

Başlangıç kilo 55.1
Bugün 54.8
Aradaki fark 0.3
Yuzde 0.5
Hedef kilom 53.5 yine

Neden böyle oldu anlamadim ben gecen hafta cumartesi de 54.8 tim simdi de bütün bir hafta bosuna mi ac kalıp spor yaptım nerede yanlış yaptım anlamadim. Fazladan yedigim tek sey de aksam kabak. Onda da o kadar spor yaptim😥😭😭
Bizim kilolarımızda artık kaloriler gram gram gidiyor çünkü canım. Aç kalmaktan ziyade porsiyonları küçültmeli ya da tamamen sağlıklı beslenme tarzını hayat stili haline getirmeliyiz ki uzun vadede çok kilo verebilelim. Kısa vadede ne kadar aç kalırsak kalalım öyle şahane kilolar gitmez bizden. Bize düşen sağlıklı ve düzenli beslenme tarzını uzun bir zaman dilimine yayarak sağlıklı kilo verebilmek. Azdan az çoktan çok gider demişler, sonucunu tebrik ederim💕
Olsun canım benim gider hemen 200 gram bir şey değil😘

Canım işte az yediğin için veremiyorsun vücudun kıtlığa giriyor ve bana bu kadar besin geliyor fazlası gelmiyor diyip o gelen besinleri tutma eğilimine giriyor. Normal düzenli bir şekilde beslensen ve öyle spor yapaan farkı eminim göreceksin

Vays vays vaysssssss tebrik edeeim canım benim😘😘
Canısı darışı başına artık, senden ciddi bir atak hala bekliyorum ben, isteyince başarabileceğini gördük daha önce çünkü.
Yaa tebrik ederim canım git tatilini yap gel mis gibi biz nasıl olsa buranın demirbaşı olduk artık

Canım nickin runid gibi okumuyor sorun olur mu bilmiyorum ama tekrar yazıp çek istersen sonra sıkıntı olmasın
Neyse ki çok tatlı demirbaşları var buranın da güle güle gidip güle güle döneceğimden eminim, teşekkür ederim tatlım💕💕💕
11 Haziran: 55.95
18 Haziran: Bildirim yok
25 Haziran: 55.35
2 Temmuz Hedef: 54.95

Fark : -600
Yüzde: 1.072%
Cezalı yüzde: 0.536%

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis @hzlsel ummhnisa ummhnisa @furusan
Tebrik ederim çok güzel, yılmadan pes etmeden aynen böyle devam. 💕
Harikasın canım ya gönül rahatlığıyla izne çıkabilirsin ama kilo almadan geri dön kuzum😍😍

Bütün artılar gitmiş eksiye geçilmiş şahanesin canım🤩🤩

muhteşem manzaralar kaptanım 😍😍😍 insan burada yürüyüş yapmalara doyamaz🤩🤩
Sağol tatlım inşallah. Ben dönene kadar 7 lere düşeceksin sanırım sen hatta kimbilir bu hafta bile 7 li rakamlar olabilir, senden her şeyi bekliyorum ben 😹 ben dönmeden mezun olma ama sakın, üzersin 🥲🥲🥲 anca beraber kanca beraber 👿

Günaydın,
Başlangıç 76
Geçen hafta :73,30
Güncel: 73,65
Fark + 350 gr
Hedef:73.00 kg
Sabahtan 1 koca bardak su içtim, bir kupa da filtre kahve. Tartı olduğu tamamen aklımdan çıkmıştı. Ortalamayı etkilediğim için kusuruma bakmayın. Ürtikerim geçene kadar korumaya çalışmaya devam edeceğim. Kilo veren arkadaşlarımın azmini tebrik ederim. (Biraz yoğun olduğum için yüzde hesaplayamadım, hastane üniforması ile tartılmak zorunda kaldım)

Eklentiler

• IMG_20210625_110414[1].webp
    IMG_20210625_110414[1].webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 26
Naptın sen zeynebim yaaa harikasın inşallah tatile kadar böyle devam edersin

Valla çok üzgünüm ama yapacak bişeyim de yok oldu artık. Sana bu hafta hiç iyi bir ortak olamadım da
Ay inşallah devam eder böyle 55.9 görme hedefim var ama bakalım hayırlısı😊😊

Sen boşver artık geçti bu haftadan aurıxa çok iyi ortaklık ettin hakkını yeme😘

Back
X