- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #417.581
KaptanimSeninde payın büyük yüzden çok güzeldi canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KaptanimSeninde payın büyük yüzden çok güzeldi canım![]()
Ben dün pek abartmadım ama dediğim gibi saçmaladım çok. Bugün sabahtan 1dlm börek le kaçamağı mı yapmış bulundum artık kaçamağı sıfıra indirmeye çalışıcam. Birazdan spor da yapıcamGünaydın herkese. Ben de dun cok abarttim ortim o yüzden yazmadımkalp kalbe karşıymış
Neyse canim hayirlisi olsun hem havalar cok ısındı sicakta ev taşımak da zor olur
Diyetisyeni biraktim kuzum zaten onun tartisinda 65.35 ciktim yag oranin cok dusuk kilo vermek icin ugrasma korumaya gec dedi. Bende oyle dusunuyorum. Devam edemeyecegim listeye dedim. Yari parasini odeyip geldim. Ama 1.7 kilo neremden gitti hala bulamadim ben onun tartimi yanlis benim tartimi bilemedimTam cuma menüsü olmuş canım senden böyle menüler gelmez kolay kolay ama yine de çok kaçırmamışsın hem iyi yapmışsın arada böyle beslenmek lazım insan çok sıkılıyor sürekli dikkat etmekten diyetisyeni ne yaptın ortim devam mı yoksa bıraktın mı
yağ oranının düşük olması çok iyi canım yaptığın onca spor bunu sağladıDiyetisyeni biraktim kuzum zaten onun tartisinda 65.35 ciktim yag oranin cok dusuk kilo vermek icin ugrasma korumaya gec dedi. Bende oyle dusunuyorum. Devam edemeyecegim listeye dedim. Yari parasini odeyip geldim. Ama 1.7 kilo neremden gitti hala bulamadim ben onun tartimi yanlis benim tartimi bilemedim![]()
Oo ortim ben de yapayim. Ben dün aşırı çok yedimBen dün pek abartmadım ama dediğim gibi saçmaladım çok. Bugün sabahtan 1dlm börek le kaçamağı mı yapmış bulundum artık kaçamağı sıfıra indirmeye çalışıcam. Birazdan spor da yapıcam
Tartildigin zeminden de kaynaklı olabilir. Düz zeminde tartil halı paspas üstü filan fazla tartabilirDiyetisyeni biraktim kuzum zaten onun tartisinda 65.35 ciktim yag oranin cok dusuk kilo vermek icin ugrasma korumaya gec dedi. Bende oyle dusunuyorum. Devam edemeyecegim listeye dedim. Yari parasini odeyip geldim. Ama 1.7 kilo neremden gitti hala bulamadim ben onun tartimi yanlis benim tartimi bilemedim![]()
Hangisi yanlis bilmiyorum arada 2 kilo fark var.kendi tartimi baz aliyorum mecburen. Yag oranim dustu ama basaklarim hala cok yagli 1.68 boyum. Ust tarafim inceldi altta inceldi aslinda ama ust inceldikce alt daha sinir bozucu bi hal aldi. Diyetesyene gore 2.4 kg yag kaybetmisim 9 gunde ama bacaklardan 100 gr bile gitmemis iki bacaktan 70 gr yag ancak yakmisim. 65 leri kendi tartimda da gorunce korumaya gececegim bacaklar icinde spora devam ne kadar olursa artik bacaklarimla yasamayi ogrenmem lazim artik. Ben de 800 gr arti geldim ben eksiyi cumadan cumaya goruyorum zaten. Senjn menu cok iyiydi aslinda ama normalde daha az yiyorsan ondan olmustur. Birde cuma tarti oldugu icin onceki bir kac gun daha az yemeye calisiyoruz ya eksi geliyoruz cuma gunu normal beslensek bile arti gorebiliyoruz normal yani. Ben dun cok karbonhidrat aldim. Ondan arti gelmrm beklendik bir durumdu. Pazartesi tartisina bakalim ne olacak.yağ oranının düşük olması çok iyi canım yaptığın onca spor bunu sağladıonların tartısı genelde biraz eksik tartıyor ama o kadar fark olmamalı ya iki tartıda da hata olabilir
boyun da uzun anlaşılan o yüzden yavaş yavaş koruma dönemine geçmek mantıklı çünkü en zoru o gerçekten sadece hayatımın 4 senesi kiloyu koruyabildim
Ben de bugün anlayamadığım şekilde artıya geçmişim çok sinir oldum inşallah direnç kilomda değilimdir
![]()
Bugün zaten spor günü onu da es geçmemiş oluruz iyi olur hadi başlayalım ben 2mil Leslie boosted yapmayı düşünüyorum. 5dk ya kalkarımOo ortim ben de yapayim. Ben dün aşırı çok yedim
Tartildigin zeminden de kaynaklı olabilir. Düz zeminde tartil halı paspas üstü filan fazla tartabilir
Duz zemin kuzum fayansin ustunde hep ayni yerinde tartiliyorum. Tartida yeni zaten eski tartimda duruyor oda ona yakin tartiyor. Diyetisyen tartisi daha hassas ya o dogrudur buyuk ihtimal ama ben evdekini baz aliyorum fazla bile tartsa ne kadar eksildigim dogrudur heraldeOo ortim ben de yapayim. Ben dün aşırı çok yedim
Tartildigin zeminden de kaynaklı olabilir. Düz zeminde tartil halı paspas üstü filan fazla tartabilir
Eksiyi de göstermiyor gibi gelmisti banaDuz zemin kuzum fayansin ustunde hep ayni yerinde tartiliyorum. Tartida yeni zaten eski tartimda duruyor oda ona yakin tartiyor. Diyetisyen tartisi daha hassas ya o dogrudur buyuk ihtimal ama ben evdekini baz aliyorum fazla bile tartsa ne kadar eksildigim dogrudur heralde![]()
Hepimizde kilonun toplandı ve zor gittiği yer başka başka benim de üst bölgede çoğu kilo dediğin gibi elinden geleni yap bacaklar için eminim bir yerden sonra direnmeyi bırakacak ve incelecekHangisi yanlis bilmiyorum arada 2 kilo fark var.kendi tartimi baz aliyorum mecburen. Yag oranim dustu ama basaklarim hala cok yagli 1.68 boyum. Ust tarafim inceldi altta inceldi aslinda ama ust inceldikce alt daha sinir bozucu bi hal aldi. Diyetesyene gore 2.4 kg yag kaybetmisim 9 gunde ama bacaklardan 100 gr bile gitmemis iki bacaktan 70 gr yag ancak yakmisim. 65 leri kendi tartimda da gorunce korumaya gececegim bacaklar icinde spora devam ne kadar olursa artik bacaklarimla yasamayi ogrenmem lazim artik. Ben de 800 gr arti geldim ben eksiyi cumadan cumaya goruyorum zaten. Senjn menu cok iyiydi aslinda ama normalde daha az yiyorsan ondan olmustur. Birde cuma tarti oldugu icin onceki bir kac gun daha az yemeye calisiyoruz ya eksi geliyoruz cuma gunu normal beslensek bile arti gorebiliyoruz normal yani. Ben dun cok karbonhidrat aldim. Ondan arti gelmrm beklendik bir durumdu. Pazartesi tartisina bakalim ne olacak.
Evet kaptanım açım.. o çorbadan içtim .. buhafta 7 yi görmek istiyorum bakalım olacak mı hava çok sıcak inanılmaz nemde var yemek yemiyor çok fazla ama açlık oluyor arada hissediyorum dukan birası iyi geldi soğuk içtimm öyle uyudum yoksa açlıktan uyku tutmuyor beniÜmrancım akşamda çorba yok mu ay aç değil misin
Bu nohut buğday bulgur yoğurt olan çorba değil mi ?
Ohh afiyet olsun iyi keyiflerTünaydııınn herkese biz kuzenlerle bu akşam yemeğe gidiyoruz![]()
Ben de xiaomi mi 5 var canım memnunum öyle çok bir özelliği yok ama benim için önemli olan adım saymasaydı uygun fiyatlı olarak tercih edilebilir şarjı çok uzun süre gidiyorum ne zaman şarj ettiğimi unutuyorumBen son günlerde pek hareket etmediğimi fark ettim. Hep yağmura denk geliyor yürüyemiyorum. Adımlarımı hesaplamak için saat ya da bileklik almak istiyorum. Kullanan arkadaşlardan öneri beklerim
Oradaki sayıyı görünce bir ihtimal daha fazla hareket etmek isterim.
Benim de öyle özellikli bir şey aradığım yok zaten canım. Adımlarımı göreyim, saate bakayım bu kadarBen de xiaomi mi 5 var canım memnunum öyle çok bir özelliği yok ama benim için önemli olan adım saymasaydı uygun fiyatlı olarak tercih edilebilir şarjı çok uzun süre gidiyorum ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum![]()
Selam canım bende de Mia 4 var memnunum sarj süresi 1 ayı geçiyor amaa tek sıkıntısı kol sallamayınca adım saymıyor sinir ediyor beni mesela elinde çanta torba tutuyorsun kolun sabit ama yürüyorsun adım işlemiyorBenim de öyle özellikli bir şey aradığım yok zaten canım. Adımlarımı göreyim, saate bakayım bu kadar![]()
Akşamda iç ozman canım günde 2 öğün az geldi banaEvet kaptanım açım.. o çorbadan içtim .. buhafta 7 yi görmek istiyorum bakalım olacak mı hava çok sıcak inanılmaz nemde var yemek yemiyor çok fazla ama açlık oluyor arada hissediyorum dukan birası iyi geldi soğuk içtimm öyle uyudum yoksa açlıktan uyku tutmuyor beni![]()