Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takımımız canlandı
ateşsiz zayıflama bölümünün edisidir aynı zamanda kızlar
buranın patronu yani

hoşgeldiiiiiiiinn ateşsiiiiiiiiz

Biz dışarı çıkıyoruz kızlar çıkmadan yazayım dedim akşam yemeğimi
3 köfte(90 gram)
2 kaşık yoğurt
bol çoban salata...

Gecede 3 etiform yicem...
Öpüyorum hepinizi...

maşAllah duygucum nede güzel liste o :81:

akşam menümü ben de yazayım
kereviz ve havuç salatası yoğurtlu
3 tane tavuk köfte
2 dilim light ekmek

kerevizi bi kere felan yedim ömrümde,oda çin lokantasında
valla tavuk köfteler felan ne sağlıklı listeler öyle

ben bugünü toptan yazıyorum kızlar;
kahvaltıyı yazmıştım zaten

13:00
bir salkım üzüm
bir erik

16:00
çeyrek gözleme
10 zeytin :78:
biraz salatalık ve domates
yarım kase kadar yoğurt
2 bardak şekersiz çay
2 tatlı form püskevüt

21:00
çok az domates biber
5-6 dilim kadar karpuz

1.5 lt belki daha fazla su içtim bugün,yatana kadar 2 lt ye tamamlamayı düşünüyorum :97:
spora gelincede bugün step günümdü,step yaptım geldim,valla bugün ayrı bi yoruldum hatta :26: ayaklarım ağrıyo hala

yarın tartıya çıkmamak için direnicem iki günde bir tartılayım bari

yeşil çay felan içmedim,yarından itibaren 5 i 1 yerde ye başlıyorum inşAllah tekrardan

yatarkende bir bardak light süt içmeyi düşünüyorum,yanında form püskevüt yememek için direnicem

benen bu kadar kızlarrr,kimsewciklerde yok bu vakitte,iyi geceleeeeeeeeeeeeerrrrrrr,uyurken bile bol kalori yakmanız dileğiyle

Son düzenleme:
afiyet olsun duygu köfteye ekmek katıyo musun

Canım evdeki köfte hazırdı kendim yapmadım içinde ekmek var muhakkak yağsız teflonda yapıyorum çok lezzetli oluyor

akşam menümü ben de yazayım
kereviz ve havuç salatası yoğurtlu
3 tane tavuk köfte
2 dilim light ekmek

Havuç salatasına bayılırım bende birde sarımsaklı yoğurtsa ımmmmmm yemede yanında yat

Canım sağol seninde menün gayet güzel biraz sebze eksik sanki..
Birde gece yatarken yoğurt yemeni tavsiye ederim bütün gece metobolizmayı çalıştırıyor aynı zamanda karın yağlarını eritiyor

Kızlar acayip sinirlerim bozuk...
Akşam eşim ben oğlum yürüyüşe çıktık sahile gittik hem biraz alışveriş yaptık önce evin eksiklikleri vardı...
Neyse sonra gittik sahile oğlana giderken oğlan koştu oynadı zıpladı babasıyla top oynadı 11 e doğru tam kalkıyoruz başladı ağlamaya kaydıraktan kaycam diye dayanamadık gittik gitmez olaydık...
Allahın cezası bir kadının biri elinde sigara ile kaydırağın yanında duruyor hatta iki kadın ellerinde sigara püfür püfür bir elide kaydırakta tam Ege kayarken sigaraya deyiyordu önce eşim gördü kadına ayıp değil mi kardeşim değiyordu çocuğa dedi kadın değmedi ama burası açık hava demez mi terbiyesiz!!!
Neyse eşim sizin yaptığınız ayıp esas utanmıyorsunuz burda çocuklara da kötü örnek oluyorsunuz falan filan dedi ağız dalaşı oldu eşim aldı tam çocuğu gidiyoruz kadın arkamızdan gerizekalı bilmem ne işte kadınla nasıl konuşulcağını bile bilmiyor gibilerinden dırdır yapıyor yanındakine ama hala inatla aynı yerde duruyor ve elinde sigara!!!
bir delirdim duyunca o söylediklerini kadına bir bağırdım ağzıma geleni söyledim hala özür dileyeceğine sanane bilmem ne eşim zor tuttu öldürcektim kadını yemin ederim..
Allahtan değmedi çocuğa deymedi deyse zaten elimden kimse alamazdı birde karakolluk olcaktık akşam vakti
Böyle terbiyesiz böyle basit insanlar var hala işte...
Birde bu kadın bir anne ve bana diyor ki benimde çocuğum var burda...
Yazık bin kere yazıklar olsun!!elim ayağım titreye titreye eve geldim...
Lanet olsun bu memleketteki kanunlara dedim çocuk parkının içinde kaydırak başında sigara içmenin serbest olduğu ve ayıp olmadığı kaç ülke vardır acaba???

kızlllaaaarrrrr,

noolmuş buraya.. gözlerime inanamadımm.. takıma her girdiğimde sessiz sedasız gördüğüm için iki gündür girmiyordum bile. acayip hevesim kaçmıştı.. bugün de sabah 9 da bir çıktım dışarıya, hava acayip sıcaktı. mahvoldum. sabahtan beri az önce açtım bilgisayarımı. bir ümit girdim kk ya.... elifimin mesajını gördüm. mesajı öğlen atmış gerçi geç kalmışım görmekte ama ben de burdayım. laf aramızda takım sessiz kalınca ben de dağıttım kendimi.. dağıttım dediysem sıcaktan pek birşey yiyebildiğimi söyleyemem ama dondurma konusunda sapıttım diyebilirim.. madem takım toplandı, canlandı kanlandı. yarından itibaren dondurma cısss.....

tabi acilen geçmişe dönüp neler olup bittiğini algılamam gerekiyor öncelikle.....

5. takımmmm sizi çoookk seviyorummm yeniden burada toplanmış olmamıza da çok sevindim

kaç gündür resmen yalnız hissediyordum kendimi... oh be yine kaynatıcaz burda...

günaydın kızlarrrr
güzel bol paylaşımlı bi gün olsun diliyorum
dün katılımı az olan begüm ve özlem
bugün dünkü boşluğu doldurmanızı bekliyorum sizden
böyle az paylaşımı olanı
hergün ifşa edicem bundan sonra
kaptan yardımcısı olsa bile...

ya canım sokaklar medeniyetten uzak ayucuklarla dolu valla
o kadar cahil o kadar insalıktan uzak tipler var ki cidden
elini kana bulaman an meselesi oluyo dışarı çıktığın an da
siz ucuz atlaşmışsınız ben de pier lotiye gittiğimiz akşam kavga ettim
garsonla 4 dondrma yedik bi çay hesabın 25,5 gelmesi gerekiyo normalde
son kalkmadan 40 dk evvel 4 çay daha söyledik bekledik bekledik çayı elinde gezdirip en son bize gelince
ben o buz gibi ettiğin çayı almak zorunda değilim dedim
iptal et istemiyoruz çay hesabı alalım dedim
hesap bi geldi 29,5 çaylar iptal edilmemiş
dedim bu ne hesap yanlış
idda ediyo doğru diye
dedim ne doğru iptal edilen çayları da adisyona işlemişsin
silmeden getirmişsin hesabı
bi afra bi tafra yaptı dedim amirini çağır
ama nasıl bağırıyorum müşteriler de duyuyo
geld amiri insanları aptal yerine koyan
cahil elemanlarınıza terbiye verin
işletmenizi küçük düşürüyolar bi nevi dolandırıcılık yapıyolar dedim
adam özür üstüne özür kimin umrunda..
bazen istanbul da yaşamaktan nefret ediyorum ben de.

hoş geldin kuzu
baya çekiştirdik seni
hatta ben ipini çekmek üzereydim yani
gereği düşünüldü uyardı tatilde olduğunu hatırlattı da
öyle anladım.
bundan sonra herke maksimum gayret gösterecek
öyle karar aldık
aksi olursa bu kez gerçekten uğraşamıcami söyledim

günaydın herkese iyi bir gün olmasını diliyorum dün akşam iştahsız bir şekilde yarın kase çorbamı içtim 1 saat sonra kardeşim çiğköfte getirmiş 3 tane de ondan yedim ama zorladım kendimi biraz yemek için tansiyonum düşmeye başlamıştı açlıktan ne zaman geçecek bu şeker ilacının yan etkisi ya

Daha başka yer bulamamış terbiyesiz.Neyse ki olay ileri gitmemişte senin de başına bişey gelebilirdi.Ama sonuna kadar haklısın canım

küçücük çocukların yanında utanmadan açık hava diyip sigara içen ve bunu savunan insandan terbiyeli olması beklenemezdi zaten. Maalesef toplumumuzda böyle cahil insanlarımızda mevcut...

:92: herkese gunaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaar :92:

5. takıma gunaydın demeden gecmıyım dedımm
herkese bol muhabbetlı, kalorısız gunler dılıyorummmm

canım ya tatılde olan burcuozer ısımlı olan arkadastı, bızım konustugumuz oydu yoksa ben mı yanılıyorum cunku taydını meslektasım oldugundan dolayı bılıyorum hatta sımdılerde dugun telaşında :44: diğer arkadas daha gelmedı topıge, bakalım cumaya kadar zaman verdın sanırım, inş o da gelır katılır aranızaaa

Günaydınlar;
Canlarım neyse ki dün akşam kendimi toparladım.ve tek bir elmayla bu saate çıktım.Yalnız bişey danışmak istiyorum:
Bizim lösemili bir bebeğimiz var bir yakınımızn kızı.İlaçlar falan derken byağı bi kilo aldı.Bir ara diyetisyen gözetiminde diyet yaptırıyorlardı.Sonra bi ilaçtan dolayıda ağzı yara olunca damardan mamayla beslendi.Dolayısıyla diyet mamaydı.ağzı iyileşince kalanlar boşa gitmesin diye (doktor yakın zamanda bitmesi gerek şu anda kullanabileceğim herhangi biri yok demiş) bize gönderdi.Ben tedavi gördüğüm hastanede bi doktora danıştım.Dene işe yaramazsa kullanmazsın dedi.Özelliği tok tutuyor kilo aldırmıyor vs.Annem denedi çok işe yaradı.Ama o bi yandan da boğazına yediği için kilo vermede faydasını falan görmedi s

bu konuda sizin fikrinizi almak istiyorum.

ayy attlım ne dener ki bu durumda geçmiş olsun ne arasan var işte memlekette napıcaksın

tatlım umarım öle olur
bu arada ben kaptan yardımcılığından ayrılmak istiyorum daha aktif bir arkadaş geçerse sevinirim

aferin valla tebrik ettim seni kuzu.hakkını arıycaksın işte böle

anlamadım ben şimdi bebek mamasımı yicen zayıflamak için ?

Herkese günaydınlar

ben daha diyet moduna pek giremedim kılzar
çok yiyorum sayılmaz ama o modda deyilim şu aralar
akşam ekmeksiz 2 kaşık et sote,3 kaşık piav yedim he bide ayran içtim
gecede 1 dilim kavun yedim

sabah:1 lokma zeytinli ekmek 1 lokma haşhaşlı ekmek +1 fincan çay

düzensiz gidiyo hala topalanamadım tatil sonrası

motivasyonum yerlerde şuan

neden şeker ilacı kullanıyosun canım
ben de şeker hastayım
başta ilaçlar miğde bulantısı düşük tansiyon yapıyo
ama 15 gün sonra geçiyo hepsi

kafa allak bullak oldu kuzum ya
olsun taydin döndüğüne göre
burcuyu bekliyoruz cumaya kadar

bi tanıdığım kadın çok kiloluydu
zayıflamak için gittiği doktorda mama gibi bişey vermişti ona
hani bebekelrin yediği kavanoz türü mamalar gibi
o baya kilo vermişti
eğer doktorunda zararı yok diyosa deneyebilirsin bence canım

sabah kahvaltımı 2 dilim light ekmeğin arasına iyet karper sürerek yaptım
yanında açık şekersiz çay
tardıda sabah 700 gr eksik gördüm kendimi
acayip havamdayım bu aralar
bu yazı da tombul geçircem ama seneye
çıtır olcam ilik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…