- Konu Sahibi Cherry Mom
- #417.701
su tutmuştur vücudun ama 2.5 kilo değildir. tostmu yemiştin omu yaptı .Ben bugün hayatımın şokunu yaşadım kaptanım inanmıyorum ya +2.5 ne demek şok oldum şok ağlamamak için zor tutuyorum kendimi![]()
Cherry Mom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su tutmuştur vücudun ama 2.5 kilo değildir. tostmu yemiştin omu yaptı .Ben bugün hayatımın şokunu yaşadım kaptanım inanmıyorum ya +2.5 ne demek şok oldum şok ağlamamak için zor tutuyorum kendimi![]()
Cherry Mom
Çekirdek yapmıştır canım neden tartılıyorsun ayrıca bile bile lades çok kızdım şimdiBen bugün hayatımın şokunu yaşadım kaptanım inanmıyorum ya +2.5 ne demek şok oldum şok ağlamamak için zor tutuyorum kendimi![]()
Cherry Mom
Gecen haftayi detoks tarzimi gecirdin ne yaptin. Gerci benim artida o kadar neye sasiriyorsam ama ben normalden fazla karbonhidrat aldim. Sende mi oyle yaptin. Hatta benim ki 2.6 oldu moral olsun sanaBen bugün hayatımın şokunu yaşadım kaptanım inanmıyorum ya +2.5 ne demek şok oldum şok ağlamamak için zor tutuyorum kendimi![]()
Cherry Mom
İnşallah canım ama yok tostu önceki gün yemiştimsu tutmuştur vücudun ama 2.5 kilo değildir. tostmu yemiştin omu yaptı .
Kaptanım bugün detoks yapacağım kaç gidecek diye tartıldım ya nasıl olacak şimdi nasıl yolayacağım ben onu sabah çıkıp 45 dk yürüyüş yaptık kuzenimle hala daha terliyorumÇekirdek yapmıştır canım neden tartılıyorsun ayrıca bile bile lades çok kızdım şimdi
Yok geçen hafta gayet düzenliydi detoksu bugün yapıyorum sadeceGecen haftayi detoks tarzimi gecirdin ne yaptin. Gerci benim artida o kadar neye sasiriyorsam ama ben normalden fazla karbonhidrat aldim. Sende mi oyle yaptin. Hatta benim ki 2.6 oldu moral olsun sanadun 800 du 4 e katladi. Odemlerimiz bile fark yaratiyor ya. Hallederiz ya sikinti yok bjz ne artilar gorduk
Canım dün normal yeme düzeninin dışındaydın biiraz lavaş mısır ekmeği çekirdek önceki gün dondurma bunların hepsi artı yazar ama çoğu anlık bir artı merak etmeKaptanım bugün detoks yapacağım kaç gidecek diye tartıldım ya nasıl olacak şimdi nasıl yolayacağım ben onu sabah çıkıp 45 dk yürüyüş yaptık kuzenimle hala daha terliyorum
Cumaya kadar eksi geleceğim ama kaptanım bol bol da su içiyorum yapacağım yani ama bu kadar beklemediğim için çok şaşırdımCanım dün normal yeme düzeninin dışındaydın biiraz lavaş mısır ekmeği çekirdek önceki gün dondurma bunların hepsi artı yazar ama çoğu anlık bir artı merak etme
Unut canım detoks için tartılmışsın ama yine çok anlayamayacaksın net olacak kaç kg verdin muhtemelen cuma kilonun 300 500 üstündesindir moralin bozulmasınCumaya kadar eksi geleceğim ama kaptanım bol bol da su içiyorum yapacağım yani ama bu kadar beklemediğim için çok şaşırdım
Odem olmus cok gerilmene gerek yok odem atici biseyler ic. Benimde reglye bi hafta var bi hafta oncesi siser vucudum gobegim falan cikar. Bende odem aticilara yuklenecegim bu hafta. Bugun lahana suyu ictim. Cumaya kadar hafif menuler spor yesil cay falan filan derken eksiyi yakalariz yine. Benim her haftaki rutinim boyle artik alistim buyuk artilar gorunce panik yapmiyorum. Sende ayni rutinindr devam et gecen hafta gibi.İnşallah canım ama yok tostu önceki gün yemiştim
Kaptanım bugün detoks yapacağım kaç gidecek diye tartıldım ya nasıl olacak şimdi nasıl yolayacağım ben onu sabah çıkıp 45 dk yürüyüş yaptık kuzenimle hala daha terliyorum
Yok geçen hafta gayet düzenliydi detoksu bugün yapıyorum sadece
Unut canım detoks için tartılmışsın ama yine çok anlayamayacaksın net olacak kaç kg verdin muhtemelen cuma kilonun 300 500 üstündesindir moralin bozulmasın![]()
Çok sağ olun gerçekten çok seviyorum sizi buraya yazmasam kendi kafamda kurup düşünmeden kendimi alamayacaktım o yüzden buraya yazdım iyi ki varsınızOdem olmus cok gerilmene gerek yok odem atici biseyler ic. Benimde reglye bi hafta var bi hafta oncesi siser vucudum gobegim falan cikar. Bende odem aticilara yuklenecegim bu hafta. Bugun lahana suyu ictim. Cumaya kadar hafif menuler spor yesil cay falan filan derken eksiyi yakalariz yine. Benim her haftaki rutinim boyle artik alistim buyuk artilar gorunce panik yapmiyorum. Sende ayni rutinindr devam et gecen hafta gibi.
Ayyy çok doğruSelam selam selam selam selam. Nasılsınız bakalım 5.takımın güzel hanımları?
Aynen kaptanım bu cuma geçen haftanın acısını çıkarıcam inşallahO ozmann iyi bile garanti eksi var orada
Çok sağ olun gerçekten çok seviyorum sizi buraya yazmasam kendi kafamda kurup düşünmeden kendimi alamayacaktım o yüzden buraya yazdım iyi ki varsınız![]()
1 haziran da yapılan tahlilimde tsh a bakıldı sadece ve o da 5.97 ydiDiyet işinde daha yenisin canım ondandıryıllarını diyete vermiş olanlarımız var(mesela ben)
senin de zamanla oturur kuzum ama özellikle hamur işi dediklerimiz tatlılar yağlı olabilecek besinler bunlardan uzak durmak gerekiyor
canım tiroidler benim de yavaş çıktı geçen ay ilaç kullanmaya başladım doktorun dediği direk böyle kilo da veremezsin etkilemiş olması muhtemel kaçtı değerin hatırlıyor musun
Evet canım hiç olmadı dün ve bugüne de çok yansıdı tabi karbonhidratlar malesef bugün Bi listeye başlıyorum bakalım 10 günlük ama ben 5 gün deniycem cumaya kadar sonrasına bakıcam artıkAz karbonhidrat ağırlıklı olmus ortim
Yanında meyve filan götürürsen belki onlar idare eder. Yoo aslinda ben bu kadar az yemezdim de cumadan toktum cumartesi
Sürekli diyette olunca metabolizma yavaşlıyor o da hipotiroidi tetiklemistir. Hipotiroid vitamin eksikliği insani cok etkiler depresyona bile sokuyor gerçekten enzimler vs çalışmıyor. Doktorun ilaç verdiyse muhakkak kullan yada baska önerilerine uy bence.
Doğru diyorsun ama en ufak Bi kaçmakta bile tartı da dünyaları yemişim gibi Bi fark görmekte çok sinir bozucu oluyor. Demotive oluyorum artık. Bi de bazı sorunlar var hep aklıma takılıyor gece doğru düzgün uyumuyorum sabah erkenden gözüm açılıyor ve tüm günü enerjim bitik Bi şekilde geçiriyorumO ne güzel dünya yakeşke öyle yesek yesek tartıda anlamasa
dün dedin ya hiç kilo problemim olmadı pandemiye kadar diye ondan dolayı bilmiyorsun bu işleri
biz artık bir yiyecekte baktın mı kalorisi proteini vitaminine kadar anlıyoruz hahaajajsj cocukluktan beri tombiş olunca
Canım aslında yoruldum demen tehlikelihem hak veriyorum hemde tehlikeli görüyorum yoruldum demen "hadi bitsede gitsem,yani diyet bitsede yeniden tatlılara hamurlar kavuşsam oluyor "
ben diyetlerimde hiç böyle hissetmiyorum o yüzden çok uzun süre bıkmadan diyet yapıp uzun sürede koruyabiliyorum tek sıkıntım sporsuzluk oluyor işte.. diyet yapıyorum modundan çıkmamız lazım aslında biz hiç bir şey yapmıyoruz abur cubur hamur işi tatlıyı çıkardık ve spor yapıyoruz mutlu olmalıyız yoksa bırak giydiğimizin yakışmamasını hastalıklar yakamızı bırakmayacak
teşekkür ederiz tatlım
Selammm doktorcummm
Burcum ya pekmez i devamlı içemiyorum beni bayıyor bir süre sonra bir de hap gibi devam ettirmiyorum o alışkanlığı hap hep daha pratik ve düzenli kullanılabilir oluyor benim için
Eti ise biraz azalttım hele ailemin yanına gelince baya azaltmayı düşünüyorum kolesterolde çıkmış bende![]()
Sadece tsh degil t3 t4 de önemli onlara da baktırıyor musun1 haziran da yapılan tahlilimde tsh a bakıldı sadece ve o da 5.97 ydi
Her ay farklı çıkıyor sonuçlarım mayıs ta da tsh 0.02 ydi yani sınırın altındaydı.
Anlık değişimler oluyor resmen ilacı kullanma dedi doktor bu hafta yine gidip tahlil yaptırmam lazım Nisan dan beri böyle her ay düzenli bakılıyor ama hep bi oynama var
Evet canım hiç olmadı dün ve bugüne de çok yansıdı tabi karbonhidratlar malesef bugün Bi listeye başlıyorum bakalım 10 günlük ama ben 5 gün deniycem cumaya kadar sonrasına bakıcam artık
Doğru diyorsun ama en ufak Bi kaçmakta bile tartı da dünyaları yemişim gibi Bi fark görmekte çok sinir bozucu oluyor. Demotive oluyorum artık. Bi de bazı sorunlar var hep aklıma takılıyor gece doğru düzgün uyumuyorum sabah erkenden gözüm açılıyor ve tüm günü enerjim bitik Bi şekilde geçiriyorum
Hahhhaaha biz kilo vermek isteyen tarafta olduğumuz için “sanki biraz kilo almışsın” lar ile muhatap oluyoruz hep bence.Ayyy çok doğruama genelde verince ses çıkmıyor karşı taraftan gram alınca hemen yapıştırıyorlar lafı
Selammm tatlım biz iyiyiz mühendisi ani kg artışı sonrası komadan çıkardık hayata döndürdüksen nasılsın
![]()
Normalde onlara da bakılıyordu ama son yaptırdığımda doktor sadece tsh a bakmışSadece tsh degil t3 t4 de önemli onlara da baktırıyor musun
Tamam yarın silerim kaptanım
Başınız sağolsun canım. Evine dönünce kaldığımız yerden devam ederiz canım 3 kilo çok sayılmaz sen hemencecik verirsin
çok değilmiş canım ama daha da almadan gel burada olunca daha kontrollü oluyoruzbaşınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin
![]()
Sağolun başsağlığı içinBegonya2 canım başınız sağolsun canım döndüğünde gel takıma çok fazla değil üzülme ama müdahale etmek gerekir
çok iyisisn ortim , belki bu hafta birirnci oluruzzz.))26 Haziran
Kahvaltı:
İki dilim tahıllı ekmekten tost, 1 dilim beyaz peynir, 4-5 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay
Akşam:
1 dilim ızgara et, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, 200 ml meyvesuyu
Ara: şekersiz çay, kahve, 6-7 parça cips, 2 çatal ıslak kek
Spor yok temizlik yaptım
Bol su
runib
ummhnisa
Cherry Mom