Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

27.06.2021
Sabah: 1 yemek kaşığı kadar kızılcık ezmesi
1 yemek kaşığı kadar labne peynir
4 dilim zeytinyağlı kekikli ekmek
Öğlen :1 paket bademli çikolata
Akşam: mor lahanalı, mısırlı, ton balıklı salata.

3 litre su
7000 adım
Yarın finallerim başlıyor. Düzensiz beslenirim diye bu saatte yemeyi kesiyorum SonsuzUmut SonsuzUmut

O ne güzel dünya ya :KK53: keşke öyle yesek yesek tartıda anlamasa 🤣🤣 dün dedin ya hiç kilo problemim olmadı pandemiye kadar diye ondan dolayı bilmiyorsun bu işleri 🤣 biz artık bir yiyecekte baktın mı kalorisi proteini vitaminine kadar anlıyoruz hahaajajsj cocukluktan beri tombiş olunca 🤭🙈

Maşallah gözlerinle mr bile çekersin kaptanım 😎 ben de öğreneceğim ben de ben de 😍

Ö

inşallah canım alışıyorsun bir müddet sonra aramıyorsun her gün tatlı yemeden duramayan ben şimdi yediğim tek tatlı diyet barlar🤭 hamur işi çok tehlikeli özellikle yedikçe yiyesin geliyor pandeminin ilk günlerini çok özlüyorum bazen sınırsızca yer içerdim🤣🤣

Evet ya ufak ufak yiyince de insan anlamıyor miktarı 😂
O ilk kapanmanın sonrasında ilk dışarı çıktığın zamanlarda kıyafet bulabilmiş miydin kendine? Ben hiçbirine sığamayınca ağlamıştım 😂

Selam ortak yeni girebildim daha bu hafta full tatildir calıstım Aksam gircektim menüyü unuttum :KK43: kusura bakma erken paylaşım yapıcan artık unutmadan
Gelmene çok sevindim 😇😇
Ben de yapayım şimdi. Spor da yapalım yapmadıysan olur mu?
Senin haftalık kilo hedefin ve şimdiki durumun nedir? 😊

Evet ya ufak ufak yiyince de insan anlamıyor miktarı 😂
O ilk kapanmanın sonrasında ilk dışarı çıktığın zamanlarda kıyafet bulabilmiş miydin kendine? Ben hiçbirine sığamayınca ağlamıştım 😂
Ben kapanmadan önce de şişmandım 46 beden giyiyordum ama temmuzda tatile giderken kıyafetleri deniyim dedim ben şok 48 bedene çıkmışım🤭🤭 tatilde zayıf zayıf kadınları görünce bir utandım anlatamam zaten tatilden döndüğümün ertesi günü diyete başladım🤣

Ben kapanmadan önce de şişmandım 46 beden giyiyordum ama temmuzda tatile giderken kıyafetleri deniyim dedim ben şok 48 bedene çıkmışım🤭🤭 tatilde zayıf zayıf kadınları görünce bir utandım anlatamam zaten tatilden döndüğümün ertesi günü diyete başladım🤣
İyi ki zayıf kadınlarımız var 😂
Şu an kaç bedensin canım?
İnşallah istediğin kiloya inip sabitlersin de tüm gardrobu büyük bir zevkle yenilersin 😎

İyi ki zayıf kadınlarımız var 😂
Şu an kaç bedensin canım?
İnşallah istediğin kiloya inip sabitlersin de tüm gardrobu büyük bir zevkle yenilersin 😎
İnşallah canım ya şu an zaten hiçbir kıyafetim olmuyor hayatımda ilk defa kemer kullanıyorum🤣🤣 42 bedene düştüm şu an canım bir beden daha düşeyim bana yeter🤭 bir ay sonra tatile çıkacağım mecbur kıyafet almam lazım ama çok almayacağım daha verecek kilom var çünkü🤣

Sabah 400 gram light yogurt 1 hazir corba(330 kalori toplam)
Aksam 2 elma 1 yumurta 1 salata

Spor 10 bin adım
Su 1 litre ictim sanırım sadece cok az oldu biliyorum iste yatana kadar daha içerim
Canım açlık hissetmiyor musun sen yaa biraz az geldi de bana
Adımların şahane dediğin gibi suyun az olmuş biraz daha içersin daha erken

ortim ben bugün sanırım diyete çok büyük ihanet ettim🙈 ama böyle olacağı belliydi bir yerde patlak verecektim ama cuma gününe kadar müthiş dikkat etmem lazım🥺 C Cagrihilal1
Sen uzun zamandir cok istikrarli ilerliyorsun cumaya kadar toplayacagina eminim. Sende pismanlik yasama devamini getirme hic yasanmamis sayi devam et 👍👍

Kahvaltı
1 sb süt, 4 yk yulaf, 1 şeftali, 10 kiraz

Ara
Kiraz saplı çay, 20 gr tb galeta

Akşam
Olanlar oldu🙈
Çiğ köfte( 250 gr kadar🤦🏻‍♀️), marul, çeyrek lavaş

Ara
Beyaz çay, yeşil çay

2 LT su, 3 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa C Cagrihilal1
Kiz ortim ihanet dediğin cig koftemiydi 🤣🤣👍 iradeli insanin hali bir baska oluyor buyuk ihanet deyince dedim bi tepsi baklava yedi heralde.🙈🙈 ben ihanet etsem oyle ederdim 🤣🤣 sabah cok iyi ara mukemmel aksam yediginin de diyetine cok zarari olmaz ama yarin tartiya buyuk rakamlar yansiya bilir hazirlikli ol. Cumaya kadar eksiye gecersin zaten aksam yemegi cezasi olarak fazladan spor cezasi ver kendine kapat farki 👍👍kizin kacamagi bile cok iyi ya 🙈🙈

Sen uzun zamandir cok istikrarli ilerliyorsun cumaya kadar toplayacagina eminim. Sende pismanlik yasama devamini getirme hic yasanmamis sayi devam et 👍👍
Öyle yapacağım artık canım pişman olmamaya çalışıyorum ama bugün yine anladım yersem hemen boğazım açılır ve gelir kilolar😅detoks filan mı yapsam acaba🤣🤣
Kiz ortim ihanet dediğin cig koftemiydi 🤣🤣👍 iradeli insanin hali bir baska oluyor buyuk ihanet deyince dedim bi tepsi baklava yedi heralde.🙈🙈 ben ihanet etsem oyle ederdim 🤣🤣 sabah cok iyi ara mukemmel aksam yediginin de diyetine cok zarari olmaz ama yarin tartiya buyuk rakamlar yansiya bilir hazirlikli ol. Cumaya kadar eksiye gecersin zaten aksam yemegi cezasi olarak fazladan spor cezasi ver kendine kapat farki 👍👍kizin kacamagi bile cok iyi ya 🙈🙈
Zaten artıdaydım yarın ne görürüm tartıda Allah bilir🤣🤣🤣 büyük temizlik yaptım bugün o yüzden pek halim kalmadı sadece Leslie yapabildim ama yarını sporla dolu dolu geçireceğim🤭 ne zamandır bu kadar tok hissetmemiştim🤣🤣

Kahvalti
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalik
Domates

Aralarda
1 kase kiraz
1 elma

Aksam
1 dilim ekmek
1 tabak patlican yemegi
1 kase yogurt

2.5 lt su

spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel
Mükemmel bir menü olmuş orticim hele benim menüden sonra🤣🤣 sporun da harika inşallah yarına artılarından kurtulmuş olursun💓

Back
X