Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Korka korka tartıldım kesin 81 görürüm diyordum ama neyse 80,3 çıktım cuma gününe göre artı 400 inşallah 79 un altına inebilirim yeniden🤭 Cherry Mom Cherry Mom C Cagrihilal1
Canım çok değil artın 2 güne kalmaz gider o merak etme
Evet ortim hemen halledersin o artiyi hic sikinti yok. Bende +2 yim 🙈🙈 Cherry Mom Cherry Mom
Canım bu hafta diğer haftalara göre artın daha çok demi öyle hatırlıyorum.
Ama alıştık bence bizde senin hafta başı artı gelip cuma eksiye geçmene

Canım çok değil artın 2 güne kalmaz gider o merak etme

Canım bu hafta diğer haftalara göre artın daha çok demi öyle hatırlıyorum.
Ama alıştık bence bizde senin hafta başı artı gelip cuma eksiye geçmene
Evet gecen haftaya gore fazla vallaha bende alistim +2.6 ydi dun yine azalmis 🙈🙈 kemerleri sıkacagiz cumaya kadar yine 🙈🙈

Evet gecen haftaya gore fazla vallaha bende alistim +2.6 ydi dun yine azalmis 🙈🙈 kemerleri sıkacagiz cumaya kadar yine 🙈🙈
Artık en ufak fazladan Bi lokma hemen artı olarak geliyor geri. Bu hafta benim artım geçen haftaya göre çok az inşallah onun rehavetine kapılmadan ilerlerim

Evet ortim hemen halledersin o artiyi hic sikinti yok. Bende +2 yim 🙈🙈 Cherry Mom Cherry Mom
Hallolur herhalde canım bugün itibariyle dikkat edeceğim🥰 senin de artının fazla olması doğal iki gün normalden fazla yedin ama cumaya kadar onları gönderip her zamanki gibi eksiye geçeceksin😘
İyi canım korkulan olmadı bencede ✌️

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Kesinlikle kaptanım zaten artıdaydım kaç gündür düne göre artı 100 sadece o yüzden cuma gününe umutluyum🤣
Bende tartıldım ama birinde +400 diğerinde +300 çıktı çok fark yok sonuçta artıdayım. Bende bugün daha çok artı bekliyordum bunu görünce sevinir oldum artık. Cherry Mom Cherry Mom
G gibivegibi ortim sende durum nasıl tartıldın mı
Aynı durumdayız canım ikimiz de göndereceğiz o artıları sakın rehavete kapılma karbondan uzak duralım🤩🤩
Ben de +1 im haftasonu kaçtı biraz spor da yapamadım toparlarım ama
Toparlarsın canım zaten maşallah hepimiz artıyla başladık haftaya🤭🤭 bugün spor yapalım temiz beslenelim eksiye geçeceğiz😘

Ben de +1 im haftasonu kaçtı biraz spor da yapamadım toparlarım ama
Geçen hafta hallettin bu hafta da gider yaparsın sen
Hallolur herhalde canım bugün itibariyle dikkat edeceğim🥰 senin de artının fazla olması doğal iki gün normalden fazla yedin ama cumaya kadar onları gönderip her zamanki gibi eksiye geçeceksin😘

Kesinlikle kaptanım zaten artıdaydım kaç gündür düne göre artı 100 sadece o yüzden cuma gününe umutluyum🤣

Aynı durumdayız canım ikimiz de göndereceğiz o artıları sakın rehavete kapılma karbondan uzak duralım🤩🤩

Toparlarsın canım zaten maşallah hepimiz artıyla başladık haftaya🤭🤭 bugün spor yapalım temiz beslenelim eksiye geçeceğiz😘
Bu hafta Gidecek başka çare yok son haftam çünkü diğer cuma ya Afyon da olurum büyük ihtimalle
Ben de 900 artıdayım hedef cumaya kadar 1.5 kg vermek🙈🙈
Halledersin sen yasa sen ip atlamaya başladın mı kaçar o artılar

Geçen hafta hallettin bu hafta da gider yaparsın sen

Bu hafta Gidecek başka çare yok son haftam çünkü diğer cuma ya Afyon da olurum büyük ihtimalle

Halledersin sen yasa sen ip atlamaya başladın mı kaçar o artılar
Bugün başlıyorum yine düzenli atlamaya kolum geçti şükür😊inşallah gidecek ya☺

Kahvaltiyi iyi yaptim ortim detoks yapmayacagim dedim ya aksam detoks yapasim var 🙈🙈 ne plan yapsam tersini yapasim geliyor hep. Ama yapmayacagim carsamba gunu tekrar tartilirim eksilme olmazsa sin iki gun yaparim detoksu. Detoks tarzi bisey yapacagim bugun yine gunu yumurta yogurt ve sebzeyle gecirmeyi planliyorum planladim ya olmayada bilir. Aksam menu de belli olur🙈🙈

Back
X