- 27 Şubat 2017
- 813
- 3.462
- 113
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.721
Yarın finallerim başlıyor. Düzensiz beslenirim diye bu saatte yemeyi kesiyorum27.06.2021
Sabah: 1 yemek kaşığı kadar kızılcık ezmesi
1 yemek kaşığı kadar labne peynir
4 dilim zeytinyağlı kekikli ekmek
Öğlen :1 paket bademli çikolata
Akşam: mor lahanalı, mısırlı, ton balıklı salata.
3 litre su
7000 adım
Mantıklı iyi yapmışsın fen Bilgisi mi bölüm şimdiden kolay gelsinYarın finallerim başlıyor. Düzensiz beslenirim diye bu saatte yemeyi kesiyorumSonsuzUmut
Odyoloji yüksek lisansı yapıyorumMantıklı iyi yapmışsın fen Bilgisi mi bölüm şimdiden kolay gelsin
Selam ortak yeni girebildim daha bu hafta full tatildir calıstım Aksam gircektim menüyü unuttumMathildablue neredesin ortak?
O ne güzel dünya yakeşke öyle yesek yesek tartıda anlamasa dün dedin ya hiç kilo problemim olmadı pandemiye kadar diye ondan dolayı bilmiyorsun bu işleri biz artık bir yiyecekte baktın mı kalorisi proteini vitaminine kadar anlıyoruz hahaajajsj cocukluktan beri tombiş olunca
Ö
inşallah canım alışıyorsun bir müddet sonra aramıyorsun her gün tatlı yemeden duramayan ben şimdi yediğim tek tatlı diyet barlarhamur işi çok tehlikeli özellikle yedikçe yiyesin geliyor pandeminin ilk günlerini çok özlüyorum bazen sınırsızca yer içerdim
Gelmene çok sevindimSelam ortak yeni girebildim daha bu hafta full tatildir calıstım Aksam gircektim menüyü unuttumkusura bakma erken paylaşım yapıcan artık unutmadan
Kahvaltı
1 peynirli ev pogocası, kahve
Ögle
2 köfte, 1 ayran
Aksam
4 kaşık etli kuru fasülye, 3 kasık pilav, yogurt
su: 2 lt
spor: 15000 adım
furusan Cherry Mom ummhnisa
Ben kapanmadan önce de şişmandım 46 beden giyiyordum ama temmuzda tatile giderken kıyafetleri deniyim dedim ben şok 48 bedene çıkmışımEvet ya ufak ufak yiyince de insan anlamıyor miktarı
O ilk kapanmanın sonrasında ilk dışarı çıktığın zamanlarda kıyafet bulabilmiş miydin kendine? Ben hiçbirine sığamayınca ağlamıştım
İyi ki zayıf kadınlarımız varBen kapanmadan önce de şişmandım 46 beden giyiyordum ama temmuzda tatile giderken kıyafetleri deniyim dedim ben şok 48 bedene çıkmışımtatilde zayıf zayıf kadınları görünce bir utandım anlatamam zaten tatilden döndüğümün ertesi günü diyete başladım
İnşallah canım ya şu an zaten hiçbir kıyafetim olmuyor hayatımda ilk defa kemer kullanıyorumİyi ki zayıf kadınlarımız var
Şu an kaç bedensin canım?
İnşallah istediğin kiloya inip sabitlersin de tüm gardrobu büyük bir zevkle yenilersin
Menün cok cok iyi ortim suyun da öyle afiyet olsun27 haziran
Sabah
2dlm çavdar ekmeği
1kk süzme peynir
2kk omlet
Domates
Akşam
1kepçe mercimek çorbası
Semizotu salatası
Su:2.5 lt
1ltye yakında detoks suyu
Spor: 2mil Leslie jog
Cherry Mom G gibivegibi
Canım açlık hissetmiyor musun sen yaa biraz az geldi de banaSabah 400 gram light yogurt 1 hazir corba(330 kalori toplam)
Aksam 2 elma 1 yumurta 1 salata
Spor 10 bin adım
Su 1 litre ictim sanırım sadece cok az oldu biliyorum iste yatana kadar daha içerim
Canım ben adım yapıyorum hergün spor:) benim standart yarım kilo hedefim.senin hedefin nedir. Hangi sporları yapıyosunGelmene çok sevindim
Ben de yapayım şimdi. Spor da yapalım yapmadıysan olur mu?
Senin haftalık kilo hedefin ve şimdiki durumun nedir?
Salatam baya etli peynirli doyurucuydu o yüzden acıkmadımCanım açlık hissetmiyor musun sen yaa biraz az geldi de bana
Adımların şahane dediğin gibi suyun az olmuş biraz daha içersin daha erken
Sen uzun zamandir cok istikrarli ilerliyorsun cumaya kadar toplayacagina eminim. Sende pismanlik yasama devamini getirme hic yasanmamis sayi devam etortim ben bugün sanırım diyete çok büyük ihanet ettimama böyle olacağı belliydi bir yerde patlak verecektim ama cuma gününe kadar müthiş dikkat etmem lazım C Cagrihilal1
Kiz ortim ihanet dediğin cig koftemiydiKahvaltı
1 sb süt, 4 yk yulaf, 1 şeftali, 10 kiraz
Ara
Kiraz saplı çay, 20 gr tb galeta
Akşam
Olanlar oldu
Çiğ köfte( 250 gr kadar), marul, çeyrek lavaş
Ara
Beyaz çay, yeşil çay
2 LT su, 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa C Cagrihilal1
Öyle yapacağım artık canım pişman olmamaya çalışıyorum ama bugün yine anladım yersem hemen boğazım açılır ve gelir kilolarSen uzun zamandir cok istikrarli ilerliyorsun cumaya kadar toplayacagina eminim. Sende pismanlik yasama devamini getirme hic yasanmamis sayi devam et
Zaten artıdaydım yarın ne görürüm tartıda Allah bilirKiz ortim ihanet dediğin cig koftemiydiiradeli insanin hali bir baska oluyor buyuk ihanet deyince dedim bi tepsi baklava yedi heralde. ben ihanet etsem oyle ederdim sabah cok iyi ara mukemmel aksam yediginin de diyetine cok zarari olmaz ama yarin tartiya buyuk rakamlar yansiya bilir hazirlikli ol. Cumaya kadar eksiye gecersin zaten aksam yemegi cezasi olarak fazladan spor cezasi ver kendine kapat farki kizin kacamagi bile cok iyi ya
Mükemmel bir menü olmuş orticim hele benim menüden sonraKahvalti
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalik
Domates
Aralarda
1 kase kiraz
1 elma
Aksam
1 dilim ekmek
1 tabak patlican yemegi
1 kase yogurt
2.5 lt su
spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
Cherry Mom ummhnisa hzlsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?