- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.681
Kiz benim ki taa 13 yasinda falandi 1 kere kullandim bi daha ihtiyac olmadiC Cagrihilal1Cherry Mom kızlar demir ilacındansa ara öğün tahin&pekmez ve ana öğünde kırmızı et tavsiye ederim haftada 3er kez. Babamın değerler normalin de üstüne çıkmış o hergün yiyordu
Ben de başladım mecbur normalde tüketmiyorum çok.Hergün tavuk hindi yiyebilirim
Senin koruma nasil gidiyor bas edebiliyormusun zorlaniyormusunC Cagrihilal1Cherry Mom kızlar demir ilacındansa ara öğün tahin&pekmez ve ana öğünde kırmızı et tavsiye ederim haftada 3er kez. Babamın değerler normalin de üstüne çıkmış o hergün yiyordu
Aynıyız canım hala kilo vermeye çalışıyoruz.İyiyim cnm şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok
Sen nasılsın
Ben kimle ortak olsam buralara uğramıyorGünaydın kızlar
Onu herkes bir dönem yaşıyor canımBen kimle ortak olsam buralara uğramıyorZeliş'in laneti is loading...
Diyet işinde daha yenisin canım ondandırBen kaçamakları anlamıyorum desemnormal bir yiyecek olarak görüp yiyorum buraya yazınca siz uyarıyorsunuz a aa diyorum bunu da mı yemeyecektim
canım tiroidler benim de yavaş çıktı geçen ay ilaç kullanmaya başladım doktorun dediği direk böyle kilo da veremezsin etkilemiş olması muhtemel kaçtı değerin hatırlıyor musunBaya yoruldum kaptanım artık hep diyet modunda olmaktan sanırım her hafta izne ayrılayım diyorum sonra daha kötüye gitmekten korkuyorum bu ay ki tahlillerim de tiroidler im aşırı yavaşlamış bilmiyorum o da mı etkiliyor. Cumartesi baktığında çok yemedim ama saçmaydı yediklerim dün evet hep karbon oldu bu hafta daha önce deneyip 1.5 kilo verdiğim diyetisyenin başka bir listesine başlamayı düşünüyorum inşallah iyi olur. Zaten bu cuma mecbur izne ayrılmak zorundayım sonraki hafta memlekete gidicem inşallah ağustosta kilo almadan dönebilirim aranıza
Az karbonhidrat ağırlıklı olmus ortimSabah
1dlm börek
Öğle
5 yk kısır
Akşam
Tavukdürüm
2 bardak ayran
Su:2lt
Spor:2mil Leslie boosted
G gibivegibihzlsel
Yanında meyve filan götürürsen belki onlar idare eder. Yoo aslinda ben bu kadar az yemezdim de cumadan toktum cumartesiG gibivegibi ortim menün biraz az geldi bana buşekilde devam edersen bence kilo vermen yavaşlayabilir ilerki zamanda.
Bugün ben hep dışardaydım güya bugün çok dikkat edecektim ama ev bakmaya falan gittik gümledi benim menü yine
Sürekli diyette olunca metabolizma yavaşlıyor o da hipotiroidi tetiklemistir. Hipotiroid vitamin eksikliği insani cok etkiler depresyona bile sokuyor gerçekten enzimler vs çalışmıyor. Doktorun ilaç verdiyse muhakkak kullan yada baska önerilerine uy bence.Baya yoruldum kaptanım artık hep diyet modunda olmaktan sanırım her hafta izne ayrılayım diyorum sonra daha kötüye gitmekten korkuyorum bu ay ki tahlillerim de tiroidler im aşırı yavaşlamış bilmiyorum o da mı etkiliyor. Cumartesi baktığında çok yemedim ama saçmaydı yediklerim dün evet hep karbon oldu bu hafta daha önce deneyip 1.5 kilo verdiğim diyetisyenin başka bir listesine başlamayı düşünüyorum inşallah iyi olur. Zaten bu cuma mecbur izne ayrılmak zorundayım sonraki hafta memlekete gidicem inşallah ağustosta kilo almadan dönebilirim aranıza
3te 2 güzel bir skor amaOnu herkes bir dönem yaşıyor canım
Bir ara bende de vardı o canımBen kimle ortak olsam buralara uğramıyorZeliş'in laneti is loading...
O ne güzel dünya yaBen kaçamakları anlamıyorum desemnormal bir yiyecek olarak görüp yiyorum buraya yazınca siz uyarıyorsunuz a aa diyorum bunu da mı yemeyecektim
Canım aslında yoruldum demen tehlikeliBaya yoruldum kaptanım artık hep diyet modunda olmaktan sanırım her hafta izne ayrılayım diyorum sonra daha kötüye gitmekten korkuyorum bu ay ki tahlillerim de tiroidler im aşırı yavaşlamış bilmiyorum o da mı etkiliyor. Cumartesi baktığında çok yemedim ama saçmaydı yediklerim dün evet hep karbon oldu bu hafta daha önce deneyip 1.5 kilo verdiğim diyetisyenin başka bir listesine başlamayı düşünüyorum inşallah iyi olur. Zaten bu cuma mecbur izne ayrılmak zorundayım sonraki hafta memlekete gidicem inşallah ağustosta kilo almadan dönebilirim aranıza
teşekkür ederiz tatlım26 Haziran - 2 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
@monarosaa
yarimuhendis
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@redsonja87
matteroftime
G gibivegibi
runib
@Lizozom55
furusan
@Sonsuz umut
Mathildablue
@Nikinik
Cherry Mom
Selammm doktorcummmC Cagrihilal1Cherry Mom kızlar demir ilacındansa ara öğün tahin&pekmez ve ana öğünde kırmızı et tavsiye ederim haftada 3er kez. Babamın değerler normalin de üstüne çıkmış o hergün yiyordu
İnşallah kısa sürede şu kilolardan kurtulurum da koruma aşamasında dikkat ederim o besinlere artıkDiyet işinde daha yenisin canım ondandıryıllarını diyete vermiş olanlarımız var(mesela ben) senin de zamanla oturur kuzum ama özellikle hamur işi dediklerimiz tatlılar yağlı olabilecek besinler bunlardan uzak durmak gerekiyor
O ozmann iyi bile garanti eksi var oradarunib bugün 54.9 tartıldım cumaya gore +0.1 im ama cuma cok yemistim ancak dengeledi muhtemelen bide regl oldum bugün
inşallah canım alışıyorsun bir müddet sonra aramıyorsun her gün tatlı yemeden duramayan ben şimdi yediğim tek tatlı diyet barlarİnşallah kısa sürede şu kilolardan kurtulurum da koruma aşamasında dikkat ederim o besinlere artık
Hamur işi hassas noktam. Ne çok yiyormuşum meğer. Şimdi yemek yapmıyormuşum gibi geliyor
bende 71.8 üm dünde bu sabahda öyle çıktım :) baya az yiyorum . bencede dengeledi, dün az yemeseydin kilo alacakmışsın . bünyeler aynı bizizmrunib bugün 54.9 tartıldım cumaya gore +0.1 im ama cuma cok yemistim ancak dengeledi muhtemelen bide regl oldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?