Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Detoksa gerek yok bence spor bol su odem atici saglikli menu aksami erken bitirme isin sırrı binlar yeter bende artidayim bu sekilde devam edecegim.

Mükemmel bir menü olmuş orticim hele benim menüden sonra sporun da harika inşallah yarına artılarından kurtulmuş olursun
Pazartesi benim artilar zirveye tirmanir orda kalir sonra duser. Haftaya regli var karnim acayil sis gobegim disarda duruyor resmen bu 4 gun bol aksiyonlu geceeek yine

Canım ben adım yapıyorum hergün spor:) benim standart yarım kilo hedefim.senin hedefin nedir. Hangi sporları yapıyosun
A aa kilonu şimdi gördüm epey de azmış aslında
Ben epeydir 63leri görmeye çalışıyorum. 63.5 dedim ama gıdım gıdım ilerliyorum. Nihai hedef 53
Spor da sadece Leslie ve birkaç bölgesel yapabiliyorum. O da her gün olmuyor maalesef

21-27 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE21 Haziran23 Haziran26 Haziran
yarimuhendis 5+62+57
ummhnisa 172
C Cagrihilal1 1+4+61+41+4
hzlsel 22+41+4
matteroftime ------2------
runib 11------
G gibivegibi 3------------
M monarosaa 111
furusan ------2------
Lizozom55 1------1
Mathildablue ------------------
SonsuzUmut ------------------
Cherry Mom 5

Üç gün de spor yapan yarimuhendis ummhnisa C Cagrihilal1 hzlsel M monarosaa tebrik ederim kızlar

Spor yapmayan, yapamayan, yapmak isteyip yapamayan kızlar biraz daha hareket kendimize uygun bir spor illa vardır sporla desteklenen diyet en güzelidir

Detoksa gerek yok bence spor bol su odem atici saglikli menu aksami erken bitirme isin sırrı binlar yeter bende artidayim bu sekilde devam edecegim.
O zaman akşamı erken bitirmeye çalışayım en geç 6 da yemeği bitireyim diğer günler dukan birasına başlayayım artık bugün unuttum yapmayı
Pazartesi benim artilar zirveye tirmanir orda kalir sonra duser. Haftaya regli var karnim acayil sis gobegim disarda duruyor resmen bu 4 gun bol aksiyonlu geceeek yine
Bu hafta ben de sana eşlik edeceğim aksiyon konusunda ortim benim de regl bitiminde bir hafta şişkinliğim oluyor o da bu hafta inşallah ikimiz de cuma gününe güzel sonuçlarla ulaşırız

Insallah bakalim yine suprizlere gebe bir cuma bizi bekliyor

Bu hafta hurma detoksu yapacaksın devamlı canım yoksa değişecek mi ?
Hurma detoksununda detoksu olmuş hurma sayısını baya düşürmüşsün :)) adımlar çok iyi olmuş canım harikasın ben bugün tembellik yaptım yarına artık güzel bir spor yaparım :)

Eline sağlık canım

SonsuzUmut hadi bekliyoruz sporlarını canım neden katılmadın hiç ?

Ayy bende aynı şeyleri düşündüm yaaaa amann bu kızlarda bize boşa stres yaşatıyorlar

Çok güzel kaptanım
Yok kaptanım sadece bugünlüktü sürekli yapamam bunuve benim uydurduğum bir detoks değil bi diyetisyen paylaşmıştı 21 tane hurma yemektense bunu yaparım dedimyarın ben de eve gidiyorum kolumun ağrısı da geçti ip atlamaya başlarım artık

Eline sağlık canım

Canım aslında ip atlamaya çalışıyorum ama kpss çalışıyorum çoğunlukla masa başındayım o yüzden ama yapmaya özen daha özen göstereceğim

Eline sağlık canım

Teşekkürler kaptanım
Ayy bende aynı şeyleri düşündüm yaaaa amann bu kızlarda bize boşa stres yaşatıyorlar
Benim diyet sürecinde büyük kaçamaktan anlayışımın ne olduğu anlaşılmıştır içim el vermiyor daha fazlasına kaptanım bu benim için çok büyük bir tavizdi güya 1 yıldır kendime ödül verip künefe yiyeceğim ama yapamıyorum ben ya hep ya hiç kafasında olduğum sürece işim zor

Canım aslında ip atlamaya çalışıyorum ama kpss çalışıyorum çoğunlukla masa başındayım o yüzden ama yapmaya özen daha özen göstereceğim
Allah kolaylık versin canım ben de kendimi hatırlıyorum o süreçte son iki aya kadar sürekli yemiştim ama iki aylık süreçte Leslie yapmıştım sen de vakit ayırmaya çalış canım inşallah sınav senin için olumlu neticelenir

Salatam baya etli peynirli doyurucuydu o yüzden acıkmadım
Acıkmadıysan sorun yok canım süper gidiyorsun. Benim her boşlukta ağzıma bişey atasım geliyor da niye boş oturamıyorsam işte
Eline sağlık canım
Günaydın kızlar
Günaydın ortim harika bir hafta olsun bizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…