- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.741
Detoksa gerek yok bence spor bol su odem atici saglikli menu aksami erken bitirme isin sırrı binlar yeter bende artidayim bu sekilde devam edecegim.Öyle yapacağım artık canım pişman olmamaya çalışıyorum ama bugün yine anladım yersem hemen boğazım açılır ve gelir kilolardetoks filan mı yapsam acaba
Zaten artıdaydım yarın ne görürüm tartıda Allah bilirbüyük temizlik yaptım bugün o yüzden pek halim kalmadı sadece Leslie yapabildim ama yarını sporla dolu dolu geçireceğim ne zamandır bu kadar tok hissetmemiştim
Pazartesi benim artilar zirveye tirmanir orda kalir sonra duser. Haftaya regli var karnim acayil sis gobegim disarda duruyor resmenMükemmel bir menü olmuş orticim hele benim menüden sonrasporun da harika inşallah yarına artılarından kurtulmuş olursun
A aa kilonu şimdi gördüm epey de azmış aslındaCanım ben adım yapıyorum hergün spor:) benim standart yarım kilo hedefim.senin hedefin nedir. Hangi sporları yapıyosun
UYE | 21 Haziran | 23 Haziran | 26 Haziran |
| 5+6 | 2+5 | 7 |
| 1 | 7 | 2 |
C Cagrihilal1 | 1+4+6 | 1+4 | 1+4 |
| 2 | 2+4 | 1+4 |
| ------ | 2 | ------ |
| 1 | 1 | ------ |
G gibivegibi | 3 | ------ | ------ |
M monarosaa | 1 | 1 | 1 |
| ------ | 2 | ------ |
| 1 | ------ | 1 |
| ------ | ------ | ------ |
| ------ | ------ | ------ |
| | 5 |
O zaman akşamı erken bitirmeye çalışayım en geç 6 da yemeği bitireyim diğer günler dukan birasına başlayayım artık bugün unuttum yapmayıDetoksa gerek yok bence spor bol su odem atici saglikli menu aksami erken bitirme isin sırrı binlar yeter bende artidayim bu sekilde devam edecegim.
Bu hafta ben de sana eşlik edeceğim aksiyon konusunda ortimPazartesi benim artilar zirveye tirmanir orda kalir sonra duser. Haftaya regli var karnim acayil sis gobegim disarda duruyor resmenbu 4 gun bol aksiyonlu geceeek yine
Insallah bakalim yine suprizlere gebe bir cuma bizi bekliyorO zaman akşamı erken bitirmeye çalışayım en geç 6 da yemeği bitireyim diğer günler dukan birasına başlayayım artık bugün unuttum yapmayı
Bu hafta ben de sana eşlik edeceğim aksiyon konusunda ortimbenim de regl bitiminde bir hafta şişkinliğim oluyor o da bu hafta inşallah ikimiz de cuma gününe güzel sonuçlarla ulaşırız
Bu hafta hurma detoksu yapacaksın devamlı canım yoksa değişecek mi ?27 haziran
Hurma detoksu yaptım
11.15 : 2 hurma 2 ceviz sütlü nescafe
13.30 : 4yk yoğurt,2 hurma
16.00 : 1 paket altınbaşak,2 dilim peynir
18.00 : 4 yk yoğurt,2hurma
Su : 3lt
Spor : 10000 adım(45dksı tempolu yürüyüş), 10dk yüzme
Cherry Mom ummhnisa
Eline sağlık canım21-27 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 21 Haziran 23 Haziran 26 Haziran yarimuhendis 5+6 2+5 7 ummhnisa 1 7 2 C Cagrihilal1 1+4+6 1+4 1+4 hzlsel 2 2+4 1+4 matteroftime ------ 2 ------ runib 1 1 ------ G gibivegibi 3 ------ ------ M monarosaa 1 1 1 furusan ------ 2 ------ Lizozom55 1 ------ 1 Mathildablue ------ ------ ------ SonsuzUmut ------ ------ ------ Cherry Mom 5
Üç gün de spor yapanyarimuhendis ummhnisa C Cagrihilal1 hzlsel M monarosaa tebrik ederim kızlar
Spor yapmayan, yapamayan, yapmak isteyip yapamayan kızlar biraz daha hareket kendimize uygun bir spor illa vardır sporla desteklenen diyet en güzelidir
Ayy bende aynı şeyleri düşündüm yaaaa amann bu kızlarda bize boşa stres yaşatıyorlarKiz ortim ihanet dediğin cig koftemiydiiradeli insanin hali bir baska oluyor buyuk ihanet deyince dedim bi tepsi baklava yedi heralde. ben ihanet etsem oyle ederdim sabah cok iyi ara mukemmel aksam yediginin de diyetine cok zarari olmaz ama yarin tartiya buyuk rakamlar yansiya bilir hazirlikli ol. Cumaya kadar eksiye gecersin zaten aksam yemegi cezasi olarak fazladan spor cezasi ver kendine kapat farki kizin kacamagi bile cok iyi ya
çok iyisisn ortim , belki bu hafta birirnci oluruzzz.))
Çok güzel kaptanım
27.06.21
kahvaltı: 1 yumurta omlet üstünde çok az kaşar peyniri vardı.
6 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
ara : 4 5 dilim karpuz
akşam : biraz ciğer ve 2 kanat
1 tahta kaşık kadar pilav
cacık salata
Spor yok gibi bir şey 5000 adım
yarimuhendis ummhnisa
Yok kaptanım sadece bugünlüktü sürekli yapamam bunuBu hafta hurma detoksu yapacaksın devamlı canım yoksa değişecek mi ?
Hurma detoksununda detoksu olmuşhurma sayısını baya düşürmüşsün :)) adımlar çok iyi olmuş canım harikasın ben bugün tembellik yaptım yarına artık güzel bir spor yaparım :)
Canım aslında ip atlamaya çalışıyorum ama kpss çalışıyorum çoğunlukla masa başındayım o yüzden ama yapmaya özen daha özen göstereceğim
Teşekkürler kaptanım
Benim diyet sürecinde büyük kaçamaktan anlayışımın ne olduğu anlaşılmıştırAyy bende aynı şeyleri düşündüm yaaaa amann bu kızlarda bize boşa stres yaşatıyorlar
Allah kolaylık versin canım ben de kendimi hatırlıyorum o süreçte son iki aya kadar sürekli yemiştim ama iki aylık süreçte Leslie yapmıştım sen de vakit ayırmaya çalış canım inşallah sınav senin için olumlu neticelenirCanım aslında ip atlamaya çalışıyorum ama kpss çalışıyorum çoğunlukla masa başındayım o yüzden ama yapmaya özen daha özen göstereceğim
Günaydın Canım, iyi haftalarGünaydın kızlar
Acıkmadıysan sorun yok canım süper gidiyorsun. Benim her boşlukta ağzıma bişey atasım geliyor da niye boş oturamıyorsam işteSalatam baya etli peynirli doyurucuydu o yüzden acıkmadım
Eline sağlık canım21-27 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 21 Haziran 23 Haziran 26 Haziran yarimuhendis 5+6 2+5 7 ummhnisa 1 7 2 C Cagrihilal1 1+4+6 1+4 1+4 hzlsel 2 2+4 1+4 matteroftime ------ 2 ------ runib 1 1 ------ G gibivegibi 3 ------ ------ M monarosaa 1 1 1 furusan ------ 2 ------ Lizozom55 1 ------ 1 Mathildablue ------ ------ ------ SonsuzUmut ------ ------ ------ Cherry Mom 5
Üç gün de spor yapanyarimuhendis ummhnisa C Cagrihilal1 hzlsel M monarosaa tebrik ederim kızlar
Spor yapmayan, yapamayan, yapmak isteyip yapamayan kızlar biraz daha hareket kendimize uygun bir spor illa vardır sporla desteklenen diyet en güzelidir
Günaydın ortim harika bir hafta olsun bizler içinGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?