Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle yapacağım artık canım pişman olmamaya çalışıyorum ama bugün yine anladım yersem hemen boğazım açılır ve gelir kilolar😅detoks filan mı yapsam acaba🤣🤣

Zaten artıdaydım yarın ne görürüm tartıda Allah bilir🤣🤣🤣 büyük temizlik yaptım bugün o yüzden pek halim kalmadı sadece Leslie yapabildim ama yarını sporla dolu dolu geçireceğim🤭 ne zamandır bu kadar tok hissetmemiştim🤣🤣
Detoksa gerek yok bence spor bol su odem atici saglikli menu aksami erken bitirme isin sırrı binlar yeter bende artidayim bu sekilde devam edecegim.

Mükemmel bir menü olmuş orticim hele benim menüden sonra🤣🤣 sporun da harika inşallah yarına artılarından kurtulmuş olursun💓
Pazartesi benim artilar zirveye tirmanir orda kalir sonra duser. Haftaya regli var karnim acayil sis gobegim disarda duruyor resmen 🙈🙈 bu 4 gun bol aksiyonlu geceeek yine

Canım ben adım yapıyorum hergün spor:) benim standart yarım kilo hedefim.senin hedefin nedir. Hangi sporları yapıyosun
A aa kilonu şimdi gördüm epey de azmış aslında 🙈
Ben epeydir 63leri görmeye çalışıyorum. 63.5 dedim ama gıdım gıdım ilerliyorum. Nihai hedef 53 😅
Spor da sadece Leslie ve birkaç bölgesel yapabiliyorum. O da her gün olmuyor maalesef

21-27 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE21 Haziran23 Haziran26 Haziran
yarimuhendis yarimuhendis 5+62+57
ummhnisa ummhnisa 172
C Cagrihilal1 1+4+61+41+4
hzlsel hzlsel 22+41+4
matteroftime matteroftime ------2------
runib runib 11------
G gibivegibi 3------------
M monarosaa 111
furusan furusan ------2------
Lizozom55 Lizozom55 1------1
Mathildablue Mathildablue ------------------
SonsuzUmut SonsuzUmut ------------------
Cherry Mom Cherry Mom 🆓🆓5

Üç gün de spor yapan yarimuhendis yarimuhendis ummhnisa ummhnisa C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel M monarosaa tebrik ederim kızlar💓💓💓

Spor yapmayan, yapamayan, yapmak isteyip yapamayan kızlar biraz daha hareket kendimize uygun bir spor illa vardır sporla desteklenen diyet en güzelidir😘😘😘

Detoksa gerek yok bence spor bol su odem atici saglikli menu aksami erken bitirme isin sırrı binlar yeter bende artidayim bu sekilde devam edecegim.
O zaman akşamı erken bitirmeye çalışayım en geç 6 da yemeği bitireyim diğer günler dukan birasına başlayayım artık bugün unuttum yapmayı🥰
Pazartesi benim artilar zirveye tirmanir orda kalir sonra duser. Haftaya regli var karnim acayil sis gobegim disarda duruyor resmen 🙈🙈 bu 4 gun bol aksiyonlu geceeek yine
Bu hafta ben de sana eşlik edeceğim aksiyon konusunda ortim🤣🤣 benim de regl bitiminde bir hafta şişkinliğim oluyor o da bu hafta inşallah ikimiz de cuma gününe güzel sonuçlarla ulaşırız🤭🤭

O zaman akşamı erken bitirmeye çalışayım en geç 6 da yemeği bitireyim diğer günler dukan birasına başlayayım artık bugün unuttum yapmayı🥰

Bu hafta ben de sana eşlik edeceğim aksiyon konusunda ortim🤣🤣 benim de regl bitiminde bir hafta şişkinliğim oluyor o da bu hafta inşallah ikimiz de cuma gününe güzel sonuçlarla ulaşırız🤭🤭
Insallah bakalim yine suprizlere gebe bir cuma bizi bekliyor 🤣🤣

27 haziran
Hurma detoksu yaptım🤣
11.15 : 2 hurma 2 ceviz sütlü nescafe
13.30 : 4yk yoğurt,2 hurma
16.00 : 1 paket altınbaşak,2 dilim peynir
18.00 : 4 yk yoğurt,2hurma
Su : 3lt
Spor : 10000 adım(45dksı tempolu yürüyüş), 10dk yüzme
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Bu hafta hurma detoksu yapacaksın devamlı canım yoksa değişecek mi ?
Hurma detoksununda detoksu olmuş 🙈 hurma sayısını baya düşürmüşsün :)) adımlar çok iyi olmuş canım harikasın ben bugün tembellik yaptım yarına artık güzel bir spor yaparım :)

ummhnisa ummhnisa 172
hzlsel hzlsel 22+41+4
runib runib 11------
M monarosaa 111

Üç gün de spor yapan yarimuhendis yarimuhendis ummhnisa ummhnisa C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel M monarosaa tebrik ederim kızlar💓💓💓

Spor yapmayan, yapamayan, yapmak isteyip yapamayan kızlar biraz daha hareket kendimize uygun bir spor illa vardır sporla desteklenen diyet en güzelidir😘😘😘
Eline sağlık canım ♥️

SonsuzUmut SonsuzUmut hadi bekliyoruz sporlarını canım neden katılmadın hiç ?

Kiz ortim ihanet dediğin cig koftemiydi 🤣🤣👍 iradeli insanin hali bir baska oluyor buyuk ihanet deyince dedim bi tepsi baklava yedi heralde.🙈🙈 ben ihanet etsem oyle ederdim 🤣🤣 sabah cok iyi ara mukemmel aksam yediginin de diyetine cok zarari olmaz ama yarin tartiya buyuk rakamlar yansiya bilir hazirlikli ol. Cumaya kadar eksiye gecersin zaten aksam yemegi cezasi olarak fazladan spor cezasi ver kendine kapat farki 👍👍kizin kacamagi bile cok iyi ya 🙈🙈
Ayy bende aynı şeyleri düşündüm yaaaa amann bu kızlarda bize boşa stres yaşatıyorlar 🤣🤣🤣🤣

🐇27.06.21 🐇

kahvaltı: 1 yumurta omlet üstünde çok az kaşar peyniri vardı.
6 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek

ara : 4 5 dilim karpuz

akşam : biraz ciğer ve 2 kanat
1 tahta kaşık kadar pilav
cacık salata

Spor yok gibi bir şey 5000 adım

yarimuhendis yarimuhendis ummhnisa ummhnisa

Çok güzel kaptanım😊😊
Bu hafta hurma detoksu yapacaksın devamlı canım yoksa değişecek mi ?
Hurma detoksununda detoksu olmuş 🙈 hurma sayısını baya düşürmüşsün :)) adımlar çok iyi olmuş canım harikasın ben bugün tembellik yaptım yarına artık güzel bir spor yaparım :)
Yok kaptanım sadece bugünlüktü sürekli yapamam bunu🤣ve benim uydurduğum bir detoks değil bi diyetisyen paylaşmıştı 21 tane hurma yemektense bunu yaparım dedim🤣🤣yarın ben de eve gidiyorum kolumun ağrısı da geçti ip atlamaya başlarım artık💃💃

Eline sağlık canım ♥️

Canım aslında ip atlamaya çalışıyorum ama kpss çalışıyorum çoğunlukla masa başındayım o yüzden ama yapmaya özen daha özen göstereceğim

Eline sağlık canım ♥️

Teşekkürler kaptanım💓
Ayy bende aynı şeyleri düşündüm yaaaa amann bu kızlarda bize boşa stres yaşatıyorlar 🤣🤣🤣🤣
Benim diyet sürecinde büyük kaçamaktan anlayışımın ne olduğu anlaşılmıştır🤣🤣 içim el vermiyor daha fazlasına kaptanım bu benim için çok büyük bir tavizdi🙈 güya 1 yıldır kendime ödül verip künefe yiyeceğim ama yapamıyorum🤣🤣 ben ya hep ya hiç kafasında olduğum sürece işim zor😅

Canım aslında ip atlamaya çalışıyorum ama kpss çalışıyorum çoğunlukla masa başındayım o yüzden ama yapmaya özen daha özen göstereceğim
Allah kolaylık versin canım ben de kendimi hatırlıyorum o süreçte son iki aya kadar sürekli yemiştim ama iki aylık süreçte Leslie yapmıştım sen de vakit ayırmaya çalış canım inşallah sınav senin için olumlu neticelenir🥰

Salatam baya etli peynirli doyurucuydu o yüzden acıkmadım
Acıkmadıysan sorun yok canım süper gidiyorsun. Benim her boşlukta ağzıma bişey atasım geliyor da niye boş oturamıyorsam işte
ummhnisa ummhnisa 172
hzlsel hzlsel 22+41+4
runib runib 11------
M monarosaa 111

Eline sağlık canım
Günaydın kızlar
Günaydın ortim harika bir hafta olsun bizler için

Back
X