• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende tartıldım ama birinde +400 diğerinde +300 çıktı çok fark yok sonuçta artıdayım. Bende bugün daha çok artı bekliyordum bunu görünce sevinir oldum artık. Cherry Mom Cherry Mom
G gibivegibi ortim sende durum nasıl tartıldın mı
Yok ortim tartilmadim. Cumaya kadar kadar fazla fazla verirsin

Oooo tüm takımın eksisi sendeymiş maşallah canım cumaya 7ler geliyor gibi harika

Ohh ohh haftaya sabit başlamakta süper

Kız ben meraktan günde kaç sefer tartılıyorum. Sen niye tartılmadın 😊😊
Ben de tartılıyorum da normalde işe geç kalıyordum 😀 pazartesileri hiç uyanamıyorum

Ben de 900 artıdayım hedef cumaya kadar 1.5 kg vermek🙈🙈
Verirsin canım şimdi birkaç gün dikkat edince gider zaten😘
Geçen hafta hallettin bu hafta da gider yaparsın sen

Bu hafta Gidecek başka çare yok son haftam çünkü diğer cuma ya Afyon da olurum büyük ihtimalle

Halledersin sen yasa sen ip atlamaya başladın mı kaçar o artılar
izine ayrılıyorsun demek dikkat et ama Afyonda canım fazla yememeye ve kilo almamaya çalış anne evinde ne kadar mümkün tabi muamma🤭🤭 ev işini ne yaptınız bulabildiniz mi bir şey canım
Slm kızlar hayırlı haftalar dilerim 😘 😘
Cuma 81.6
Bugün 80.5😊😘😘
Çok iyi canım cuma günü 7ler garanti detoks işe yaramış ben yine yapamadım ya haftaya inşallah🤣
Kahvaltiyi iyi yaptim ortim detoks yapmayacagim dedim ya aksam detoks yapasim var 🙈🙈 ne plan yapsam tersini yapasim geliyor hep. Ama yapmayacagim carsamba gunu tekrar tartilirim eksilme olmazsa sin iki gun yaparim detoksu. Detoks tarzi bisey yapacagim bugun yine gunu yumurta yogurt ve sebzeyle gecirmeyi planliyorum planladim ya olmayada bilir. Aksam menu de belli olur🙈🙈
Alemsin ortim🤣 ama ne yersen ye eminim diyete uygun yemiş olacaksın ben de senin gibi düşünüyorum çarşamba kilom hala gitmemişse detoks yapacağım🤣🤣
Ben aynıyım 73.700 hala aynı
Sabit olmak iyidir canım cuma günü eksi görürsün rahat rahat😘
benim tartı 71.600 :)) 71.5 hedefime kavuşacağım :))9
Hedefi de geçeceksin canım çok iyi daha cumaya kaç gün var güzel bir rakam göreceksin cuma günü🥰

benim tartı 71.600 :)) 71.5 hedefime kavuşacağım :))9
Ooo şimdiden hedef tutmuş bile
Ben de tartılıyorum da normalde işe geç kalıyordum 😀 pazartesileri hiç uyanamıyorum
Şimdi anladım canım ne iş yapıyordun sen
Ben evde olunca herkesi kendim gibi sanıyorum 😂😂
izine ayrılıyorsun demek dikkat et ama Afyonda canım fazla yememeye ve kilo almamaya çalış anne evinde ne kadar mümkün tabi muamma🤭🤭 ev işini ne yaptınız bulabildiniz mi bir şey canım
Evet canım izne çıkıcam dikkat edicem tabi ki bu kadar emeğimi çöp edemem zaten son zamanlarda kilo veremiyorum katlansın istemem. Ocakta izne çıktığımda 3 hafta hiç kilo almadan geldim hemen listeye geri gitmiştim inşallah yine öyle olur.
Ev işini halledemedik malesef 15 temmuzda Bi yer boşalacak gittik görüştük ama evi göremedik kontratı yapalım boşalınca bakın diyorlar anlatamıyoruz insanlara urla değiliz o tarihte görünce de olur ya bi sürprizle karşılaşmak istemiyorum ama başka da çaremiz yok görmeden ev tutucaz

Ayy ne dertliyim bir dokun bin ah işit gibi oldu Bi sürü yazdım yine 😂😂

Evet canım izne çıkıcam dikkat edicem tabi ki bu kadar emeğimi çöp edemem zaten son zamanlarda kilo veremiyorum katlansın istemem. Ocakta izne çıktığımda 3 hafta hiç kilo almadan geldim hemen listeye geri gitmiştim inşallah yine öyle olur.
Ev işini halledemedik malesef 15 temmuzda Bi yer boşalacak gittik görüştük ama evi göremedik kontratı yapalım boşalınca bakın diyorlar anlatamıyoruz insanlara urla değiliz o tarihte görünce de olur ya bi sürprizle karşılaşmak istemiyorum ama başka da çaremiz yok görmeden ev tutucaz

Saglikciyim aşırı da yoğun çalıştığım bir dönemdeyim
Ev taşımak da cok zor işler. Allah kolaylık versin

Saglikciyim aşırı da yoğun çalıştığım bir dönemdeyim
Ev taşımak da cok zor işler. Allah kolaylık versin
Sizin işinizde şu dönemde 3 5 katlandı resmen rabbim herkese kolaylık versin
Evet ev taşımak zor hele benim durumumda düşündükçe daha da zor 1 seneliğine taşınıcam seneye yaza tayinciyiz tekrar topla tekrar ser

Sizin işinizde şu dönemde 3 5 katlandı resmen rabbim herkese kolaylık versin
Evet ev taşımak zor hele benim durumumda düşündükçe daha da zor 1 seneliğine taşınıcam seneye yaza tayinciyiz tekrar topla tekrar ser
Allah kolaylik versin söyleyince benim bile gözüme büyüdü

hzlsel hzlsel ortim bugunu kendime gore tabi cok iyi gecirdim sanki. Eger tartiya guzel biseyler yansirsa yarinda yaparim. Ac olmadigim icin sonuctan emin olamiyorum tabi ama bakalim. Sporumuda yaptim suyumuda iyi ictim. Yarina 500 bile gitse cok iyi olacak benim icin.

Görmeden tutacak olmanız kötü olmuş canım ama başkası otursa da göstermeleri gerek aslında inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız canım💓
hzlsel hzlsel ortim spora basliyorum simdi şu sicak araya gitmesin fazladan ter atalim insallah. Eritsin bizi bu yaz 🤣🤣 aksam yemegi kaldi bi onuda hafif atlatabilirsem yarina biraz duserim belki kiraz sapi iciyorum bugunde.
Canım benim evde bitmeyen temizlik var o yüzden pek giremedim ama cam silmek de spor sayılırsa ben de baya erimiş olabilirim🤭🤭
hzlsel hzlsel ortim bugunu kendime gore tabi cok iyi gecirdim sanki. Eger tartiya guzel biseyler yansirsa yarinda yaparim. Ac olmadigim icin sonuctan emin olamiyorum tabi ama bakalim. Sporumuda yaptim suyumuda iyi ictim. Yarina 500 bile gitse cok iyi olacak benim icin.
Dur menüne bakayım hemen sen de işe yararsa benim de yiyebileceğini bir yemekse ben de yapayım yarın🤭 ben de sporu birazdan yapacağım temizlikle geçince gün pek fırsatım olmadı ama menüm fena değildi yani bence🤣🤣 yarın ikimizde eksi görelim inşallah🤲🏻🤲🏻

Allah kolaylik versin söyleyince benim bile gözüme büyüdü
Sağol canım
Görmeden tutacak olmanız kötü olmuş canım ama başkası otursa da göstermeleri gerek aslında inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız canım💓

Canım benim evde bitmeyen temizlik var o yüzden pek giremedim ama cam silmek de spor sayılırsa ben de baya erimiş olabilirim🤭🤭

Dur menüne bakayım hemen sen de işe yararsa benim de yiyebileceğini bir yemekse ben de yapayım yarın🤭 ben de sporu birazdan yapacağım temizlikle geçince gün pek fırsatım olmadı ama menüm fena değildi yani bence🤣🤣 yarın ikimizde eksi görelim inşallah🤲🏻🤲🏻
Şu anda ev yok başka ben tuttum demezsem başka tutacak öyle kafam karışık ki. Kiracıyla husumet olmuş o yüzden gıcıklık yapıyorlar.

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
Salatalik
domates
yesillik

Ara
1 elma
1 kase yogurt

Aksam
2 haslanmis yumurta
1 kase yogurt
Salatalik
domates
Yesillik

3 lt su

spor
30 dk kardio
50 dk pilates bacak
20 dk bolgesel

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel
Çok iyi menü ortim spor zaten mükemmel 🤩🤩 çarşamba ben de böyle bir menü deniyim kesin eksi gelirsin yarın 💓

Sağol canım

Şu anda ev yok başka ben tuttum demezsem başka tutacak öyle kafam karışık ki. Kiracıyla husumet olmuş o yüzden gıcıklık yapıyorlar.
Sizin orda da ev bulmak zor iş canım zaten bir sene kalacaksınız idare edersiniz bir şekilde ama inşallah içinize siner ev😍😍

Sizin orda da ev bulmak zor iş canım zaten bir sene kalacaksınız idare edersiniz bir şekilde ama inşallah içinize siner ev😍😍
Şu anda urla o kadar rağbet görüyor ki anlatamam heryerde 34 plaka Bi de burda imar izni yok apartman falan hiç yok o yüzden de evler küçük kiralar ateş pahası
Artık hakkımızda hayırlısı

Back
X