- Emoji Skoru
- 10.001
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #417.781
Ben aynıyım 73.700 hala aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ortim tartilmadim. Cumaya kadar kadar fazla fazla verirsinBende tartıldım ama birinde +400 diğerinde +300 çıktı çok fark yok sonuçta artıdayım. Bende bugün daha çok artı bekliyordum bunu görünce sevinir oldum artık.Cherry Mom
G gibivegibi ortim sende durum nasıl tartıldın mı
Oooo tüm takımın eksisi sendeymiş maşallah canım cumaya 7ler geliyor gibi harikaSlm kızlar hayırlı haftalar dilerim![]()
Cuma 81.6
Bugün 80.5![]()
Ohh ohh haftaya sabit başlamakta süperBen aynıyım 73.700 hala aynı
Kız ben meraktan günde kaç sefer tartılıyorum. Sen niye tartılmadınYok ortim tartilmadim. Cumaya kadar kadar fazla fazla verirsin
Ben de tartılıyorum da normalde işe geç kalıyordumOooo tüm takımın eksisi sendeymiş maşallah canım cumaya 7ler geliyor gibi harika
Ohh ohh haftaya sabit başlamakta süper
Kız ben meraktan günde kaç sefer tartılıyorum. Sen niye tartılmadın![]()
Verirsin canım şimdi birkaç gün dikkat edince gider zatenBen de 900 artıdayım hedef cumaya kadar 1.5 kg vermek![]()
izine ayrılıyorsun demek dikkat et ama Afyonda canım fazla yememeye ve kilo almamaya çalış anne evinde ne kadar mümkün tabi muammaGeçen hafta hallettin bu hafta da gider yaparsın sen
Bu hafta Gidecek başka çare yok son haftam çünkü diğer cuma ya Afyon da olurum büyük ihtimalle
Halledersin sen yasa sen ip atlamaya başladın mı kaçar o artılar
Çok iyi canım cuma günü 7ler garanti detoks işe yaramış ben yine yapamadım ya haftaya inşallahSlm kızlar hayırlı haftalar dilerim![]()
Cuma 81.6
Bugün 80.5![]()
Alemsin ortimKahvaltiyi iyi yaptim ortim detoks yapmayacagim dedim ya aksam detoks yapasim varne plan yapsam tersini yapasim geliyor hep. Ama yapmayacagim carsamba gunu tekrar tartilirim eksilme olmazsa sin iki gun yaparim detoksu. Detoks tarzi bisey yapacagim bugun yine gunu yumurta yogurt ve sebzeyle gecirmeyi planliyorum planladim ya olmayada bilir. Aksam menu de belli olur
![]()
Sabit olmak iyidir canım cuma günü eksi görürsün rahat rahatBen aynıyım 73.700 hala aynı
Hedefi de geçeceksin canım çok iyi daha cumaya kaç gün var güzel bir rakam göreceksin cuma günübenim tartı 71.600 :)) 71.5 hedefime kavuşacağım :))9
Ooo şimdiden hedef tutmuş bilebenim tartı 71.600 :)) 71.5 hedefime kavuşacağım :))9
Şimdi anladım canım ne iş yapıyordun senBen de tartılıyorum da normalde işe geç kalıyordumpazartesileri hiç uyanamıyorum
Evet canım izne çıkıcam dikkat edicem tabi ki bu kadar emeğimi çöp edemem zaten son zamanlarda kilo veremiyorum katlansın istemem. Ocakta izne çıktığımda 3 hafta hiç kilo almadan geldim hemen listeye geri gitmiştim inşallah yine öyle olur.izine ayrılıyorsun demek dikkat et ama Afyonda canım fazla yememeye ve kilo almamaya çalış anne evinde ne kadar mümkün tabi muammaev işini ne yaptınız bulabildiniz mi bir şey canım
Saglikciyim aşırı da yoğun çalıştığım bir dönemdeyimOoo şimdiden hedef tutmuş bile
Şimdi anladım canım ne iş yapıyordun sen
Ben evde olunca herkesi kendim gibi sanıyorum
Evet canım izne çıkıcam dikkat edicem tabi ki bu kadar emeğimi çöp edemem zaten son zamanlarda kilo veremiyorum katlansın istemem. Ocakta izne çıktığımda 3 hafta hiç kilo almadan geldim hemen listeye geri gitmiştim inşallah yine öyle olur.
Ev işini halledemedik malesef 15 temmuzda Bi yer boşalacak gittik görüştük ama evi göremedik kontratı yapalım boşalınca bakın diyorlar anlatamıyoruz insanlara urla değiliz o tarihte görünce de olur ya bi sürprizle karşılaşmak istemiyorum ama başka da çaremiz yok görmeden ev tutucaz
Ayy ne dertliyim bir dokun bin ah işit gibi oldu Bi sürü yazdım yine![]()
Sizin işinizde şu dönemde 3 5 katlandı resmen rabbim herkese kolaylık versinSaglikciyim aşırı da yoğun çalıştığım bir dönemdeyim
Ev taşımak da cok zor işler. Allah kolaylık versin
Allah kolaylik versin söyleyince benim bile gözüme büyüdüSizin işinizde şu dönemde 3 5 katlandı resmen rabbim herkese kolaylık versin
Evet ev taşımak zor hele benim durumumda düşündükçe daha da zor 1 seneliğine taşınıcam seneye yaza tayinciyiz tekrar topla tekrar ser
Görmeden tutacak olmanız kötü olmuş canım ama başkası otursa da göstermeleri gerek aslında inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız canımOoo şimdiden hedef tutmuş bile
Şimdi anladım canım ne iş yapıyordun sen
Ben evde olunca herkesi kendim gibi sanıyorum
Evet canım izne çıkıcam dikkat edicem tabi ki bu kadar emeğimi çöp edemem zaten son zamanlarda kilo veremiyorum katlansın istemem. Ocakta izne çıktığımda 3 hafta hiç kilo almadan geldim hemen listeye geri gitmiştim inşallah yine öyle olur.
Ev işini halledemedik malesef 15 temmuzda Bi yer boşalacak gittik görüştük ama evi göremedik kontratı yapalım boşalınca bakın diyorlar anlatamıyoruz insanlara urla değiliz o tarihte görünce de olur ya bi sürprizle karşılaşmak istemiyorum ama başka da çaremiz yok görmeden ev tutucaz
Ayy ne dertliyim bir dokun bin ah işit gibi oldu Bi sürü yazdım yine![]()
Canım benim evde bitmeyen temizlik var o yüzden pek giremedim ama cam silmek de spor sayılırsa ben de baya erimiş olabilirimhzlsel ortim spora basliyorum simdi şu sicak araya gitmesin fazladan ter atalim insallah. Eritsin bizi bu yaz
aksam yemegi kaldi bi onuda hafif atlatabilirsem yarina biraz duserim belki kiraz sapi iciyorum bugunde.
Dur menüne bakayım hemen sen de işe yararsa benim de yiyebileceğini bir yemekse ben de yapayım yarınhzlsel ortim bugunu kendime gore tabi cok iyi gecirdim sanki. Eger tartiya guzel biseyler yansirsa yarinda yaparim. Ac olmadigim icin sonuctan emin olamiyorum tabi ama bakalim. Sporumuda yaptim suyumuda iyi ictim. Yarina 500 bile gitse cok iyi olacak benim icin.
Sağol canımAllah kolaylik versin söyleyince benim bile gözüme büyüdü
Şu anda ev yok başka ben tuttum demezsem başka tutacak öyle kafam karışık ki. Kiracıyla husumet olmuş o yüzden gıcıklık yapıyorlar.Görmeden tutacak olmanız kötü olmuş canım ama başkası otursa da göstermeleri gerek aslında inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız canım
Canım benim evde bitmeyen temizlik var o yüzden pek giremedim ama cam silmek de spor sayılırsa ben de baya erimiş olabilirim
Dur menüne bakayım hemen sen de işe yararsa benim de yiyebileceğini bir yemekse ben de yapayım yarınben de sporu birazdan yapacağım temizlikle geçince gün pek fırsatım olmadı ama menüm fena değildi yani bence
yarın ikimizde eksi görelim inşallah
![]()
Ayy bugün akşam yemeğinde bende öyleydim ama şükür iyi atlattımBugün de sürekli midem kazınıyor![]()
Çok iyi menü ortim spor zaten mükemmelKahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
Salatalik
domates
yesillik
Ara
1 elma
1 kase yogurt
Aksam
2 haslanmis yumurta
1 kase yogurt
Salatalik
domates
Yesillik
3 lt su
spor
30 dk kardio
50 dk pilates bacak
20 dk bolgesel
Cherry Mom
ummhnisa
hzlsel
Sizin orda da ev bulmak zor iş canım zaten bir sene kalacaksınız idare edersiniz bir şekilde ama inşallah içinize siner evSağol canım
Şu anda ev yok başka ben tuttum demezsem başka tutacak öyle kafam karışık ki. Kiracıyla husumet olmuş o yüzden gıcıklık yapıyorlar.
Şu anda urla o kadar rağbet görüyor ki anlatamam heryerde 34 plaka Bi de burda imar izni yok apartman falan hiç yok o yüzden de evler küçük kiralar ateş pahasıSizin orda da ev bulmak zor iş canım zaten bir sene kalacaksınız idare edersiniz bir şekilde ama inşallah içinize siner ev![]()