- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.801
Insallah bakalim kiraz sapini falanda ictim spor baya agirdi pilates bile kardio tadindaydi onun odemi cok olmazsa eksi gormeyi bekliyorumÇok iyi menü ortim spor zaten mükemmelçarşamba ben de böyle bir menü deniyim kesin eksi gelirsin yarın
Aaa meslektaş buldummSaglikciyim aşırı da yoğun çalıştığım bir dönemdeyim
Ev taşımak da cok zor işler. Allah kolaylık versin
Hadi keske ara ogunde yapmayaydimC Cagrihilal1 kajvaltı detoksu yapmışsın senben bi video izlemiştim de sabah akiam kahvaltı yapıp gün içinde ekmek tüketmeyeceksiniz ve ara öğün yapmayacaksınız demişti 2 gün yaptım 1 kg gitmişti benden
Cok iyi menu ortim dunku cigkofte yandi gitti kul olduKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 3 zeytin, peynir, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
Beyaz çay, 1 avuç kuruyemiş
Akşam
5 fırın köfte, salata, 2 yk yoğurt, 2 wasa
Dukan birası , 2 LT su
4 mil Leslie, 30 dk bölgesel
Cherry Mom @ummhnisa C Cagrihilal1
Ama benim için ara öğünsüz geçirmek çok zordu çünkü en sevdiğim öğün ara öğünHadi keske ara ogunde yapmayaydimbakalim sabah işe yararsa devam ederim
Bugunku sonuca bakarim bi ona gore yarini geciririm. Ben ara ogunle iyi gecirdim aç degilim su an ara yapmadan nasil gecer bilmiyorum. Olmazsa bir gundr oyle denerim zorlariz sartlariAma benim için ara öğünsüz geçirmek çok zordu çünkü en sevdiğim öğün ara öğünzorlamazsa seni yarın da öyle dene
Ben genelde yulaflı omlet yapıyordum kahvaltıdaBugunku sonuca bakarim bi ona gore yarini geciririm. Ben ara ogunle iyi gecirdim aç degilim su an ara yapmadan nasil gecer bilmiyorum. Olmazsa bir gundr oyle denerim zorlariz sartlariolmadi yumurtayi 3 yapariz
Omlette olur zeytin yemezsem tek yag olur. Yarin sabah omlet yapayim bende aksamada haslama. Sadece iki ogunmuymus diyetBen genelde yulaflı omlet yapıyordum kahvaltıdaakşama da 2 tane yumurta haşlıyordum
Evet sabah akşam öyle hatırlıyorum yani. Omleti ben yağlı yapmyorum genelde peçeteye döküp tavaya uapışmasım diye koyuyorum bazen tat olsun diye 1 çk tereyağında yapıyorum zaten çok yağlamazsan sıkıntı olmaz.Omlette olur zeytin yemezsem tek yag olur. Yarin sabah omlet yapayim bende aksamada haslama. Sadece iki ogunmuymus diyet
Iyi 3 gune tamamlayayim ben bunu
Ben de yapmak istiyorum ama ara öğünü unutmak için 3 gün boyunca evden çıkmam lazımIyi 3 gune tamamlayayim ben bunu
Ben de çarşamba ve perşembe iki gün yapayım bunu bakalım işe yarayacak mı
Ara öğün niyetine dukan birası içeyim diyorumBen de yapmak istiyorum ama ara öğünü unutmak için 3 gün boyunca evden çıkmam lazımsabah çıkıp akşam gelmeliyim
O zaman cümbür cemaat yapalım bunu cumaya 3 gün varBen de çarşamba ve perşembe iki gün yapayım bunu bakalım işe yarayacak mı
Sonuçta sıvı olabilir benceAra öğün niyetine dukan birası içeyim diyorum
Bence de ya içinde limon ve soda var sadeceSonuçta sıvı olabilir bence
Ben de yarın kabak yemeyi düşünüyorum ama şu detoksu da bi deneyeyim diyorum bakalım hayırlısıBence de ya içinde limon ve soda var sadeceyarın da kabak yiyeceğim cuma gününe 1 kilo vermiş olmazsam eğer mezun olup gideceğim
Hadi bakalım inşallah gider kiloların hepsiBen de yarın kabak yemeyi düşünüyorum ama şu detoksu da bi deneyeyim diyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?