Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi keske ara ogunde yapmayaydim bakalim sabah işe yararsa devam ederim

Cok iyi menu ortim dunku cigkofte yandi gitti kul oldu

Ama benim için ara öğünsüz geçirmek çok zordu çünkü en sevdiğim öğün ara öğünzorlamazsa seni yarın da öyle dene
Bugunku sonuca bakarim bi ona gore yarini geciririm. Ben ara ogunle iyi gecirdim aç degilim su an ara yapmadan nasil gecer bilmiyorum. Olmazsa bir gundr oyle denerim zorlariz sartlari olmadi yumurtayi 3 yapariz

Bugunku sonuca bakarim bi ona gore yarini geciririm. Ben ara ogunle iyi gecirdim aç degilim su an ara yapmadan nasil gecer bilmiyorum. Olmazsa bir gundr oyle denerim zorlariz sartlari olmadi yumurtayi 3 yapariz
Ben genelde yulaflı omlet yapıyordum kahvaltıdaakşama da 2 tane yumurta haşlıyordum

Omlette olur zeytin yemezsem tek yag olur. Yarin sabah omlet yapayim bende aksamada haslama. Sadece iki ogunmuymus diyet
Evet sabah akşam öyle hatırlıyorum yani. Omleti ben yağlı yapmyorum genelde peçeteye döküp tavaya uapışmasım diye koyuyorum bazen tat olsun diye 1 çk tereyağında yapıyorum zaten çok yağlamazsan sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…