Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim artık şu son 2 hafta detoksla gecek gibi bakalımyarın ki tartı durumuna göre bir karar vereceğim ne yapacağıma
Aynen canım haftaya pazartesi anneme gideceğim on gün kalacağım ayran ve hurma detoksunu o haftaya sakladım orada yapacağım tek spor yürüyüş olacak sabah akşam 10bin adım planım var bakalım tatile en azından 77 kilo gitme planım var

Ben de artık yürüyüş ağırlıklı giderim ip atlarım diye düşünüyorum haftaya da ablam gelecek onunla çıkıp yürümek yine iyi olur

Önemli bir artı gelmemiş canım bu hafta iyi olcak inşallah hadisi bakalım
Ben de +1 im haftasonu kaçtı biraz spor da yapamadım toparlarım ama
Evet birazcıkk kaçtı canım tartıda sağolsun hiç elini esirgememiş ama halledersin sıkı tutarsan hızlıca gidecek
Ben de 900 artıdayım hedef cumaya kadar 1.5 kg vermek
Oo artılar gitmeye başlamış bile çok iyi olacak olacakkkk
Slm kızlar hayırlı haftalar dilerim
Cuma 81.6
Bugün 80.5
Hu huuuuuuu süpersiinnnnn bu hafta kişi takım bireysel derecemiz senden gelecekk inşallah
Sukur bir eksi geldi. Ama baya bi eksi ne yaptin 3 gunde helal olsun
Hahaha ayran detoksu yapıyor
benim tartı 71.600 :)) 71.5 hedefime kavuşacağım :))9
Şimdiden -500 harika canımm ama rehavet olmasın amacımız cumaya kadar üstüne katabildiğin kadar katmak olsun
Şu anda urla o kadar rağbet görüyor ki anlatamam heryerde 34 plaka Bi de burda imar izni yok apartman falan hiç yok o yüzden de evler küçük kiralar ateş pahası
Artık hakkımızda hayırlısı
Canım kolay gelsin inşallah gönlünüze göre bir ev olur

Ortim kusura bakma gec yazdim ama yine karbonhidrat ağırlıklı olmus sanki menün. Gerçi benim de menüm cok iyi değil

Artıların bu menülerle gün be gün eriyorrr Zeynepcim harikasınnn çok yakında eksiye gececeksin

Sporunda çok iyi bende yine zıplama yaptım geçen 500 500 günü 2 ye bölüp yapmıştım ertesi gün hiç ağrı sızı yapmadı bugün tek seferdd yaptım inşallah yine ağrı yapmaz

Ama maalesef tartılamadım sabah geç uyandım kahvaltı hazırdı direk masaya geçtim öyle olunca çık eczaneye git olmadı aklımda erken uyanıp yürüyüş sonrası tartılmak vardı ama cuma öyle yapcam artık çok gitmedi gibi hissediyorum 100 200 belki

İnşallah hepsi gidecek eksiye bile geçeceğim kaptanımben de zıpladım bugün saat geç olmuştu o yüzden ipsiz zıpladım ama bacaklarımın gerisi yandı zıplarken yarına ağırabilirkaptanım bence iyi bi ödem atmışsındır sen bakalım cumaya nasıl bi sürpriz bekliyor bizi☺

Çok güzel kaptanım tebrik ederimhele sporların çok çok güzel bekle bizi cumaaa

Canim beni cikarin şimdilik egitim sureci yogun geciyor cocuga bakacak kimse de yok suan esimle perisan olduk evde resmen nobetlese cocuk bakiyoruz duzenimi bi kurayım geleyim insallah. Daha var baslamaniza demislerdi ama erken baslattilar.boyle olacagini bilseydim duzen kurar oyle gelirdim kusura bakma canim

Bence de iyi olacak gibi şimdiden memnunum gidişattan
Ağustos ta taşınıcam artık neresi olursa nasip bakalım ne olursa
Ortim kusura bakma gec yazdim ama yine karbonhidrat ağırlıklı olmus sanki menün. Gerçi benim de menüm cok iyi değil
Ne demek ortim geç olur mu hiç
Aslında karbon ağırlıklı olduğunu düşünmüyorum menüde bariz karbon olan 2dlm ekmek var toplam da 800 kalori civarı aldım karbon sınırı 250 ydi programda benim 78 olmuş yani baya aşağıda. Gözüne ne takıldı inan ben çok anlamıyorum da o yüzden soruyorum dikkat edeyim ona göre

Son düzenleme:
Sabah 1 poset kahve
Öğle 1 paket eti form 1 kahve
Aksam 1 kahve salata bol bol peynir 4 5 adet ceviz
Su 2 litre
Spor yok sayilie 5 bin adim
Canım bu şekilde uzun süre devam edebilecek misin. Bi süre sonra kilo vermen durabilir çok az bence menün. Sabah Bi şeyler yesen sanki daha iyi olucak gibi geldi bana

Günaydın tekrardan kalorin cok düşük olmuş tabi. Biber dolmasi ve hurma da karbonhidratli diye degerlendirdim de ben, çok anladigimdan değil tabi
Icerigini çok açmayinca az yemiş gibi oldum ama senden daha çok kalori almisimdir. Salatam etli ve bakliyatli oluyor bowl gibi bayagi büyük. Peyniri de bayağı yedim
Canım bu şekilde uzun süre devam edebilecek misin. Bi süre sonra kilo vermen durabilir çok az bence menün. Sabah Bi şeyler yesen sanki daha iyi olucak gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…