- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.841
ortim sende harikasın :)) sporunu anlamadım ama iyiidr herhalde :))28.06
Kahvaltı:
1 yumurta 5 dilim sucuktan sucuklu yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 4-5 zeytin, yarımdan az lavaş
Akşam:
Tavuk döner, yanına 4 yk pilav
Şekersiz çay kahve
Bol su
Spor: Leslie boosted
Cherry Mom ummhnisa hzlsel runib
Canım biber dolmam sadece kıymayla içinde pirinç bulgur vs yok köfte gibi yani biz Afyon da sarmayı da dolmayı da sadece kıymayla yaparız. Biraz önce tartıldım vee +400 den kurtulmuşum çok mutluyum cuma tartısına ulaştım bugünden sonra eksiye geçmeye çalışıcam artıkGünaydın tekrardan kalorin cok düşük olmuş tabi. Biber dolmasi ve hurma da karbonhidratli diye degerlendirdim de ben, çok anladigimdan değil tabi
Icerigini çok açmayinca az yemiş gibi oldum ama senden daha çok kalori almisimdir. Salatam etli ve bakliyatli oluyor bowl gibi bayagi büyük. Peyniri de bayağı yedim
Sizinki zengin dolmasıymışCanım biber dolmam sadece kıymayla içinde pirinç bulgur vs yok köfte gibi yani biz Afyon da sarmayı da dolmayı da sadece kıymayla yaparız. Biraz önce tartıldım vee +400 den kurtulmuşum çok mutluyum cuma tartısına ulaştım bugünden sonra eksiye geçmeye çalışıcam artık
Evet salata yazınca aklıma yeşil salata geliyor içeriğini eklemeyince
Sporum evde tempolu yürüyüş gibi el ve ayak hareketleri yapıyorsun, YouTube da videosu var bakabilirsin tavsiye ederimortim sende harikasın :)) sporunu anlamadım ama iyiidr herhalde :))
Hadi hayırlı olsun canım evde güzel yemek olunca yapmamaya karar verdimGunaydin kizlar
hzlsel yarimuhendis
Kizlar tam bir kilo dustu artim. Acayip şiştim bugun karnim falan dum duz uyandim. Bugun yine yapacagim cok acikirsam ara yaparim ya da dun yaptigim gibi devam ederim. Her gun ayni eksi olmaz tabi ama persembeyr kadar artilardan kurtulacak bir yontem. Vatana millete hayirli olsun
Aaa a nedir o yöntem canım ben bakamadım. Telefonum bozulmuştu değiştirdm henüz adapte olamadım.Gunaydin kizlar
hzlsel yarimuhendis
Kizlar tam bir kilo dustu artim. Acayip şiştim bugun karnim falan dum duz uyandim. Bugun yine yapacagim cok acikirsam ara yaparim ya da dun yaptigim gibi devam ederim. Her gun ayni eksi olmaz tabi ama persembeyr kadar artilardan kurtulacak bir yontem. Vatana millete hayirli olsun
Harikaaa canım çok sevindim kahvaltı olayından bahsediyorsun değil mi işe yarayan o ?Gunaydin kizlar
hzlsel yarimuhendis
Odem cok olunca sonuc iyi oldu. Ben tuttum bunu odem zamani favori silahim artikHadi hayırlı olsun canım evde güzel yemek olunca yapmamaya karar verdimsenin adına çok sevindim ama
Hilalin dünkü menüsü canım sporları genelde böyle zaten farklı olan menüsü ondan bahsetti sanırım :)Aaa a nedir o yöntem canım ben bakamadım. Telefonum bozulmuştu değiştirdm henüz adapte olamadım.
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
Salatalik
domates
yesillik
Ara
1 elma
1 kase yogurt
Aksam
2 haslanmis yumurta
1 kase yogurt
Salatalik
domates
Yesillik
3 lt su
spor
30 dk kardio
50 dk pilates bacak
20 dk bolgesel
Cherry Mom ummhnisa hzlsel
Evet kaptanim odemde cok olunca 1 kilo dusmus. Max 3 gunmus 3 gun yapayim bariHarikaaa canım çok sevindim kahvaltı olayından bahsediyorsun değil mi işe yarayan o ?
Aaa a nedir o yöntem canım ben bakamadım. Telefonum bozulmuştu değiştirdm henüz adapte olamadım.
Bu diyet canim
Günaydın hanımlar
Dün saçma sapan beslendim. Çok yemedim ama yazmak istemedim
Bugün spor yapacağım inşallah toparlarim. +450 benim de..
Mathildablue ortak nasılsın?
Ay ben videoyu izleyememiştim cocuk yanımda uyuyor diye bir bakayım şimdiEvet kaptanim odemde cok olunca 1 kilo dusmus. Max 3 gunmus 3 gun yapayim bari
Yap canım yap bu hafta ihtiyaç olabilirBen de perşembe cuma yaparım muhtemelen onu bakalım nasıl etki edecek banabugün en sevdiğim yemek var çünkü
Kaptanım bugün de tartıldım hedefe var 1 kg verebilir miyim yaaaYap canım yap bu hafta ihtiyaç olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?