- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #422.481
Hosbuldum teşekkür ederim insallahHoş geldin Eylülburası motive olman için en uygun nokta umarım güzel sağlıklı kilolar veririm verirsin veririz
Benim de Türkçeİnsallah kırılsın artık bu direnç 67 yi göreyim bir yani :) fen bilimleri senin ?
Doktorum önermedi ama bende yapmayı düşünüyorum en azından akşam ile başlayabilirim yememeye
Diyetisyen pardon :)Doktorum önermedi ama bende yapmayı düşünüyorum en azından akşam ile başlayabilirim yememeye
Ben bir ara Karatay stili beslenmiştim ekmeği o zaman kesmiştim alıştım ondan sonra akşamları en azından bir dene belki bir fark yaratırDoktorum önermedi ama bende yapmayı düşünüyorum en azından akşam ile başlayabilirim yememeye
Kalori olarak belki normaldir ama karbonhidrat fazla olmuş canım cuma gününe kadar karbonu biraz az tüketmeye çalış şişkinlik yapabilir23 ağostos
Sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmek
Öğle yok
16.00
2 tane bisküvi ( tutku)
19.00
Haşlama 6 tane içli köfte ( cevizden çok az büyük)
2 litre su 7 bin adım
hzlsel
Teşekkür ederim canım. İp atlama hariç hepsini sabah kahvaltıdan önce yapıyorum zaten. Bir kahve içtikten sonra. 500 ipi bugün atlayalım dedik diye akşam atladımHarikasın bu kadar az yiyip bu kadar spor yapmak çok zor. Aslında akşam protein ağırlıklı yesen daha iyi olurmus . Yine de tebrikler asla dayanamam bu kadarına :)
Diyetisyenle kilo verdiğim dönem biz de şok diyet yapmıştık ama sağlıklı kaloriler almıştım. Ananaslı ıspanaklı chia tohumlu karışımlar yapıp içiyordum. Direnç kilolarını hep o karışımlarla kırdım. Ama o karışım dışında sebze filan da yiyordum. Kendi yaptığım Şok diyetler gerçekten beni şoka sokuyor saçlarım dökülüyor, tırnaklarım kırılgan oluyor, enerjim zaten yerle yeksan..Canim isine karismak istemem ama 18 senedir diyetteyim biri olarakkeske sok diyet yapmasan demedin gecemiyecegim Geri dönüsü cok kötü oluyor malesef,Bunu sana aklina gelen bütün diyetleri denemis biri söylüyor
Haklısın iyi olmuyor ama moral için şarttı bana 1 hafta yapicam sadeceCanim isine karismak istemem ama 18 senedir diyetteyim biri olarakkeske sok diyet yapmasan demedin gecemiyecegim Geri dönüsü cok kötü oluyor malesef,Bunu sana aklina gelen bütün diyetleri denemis biri söylüyor
Orticim ben cuma kilomun 100 gr altına düşmüşüm. Darısı başınaSirkeli suyum elimde, verdiğim kilolar hayalimde
Hay maşallah ortim günlük o akıllara zarar sporunla dusmemen mümkün değildiOrticim ben cuma kilomun 100 gr altına düşmüşüm. Darısı başına
Ben sporumu gece yaptım 30. Min leslie aslında yapasım yoktu ama vicdan yaptım sonra uyumuş kalmışım şimdi yazsam geçerli olur muAfiyet olsun, spor yokmu
Yaz canım yazarken beni etiketlemeyi unutma spor listesine eklerimBen sporumu gece yaptım 30. Min leslie aslında yapasım yoktu ama vicdan yaptım sonra uyumuş kalmışım şimdi yazsam geçerli olur mu
Harikasın canımSirkeli suyum elimde, verdiğim kilolar hayalimde
Kuzum dualarımız seninle. Temiz çıkacak Allah'ın izniyle. Bizi haberdar et mutlakaGünaydın kızlarDaha önce de bahsetmiştim patolojiden sonuçlarımı bekliyordum nihayet çıkmış sonuçlar bugün doktora gideceğiz dua edin benim için hayırlı haberler duyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?