- 19 Ağustos 2021
- 591
- 1.347
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #422.501
Hayırlısı inşallah hiçbir sorun yoktur, enerjini moralini hep yüksek tut, sağlıklı günler olur umarımGünaydın kızlarDaha önce de bahsetmiştim patolojiden sonuçlarımı bekliyordum nihayet çıkmış sonuçlar bugün doktora gideceğiz dua edin benim için hayırlı haberler duyayım
Gunaydin canimGünaydın herkese
Canim insallah hayirli haberlerle yaz aksamGünaydın kızlarDaha önce de bahsetmiştim patolojiden sonuçlarımı bekliyordum nihayet çıkmış sonuçlar bugün doktora gideceğiz dua edin benim için hayırlı haberler duyayım
Tek yap da ortim gundyz gece farketmez. HarikasinBen sporumu gece yaptım 30. Min leslie aslında yapasım yoktu ama vicdan yaptım sonra uyumuş kalmışım şimdi yazsam geçerli olur mu
Masallah canjmKahvemi içiyorum, sonra spora
etiketlemeyi bilemedimYaz canım yazarken beni etiketlemeyi unutma spor listesine eklerim
Irtim once @ isareti koyuyirsun arkasina hucbir bosluk birakmadan etiletlemek istedigin kisinin adini yaziyorsun.Arkadaşlar ben yeniyim etiketlemeyi nasıl yapıyoruz çözemedim bir türlü
Kolay gelsin canım işlerin.Günaydin güzellikler, bugün cok yogunum gelemiycem sporda kalicak malesef zira
Birazdan asiya gidicem , ondan sonra üst üste 2 toplantim var sonra aksam yemegi derken ben pert :)
Sağolasın canımOrtiiiimmm Harikasın
KB yi bir süre kessen bile olur aslında senim kilolar çok uygunEvet hafta sonu aşırı KB aldım. Bu hafta azaltayım ortim haklısın
Anahhha yok ya 55 benim lanetim olduKolay gelsin canım
Ödem oluyor illa canım eksiyle başlamış olman çok iyi
Hadi artık 55 ten kurtulacaksın bu hafta canım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninleGünaydın kızlarDaha önce de bahsetmiştim patolojiden sonuçlarımı bekliyordum nihayet çıkmış sonuçlar bugün doktora gideceğiz dua edin benim için hayırlı haberler duyayım
Spor bir süre daha yapamam canım ya, sağ dizi bükemiyorum tam olarak 10 gün falan zorlamam en azından, yediklerimi azaltayım diyorum bu hafta bakalım nasıl olacakkollontai ortimmm nerelerdesin. Bacakların nasıl oldu. Spora başlayabildin mi kuzum. Çok iyi eksi gördün aman bozma cumaya hedefe ulaşacaksın.
Ben sporumu bitirdim. Kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum
Süper diyecek laf yok23 Ağustos pazartesi
Sabah
Akşam
- Kahve
- 1, 5 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 1 dilim ekmek
- Domates salatalik
- Yeşil çay
2, 5 lt su
- 2 kaşık yulaf ezmesi
- 3 kaşık yoğurt
- 1 kaşık kuru üzüm
15 dk leslie
45 dk pilates
20 dk bölgesel egzersiz
500 ip atlama
Cherry Mom kollontai hzlsel
Kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum canım yaa. Daha önce denedim beni çok zorladı. Ama diğer öğünlerden çıkarırım sorun olmazSağolasın canım
KB yi bir süre kessen bile olur aslında senim kilolar çok uygun
Anahhha yok ya 55 benim lanetim oldusende süper eksidesin maşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle
Spor bir süre daha yapamam canım ya, sağ dizi bükemiyorum tam olarak 10 gün falan zorlamam en azından, yediklerimi azaltayım diyorum bu hafta bakalım nasıl olacaksen süpersin ya sürekli hareketlisin ne güzel
Teşekkür ederim ortimSüper diyecek laf yokafiyet olsun
Çok teşekkür ederim akşam deneyeceğimIrtim once @ isareti koyuyirsun arkasina hucbir bosluk birakmadan etiletlemek istedigin kisinin adini yaziyorsun.
Kahvaltıda yemen gayet iyi yalnız aman beyaz ekmek olmasınKahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum canım yaa. Daha önce denedim beni çok zorladı. Ama diğer öğünlerden çıkarırım sorun olmaz
Aaa bacağının durumu ciddi o zaman ortimmm. İnşallah çabucak düzelir de dönersin spor sahalarına.
Teşekkür ederim ortim
Tam buğday veya çavdar ekmeği yiyorum ortim.Kahvaltıda yemen gayet iyi yalnız aman beyaz ekmek olmasınyani öyle çok kötü değil yürüyorum falan ama spor zorlar canım ya, ben esneme fitness vs çalışıyorum durduk yere sakata çıkmayım
Harikasın canım
Kuzum dualarımız seninle. Temiz çıkacak Allah'ın izniyle. Bizi haberdar et mutlaka
Harikasın canım
Kuzum dualarımız seninle. Temiz çıkacak Allah'ın izniyle. Bizi haberdar et mutlaka
Kızlar çok sağ olunSağolasın canım
KB yi bir süre kessen bile olur aslında senim kilolar çok uygun
Anahhha yok ya 55 benim lanetim oldusende süper eksidesin maşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle
Spor bir süre daha yapamam canım ya, sağ dizi bükemiyorum tam olarak 10 gün falan zorlamam en azından, yediklerimi azaltayım diyorum bu hafta bakalım nasıl olacaksen süpersin ya sürekli hareketlisin ne güzel
UYE | 21 Ağustos | 23 Ağustos | 25 Ağustos | Sonuç |
| ------ | 2 | ||
| 1 | 1 | ||
@Sonsuz umut | ------ | ------ | ||
| 6 | 6 | ||
| ------ | ------ | ||
| ------ | 4 | ||
| ||||
| 7 | 4 | ||
| ------ | ------ | ||
| ------ | 2 | ||
| ------ | 2 |
Sukirler olsun canim. Cok sevindimKızlar çok sağ olun
Sonuçlarım şükür temiz çıktı ama kontrol altında olacağım doğal olarak seneye tekrar bakılacak içim çok rahatladı bir sene kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?