- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #422.521
Menu gayet fuzel olmus ortim.hazir bosluk bulusken menümü yazayim
24 Agustos
10.30
2 dilim ekmek
peynir cesitleri
5 zeytin
1 dilim pastirma
1 tk tahin pekmez
salatalik
ara
3 hurma 2 kuru kayisi sekersiz türk kahvesi
19.00 ( daha yemedim)
firinda sebze ( kabak kapya biber sogan sarimsak)
yogurt
belki 1 dilimde ekmek yerim
2 gün spor yasak ( asi oldum)
su 2 olur
1 yesil cay
DeryaOnDiet avutsunbahaneler Cherry Mom
Hey masallah. Menu super. Sporlar zaten harika24 Ağustos salı
Sabah
Öğle
- Kahve
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Domates salatalik
- Yeşil çay
Akşam
- 4 kaşık etli taze fasulye
- 3 kaşık yoğurt
2, 5 lt su
- 1 muz
15 dk leslie
45 dk pilates
20 dk bölgesel egzersiz
Cherry Mom @kollontai hzlsel
Su a olmus biraz ama onun haricinde disarda olmana ragmen cok iyi kapatmissin canim gununu24 Ağustos
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir, 1 çk mandalina reçeli, yarım dilim tb ekmek
Ara
1 LT dukan birası, 1 avuç Kuruyemiş
Akşam
Et döner(100 gr), 2 yk yoğurt (yarın inşallah artı gelmem)
1,5 LT su(dışarıdayım çok içemedim)
Cherry Mom @Sonsuz umut
Oh çok şükür canım, çok sevindim ❤Kızlar çok sağ olun
Sonuçlarım şükür temiz çıktı ama kontrol altında olacağım doğal olarak seneye tekrar bakılacak içim çok rahatladı bir sene kafam rahat
Teşekkür ederim canımMenu gayet fuzel olmus ortim.afiyet olsun.
Hey masallah. Menu super. Sporlar zaten harika
Su a olmus biraz ama onun haricinde disarda olmana ragmen cok iyi kapatmissin canim gununu
Sağ ol canımSukirler olsun canim. Cok sevindim
Dışarıda insan ne yiyeceğini şaşırıyor artık yarınki tartıya göre diğer günler daha çok dikkat edeceğimMenu gayet fuzel olmus ortim.afiyet olsun.
Hey masallah. Menu super. Sporlar zaten harika
Su a olmus biraz ama onun haricinde disarda olmana ragmen cok iyi kapatmissin canim gununu
Sağ olasın canımOh çok şükür canım, çok sevindim ❤
Teşekkür ederim canım
Canımcım ben onu geçen sene denedim. Pazar başladım 6 gün yaptım. 6 günde rüyamda börek görerek uyandım. Ciddi açlık çekiliyor. 2 kilo 700 gram vermiştim. Ama geri aldım hemen çünkü bizim kitabımızda kaybetmek yokKizlar selam,
Yarın İsveç diyetine geçmeyi düşünüyorum var mı aranızda yapan veya yorumu olan
Ben bir ara bakmıştım canım nasıl yapılabilir mi diye ama benim gözüm yememişti elma detoksundan çıkıp direk İsveç diyetine girme bence bir iki hafta normal düzende beslenip sonra kilo vermen durur veya yavaşlarsa düşün benceKizlar selam,
Yarın İsveç diyetine geçmeyi düşünüyorum var mı aranızda yapan veya yorumu olan
Canım menünün maşallahı var24 Ağustos
Kahvaltı
1 dilim tt ekmek, domates,peynir
Öğle Akşam
3 elma
3 bardak yeşil çay, 2,5 lt su, 30 dk yürüyüş
Lizozom55
Kuzucum iyi kilo vermişin de boşa gitmiş o börek rüyalarıCanımcım ben onu geçen sene denedim. Pazar başladım 6 gün yaptım. 6 günde rüyamda börek görerek uyandım. Ciddi açlık çekiliyor. 2 kilo 700 gram vermiştim. Ama geri aldım hemen çünkü bizim kitabımızda kaybetmek yok
Aralıklı oruçta 18 saate kadar açlık hiç hissetmiyorum ama İsveç beni bile sarstı. Hareketin çok kısıtlı olursa deneyebilirsin ama ben çalışırken çok zorlanmıştımCanımcım ben onu geçen sene denedim. Pazar başladım 6 gün yaptım. 6 günde rüyamda börek görerek uyandım. Ciddi açlık çekiliyor. 2 kilo 700 gram vermiştim. Ama geri aldım hemen çünkü bizim kitabımızda kaybetmek yok
Ben bir ara bakmıştım canım nasıl yapılabilir mi diye ama benim gözüm yememişti elma detoksundan çıkıp direk İsveç diyetine girme bence bir iki hafta normal düzende beslenip sonra kilo vermen durur veya yavaşlarsa düşün bence
Ben evden çalışıyorum dışarı hiç cikmiyorum işlerde hafif bu araAralıklı oruçta 18 saate kadar açlık hiç hissetmiyorum ama İsveç beni bile sarstı. Hareketin çok kısıtlı olursa deneyebilirsin ama ben çalışırken çok zorlanmıştım
Hoş o da doğruAçıkçası elma diyetinden sonra normale geçersem kilo alırım açlığım boşa gider diye korkuyorum, ve elma diyeti ölüm diyeti gibi bişeyİsveç normal öğünleri olan yeme düzeni gibi gelir
Çok iyi canım ben de bütün kiloları Leslie yaparak gönderdim bir hafta daha 2 mil yapıp sonra 3 mile geçme planlarım varsporumu yaptım leslie 30 minute etiketlemeyi de öğrendim :)hzlsel
Aynen hevesimi de alırım bu diyet denemelerindenHoş o da doğruElma diyetini yaptıysan İsveç diyetini hayli hayli yaparsın canım ben iki aydır hurma detoksu yapacağım güya ama bir türlü cesaret edemiyorum İsveç’ten sonra yavaş yavaş diyet düzenine geçiş yaparsın o zaman
Çok iyi canım ben de bütün kiloları Leslie yaparak gönderdim bir hafta daha 2 mil yapıp sonra 3 mile geçme planlarım var
evde yapabildiğim için mutluyumLeslie candır
Afiyet olsun canım gayet güzel menü akşam ekmek yemediysen özellikle şahanehazir bosluk bulusken menümü yazayim
24 Agustos
10.30
2 dilim ekmek
peynir cesitleri
5 zeytin
1 dilim pastirma
1 tk tahin pekmez
salatalik
ara
3 hurma 2 kuru kayisi sekersiz türk kahvesi
19.00 ( daha yemedim)
firinda sebze ( kabak kapya biber sogan sarimsak)
yogurt
belki 1 dilimde ekmek yerim
2 gün spor yasak ( asi oldum)
su 2 olur
1 yesil cay
DeryaOnDiet avutsunbahaneler Cherry Mom
Süpersin canım akşamı ne güzel geçiştirmişsin sporlarına diyecek bir şey yok zaten24 Ağustos salı
Sabah
Öğle
- Kahve
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- Domates salatalik
- Yeşil çay
Akşam
- 4 kaşık etli taze fasulye
- 3 kaşık yoğurt
2, 5 lt su
- 1 muz
15 dk leslie
45 dk pilates
20 dk bölgesel egzersiz
Cherry Mom @kollontai hzlsel
Bazen insan doymuyor canım sürekli bir şeyler yeme isteği oluyor ama hem meyve ile sağlıklı bir şekilde bunu bastırmışsın hem de akşamı çok hafif geçirmişsin spor da var gayet iyi24 agustos menum
sabah: tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir
Oglen: 1 kase sebze yenegi, firinda tavuk 150 gr kadar, salata, 2 mandalina, 1 nar
Aksam: 1 dilim ekmej, 1 dilim peynir, bolca salatalik
su:3lt
Spor:35 dk cardio
Cherry Mom hzlsel avutsunbahaneler @MuMu85
Tek öğün beslenmişsin ve günü erken kapatmışsın en azından canım tabi keşke o soğuk baklavalar olmasaymış ama cumaya kadar full dikkat etmek lazım24.08.2021
Sabah yok
Öğlen mercimek çorbası yarım kase
Karpuz yarım dilim
Mengen kebabı
2 dilim soğuk baklava (vücudum şok)
13000 adım
3 litre su
2 tane filtre kahve
Cherry Mom Azimliiii hzlsel
Bu menüye söylenebilecek tek şey nasıl başarıyorsun bir yere yığılıp kalmıştım çoktan24 Ağustos
Kahvaltı
1 dilim tt ekmek, domates,peynir
Öğle Akşam
3 elma
3 bardak yeşil çay, 2,5 lt su, 30 dk yürüyüş
Lizozom55
Patlıcanlı börek olmasaymış keşke ama akşamı hafif geçirmişsin o onu telafi edecektir su ve spor da gayet iyi afiyet olsunKahvaltı: haşlanmış yumurta light peynir domates salatalık 2 zeytin 1 çay kaşığı çilek reçeli şekersiz çay
ara:1 kaşık tahin pekmez orta türk kahvesi
öğle: patlıcanlı börek 2 ufak parça ve şekersiz çay
akşam kabak rendesi yoğurt salata
su:2,5 lt (şimdilik)
leslie 30 minute spor
DeryaOnDiet @MuMu85
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım gayet güzel menü akşam ekmek yemediysen özellikle şahane
Süpersin canım akşamı ne güzel geçiştirmişsin sporlarına diyecek bir şey yok zaten
Bazen insan doymuyor canım sürekli bir şeyler yeme isteği oluyor ama hem meyve ile sağlıklı bir şekilde bunu bastırmışsın hem de akşamı çok hafif geçirmişsin spor da var gayet iyi
Tek öğün beslenmişsin ve günü erken kapatmışsın en azından canım tabi keşke o soğuk baklavalar olmasaymış ama cumaya kadar full dikkat etmek lazım
Bu menüye söylenebilecek tek şey nasıl başarıyorsun bir yere yığılıp kalmıştım çoktanİsveç diyeti sana ziyafet gibi gelecek elma diyetinden sonra
Patlıcanlı börek olmasaymış keşke ama akşamı hafif geçirmişsin o onu telafi edecektir su ve spor da gayet iyi afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?