- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.661
üye adı | 27.08 | 28.08 | 29.08 | 30.08 | 31.08 | 1.09 | 2.09 |
| 70 | 70 | |||||
| 330 | 510 | 235 | 590 | |||
eliya | 35 | 30 | |||||
| 160 | 230 | 350 | 210 | |||
| |||||||
| 143 | 395 | |||||
| |||||||
kollontai | |||||||
MuMu85 | 70 | ||||||
| |||||||
| 200 | 278 | |||||
Tempus | 100 | 40 | |||||
Azimliiii | 23 | 45 | 23 | ||||
avutsunbahaneler | 80 | ||||||
Nikinik | |||||||
| 50 | ||||||
| 60 | 60 | 60 | ||||
| 35 | 225 | 365 | ||||
@Breeze96 | 484 | 440 | 596 | ||||
| 189 | 160 | |||||
G Goklerce | |||||||
M Manolya15 | |||||||
| |||||||
K Kubraaaccc | 200 | ||||||
| |||||||
E Emcekare | |||||||
Öğreniriz bebiş. Yine baya burada gibiyiz.Patır patır dökülüyoruz galibaben de dün geldim bugün başladım inşallah beraber öğreniriz artık kuzum hoş geldin
Çok haklısın canım benim artık ipin ucu bizim elimizde sıkıca tuttuk bırakmak yokÖğreniriz bebiş. Yine baya burada gibiyiz.5. takıma nazar değdi resmen! Valla artık nolursa olsun izin almıycam. İpin ucu kaçıyor tutamıyorum yahu....
çok geçmiş olsun canımbileğimi burktum uzun süre üstüne basamadım o bahaneyle kilo aldım sonra iyileştim ama hiç dikkat etmedim tabi çok pişmanım ama zararın neresinden dönersem kardır diyorum artık napıyım
sizler nasılsınız kaptanım ?yarimuhendis gözüme çarptı ne güzel eski günlerdeki gibi buralar :)
Kaptanım saglıkla ilgili bi durumum var , diyete devam edemıcek gibiyim ama ara ara sohbete katılmak isterım ıznınuzle. Listeden cıkarabılırsınız ,cok tesekkurler5. TAKIM SPOR PUAN TABLOSU
@Breeze96DeryaOnDiet Lizozom55 Pnrrr-12 kardelelen321 hzlsel Ucmelekannesi güzell gidiyorsunuz kızlarrrr bakalımm haftanın sonunda en çok spor puanı kimin olacak
diğer kızlarımızdan acillllll boş haneleri doldurmalarını bekliyoruzz cuma geliyorrrrrrrr pişman olmak bize yakışmazz
M Manolya15 merhaba canım sen takımda yer alacak mısın bayadır yazmamışsın ama ? ona göre sıkıştıralım seni :) veya devam etmek istemiyorsan listelerimizden çıkaralım
üye adı 27.08 28.08 29.08 30.08 31.08 1.09 2.09 SonsuzUmut 70 70 DeryaOnDiet 330 510 235 590 eliya 35 30 Lizozom55 160 230 350 210 pacman kardelelen321 143 395 yarimuhendis kollontai MuMu85 70 Anka Anka hzlsel 200 278 Tempus 100 40 Azimliiii 23 45 23 avutsunbahaneler 80 Nikinik Hedef60kgolmak 50 eceboce Pnrrr-12 35 225 365 @Breeze96 484 440 596 Ucmelekannesi 189 160 G Goklerce M Manolya15 Fit mutlu anne K Kubraaaccc 200 Calypso95 E Emcekare
çok geçmiş olsun tmm canım o halde listelerimizden çıkaralım onun dışında her zmaan bekleriz tabi :)Kaptanım saglıkla ilgili bi durumum var , diyete devam edemıcek gibiyim ama ara ara sohbete katılmak isterım ıznınuzle. Listeden cıkarabılırsınız ,cok tesekkurler
5. TAKIM SPOR PUAN TABLOSU
@Breeze96DeryaOnDiet Lizozom55 Pnrrr-12 kardelelen321 hzlsel Ucmelekannesi güzell gidiyorsunuz kızlarrrr bakalımm haftanın sonunda en çok spor puanı kimin olacak
diğer kızlarımızdan acillllll boş haneleri doldurmalarını bekliyoruzz cuma geliyorrrrrrrr pişman olmak bize yakışmazz
M Manolya15 merhaba canım sen takımda yer alacak mısın bayadır yazmamışsın ama ? ona göre sıkıştıralım seni :) veya devam etmek istemiyorsan listelerimizden çıkaralım
üye adı 27.08 28.08 29.08 30.08 31.08 1.09 2.09 SonsuzUmut 70 70 DeryaOnDiet 330 510 235 590 eliya 35 30 Lizozom55 160 230 350 210 pacman kardelelen321 143 395 yarimuhendis kollontai MuMu85 70 Anka Anka hzlsel 200 278 Tempus 100 40 Azimliiii 23 45 23 avutsunbahaneler 80 Nikinik Hedef60kgolmak 50 eceboce 60 60 60 Pnrrr-12 35 225 365 @Breeze96 484 440 596 Ucmelekannesi 189 160 G Goklerce M Manolya15 Fit mutlu anne K Kubraaaccc 200 Calypso95 E Emcekare
odaklandın mı tamamdır artık pandemiyi kilo alma sebebi olarak bile sunmamalıyız hayatımızın bir parçası oldu maalesefBen de pandemiydi ,tatildi derken 12 kilocuk aldım. Hiçbir şey üzerime olmuyor nasıl vereceğim bu kiloları bilmiyorum.. iştahım da maşallah pek coşmuş halde ...
ayyy inşallahodaklandın mı tamamdır artık pandemiyi kilo alma sebebi olarak bile sunmamalıyız hayatımızın bir parçası oldu maalesef
Allahın izniyle kısıtlama falan gelmez evlerede kapanmazsak ne ala .. gerçi bu saatten sonra kimse eve de kapanmıyor o yüzden gitsin bakalım o 12 kilo
çok geçmiş olsun canım o burkmalar incinmeler kırıktan beter oluyor :/bileğimi burktum uzun süre üstüne basamadım o bahaneyle kilo aldım sonra iyileştim ama hiç dikkat etmedim tabi çok pişmanım ama zararın neresinden dönersem kardır diyorum artık napıyım
sizler nasılsınız kaptanım ?yarimuhendis gözüme çarptı ne güzel eski günlerdeki gibi buralar :)
Evet onu düşünüyorum bende zaten . Hangi yediğinizi tadı varmı hala damağımızda saniyesinde kayboluyor. Ama bu nefis akılla hareket etmemi engelliyor bazenTeşekkür ederim canım inşllah oğlumla babası dışarı havuza gittiler evde tek kaldım onlara kek yaptım kendimede bir ıhlamur dinleneyim biraz :))
seninde gün sonunda bu savaştan zaferle çıkacağından eminimmdüşünki yedin sonrasında onun pişmanlığı yerken ki bir kaç saniye hazdan çok daha fazla olacak
aa hasta mısın ne olduuuu
Harika cınımsOoo çok iyi, mini bir tatil keyifleri yerine getirmiştir hahahaha Ben de tatilde yedim içtim baya, sonra hastalandım falan işte Şimdi toparlıyorum şükür.Ben de aynı sebeple kürkçü dükkanına geldim yani.
Eveet yüz yüze olacak. %40'ı teorik %60'ı yüz yüze gibi dediler. Dersleri online alıp pratiklere gidicez gibi duruyor.
Ortim merhaba
Merhaba kaptanım ben de çok yoğunum bu sıra ev yapıyoruz da belediye işleri falan uğraştırıyorSelammm kızlar tünaydınnn herkeseee dünün yorgunluğu ancak kendime geldim pekte gelemedim yaaa
Sizler nasılsınız
Tek başına çok zor destekle iyi ilerleriz umarımOrtağın bir diyetisyenartık şanslı mısın değil misin bilmiyorm :)) eski takım üyemizdir karışıklıklı birbirinize destek olacağınızo düşünüyorum canım Calypso95
Canım ya ben çok kötüyüm gözümü açamıyorum resmen ölü gibiyim
Kuzum geçmiş olsun ve hoşgeldiinbileğimi burktum uzun süre üstüne basamadım o bahaneyle kilo aldım sonra iyileştim ama hiç dikkat etmedim tabi çok pişmanım ama zararın neresinden dönersem kardır diyorum artık napıyım
Pis fesatlar :) sana beni gecmen için süre tanıdım, iyi degerlendir hacıııEvet onu düşünüyorum bende zaten . Hangi yediğinizi tadı varmı hala damağımızda saniyesinde kayboluyor. Ama bu nefis akılla hareket etmemi engelliyor bazen
Ama tutacağım kendimi 21 günü bu sefer tamamlayacağız
Yok kaptanım hasta değilimhzlsel zayıfladığıni görenler şaşırmış övgüler gelmiş . Bende artniyetliler yüzün çökmüş de demiştir kesin diye söylemiştim. Zayıflayan insana ilk söylenen şey ya güzel olmuşsun yerine
Aynennn öylee canım gelme bu oyunlara boşverrEvet onu düşünüyorum bende zaten . Hangi yediğinizi tadı varmı hala damağımızda saniyesinde kayboluyor. Ama bu nefis akılla hareket etmemi engelliyor bazen
Ama tutacağım kendimi 21 günü bu sefer tamamlayacağız
Yok kaptanım hasta değilimhzlsel zayıfladığıni görenler şaşırmış övgüler gelmiş . Bende artniyetliler yüzün çökmüş de demiştir kesin diye söylemiştim. Zayıflayan insana ilk söylenen şey ya güzel olmuşsun yerine
Tamam canim tesekkurler cok sevindim bu aksamdan baslarim menuleri yazmayaçok geçmiş olsun canım o burkmalar incinmeler kırıktan beter oluyor :/
tabiki zararın neresinden dönersen kardır kiloyu kabul etmemekte birşey cuma günü tartı fotoğrafı nickli şekilde bildirim yaparsın canım sonraki hafta listeye yeni üye gibi girebiliyorsun 6 ayı geçmiş mezun olalı nasılsa..
istersen bugünden itibaren başla menü yazmaya yada yarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?