- 18 Ocak 2017
- 1.674
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.681
Canimm cok tesekkurler hosbuldukKuzum geçmiş olsun ve hoşgeldiin
Amin aminnnSağ ol canımYaparsın sen hep beraber şekillenelim inşallah
Beyaz un değil canım galeta sayılır ekmek yeniyorsa o da yenir herhalde zaten kahvaltıda 1 tane tüketiyorum
Ah çikolataGeçen ay mezun olunca bir kez yedim ama kendimden geçtim resmen İnşallah çikolata getirmez
İyi bari hoş aynı şehirde mi olmak daha iyi yoksa uzakta mı olmak bilemedim
Harikasın canimUcmelekannesi canım çok teşekkür ederim :) ben bunu kahvaltı değil de tek öğün beslenmeme göre şekillendireyim
Yemem yemem Ortim senin için yemem kazanacagiz cuma günüUcmelekannesi ortim yeme sakin yoyemeyecegin cok kalorili gidalaru. Bak cok guzel gidiyorsun. Hem fit hem saglikli olcaz. Yeyio uzgun uzgun gezmektense yemeyip mutlu mutlu fit fit gezcez
Geçmiş olsun canım . Neyseki dönmüşsün fakir takir gider kilolar. Ben 9. Takımdan geldim ismim haticebileğimi burktum uzun süre üstüne basamadım o bahaneyle kilo aldım sonra iyileştim ama hiç dikkat etmedim tabi çok pişmanım ama zararın neresinden dönersem kardır diyorum artık napıyım
sizler nasılsınız kaptanım ?yarimuhendis gözüme çarptı ne güzel eski günlerdeki gibi buralar :)
Neyin var caniim geçmiş olsun hayirdirKaptanım saglıkla ilgili bi durumum var , diyete devam edemıcek gibiyim ama ara ara sohbete katılmak isterım ıznınuzle. Listeden cıkarabılırsınız ,cok tesekkurler
Geçmiş olsun ins bir an önce toparlarsin canimCanım ya ben çok kötüyüm gözümü açamıyorum resmen ölü gibiyimgünlük işlerimi bile yapamıyorum toparlanana kadar birisi menüleri alsa çok makbule geçecek yapamadığım işler kafamı da yoruyor bi yandan. Çocuklar da uyutmuyor dün 1 saat bile uyuyamadım bütün gece kızımla uğraştım
Aynennn öylee canım gelme bu oyunlara boşverr
Hasta olmadığını biliyorum yahhuu öyle derler ya zayıflayınca yanaklar falan gidinceAaaa hasta mısınn ne olduuuuu elinin körüüüü sporda anam ağladı
Selam canim. HosgeldinCanimm cok tesekkurler hosbulduk
Netleşsin de söylıycem , sen zamanı ıyı degerlendir haftaya 65 beklıyorum sendenAmin aminnn
Harikasın canim
Yemem yemem Ortim senin için yemem kazanacagiz cuma günü
Geçmiş olsun canım . Neyseki dönmüşsün fakir takir gider kilolar. Ben 9. Takımdan geldim ismim hatice
Neyin var caniim geçmiş olsun hayirdir
Geçmiş olsun ins bir an önce toparlarsin canim
Jeton köşeli çıktı benim.
Sıcakta Ocak başında 2 saattir ugrasirsam böyle olur.
Aaa cirkinlesmissin yüzün daha güzeldi
Bugun erkenden yeme isini bitirdim. Aksam detoks icecegini beraber iciyor muyuz aksam yemegi jiyetibe? Cook tok tutuyor ortim haberin olsunAmin aminnn
Harikasın canim
Geçmiş olsun canım . Neyseki dönmüşsün fakir takir gider kilolar. Ben 9. Takımdan geldim ismim hatice
Harikasın orticim yürüyüş yaptım ben de simdi geldim.@Breeze96 orticim nasılsın,ben açlıkta 18. saatimdeyim ve gayet iyiyim şuan :)
Tamam canım işlerimi halledip hazırlayacağım bende ins.Bugun erkenden yeme isini bitirdim. Aksam detoks icecegini beraber iciyor muyuz aksam yemegi jiyetibe? Cook tok tutuyor ortim haberin olsun
Sahalara geri döndüm diyorsunHarikasın orticim yürüyüş yaptım ben de simdi geldim.
ben de nur canım çok teşekkürler hoşbulduk :)Amin aminnn
Harikasın canim
canım hoşbulduk tanıdık isimleri görmek ne güzel :)Selam canim. Hosgeldin
Aynen valla.Yarışmayı cok özlemişim özellikle.yürüyüş yaptım islerimi bitirip insallah sporuma geçeceğim.Sahalara geri döndüm diyorsun
Kolay gelsin ortim. Bugun ben adimlari erkenden bitirdim 3 kere ciktim yuruyuseEvet ben kaçar her taraf un oraları bir temizliyim. Sonra kızlarla parka giddecegiz fırsat bulduğum anda burdayım
Evet cnm aynıkızlar yemeği, sporu diğer başlığa yazıyorduk değil mi? kurallarda başka bir değişiklik var mı?
Tabi canım takıma sorayım kalabalığız mutlaka bir gönüllü çıkacaktır seni zorlamayalım daha fazlaCanım ya ben çok kötüyüm gözümü açamıyorum resmen ölü gibiyimgünlük işlerimi bile yapamıyorum toparlanana kadar birisi menüleri alsa çok makbule geçecek yapamadığım işler kafamı da yoruyor bi yandan. Çocuklar da uyutmuyor dün 1 saat bile uyuyamadım bütün gece kızımla uğraştım
üye adı | 27.08 | 28.08 | 29.08 | 30.08 | 31.08 | 1.09 | 2.09 |
@Sonsuz umut | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Pnrrr-20 | |||||||
@Breeze96 | |||||||
| |||||||
G Goklerce | |||||||
| |||||||
K Kubraaaccc | |||||||
| |||||||
E Emcekare | |||||||
| |||||||
Evde musafir olubca tabi spora da vaktin kalmaz canim anliyirum. Kolay gelsin simdiden.Kızlar bu havada yürüyüşe çıkmak zulüm çok sıcak biraz daha serinlesin havalar öyle çıkmaya başlayacağım inşallah ama sizi tebrik ediyorumDeryaOnDiet @Breeze96 Ben de şimdi temizliğimi bitirdim kv bana gelecek sanırım Almanya’dan görümcesi geliyor diye bize kaçacak ne kadar kalır muamma Artık sporumu akşam yapacağım mecbur
Sağol canım iyileşince alırım yine inşallahTabi canım takıma sorayım kalabalığız mutlaka bir gönüllü çıkacaktır seni zorlamayalım daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?