- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.721
Güzel menu canım afiyet olsun31 agustos menum
11:00- 2 yumurtadan menemen, 2 dilim oeynir, 1 kase salatalik, 1 dilim tt ekmek
14:30- 1 kase nohutlu tavuk, 1 kase icibe yulaf, yigurt , kajao, muz, frenj uzumu karistirip yedim.
17:30- detoks icecegi
su:3,5 lt
Spor: 30 dk pilates
11 000 adim
Cherry Mom hzlsel Ucmelekannesi
Çok iyi menü olmuş canım afiyet olsun31.08. 21
Sabah:1 filtre kahve
Öğlen:yeşilçay, hibiskus, turunç kabuğu
Akşam : haşlanmış tavuklu yeşil salata, 5 kuru kayısı, 3 kuru erik
3 litre su
12000 adım
Ekmek olmasa dolmalar çok olmazdı saniSABAH
1 h.yumurta
3 kayısı
6 zeytin
1 kk peynir
1 TB ekmek
Çay(şekersiz)
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 armut
AKŞAM
4 biber dolması(biraz fazla kaçırmış olabilirim)
Cacık
1 TB ekmek
4 litre su +1 duble türk kahvesi +1 kayısı çayı
SPOR= 30 dakika cardio + 1000 ip atlama
Güzel menü canım afiyet olsun31 Ağustos
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, kiraz saplı çay, 4 zeytin
Ara
Türk kahvesi, 1 avuç kuruyemiş
Akşam
Tas kebabı, 3 yk haşlanmış bulgur, salata
2 LT su, yeşil çay, 3 mil Leslie, 20 dk zumba
Cherry Mom Tempus
Güzel menu canım afiyet olsun31 ağustos
10.30 : tb ekmekten küçük tost,3minik küp beyaz peynir,2dilim salatalık
14.30 : 1 armut,1 avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 tabak patlıcanlı yemek,2yk bulgur,yarım dilim ekmek,salatalık
Su : 2.5lt
Spor : 7000adım=70p, 1000 tane ip = 200p
Totalde = 270p
Cherry Mom
Sanki ustumde bi sislik var gibi. Anlamiyorum neden. Yarin tartilacagim merak ettim kilomuAkşam detoks içeceği içtiğin için çok doğal canım öğlen o şekilde beslenmen hiç hali kalmaz insanın ben de yarın ve perşembe detoks içeceğini yapacağım çünkü bu kiloların başka türlü gideceği yok
Sagol ortimEki Görüntüle 2909071
Lizozom55 DeryaOnDiet kizlar öğle ve akşam örnek menüler. Benim bu günüm güzeldi. Hadi bismillah yarına hazirmiyiz
Bana da cok geldi canim 14:30da yediklerimGerçekten bugün burası da coook sıcaktı. Sabah serinde yada akşam serinde çıkmak mantıklı ama denkgelmeyebiliyor.
Allah kurtarsın aynı sehirdemisiniz kv ile canim. Misafir sen kaçıp geline geliyor düşünmüyorum acep gelin ne düşünüyor
14.30 çok mu iyimi bilemedim. Ama hem erken yemişsin hemde akşam birşey yok iyi bence şimdi düşününce. Afiyet olsun Ortim çok iyi
Vavvvv baya süper bir menü. Afiyet oslun canim
Biberler küçükse iyi canım. Ekmek olmasa aslında 4 biber sıkıntı değil. Afiyet olsun canim
Güzel afiyet olsun canim
Olsun canim sen de dinlenmis oldun. Ben gunduz hiic uyuyamam istedem de bunu bssaramadim hic. Esim hep diyordu baslarda bebek uyuyunca sen de uyu diye, ah uyuyabilsem dedigim cok oldu. Ne guzel dinlenmistor vucudun, o da lazim.Masallah sana, ben bugun oglumla uyudum spor yapamadim
Superr bilgiler sagol cnm yarin itibariyle basliyorum insallah bozmam
Ayy ne guzel ya cok sevindm senin adına. 45 kg vermissin 1 kiloyu mu takican beyaaa oda gidicek insallahhh
Afiyet olsun canım harikasın31 agustos menum
11:00- 2 yumurtadan menemen, 2 dilim oeynir, 1 kase salatalik, 1 dilim tt ekmek
14:30- 1 kase nohutlu tavuk, 1 kase icibe yulaf, yigurt , kajao, muz, frenj uzumu karistirip yedim.
17:30- detoks icecegi
su:3,5 lt
Spor: 30 dk pilates
11 000 adim
Cherry Mom hzlsel Ucmelekannesi
afiyet olsun canım ortim
Afiyet olsun canım harikasın31 Ağustos
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, kiraz saplı çay, 4 zeytin
Ara
Akşam
Cherry Mom Tempus
Sagol canim. Yine biraz abarttim gibi. OffGüzel menu canım afiyet olsun
Çok iyi menü olmuş canım afiyet olsun
Ekmek olmasa dolmalar çok olmazdı sani
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
Sagol canimAfiyet olsun canım harikasın
afiyet olsun canım ortim
Afiyet olsun canım harikasın
Afiyet olsun canım31.08.2021
12.45
2 haşlanmış yumurta,salatalık, 1 dilim karpuz 1 dlm peynir
16.00 sade kahve, 3 taze incir
19.00
2 kepçe taze fasulye, 2 YK makarna, cacık
su: 2 lt
Wuuwuu yine tek ogun ve adimlarin da harika31.08. 21
Sabah:1 filtre kahve
Öğlen:yeşilçay, hibiskus, turunç kabuğu
Akşam : haşlanmış tavuklu yeşil salata, 5 kuru kayısı, 3 kuru erik
3 litre su
12000 adım
Aksam ekmek de var ya canim dedigin gibi biber dolmalari biraz cok olmus. Sporun harikaaSABAH
1 h.yumurta
3 kayısı
6 zeytin
1 kk peynir
1 TB ekmek
Çay(şekersiz)
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 armut
AKŞAM
4 biber dolması(biraz fazla kaçırmış olabilirim)
Cacık
1 TB ekmek
4 litre su +1 duble türk kahvesi +1 kayısı çayı
SPOR= 30 dakika cardio + 1000 ip atlama
Ohh ya ne guzel her aksam kebap.31 Ağustos
Kahvaltı
Ara
Akşam
Cherry Mom Tempus
Menun gayet guzel olmus fistik. Sporun da coook iyi31 ağustos
10.30 : tb ekmekten küçük tost,3minik küp beyaz peynir,2dilim salatalık
14.30 : 1 armut,1 avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 tabak patlıcanlı yemek,2yk bulgur,yarım dilim ekmek,salatalık
Su : 2.5lt
Spor : 7000adım=70p, 1000 tane ip = 200p
Totalde = 270p
Cherry Mom
iste porsiyon kucultme diye ben buna derim. Cokk guzel kucultmussun canim porsiyonlari.31.08.2021
12.45
2 haşlanmış yumurta,salatalık, 1 dilim karpuz 1 dlm peynir
16.00 sade kahve, 3 taze incir
19.00
2 kepçe taze fasulye, 2 YK makarna, cacık
su: 2 lt
Kuzum o probisler hic olmamis ya. Onlarin yerine daha diyirucu saglikli birsey yeseydin. Aksam ve sabah ornek menu ama oglene hiic bakmamak lazim. Sporun cok guzel31 Ağustos
Kahvaltı
2 yumurta, peynir, biber, domates, salatalık 1 tt ekmek
Öğle
1 bardak süt, 3 tane probis
Aksam
120 Gr et, 2 tt ekmek
4,5 lt su, 2 yeşil çay, 1 saat tempolu yürüyüş
Wuuwuu menune de sporuna da bayildim31 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
2 dilim sucuk ince bir dilim kasarla minik bir tost
Domates salatalık biber
Şekersiz çay
Aksam:16.00
8 yk bamya
1kase yoğurt
Salata
Su:2,5 litre
Spor:
19400 adım
54dk zumba class
20 dk cardio
Eki Görüntüle 2909084
@UcanSupurgeCherry Mom @hzsel DeryaOnDiet
Lizozom55
Evet canım heyecanlı ve bir o kadar stresliyimNe güzel canım nasıl heyecanlısındır şimdi hayırlı uğurlu bol kazançlı olsunişin ne üzerine bu arada
Ben de bugün okula gittim sabahtan seminer dönemi diye geçiyor güya ama genelde oturup oturup geri geliyoruzSonra temizlik yemek derken bu saat oldu biraz yediklerimi sindireyim sporumu yapacağım
Çok güzel menü ve harika bir sporla karşımızdasın31 Ağustos
Kahvaltı
Ara
Akşam
Cherry Mom Tempus
@Breeze96 orticim döktürmüş. Ayakta alkışlıyorum (alkış emojisini bulamadım)Wuuwuu yine tek ogun ve adimlarin da harika
Aksam ekmek de var ya canim dedigin gibi biber dolmalari biraz cok olmus. Sporun harikaa
Ohh ya ne guzel her aksam kebap.sporun cook guzel olmus canim
Menun gayet guzel olmus fistik. Sporun da coook iyi
iste porsiyon kucultme diye ben buna derim. Cokk guzel kucultmussun canim porsiyonlari.
Kuzum o probisler hic olmamis ya. Onlarin yerine daha diyirucu saglikli birsey yeseydin. Aksam ve sabah ornek menu ama oglene hiic bakmamak lazim. Sporun cok guzel
Wuuwuu menune de sporuna da bayildim
Boşver o zaman iyi yapmışsın canımUzun süredir hiç kaçamağım olmamıştı tatlı yemektense yemeği biraz fazla kaçırdım
Sorma canım hem de ne değişik zaten bana soran var mı yok eşimi arıyor size geleceğim diyor eşim de tamam diyip bana haber veriyorCanım sen basla hele birkaç kilo verince devamı geliyor sadece sabret ve buralardan ayrılma
Canısı kaç kiloydun sen şimdi
Ay bana da şey diyorlar çocuk gibi kaldın, bacakların çok inceldi annesin sen Boyle olur mu hiç. Bazı iyi niyetliler de ooo 22 yaşında gosteriyorsun genclestin falan diyorlar
Ay evet ya çok sıcak Allah affetsin birşey yapmak çok zorkız kendi gorumcesi geliyor diye sana mı kaçıyor , sen nereye kaçacaksın peki çok değişik ya
Ooo tebrik ederim spora harika bir dönüş olmuş
Eline emeğine sağlık canım
Evet canım aynı şehirdeyiz pandemi okula gidiyoruz annene virüs bulaştırmayalım diye bahane mi sunsam acabaGerçekten bugün burası da coook sıcaktı. Sabah serinde yada akşam serinde çıkmak mantıklı ama denkgelmeyebiliyor.
Allah kurtarsın aynı sehirdemisiniz kv ile canim. Misafir sen kaçıp geline geliyor düşünmüyorum acep gelin ne düşünüyor
14.30 çok mu iyimi bilemedim. Ama hem erken yemişsin hemde akşam birşey yok iyi bence şimdi düşününce. Afiyet olsun Ortim çok iyi
Vavvvv baya süper bir menü. Afiyet oslun canim
Biberler küçükse iyi canım. Ekmek olmasa aslında 4 biber sıkıntı değil. Afiyet olsun canim
Güzel afiyet olsun canim
İnşallah canım ya takımı etkilerim diye yoksa 1 kilo çok da önemli değilMasallah sana, ben bugun oglumla uyudum spor yapamadim
Superr bilgiler sagol cnm yarin itibariyle basliyorum insallah bozmam
Ayy ne guzel ya cok sevindm senin adına. 45 kg vermissin 1 kiloyu mu takican beyaaa oda gidicek insallahhh
Ben ödem için çay hazırlayacağım paylaşayım sen de yap istersen canımSanki ustumde bi sislik var gibi. Anlamiyorum neden. Yarin tartilacagim merak ettim kilomu
Ay ben de farkındayım canım fazla oldu iki gün üst üste yarın detoks yapacağım zaten ona sayalımWuuwuu yine tek ogun ve adimlarin da harika
Aksam ekmek de var ya canim dedigin gibi biber dolmalari biraz cok olmus. Sporun harikaa
Ohh ya ne guzel her aksam kebap.sporun cook guzel olmus canim
Menun gayet guzel olmus fistik. Sporun da coook iyi
iste porsiyon kucultme diye ben buna derim. Cokk guzel kucultmussun canim porsiyonlari.
Kuzum o probisler hic olmamis ya. Onlarin yerine daha diyirucu saglikli birsey yeseydin. Aksam ve sabah ornek menu ama oglene hiic bakmamak lazim. Sporun cok guzel
Wuuwuu menune de sporuna da bayildim
Eline emegine saglık kaptanım5. TAKIM SPOR PUAN TABLOSU
@Breeze96DeryaOnDiet Lizozom55 Pnrrr-12 @kardelelen321 hzlsel Ucmelekannesi güzell gidiyorsunuz kızlarrrr bakalımm haftanın sonunda en çok spor puanı kimin olacak
diğer kızlarımızdan acillllll boş haneleri doldurmalarını bekliyoruzz cuma geliyorrrrrrrr pişman olmak bize yakışmazz
@Ezogelin56 merhaba canım sen takımda yer alacak mısın bayadır yazmamışsın ama ? ona göre sıkıştıralım seni :) veya devam etmek istemiyorsan listelerimizden çıkaralım
üye adı 27.08 28.08 29.08 30.08 31.08 1.09 2.09 @Sonsuz umut 70 70 DeryaOnDiet 330 510 235 590 eliya 35 30 Lizozom55 160 230 350 210 @pacman @kardelelen321 143 395 @yarimuhendis kollontai MuMu85 70 Anka hzlsel 200 278 Tempus Tempus 100 40 Azimliiii 23 45 23 avutsunbahaneler avutsunbahaneler 80 Nikinik @hedef54kg 50 @eceboce 60 60 60 Pnrrr-12 35 225 365 @Breeze96 484 440 596 Ucmelekannesi 189 160 G Goklerce @Ezogelin56 @Fit mutlu anne @Kubraaaccc 200 @Calypso95 @Emcekare
Gecmis olsun cnm fazla ara verme kilolar cabuk geliyor biliyorsun.Kaptanım saglıkla ilgili bi durumum var , diyete devam edemıcek gibiyim ama ara ara sohbete katılmak isterım ıznınuzle. Listeden cıkarabılırsınız ,cok tesekkurler
Yaa kotu olmus buralara daha fazla ugramalisin, sagligin nasil iyimisinBen de pandemiydi ,tatildi derken 12 kilocuk aldım. Hiçbir şey üzerime olmuyor nasıl vereceğim bu kiloları bilmiyorum.. iştahım da maşallah pek coşmuş halde ...
Aynen oyle ben uyuyorm ya yatsam hergun de uyurm oglen, uykuyu cok seviyorm ama gece iyi uyuduysam baska turlu degerlendiriyorm tabi o zamanı :)Olsun canim sen de dinlenmis oldun. Ben gunduz hiic uyuyamam istedem de bunu bssaramadim hic. Esim hep diyordu baslarda bebek uyuyunca sen de uyu diye, ah uyuyabilsem dedigim cok oldu. Ne guzel dinlenmistor vucudun, o da lazim.
Hadi inşallah her şey çok güzel olur senin içinEvet canım heyecanlı ve bir o kadar stresliyim
İşim teknolojik ürünler üzerine olacak, yanı sıra da yöresel ürünler planlıyorum nasipse
Yaa öğretmenmisinbranşın ne?
Çok güzel menü ve harika bir sporla karşımızdasınTebrikler canım
Senin ortin kimdi canımkızlar hepinizin menüsü çok güzel benim ortimden ses yok
Gayet makul bir sebeb benceEvet canım aynı şehirdeyiz pandemi okula gidiyoruz annene virüs bulaştırmayalım diye bahane mi sunsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?