- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.761
Afiyet olsun ortim öğlen lahmacun yiyince akşamı güzel dengelemişsin hafif geçirmişsin adımın da gayet iyi canım31.08.2021
Kahvaltı
-domates
-salatalık
-peynir
Sade kahve
Öğle
-salata
-1 kase mercimek çorbası
-1 orta boy lahmacun
Akşam
-ton balıklı salata
Sade kahve, yeşil çay
Su 2 lt
Spor yok 7000 adım attım gün boyu
Cherry Mom hzlsel
Afiyet olsun canım gayet güzel bir tek spor eksik o da yavaş yavaş olurMerhaba
13:00 tavuklu salata
15:30 kahve soda
19:00 1 tabak kabak yemegi
20:30 1 armut
Su 3 litre
Cherry Mom hzlsel
Afiyet olsun canım işin ehline çok da bir şey denmez ama soğuk çay ve fırın makarna olmasaymış daha iyi olacakmış sankiKahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
7 tane zeytin
1 domates
2 dilim ekmek
Ara 1 bardak soğuk çay
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
1 avuç kadar üzüm
Akşam
4 kaşık patlıcan yemeği
1 küçük dilim fırın makarna
1 kepçe çorba
4 kaşık yoğurt
Su 4 lt
Spor 6000 adım
bizim burada sürekli bunu yapıyorlar bu ara kiralar son 2-3 ayda ikiye katladı kendiniHemde nasıl annem de geldi beraber hallettik işleri şimdi de ev sahibi ile ilgili problem var yurt dışında yaşıyordu evi boşaltın dönüş yapıyorum dedi 1 aya tabi burda ev bulmak çok zor kiralar çok falan meğer yalanmış yeni kiracıya daha yüksekten vermek içinmiş şimdi işler karıştı bakalım ne olacak
Ah canım Allah insaflı insanlarla karşılaştırsın hem ev sahibi açısından hem kiracı açısındanHemde nasıl annem de geldi beraber hallettik işleri şimdi de ev sahibi ile ilgili problem var yurt dışında yaşıyordu evi boşaltın dönüş yapıyorum dedi 1 aya tabi burda ev bulmak çok zor kiralar çok falan meğer yalanmış yeni kiracıya daha yüksekten vermek içinmiş şimdi işler karıştı bakalım ne olacak
Eheh tmmEstağfurullah canım bu senin kati görevin değil sonuçta kim ne kadar süre ile destek olabiliyorsa oluyor işte elden ele takımız sonuçta
Kendin düzeltirsin artık
Aaa sorun oysa istersen öğleden sonra bile olabilircanım senden başka talep eden olmadı zaten çok teşekkür ederiz yine bir listede destek oluyorsun bize
Ertesi gün, gün içinde kendine göre ayarlarsın saati önemli değil
Kesinlikle kesinlikleAfiyet olsun canım çok güzel menü spor da harika
Afiyet olsun canım gayet güzel
Probis hariç gayet güzel canım ara öğünde probis yerine tatlı ihtiyacın için litalifin yulaf topları var çok da güzel veya benim de canımHedef60kgolmak sayesinde tanıştığım züberi tercih edebilirsin hem daha az kalorili olur hem de kesinlikle tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyor suyun sporun da çok iyi
Anammm ne diyosun çok acayip diilmiOrtağın bir diyetisyenartık şanslı mısın değil misin bilmiyorm :)) eski takım üyemizdir karışıklıklı birbirinize destek olacağınızo düşünüyorum canım Calypso95
Ahh ortim öğrendim ki diyetisyenmişsinOrtim merhabakilo vermeye başlıyorum inşallah yeniden 14 kilo fazlam var senin hedef kaç
Merhaba kaptanım ben de çok yoğunum bu sıra ev yapıyoruz da belediye işleri falan uğraştırıyor
Tek başına çok zor destekle iyi ilerleriz umarım
Ya buradakiler hep yapıyormuş bunu gereksiz yüksek kiralar birde 3 ay tatil kiracı hemen bulamam diye smykemiyor şimdi söylüyor valla hak yani Allah’a ediyorum yapacak bir şey yok her şeyin hayırlısıAh canım Allah insaflı insanlarla karşılaştırsın hem ev sahibi açısından hem kiracı açısından
Hayır yani dürüstce önceden tebliğ et çıkmanızı istiyorum de yada piyasaya göre düşük geliyor bu kira de mesela kiracı belki bakacak çıkıp masraf yapmaktansa + 200 300 ekleyecek kiraya ölçecek biçecek ah bu yalan dolankötü kiracı mumla aratır eskisini valla para için yakar kendini umarım bir orta yol bulunur canım
Afiyet olsun orticim. Sana da yorum yapılmaz ortim ama çok karbonhidrat var sanki menundeKahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
7 tane zeytin
1 domates
2 dilim ekmek
Ara 1 bardak soğuk çay
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
1 avuç kadar üzüm
Akşam
4 kaşık patlıcan yemeği
1 küçük dilim fırın makarna
1 kepçe çorba
4 kaşık yoğurt
Su 4 lt
Spor 6000 adım
Ayy bende bende arabaya binelm 2 dkda uyurdm tabi cocuk olunca artk onlar kalmiyor malesefPnrrr-12 ben de çok uykucuyumdur Her fırsatta uyurum normalde ama uyku saatlerim hep yemek sonrasına denk geldiği için kilo alırım diye korkumdan uyumayı bile bıraktım
Bu ara yeni moda bizim de en altimiz tasindi bugun guya ev sahibinin kızı oturucakmis belli olur gercekmi, kiraci olmak zor Allah kolaylik versinHemde nasıl annem de geldi beraber hallettik işleri şimdi de ev sahibi ile ilgili problem var yurt dışında yaşıyordu evi boşaltın dönüş yapıyorum dedi 1 aya tabi burda ev bulmak çok zor kiralar çok falan meğer yalanmış yeni kiracıya daha yüksekten vermek içinmiş şimdi işler karıştı bakalım ne olacak
İnsanlar kurnazlık peşinde ama bence böyle yalanla haksızlıkla gelen paranın da hayrı yokBu ara yeni moda bizim de en altimiz tasindi bugun guya ev sahibinin kızı oturucakmis belli olur gercekmi, kiraci olmak zor Allah kolaylik versin
Afiyet olsun harika hele spor perfekto31 agustos menum
11:00- 2 yumurtadan menemen, 2 dilim oeynir, 1 kase salatalik, 1 dilim tt ekmek
14:30- 1 kase nohutlu tavuk, 1 kase icibe yulaf, yigurt , kajao, muz, frenj uzumu karistirip yedim.
17:30- detoks icecegi
su:3,5 lt
Spor: 30 dk pilates
11 000 adim
Cherry Mom hzlsel @Ucmelekannesi
Canım çok az değil mi bir sıkıntı yaşıyormusun yorgunluk baş dönmesi falan yürüyüşte var çünkü enerji harcanmış baya. keto sanırım devam dimi kendinde enerji açısından bir farklılık canlılık hissediyormusun? Afiyet olsun bu arada31.08. 21
Sabah:1 filtre kahve
Öğlen:yeşilçay, hibiskus, turunç kabuğu
Akşam : haşlanmış tavuklu yeşil salata, 5 kuru kayısı, 3 kuru erik
3 litre su
12000 adım
Afiyet olsun. Aslında bakarsak aksam ki ekmek olmasa dolmalarin yanında çok göze batmazdi spor da güzel maşallah darısı başımaSABAH
1 h.yumurta
3 kayısı
6 zeytin
1 kk peynir
1 TB ekmek
Çay(şekersiz)
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 armut
AKŞAM
4 biber dolması(biraz fazla kaçırmış olabilirim)
Cacık
1 TB ekmek
4 litre su +1 duble türk kahvesi +1 kayısı çayı
SPOR= 30 dakika cardio + 1000 ip atlama
Harikasin Afiyet olsun31 Ağustos
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, kiraz saplı çay, 4 zeytin
Ara
Türk kahvesi, 1 avuç kuruyemiş
Akşam
Tas kebabı, 3 yk haşlanmış bulgur, salata
2 LT su, yeşil çay, 3 mil Leslie, 20 dk zumba
Cherry Mom @Tempus
Hersey harika Afiyet olsun canım31 ağustos
10.30 : tb ekmekten küçük tost,3minik küp beyaz peynir,2dilim salatalık
14.30 : 1 armut,1 avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 tabak patlıcanlı yemek,2yk bulgur,yarım dilim ekmek,salatalık
Su : 2.5lt
Spor : 7000adım=70p, 1000 tane ip = 200p
Totalde = 270p
Cherry Mom
Hosgeldiniz yoktum buralarda. Afiyet olsun menü güzel31.08.2021
12.45
2 haşlanmış yumurta,salatalık, 1 dilim karpuz 1 dlm peynir
16.00 sade kahve, 3 taze incir
19.00
2 kepçe taze fasulye, 2 YK makarna, cacık
su: 2 lt
Afiyet olsun. O probisler kocaman olanlardan mi31 Ağustos
Kahvaltı
2 yumurta, peynir, biber, domates, salatalık 1 tt ekmek
Öğle
1 bardak süt, 3 tane probis
Aksam
120 Gr et, 2 tt ekmek
4,5 lt su, 2 yeşil çay, 1 saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun menü güzel spor daha güzel kaç saat sürdü o yürüyüş çok merak ettim31 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
2 dilim sucuk ince bir dilim kasarla minik bir tost
Domates salatalık biber
Şekersiz çay
Aksam:16.00
8 yk bamya
1kase yoğurt
Salata
Su:2,5 litre
Spor:
19400 adım
54dk zumba class
20 dk cardio
Eki Görüntüle 2909084
@UcanSupurgeCherry Mom @hzsel @DeryaOnDiet
Lizozom55
Afiyet olsun güzel menü31 agustos menum:
9:30 Kahve, 1 hurma
11:30 2 dilm cavdar ekmegi, 4 zeytin, 1 kk peynir, domates salatlk, 2 hindifume salam
14:00 1 nektari
17:30 3 yk et sote, ceyrek yufka, 3yk yogurt, 6 yk salata
20:30 komsumla bahcede sütlü kahve
6.000 Adım
2. 5.lt Su
@kardelelen321
Cherry Mom hzlsel
Afiyet olsun dengeli olmuş.Kahvaltı:yarım simit domates salatalık şekersiz çay
Öğle: 2 dilim kepek ekmeği 2tk ton balığı 1 dilim kaşar
Ara:3 incir
Akşam: tavuk göğüs eti salata
spor leslie 30 min. su 2 lt
hzlsel SonsuzUmut
Afiyet olsun menü güzel spor güzel tartıda güzel olacak eminim31 Ağustos salı
11.00
3 ksk yulaf
1 elma tarçın 3 ksk yoğurt
14.00
Sade kahve1 hurma
14.30
Kiyma kavurma 3 YK kadar
1 bardak ayran
Akşam
Detoks suyu
Şu 2bucuk litre
50 dakika Leslie
@DeryaOnDietCherry Mom hzlsel
Afiyet olsun güzel dengeli31.08.2021
Kahvaltı
-domates
-salatalık
-peynir
Sade kahve
Öğle
-salata
-1 kase mercimek çorbası
-1 orta boy lahmacun
Akşam
-ton balıklı salata
Sade kahve, yeşil çay
Su 2 lt
Spor yok 7000 adım attım gün boyu
Cherry Mom hzlsel
Afiyet olsun aralıklı yapıyorsun sanırım.Merhaba
13:00 tavuklu salata
15:30 kahve soda
19:00 1 tabak kabak yemegi
20:30 1 armut
Su 3 litre
Cherry Mom hzlsel
Tabi canım çocukla zordur uyumak hele çok küçüklerse bende daha olmadığı için olana kadar bol bol uyuyayım en iyisiAyy bende bende arabaya binelm 2 dkda uyurdm tabi cocuk olunca artk onlar kalmiyor malesefyiyip uyumakta kotu diyorlar aynen
Yine etiketlenmemişimSABAH
1 h.yumurta
3 kayısı
6 zeytin
1 kk peynir
1 TB ekmek
Çay(şekersiz)
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 armut
AKŞAM
4 biber dolması(biraz fazla kaçırmış olabilirim)
Cacık
1 TB ekmek
4 litre su +1 duble türk kahvesi +1 kayısı çayı
SPOR= 30 dakika cardio + 1000 ip atlama
Soğuk çay ikram edilince içtim sıcakta dayanamadımAfiyet olsun ortim öğlen lahmacun yiyince akşamı güzel dengelemişsin hafif geçirmişsin adımın da gayet iyi canım
Afiyet olsun canım gayet güzel bir tek spor eksik o da yavaş yavaş olur
Afiyet olsun canım işin ehline çok da bir şey denmez ama soğuk çay ve fırın makarna olmasaymış daha iyi olacakmış sanki
İnşallah birlikte verelim o zaman senin hedef de 65 civarıAnammm ne diyosun çok acayip diilmi
Ahh ortim öğrendim ki diyetisyenmişsin. Ortim Dr 20 kilo ver dediğinde bundan 10 kilo eksiktim Bi 70 e insem hedefi indiricem bende Bi 15 vericem 79 lardayim
Afiyet olsun canım31 Ağustos Salı
Saat 11
2 dilim tam buğday ile yapılmış kaşarlı sucuklu tost
Ihlamur
Saat 16
3 kaşık aşure
Saat 18.30
6 kaşık ekşili köfte
1 kase mercimek çorba
4 dilim kavun
Su 2.5 litre
Yarim saat yürüyüş
Cherry Mom hzlsel Calypso95
Öğle öğünü sağolsunAfiyet olsun orticim. Sana da yorum yapılmaz ortim ama çok karbonhidrat var sanki menunde
Teşekkürler canım siber alayım ben deAfiyet olsun canım çok güzel menü spor da harika
Afiyet olsun canım gayet güzel
Probis hariç gayet güzel canım ara öğünde probis yerine tatlı ihtiyacın için litalifin yulaf topları var çok da güzel veya benim de canımHedef60kgolmak sayesinde tanıştığım züberi tercih edebilirsin hem daha az kalorili olur hem de kesinlikle tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyor suyun sporun da çok iyi
Afiyet olsun harika hele spor perfekto
Canım çok az değil mi bir sıkıntı yaşıyormusun yorgunluk baş dönmesi falan yürüyüşte var çünkü enerji harcanmış baya. keto sanırım devam dimi kendinde enerji açısından bir farklılık canlılık hissediyormusun? Afiyet olsun bu arada
Afiyet olsun. Aslında bakarsak aksam ki ekmek olmasa dolmalarin yanında çok göze batmazdi spor da güzel maşallah darısı başıma
Harikasin Afiyet olsun
Hersey harika Afiyet olsun canım
Hosgeldiniz yoktum buralarda. Afiyet olsun menü güzel
Afiyet olsun. O probisler kocaman olanlardan miolmasa iymis yürüyüşte harika
Afiyet olsun menü güzel spor daha güzel kaç saat sürdü o yürüyüş çok merak ettim
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun dengeli olmuş.
Afiyet olsun menü güzel spor güzel tartıda güzel olacak eminim
Afiyet olsun güzel dengeli
Afiyet olsun aralıklı yapıyorsun sanırım.
Güneydekilere Allah yardım etsin.Ben yasayamam heralde.Bu sabah Ankara yagmurlu gece boyu yağdı maşallah.Geçen hafta benim ortimdi canım temizlikle uğraşıyordu en son geçen hafta da pek aktif olamamıştı bu hafta ben de hiç görmedim
İnşallah güzel haberler alırsın canımHangi bölümden mezundun
Sağ ol canımİstanbul çok sıcak ya güneyde yaşayanlar ne yapıyor nasıl yaşıyor hiç bilmiyorum
Sonra kavga kıyametSessizce düşünceli gelin edasıyla covidi ortaya attım bakalım işe yarayacak mı
Bence gayet güzel spor yapıyorsun canım.Bu menüye hele hele bu spora ne denebilir idolümsün bir gün spor da senin kıvamına gelebilir miyim acaba
Afiyet olsun canım
Gayet güzel canım afiyet olsun su da spor da çok iyi
Süper canım menü de spor da
İnsallah canım tebrik ederim
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun harika hele spor perfekto
Canım çok az değil mi bir sıkıntı yaşıyormusun yorgunluk baş dönmesi falan yürüyüşte var çünkü enerji harcanmış baya. keto sanırım devam dimi kendinde enerji açısından bir farklılık canlılık hissediyormusun? Afiyet olsun bu arada
Afiyet olsun. Aslında bakarsak aksam ki ekmek olmasa dolmalarin yanında çok göze batmazdi spor da güzel maşallah darısı başıma
Harikasin Afiyet olsun
Hersey harika Afiyet olsun canım
Hosgeldiniz yoktum buralarda. Afiyet olsun menü güzel
Afiyet olsun. O probisler kocaman olanlardan miolmasa iymis yürüyüşte harika
Afiyet olsun menü güzel spor daha güzel kaç saat sürdü o yürüyüş çok merak ettim
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun dengeli olmuş.
Afiyet olsun menü güzel spor güzel tartıda güzel olacak eminim
Afiyet olsun güzel dengeli
Afiyet olsun aralıklı yapıyorsun sanırım.
Ben de aralıklı oruç yapıyordum 10da kahvaltı 16 aksam sonra bisey yok 5000 adım 10 bin mi olsaGünaydın herkese
Şekersiz 21 güne başladığımızı unutmayınızAralıklı orucuma uyumlu olması için öğlen 13.00 gibi kahvaltı, 16.00 gibi bir ara öğün, akşam en geç 19.00da akşam yemeği ile 21 gün devam etmeyi düşünüyorum. Günlük 5000 adımlık tempolu yürüyüşün yanında bir spor daha yapamam muhtemelen, cuma tartısı sonrasını başlangıç kabul edip toplam kaç kilo verebileceğimi görmüş olurum. 22 şubatta hedefim 65 olsun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?