- 5 Temmuz 2021
- 232
- 592
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.461
Teşekkür ederimHarika menü canim afiyet olsun.
Gayet güzel canim. Suyun az göründü gözüme. Bardaklar standart bardakta 1 buçuk bile icmemissin sanki
Afiyet olsun canim
Öğlen parkta kek , kurabiye patates salatası vardı. Şekersize sadık kalmaya çalışıyorum. Farketmeden bozmuyorsam tabirtim bugun de yine guzel menun var. ben bozdum bugun cok kh yedim.
Yok yay burcuyum yıl sonu bebesiyengeç ya da oğlak mısın cnmama haklısın 2000 lerin başları da güzeldi sonra hep tekrara döndü çabuk tüketilen şarkılar çıktı alite kalmadı eski sanatçılar hariç
nostalji candır
Hafta sonu güzel geçerse bence getirmez canim. Aralıklı oruç sana iyi geliyor demekki canimYarindan itibaren ayni bu hafaki gibi aralikli oruc yapacagim. Sabahlari zaten yeneden durabiliyorum zorlamiyor beni. Bugun cok oldu ins pazartesiye arti getirmez bunlar ortim
ahaa gitti diyetKızlae ben bu akşam arkadaşıma geldim de ortaklar listesini müsait olduğumda yapacağımhepinize iyi geceler
Elma candır en sevdiğim meyvelerden. Kış meyvelerini de özlemişiz.cnm kendimce dengeledim1.5 kilo da böyle gitti bakalım sürekli detoks yaparak 50lere inmiştim ama normal yemeye dönünce aldım şimdi aralara serpiştiricem sadece
ben de mandalina alıcam yaa yarın, elma da alayım :)
Ya ne güldüm başına. Noluyo derken aba altindansopa göstermişsinahaa gitti diyetkoyver gitsin sonraki günleri de
demek yoook değil mitadında yiyoruz ölçülü yiyoruz onlara bakıp yalanıp yutkunmuyoruz sonra dengeliyoruuuz
hıım yaklaşmışımYok yay burcuyum yıl sonu bebesi
Eline sağlık canım27 Ağustos - 3 Eylül Cuma Hedef Tablosu
23 kişiden hedefe sadece 8 kişi ulaşabildi arkadaşlar.
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @Lizozom55 68,8 68,4 68,4 hzlsel 71,2 70,5 70,9 @eliya 79,8 78,8 79,1 @MuMu85 74,2 73,5 74,8 @Sonsuz umut 72,45 72 71,8 kardelelen321 94,35 93 93 @kollontai 54,8 53,9 55 @DeryaOnDiet 75,65 74,9 74,9 @Anka 77,3 76 @azimliii 62,8 62 64,1 avutsunbahaneler 57,7 57,4 @Tempus 81,25 79,8 79 @Nikinik 79,9 79 80,6 Hedef60kgolmak 63,9 63 62,3 @Pnrrr-20 74,3 73,2 73,5 Ucmelekannesi 66,35 65,5 65,9 @Emcekare 68,45 @Breeze96 74,3 73,5 73,5 @eceboce 75 74,3 74,1 G Goklerce 62,6 62 63,3 @Ezogelin56 56,65 @Fit mutlu anne 81,7 80 80,7 @Kubraaaccca 76,6 74,7
@Lizozom55 @Sonsuz umutkardelelen321 @DeryaOnDiet @Tempus Hedef60kgolmak @Breeze96 @eceboce
Tebrikler
Haydi haftaya Hep birlikte hedefleri tutturalım ❤❤❤
Ay evet ya iş işten geçti kilo için pişmanım ama inciri senede bir kez yiyebiliyoruz ve geçen yıl incir olmamıştı
Bence de hem incirler hem de şişkinlik yani ikisinin de payı varHayırlı olsun başlangıcın canim
Tebrikler canım
Bence incir etkiledi canim 3 tane hep görüyordum sanki menüde. Ama aşırı yoğunluk ta ödem tutmuş olabilirsin. Sen haftaya halledersin canim
Ah o spor zaten
Emeğine sağlık canım tutturamayacagimi biliyordum aslında . Yavaş gidiyor .
Harikasınız kızlar, özellikle
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 742. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. 6. TAKIM ==> % 0.645
2. 5. TAKIM ==> %0,493
3. 10. TAKIM ==> % 0,469
BİREYSEL DERECELER
1.kardelelen321 ==> %1,431 ==> 5.TAKIM
2. Fatma__4224 ==> %1,407==> 10.TAKIM
3. BLU3 ==> % 1.218==> 4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
LAydLiNe ==> % %-4.777==> 13. TAKIM
Bende kuru inciri çok severim.taze inciri hiç yiyemiyirum nedenseEline sağlık canım
Ay evet ya iş işten geçti kilo için pişmanım ama inciri senede bir kez yiyebiliyoruz ve geçen yıl incir olmamıştı
Bence de hem incirler hem de şişkinlik yani ikisinin de payı var
Harikasınız kızlar, özelliklekardelelen321 çok çok tebrik ederim
ayneen özledik vallaElma candır en sevdiğim meyvelerden. Kış meyvelerini de özlemişiz.
Canım vücudunu taniyorsaan herşeyden yemen ve dengelemen süper. Ben kaçamak yapınca yada çok yiyince yaramıyor bana. Kendime göre yorumlayinca böyle oluyor tabiki.
hahahaYa ne güldüm başına. Noluyo derken aba altindansopa göstermişsin
kv sağlıklı mı besleniyorYarın da evde değilim kv ye gideceğim. Sabahtan bir pazara gider gelirim. Sonra evleri toparlar çıkarım evden. Orda kalacak gibiyiz. Pazar sabah erken çıkarız kızımın bursluluk sınavı var . O sinavdayken çarşıyı turların okul merkezde öğlen sonu evde olurum ins. Kv de de genelde pek kaçamak olmaz nedennn çünkü bir hazırlık olmaz
Kendin pişir kendin ye hesabıkv sağlıklı mı besleniyor
başarılar dilerim kızına cnm şimdiden
Müzik konusunda ben de öyleyim ya rock tarzı seviyorum senden daha da beterim 60lar 70ler 80ler günümüze dair hiçbir şey dinleyemiyorumYa buna sevindim çok da yaşlanmamışım demek müzik zevkim de öyledir 90lardan yukarı çıkamadım alışkanlıklarımı değiştirmem kolay olmuyor benim takılıp kalıyorum galiba
Ben kitap okumayı da çok severim ama yine de sarmıyordu beniaynen susam sokağı da ağır geliyodu bana kitap okumayı da çok sevmezdim düşünmek istemiyodum galibaöğretici bir programdı yoksa :)
ayneen youtube filan da yok o zaman ayy bütün hayallerimiz yıkılırdı böyle küçük şeylerden çocukluk işte
Ne kuru ne yaş hiçbir şekilde yiyemiyorumBende kuru inciri çok severim.taze inciri hiç yiyemiyirum nedense. Afiyet bal şeker olsun. Mideden bağırsaklardan koysun gitsin ins. Surda ne kadar daha yiyebilirsin ki
Cuma için gayet güzel bence canim afiyet olsun3 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
Şekersiz çay
Aksam:16.00
8çiğ köfte(cevizli ,kendim yaptım)
Bol yeşillik
2bardak ayran
17.00 2 kaşık fırın sütlaç(oglumdan arttı dayanamadım)
Su:2litre
Spor:
8023 adım
Walk run lift 25 dk
Cherry Mom hzlsel @Lizozom55 UcanSupurge Eki Görüntüle 2910755
Kurusuna da sonradan alıştım canim onunda yiyemiyordumMüzik konusunda ben de öyleyim ya rock tarzı seviyorum senden daha da beterim 60lar 70ler 80ler günümüze dair hiçbir şey dinleyemiyorum
Ben kitap okumayı da çok severim ama yine de sarmıyordu beniÇocukluk valla ya şimdi düşününce çok saçma geliyor bir de şimdiki dertlerimize bak
Ne kuru ne yaş hiçbir şekilde yiyemiyorumBu arada kızına da başarılar canım kaçıncı sınıftı
Canım benim maşallah 5. Sınıfa yönelik olacağı için inşallah çok zorlanmaz ben de bu sene 6. Sınıfları aldım sıkı tutmaya çalışın bu seneyi canımKurusuna da sonradan alıştım canim onunda yiyemiyordum
Bu sene 6. Sınıf canim
Hahayyy ne güzel duaİyi geceler kizçeler . Uyurken bütünnnnn yaglariniz yansın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?