- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.501
Şekersiz çikolata mi varŞekersiz çikolata al
Cnm bimde 2si de var tatlandırıcılıŞekersiz çikolata mi var
Bitter mi
cabukk bilgi bekleyrummm
Aaa hiç incelemiştim hemen mercek altına alacağumCnm bimde 2si de var tatlandırıcılı
Tatlandırıcısız bayağı acı oluyor onu sever misin bilmemaroha markası onda ballı çeşitler de var stevialı da vardı galiba
Al al cnm eziyet çekme vallaAaa hiç incelemiştim hemen mercek altına alacağum
Canım eşimin memlekete gelmeden ben de yemezeim taze incir sevmezdim hatta ama burda yeyince anladım ki bizim yediklerimiz incir değilmisBende kuru inciri çok severim.taze inciri hiç yiyemiyirum nedense. Afiyet bal şeker olsun. Mideden bağırsaklardan koysun gitsin ins. Surda ne kadar daha yiyebilirsin ki
Kız buraya gelmeden önce ben de sevmezdim ama burda yeyince anladım ki bizim yediklerimiz incir değilmisMüzik konusunda ben de öyleyim ya rock tarzı seviyorum senden daha da beterim 60lar 70ler 80ler günümüze dair hiçbir şey dinleyemiyorum
Ben kitap okumayı da çok severim ama yine de sarmıyordu beniÇocukluk valla ya şimdi düşününce çok saçma geliyor bir de şimdiki dertlerimize bak
Ne kuru ne yaş hiçbir şekilde yiyemiyorumBu arada kızına da başarılar canım kaçıncı sınıftı
Allah'ım ben de inciri yedim diye o kadar kafaya taktım ki inanmazsınız rüyamda gördüm ama şöyle arkadasimin düğününe gitmişim ama ben kenarda incir reçeli yapıyorum diğer arkadaşlar da bana yardım ediyorGün içinde hiç yoksunluk hissetmediğim halde gece rüyamda 1 kutu baklava yerken gördüm kendimi. Şekersiz 4. Gün böyleyse ilerleyen günlerde neler göreceğim kimbilir
+400 gr geldimHedef60kgolmak menümü şimdi gördüm kaçamak olmuş sanırım biraz ama sporla dengelenmiş olabilir belki hergün spor yapıyorsun maşallah
Hedef kilo için buraya mı yazmam gerekiyor haftaya için dün için söylememiştim
Hedef kilo haftaya cumaya 73.8 olsun
HahahaCanım eşimin memlekete gelmeden ben de yemezeim taze incir sevmezdim hatta ama burda yeyince anladım ki bizim yediklerimiz incir değilmisilk başta ısrar falan ettiler ayıp olmasın diye tadına baktım ama aman Yarabbim gerçekten çok güzelmis neyse şimdi yok evde zaten hafta sonu yemeyecegim bu hafta incir yok ciss
Kız buraya gelmeden önce ben de sevmezdim ama burda yeyince anladım ki bizim yediklerimiz incir değilmisbahçelerindeki incir çok güzel
Allah'ım ben de inciri yedim diye o kadar kafaya taktım ki inanmazsınız rüyamda gördüm ama şöyle arkadasimin düğününe gitmişim ama ben kenarda incir reçeli yapıyorum diğer arkadaşlar da bana yardım ediyorsonra düğünü olan arkadaş gelinlikle geliyor bize kızıyor ben halaya sizi bekliyorum siz ne yapıyorsunuz diye ben de diyorum hadi sen de yardi m et de bitsin sonra geçelim halaya
Afiyet olsun cnm bayağıdır kırmızı et yiyorsun3 EYLÜL
sabah
1 h.yumurta
Kk peynir
5 zeytin
1 TB ekmek
Çay
Ara
1 tabak yoğurt
Akşam
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kepçe sucuklu kurufasulye
Salata
3 litre su
Hedef60kgolmak
Ahahahahah olabilir ya zaten diycem daha bana getirmesinler reçel yapsın kv ,sonra yerizHahahayardım et de yiyek bitsin mi yoksa
Reçelinin kalorisi daha yüksek kocana yedirecektin değil miAhahahahah olabilir ya zaten diycem daha bana getirmesinler reçel yapsın kv ,sonra yeriz
Ah biz kadınlaarReçelinin kalorisi daha yüksek kocana yedirecektin değil mi
Bi arkadaşım kahvaltıya gelmişti o da ben gibi çok iştahlı yumurta kapama yapmıştım yumurtanın kalorisi yetmezdi değil mi illa onu tereyağıyla kaplayacaktın demiştiAh biz kadınlaar
Züpurge bu yakalarReçelinin kalorisi daha yüksek kocana yedirecektin değil mi
Ahahahah şimdi yemeyecegim canım biraz zayifladigimda yerimReçelinin kalorisi daha yüksek kocana yedirecektin değil mi
Yasa canım benim çok sevindimGruba bir gebelik haberi vereyim kızlar, bugun keseyi gördük, kalbi henüz duyamadık tam sevınemıyorum da daha gerçi ,yoklugumun sebebi budur, guzel dualarınızı beklıyorum , benim için mucize bu zira ilki tüptü bılıyosunuzinşallah saglıkla daim olur sizler nasılsınız
çiğ köfteyi çok seviyorum canım .su az oldu gerçektenÇiğ köfteyi de sütlacı da hak ettin ayarını da kaçırmamışsın canım Saatleri erken tutarak çok iyi yapmışsın birazcık adım sayısı düşmüş bugün suyun da bi yarım litre daha artmalıymış sanki
Ama ayrı bi kalite var sanki çok güzeller ya da o tınıya alıştığım için mi değiştiremiyorum bilmiyorum
Rabbim Sağlıklıca kucağına aldırsın ezom çok sevindim.Gruba bir gebelik haberi vereyim kızlar, bugun keseyi gördük, kalbi henüz duyamadık tam sevınemıyorum da daha gerçi ,yoklugumun sebebi budur, guzel dualarınızı beklıyorum , benim için mucize bu zira ilki tüptü bılıyosunuzinşallah saglıkla daim olur sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?