- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.940
- 598
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.481
Çiğ köfteyi de sütlacı da hak ettin ayarını da kaçırmamışsın canım Saatleri erken tutarak çok iyi yapmışsın birazcık adım sayısı düşmüş bugün suyun da bi yarım litre daha artmalıymış sanki3 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
Şekersiz çay
Aksam:16.00
8çiğ köfte(cevizli ,kendim yaptım)
Bol yeşillik
2bardak ayran
17.00 2 kaşık fırın sütlaç(oglumdan arttı dayanamadım)
Su:2litre
Spor:
8023 adım
Walk run lift 25 dk
Cherry Mom hzlsel Lizozom55 UcanSupurge Eki Görüntüle 2910755
Ama ayrı bi kalite var sanki çok güzeller ya da o tınıya alıştığım için mi değiştiremiyorum bilmiyorumMüzik konusunda ben de öyleyim ya rock tarzı seviyorum senden daha da beterim 60lar 70ler 80ler günümüze dair hiçbir şey dinleyemiyorum
İns canim.Canım benim maşallah 5. Sınıfa yönelik olacağı için inşallah çok zorlanmaz ben de bu sene 6. Sınıfları aldım sıkı tutmaya çalışın bu seneyi canım
Ay buralardayım tabii ki.
Ahahaaaa gemide baklavaGün içinde hiç yoksunluk hissetmediğim halde gece rüyamda 1 kutu baklava yerken gördüm kendimi. Şekersiz 4. Gün böyleyse ilerleyen günlerde neler göreceğim kimbilir
Çok teşekkür ederim canımEline sağlık canım
Ay evet ya iş işten geçti kilo için pişmanım ama inciri senede bir kez yiyebiliyoruz ve geçen yıl incir olmamıştı
Bence de hem incirler hem de şişkinlik yani ikisinin de payı var
Harikasınız kızlar, özelliklekardelelen321 çok çok tebrik ederim
Böyle kocaman bir kutuda gördüm.. Soğuk baklava vardı, fıstık sarma vardı, şöbiyet vardı :) Mutfağa rafine şeker sokmamak adına marketlerin o ksımına bakmadan geçiyorum bir kaç gündür :) Sende mutfaktakileri saklat birineAhahaaaa gemide baklava
Çikolata çikolatabende kendimle cebellestim dün akşam ama rüya da değil uyaniktim. Mutfak kapısına gidip gidip geldim
Allah'ım işkence olmuş resmenBöyle kocaman bir kutuda gördüm.. Soğuk baklava vardı, fıstık sarma vardı, şöbiyet vardı :) Mutfağa rafine şeker sokmamak adına marketlerin o ksımına bakmadan geçiyorum bir kaç gündür :) Sende mutfaktakileri saklat birine
Harika gidiyorsun ortimÖğlen parkta kek , kurabiye patates salatası vardı. Şekersize sadık kalmaya çalışıyorum. Farketmeden bozmuyorsam tabi
Hafta içi başka kaçamak yok artikin
Cok zormus canim isin. Iradene masallah diyeyim o zamanAllah'ım işkence olmuş resmen
Saklatsam ne fayda bizim evde pek eksik olmaz. Eşim tatlı canavarı çocuklar desen öyle.
ahaa gitti diyetkoyver gitsin sonraki günleri de
demek yoook değil mitadında yiyoruz ölçülü yiyoruz onlara bakıp yalanıp yutkunmuyoruz sonra dengeliyoruuuz
Oh ohhhhAy buralardayım tabii ki.Tamam bugünden itibaren yazıciğim.
Benim de kendimi sıktığım dönemde gördüğüm değişik kafeler tatlılar olurdu tarif bile almaya çalışırdımGün içinde hiç yoksunluk hissetmediğim halde gece rüyamda 1 kutu baklava yerken gördüm kendimi. Şekersiz 4. Gün böyleyse ilerleyen günlerde neler göreceğim kimbilir
Şekersiz çikolata alAhahaaaa gemide baklava
Çikolata çikolatabende kendimle cebellestim dün akşam ama rüya da değil uyaniktim. Mutfak kapısına gidip gidip geldim
Aynen kuzummesajin basini okuyunca dedim ne oluyor. Asil msaj sonundaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?