- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.940
- 598
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.541
45 kilo vermiş biri mi bunu diyor hiç inanmamBen mezun olana kadar kaptanım kesin siz başlarsınız o kadar umutsuz vakayım
Ayy yaaa nerde kim yapıyor acaba ben burda hiç duymadım böyle şeyler bakayım bı netten bklmCnm ızgarada pişirip bile getiriyolar artık hem de salatayla :) balkonda da yedin mi tamamdır
Afiyet olsun canım güzel menü bence4 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, 4 zeytin, kiraz saplı çay, 1 çk bal
Ara
Türk kahvesi, züber, 1 küçük muz
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 6 yk kuru fasulye, 3 yk bulgur pilavı, 1 küçük kase yoğurt
2 LT su, yeşil çay, 3 mil Leslie
Cherry Mom @Tempus
Ayy pardon unuttumCanım sayfalar karıştı
Kuzucuklara iyi olmuştur cnm dikkat ettiyseniz bişey olmamıştır insAllahKızlar yan komșumla oglanları eglence parkına goturdk cok sevdiler eglendiler. Ama kalabalikti inșallah bașımıza iș acmamıșızdır. Aksam yemegnide disarda yedm cok masum olmasada cok abartmadigmi dusunuyorm gecmis yapip menumu yazaym
Ettik cnm aslında 4-5 kez ellerini dezenfekte ettim ama maske takmiyorlar tabi cok ta kimseye yaklasmadilar biz zaten maskeliydik surekli onlardn cok terledikKuzucuklara iyi olmuştur cnm dikkat ettiyseniz bişey olmamıştır insAllah
canım afiyet olsuun tosbik kediciğim beniim03.09.2021
Kahvaltı
1yumurta
Domtis salatalık peynir zeytin
1 dilim tbe
Öğle
2 yk pilav
3 yk haşlama
2 adet yaprak galeta
17:30 3 adet incir
Akşam 19:00
2 dilim ekmekten tost
Domates salatalık peynir zeytin
Maalesef
İki kase aşure yılda bir kez yediğim için dayanamadım,..
İnşallah çok artı getirmez
Spor 1.5 saat yürüyüş
Su 1.5 lt
Cherry Mom hzlsel
canım hastalıktan yeni çıkıyosun toparlanana kadar böyle gidebilir tabi normalİyi geceler kızlar geç oldu biliyorum ama alıştırma için menü yazayım dedim yarın akşam erken saatlerde paylaşmaya çalışacağım insAllah
3 Eylül cuma
Kahvaltı 10
Parmak kadar burgu peynir
1 küçük kase yoğurt
Avuç içi kadar 2 tane etliekmek
4 tane patates kızartması
Saat 12:00
1 bardak süt
Öğle 14:00
1 kase pirinçli un çorbası( feci kalorili)
Akşam 19:30
1 etli biber dolma
Soğan halkası
Su 2.5 lt olmuştur
Yazınca aşırı sağlıksız menü olmuş farkındayım yarından itibaren düzene girmeye caliscam bklm nasıl olacak fazla vurmayın bacılar
Hg canım beniimGeldim kusuuumm
regl mi yaklaştı cnm ya da karbonhidrat kıstığın için olabilir yarın biraz besle kendini benceYağı ağızda eriyenden alayım
Niyeyse bugün çok açım doymak bilmiyorum kendimi zor tuttum daha fazla yememek için
evet cnm tanıyamamışlar yeni hoca sanmışlar heheOkuldaki tepkiler ne oldu yazmış mıydın ? Kaçırdım mı bilmiyorum şok olmuştur herkes ben de bi yaz 20 kilo vererek okula dönmüştüm iltifatları duydukça daha da gaza gelmiş bi 15 kilo daha vermiştimhzlsel
Yaa hayır olsn cnm emziklisin balik sezonu acildi diyr duydm bi vakit ye benceeGünaydın kızlar
Ay gece bende çok değişik rüya gördüm he ruyamda kuzenim balık pişirmiş bı yiyorum bı yiyorum ay uyandım hala etkisinden çıkamadım karantinamiz bitse de bı balık yemeye gitsek o zmna kadar da iştahım biraz düzelir insAllah
Ayy cok sevindm cnm Allah saglikla kucgina aldirsin insallahGruba bir gebelik haberi vereyim kızlar, bugun keseyi gördük, kalbi henüz duyamadık tam sevınemıyorum da daha gerçi ,yoklugumun sebebi budur, guzel dualarınızı beklıyorum , benim için mucize bu zira ilki tüptü bılıyosunuzinşallah saglıkla daim olur sizler nasılsınız
Hahaha ayyy ne guldm ya komedi ruyaAhahahah şimdi yemeyecegim canım biraz zayifladigimda yerimtabi eşim o zamana bırakırsa kız inanmazsin geçen yıl incir reçelinin tadına bile bakamadım , memlekete gitmiştim geldiğimde hepsi bitmişti bu yıl de çilek reçelinin iki kavanozun tadına hiç bakamadik annemden getirdim bir kavanoz da tadına baktık eşim aşırı sever
Yasa canım benim çok sevindimsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ellerine saglik cnm
5. TAKIM MENÜ KONTROL TABLOSU
3-9 EYLÜL
Kızlar ertesi gün saat 14:00 a kadar paylaşalım
Yaa kotu olms ama zor gercktn ben dha ilkgunsen bozdm solemeyi unutmusm ama bilerk degl oglan cikolata yiyordu parmagimda eridi kaldi onu yaladmBugün yediklerimi yazmak istemiyorum. Off günü ilan ettim. Şekersiz 4.günde şiddetli baş ağrılarım oldu, san sebastian cheescake yiyerek bozdum. Yaklaşık 3000 kalori aldım, 22000 civarı adım attım. Yarın dengeleyip pazartesi minimal artıya dönmek istiyorum.
Offf deme demeeYağı ağızda eriyenden alayım
Niyeyse bugün çok açım doymak bilmiyorum kendimi zor tuttum daha fazla yememek için
Olmaz Allah in izniyle insAllah o zmn vala ne kadar dikkat edersek edelim gelecekse gelecekEttik cnm aslında 4-5 kez ellerini dezenfekte ettim ama maske takmiyorlar tabi cok ta kimseye yaklasmadilar biz zaten maskeliydik surekli onlardn cok terledikhayirlisi insallah bisi olmaz
Ben şu an nerede durmam gerektiğine karar veremiyorum kaptanım bu kadar verdim az daha vereyim şu kiloyu da göreyim diye diye ilerliyorum nerede duracağım Allah bilir45 kilo vermiş biri mi bunu diyor hiç
şok olmak ne kelime kaptanım maske takılı bir de saç baş da değişince tanıyamadılarOkuldaki tepkiler ne oldu yazmış mıydın ? Kaçırdım mı bilmiyorum şok olmuştur herkes ben de bi yaz 20 kilo vererek okula dönmüştüm iltifatları duydukça daha da gaza gelmiş bi 15 kilo daha vermiştimhzlsel
Evet cnm daha güzel menülerim olcaak insAllahcanım hastalıktan yeni çıkıyosun toparlanana kadar böyle gidebilir tabi normal
Aynen cnm en kısa zmnda yemek niyetimYaa hayır olsn cnm emziklisin balik sezonu acildi diyr duydm bi vakit ye bencee
cnm eşin mi balık alır genelde? o biliyordur ya da mahallenin ismini yazıp balıkçı yaz gooogle da ara sonra telefonla sor cnmAyy yaaa nerde kim yapıyor acaba ben burda hiç duymadım böyle şeyler bakayım bı netten bklm
Afiyet olsun canım güzel menü bence
rica ederim cnmEllerine saglik cnm
Yaa kotu olms ama zor gercktn ben dha ilkgunsen bozdm solemeyi unutmusm ama bilerk degl oglan cikolata yiyordu parmagimda eridi kaldi onu yaladmsonrada tadelle yedm ztn cuma odul olark. Sende yarn toparlarsn insallah cnm
cnm evdeki adımları yavaş attığım için telefon saymıyor ben tahmini olarak ekliyorum dışarıdaki adımlara,toplamı yazıyorumKızlar siz adımlarınızı neye göre yazıyorsunuz spor olarak ayırdığınız yürüyüş zamanınızı baz alıyorsunuz yoksa tüm gün olan adımları mi
Topluymuş muşevet cnm tanıyamamışlar yeni hoca sanmışlar hehemüdür de kocasına biraz toplu eşiniz derken odaya girmesin mi hazal
Boyun kaç canım ? Ben 100 kilodan indiğimde senin gibiydim ama hep 38 bedene sığdığımda bırakacağım diyordum 65-70 arası korumada idim evlendikten sonra hamile kalınca saldım doğum sonrası 78 kilo idim sonra bi baktım yaklaşık 1 buçuk yıl içinde 91 olmuşum derken o sıra 9. Takıma başladım yeniden 65e indim ve yine hamilelik Doğumdan sonra buralardayım anlayacağınBen şu an nerede durmam gerektiğine karar veremiyorum kaptanım bu kadar verdim az daha vereyim şu kiloyu da göreyim diye diye ilerliyorum nerede duracağım Allah bilir
şok olmak ne kelime kaptanım maske takılı bir de saç baş da değişince tanıyamadılargeliyorlar yanıma sürekli sana bakıyorum çok güzel olmuşsun diyorlar ben bu motiveyle 59 kiloyu görene kadar durmam
İnşallah bir şey olmaz canım dikkat etmişsiniz sonuçtaEttik cnm aslında 4-5 kez ellerini dezenfekte ettim ama maske takmiyorlar tabi cok ta kimseye yaklasmadilar biz zaten maskeliydik surekli onlardn cok terledikhayirlisi insallah bisi olmaz
Regle on gün daha var ama herhalde karbonhidrat ihtiyacı beni fena yaptıcanım afiyet olsuun tosbik kediciğim beniimdengelersin yaa üzülme cumaya çok var
canım hastalıktan yeni çıkıyosun toparlanana kadar böyle gidebilir tabi normal
Hg canım beniimnaptın yeni kurumdaki insanlar nasıl hayat nasıl gidiyor
regl mi yaklaştı cnm ya da karbonhidrat kıstığın için olabilir yarın biraz besle kendini bence
evet cnm tanıyamamışlar yeni hoca sanmışlar hehemüdür de kocasına biraz toplu eşiniz derken odaya girmesin mi hazal
170 canım boyum önce 75 kiloydu hedefim sonra 40 bedene düşsem yeter şimdi 40 a düştüm şu an da 61-62 filan ama oraya gelirsem kesin bu kadar verdim 2-3 daha vereyim 5leri göreyim derimTopluymuş muşAğzına yumruk yemiş gibi olmuştur herhalde
Boyun kaç canım ? Ben 100 kilodan indiğimde senin gibiydim ama hep 38 bedene sığdığımda bırakacağım diyordum 65-70 arası korumada idim evlendikten sonra hamile kalınca saldım doğum sonrası 78 kilo idim sonra bi baktım yaklaşık 1 buçuk yıl içinde 91 olmuşum derken o sıra 9. Takıma başladım yeniden 65e indim ve yine hamilelik Doğumdan sonra buralardayım anlayacağın
ayneenTopluymuş muşAğzına yumruk yemiş gibi olmuştur herhalde
Boyun kaç canım ? Ben 100 kilodan indiğimde senin gibiydim ama hep 38 bedene sığdığımda bırakacağım diyordum 65-70 arası korumada idim evlendikten sonra hamile kalınca saldım doğum sonrası 78 kilo idim sonra bi baktım yaklaşık 1 buçuk yıl içinde 91 olmuşum derken o sıra 9. Takıma başladım yeniden 65e indim ve yine hamilelik Doğumdan sonra buralardayım anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?