- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.521
üye adı | 3 Eylül |
@Sonsuz umut | |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
@Pnrrr-20 | |
@Breeze96 | |
| |
G Goklerce | |
K Kubraaaccc | |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
Yaaaa çok sevindim ezom ya sağlıkla ilerler insAllah cnm iyiyim şükür bende çocuklarla debelenmeye devam evdeGruba bir gebelik haberi vereyim kızlar, bugun keseyi gördük, kalbi henüz duyamadık tam sevınemıyorum da daha gerçi ,yoklugumun sebebi budur, guzel dualarınızı beklıyorum , benim için mucize bu zira ilki tüptü bılıyosunuzinşallah saglıkla daim olur sizler nasılsınız
Al evde yap cnmGünaydın kızlar
Ay gece bende çok değişik rüya gördüm he ruyamda kuzenim balık pişirmiş bı yiyorum bı yiyorum ay uyandım hala etkisinden çıkamadım karantinamiz bitse de bı balık yemeye gitsek o zmna kadar da iştahım biraz düzelir insAllah
Eski nickimi yemişsinBugün yediklerimi yazmak istemiyorum. Off günü ilan ettim. Şekersiz 4.günde şiddetli baş ağrılarım oldu, san sebastian cheescake yiyerek bozdum. Yaklaşık 3000 kalori aldım, 22000 civarı adım attım. Yarın dengeleyip pazartesi minimal artıya dönmek istiyorum.
Böyle canım sıcacık dereotlu peynirli sıcacık ağızda dağılan poğaça çekiyorAkşama da köfte varrrr
Canım kalp atışı da duyulacak inşallahGruba bir gebelik haberi vereyim kızlar, bugun keseyi gördük, kalbi henüz duyamadık tam sevınemıyorum da daha gerçi ,yoklugumun sebebi budur, guzel dualarınızı beklıyorum , benim için mucize bu zira ilki tüptü bılıyosunuzinşallah saglıkla daim olur sizler nasılsınız
Yemeyi seven koca iyidir sana çok bir şey kalmaz aman ziyan olmasın ben yiyeyim derdin olmazAhahahah şimdi yemeyecegim canım biraz zayifladigimda yerimtabi eşim o zamana bırakırsa kız inanmazsin geçen yıl incir reçelinin tadına bile bakamadım , memlekete gitmiştim geldiğimde hepsi bitmişti bu yıl de çilek reçelinin iki kavanozun tadına hiç bakamadik annemden getirdim bir kavanoz da tadına baktık eşim aşırı sever
Yasa canım benim çok sevindimsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Şifa olsun canım ben de severim ama çiğ köfte beni çok susatırçiğ köfteyi çok seviyorum canım .su az oldu gerçekten
Mezun oldun mu bana gel tabi ben diyete başlamadanBöyle canım sıcacık dereotlu peynirli sıcacık ağızda dağılan poğaça çekiyor
Ben mezun olana kadar kaptanım kesin siz başlarsınız o kadar umutsuz vakayımMezun oldun mu bana gel tabi ben diyete başlamadan
Ay evde hiç gözüm yemiyor ama bklm ne zmn yerimAl evde yap cnmya da sipariş balık ekmek seviyosan
Cnm ızgarada pişirip bile getiriyolar artık hem de salatayla :) balkonda da yedin mi tamamdırAy evde hiç gözüm yemiyor ama bklm ne zmn yerim
Ay ne diyossuunBöyle canım sıcacık dereotlu peynirli sıcacık ağızda dağılan poğaça çekiyor
Yağı ağızda eriyenden alayımAy ne diyossuunşöyle tel tel ayrılan mı yoksaa yağı ağzında eriyen miii
Canım sayfalar karıştı04.09.21
Sabah:3yk melemen 1 kucuk simit 2 zeytin çok az süzme peynir
Öğlen:bezelyeli tavuk sote 6 yk
Akşam:1 kase nohut 5 kaşık bulgur pilavı
1.5lt su ful body anterman 10 dk +10000 adım
Cherry Mom hzlsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?