- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.781
kızlarrrr hepimizi teprk ederimmmmmmmmm holeyyyyyyy işte bize bu yakışırrrr
buarada yogunluktan alıntı yapamadım herkese, cok teşekkür ederim ii dilekleriniz için. şimdi konuştum arkadaşımla, olcak gibi görünüyo 3. adam da olumsuz bişi dememiş ama olumlu dememiş pazartesiye kaldıı aramadılar bgn, inşallah hayırlısı olurrr hakkımdaaa :)
elifcimm form ve fruttareler için teşekkürler :)
geç olsun da güç olmasın arkadaşım.
olucak bu iş demekki hayırlısıyla inş.
senin yeni işini da pastayla kutlarız artık sen ısmarlarsın
ben meyveli severim kuzu haberin olsun
ay çenem düştü bugün bana evde oturmak yaramıyo çen çen böyle oluyorum
az susayımda motorum soğusun
kuzu ne güzel evdesin ya 15 gün tatil yaptım ama hala evde oturasım var :)
Valla kizlar süpersiniz, 2 hafta önce kapanma tehlikesi yasayan grup bu hafta birinci.
azminizden ve dayanismanizdan dolayi tebrik ediyorum
teşekkür ederiz tatlım,biz öle bi takımız valla bi hafta sonuncu olurken bi hafta birinci ol veriyoz böle :))
ne güzel dimi
tamam kuzu görüşürz akşama az yiyoruz he
bak anlatıcam şimdi neler yediğimi kuzu bi dk.
taydiiinnn bu arada 5 adet diyet yemek tarifi eklicen anacım
hepsini bi kerede eklemek zorunda değilsin
heyecenla bekliyoruz tarifleri
bu uygulama süper olucak valla bence
aaaaa Bu arada sölemeyi unuttummmm
annem bgn çok hafif bir tatlı yaptı
buzdolabında birkaç gün daha yemezsek bozulacak olan meyveleri
bunlar kiraz kayısı üzüm ve şeftali
aldı ve blendırdan geçirdi çok az su azcık şeker ve birazda nişasta ekleyip
tatlı yaptıııı
sonra buzdolabında soğudu ve üzerine tarçın serpti
çok lezzetli ve çok hafiftiiii
tavsiye ederim
hem meyvelerimiz ziyan olmadı hemde tatlı yemiş olduk,
hemde sağlıklısından
su muhallebisinin meyvelisi gibi bişiy olmuş bu.çok hafif gerçekte güzel bi alternatif
Çok yoğun bir gündü.Daha yeni bakabildim geçmişe kusura bakmayın.Şu sigara olayı için ben de çok gittim sağa sola,bıraktırıyorlar da yine de çok zor oluyor.Ömür boyu kurtuluş yok gibi geliyor sigaradan.Çünkü bıraksan da hep canın istiyor
Çok geçmiş olsun canım babana.Evet bırakınca insan kendini yemeğe ve abur cubura veriyor...Bu kez de kilo verme derdine düşüyoruz....
olsun tatlım sağlıklı olmak tansa kilo vermeye çalışmak daha iyi değilmi ama
aaa bu arada bgn bnm doğumgünümmm
ama tek bir dilim bile pasta yemedim neden diye sorarsanız
ne annem ne ablam hatırladı
ama olsun ben polyyannnacılık yapıp pasta yemediğim için mutluyum :))
evet bence sen polyanacılık oynamaya devam et.bahaneyle pasta yememişsin bak :))
doğum günün kutlu olsun tatlım.nice senelere
Ayyy canımmm benim ya bende çok duygulandım sizin güzel yorumlarınızı okuyunca...
Bende seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Aminnn canım güzel kalpli iyi niyetli arkadaşım benim:)
Hani benim karnem haniiiii:))
Sağol tatlım :)
Yarın size en şişman halimi koyucam vede şimdiki halimi olur mu:)
Ohhhh tebrik ederim canım ya maşallah ne kadar güzel işte süper bir his bu:)
Sağol tatlım darısı hepinizin başına inşallah:)
Çok teşekkür ederim tatlım:)
Babana büyük geçmiş olsun canım...
Benim annemde koah hastasıydı ve rahmetli oldu nur içinde yatsın
Ve ben hala sigara içiyorum biliyormusun kızlar...
Belki ayıplarsınız beni ama doğrusu bu bende kurtulmak istiyorum bu lanet şeyden...
Süperizzzzzzzzz tebrik ediyorum arkadaşlar canııı gönülden herkesi
Kaç kilo vermişler kız ben görmedim merak ettim şimcik:)
Hızlanın bacılar hadi bakalım ben bundan sonra size gaz veren gacı olcam:)
inanmıyorum sana duygu.hem gözünün önünde böyle bir örnek vat hemde sen hala sigara içiyosun.
o zaman senin diyet işi artık yavaş yavaş bitmişken sen şimdide sigara için uğraş bence
bana oda aynı şey gibi geliyo bi nebze de olsa,irade işi nede olsa
Kızlar kendime bugün 38 beden bir bikini aldım çok mutluyum:)
Hiç umudum yoktu ama oldu:)
36 olmam için herhalde 53 falan olmam lazım o da zor
abartma kızım ya 38 neyine yetmiyo
akşam eve gittim. görümcem çocuklarla bizdeydi. yemek hazırlamaya giriştik. tam hazırladık derken babam aradı. servis minibüsü kullanıyor. kaynımın evin önüne parkederken kendini bilmezin biri arıza çıkarmış, gelmiş arabaya yumruk atmış. arabanın yan tarafında hafif bir göçme olmuş. koştum gittim hemen. şaştım bir yandan da ömrü hayatımda babamın biriyle dalaştığını ne gördüm ne duydum çünkü.. gittim ki kendini delikanlı sanan eleman. dedim nooluyo.. yok efendim hep oraya çekiyormuş babam arabayı da, evlerinin önü kapanıyormuş da, hırsız giriyormuş da...... baktık olmıycak polis çağırdık. 3 ekip otosuyla geldileranlattık durumu. 8-9 polis ordayken sevgili delikanlıyı polis otosuna alırlarken delikanlımız geldiğimde araba burda olursa yine aynısını yapıcam, camları indiricem kaldırıcam burdan dedi. hey allahım dedim çattık akşam akşam.. gittik karakola.. 3 tane abisi d peşinden gelmiş. byük bişey yok anlaşalım şikayetçi olmayın diyorlar. tamam diyoruz kardeşinizle konuşun çenesini tutsun, eleman geliyor yarın yine çeksin yine aynısını yapıcam, 1 kuruş zarar ödemem diyor. aracın sahibi bayan da bunu duyunca şikayetçiyim diyor.. haddiii dön başa.. bir iki böyle... en sonunda bayanı da ikna ettik. yarın yaparsa yarın geliriz dedik. bu arada polisler de bizim yanımızda tehdit ettin falan dediler... helal olsun dedim. normalde polis pek karışmaz bu durumlara. artık sokaklar da parselli. evinin önüne istemiyorsa ev sahibi yumruğu yersiniz ya arabanız ya siz... arabalarımızı da katlayıp cebimize koycaz artık...
eve geldiğimizde saat 22.30 olmuştu. yemeğe oturduk. 2-3 kaşık mantarlı et sote ile bir kaşık pilav aldım tabağıma. onun da hepsini yiyemedim. görümcemin 3 yaşındaki oğluşu damat halayı çekmeye kaldırdı beni
sofra ortada kalktık damat halayı, halay, misket, mezdeke derken 15-20 dk oynamışızdır. baya da bi terledik. yediğimden de bişey anlamadım ya...
böyle bir akşam geçirdim işte...
memlekette çatlak araasan çok işte.artisttt ya.geçmiş olsun tatlım.inş bidaha bulaşmaz
kızlar akşam yemeğimi etli biber dolması
yarım kase yoğurt ve 1 dilim ekmekle yaptım
sonra 11 gibi limonlu buz dondurmalardan yedim
eşimle film izledik
mısır patlatmıştım az bişey de mısır yedim ama çok az
bugünü de böyle kapattım
yarına görüşürüz
afiyet olsun tatlım.benimde bugece film izleyesim var