Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok yoğun bir gündü.Daha yeni bakabildim geçmişe kusura bakmayın.Şu sigara olayı için ben de çok gittim sağa sola,bıraktırıyorlar da yine de çok zor oluyor.Ömür boyu kurtuluş yok gibi geliyor sigaradan.Çünkü bıraksan da hep canın istiyor

Çok geçmiş olsun canım babana.Evet bırakınca insan kendini yemeğe ve abur cubura veriyor...Bu kez de kilo verme derdine düşüyoruz....

Sonunda oturdum kızlar...Ama bugün hiçbirşey yemedim.Sadece sabah yediğim kepek ekmek arası tostla duruyorum...Bu saat oldu koşturmacadan yemek yemedim.Dondurma buldum onu yiyorum şimdi...

Birazdan da eve geçicem,bu yorgunlukla yemekte hazırlayamam kendime ben..Meyveyle geçiştirmek en iyisi anlaşılan

Baya elin açıkmış kuzuu

bari bi dondurma ikram etseydim kuzu ya :))

hani şu furuttare den :))

Aynen yaa...ben pasta tercih ederdim ama dondurma da yeter:)

İnşallah hayırlısı olur canım.güzel haberleri bekliyoruz

Balıkkkkkkkkkk
balıkkkkkkkk

2 gündür balık diye bağırıyorum ama yorgunluktan yiyemedim.Pazar güne yemeliyim mutlaka.yoksa şişicek bir yerlerim

Şu tarifi birz daha açsana kuzu,güzele benziyor.Kız resim çekseydin ya,bakardık biraz doya doya

Bu arada derecelere baktım,harika... Tam olarak anlayamasam da güzel şeyler olduğu kesin
cnm etap birincisi oldukkkk :)))

Şu tarifi birz daha açsana kuzu,güzele benziyor.Kız resim çekseydin ya,bakardık biraz doya doya
yaaa ben daha yeniyim ya hiç aklıma gelmedi valla yaaa
ama anneme sordum dediğim gibi anlattı
meyveleri blendırdan geçirmiş çok az su nişasta ve azcıkta şeker
ocakta pişiriyosun biraz koyulaşınca borcama döktü
soğuduktan sonrada üstüne tarçın ve bitti bileeee
ama bidahaki yapışında söz foto koycam :)

aaa bu arada bgn bnm doğumgünümmm
ama tek bir dilim bile pasta yemedim neden diye sorarsanız
ne annem ne ablam hatırladı
ama olsun ben polyyannnacılık yapıp pasta yemediğim için mutluyum :))

canım doğum günün kkutlu olsunn herşey gönlünce olsun inş.

biraz teselli edeyim bari pasta yiyemedin ya:):):
bu sıcakta ağır gelir şimdi tatlı tatlı,
diyetin içnde iyi hem içine ne konulduğunu nasıl bileceksin ki sağlığın açısından da iyi olmuş işte :)
hem doya doya yiyemedikten sonra anlamı pek olmaz.yanında svgini paylaşacağın insan yoksa hiç çekilmez bir de (artık bunu bilemem ama bence genel olarak geçerli bişey ben de doğumgünüm de hiç kaçamak yapmamıştım)

canımcımlarım, Ablalarım bebiklerim çıtırlarım Yarın süresini bilmediğim bir tatile çıktığımı bildirmiştim telefondan ya da internet kafeden falan girebilirsem (ki bunun için elimden geleni yapıcam) paylaşımda bulunabilirim.Sizleri seviyorumm.Hakkınızı helal edin gidipte dönmemek gelipte bulmamak var:18: bu gece çook kötü rüya görmüştüm biraz hassaslaştım.

Bu arada özel mesajla numara alışverişi yapabilirsem birinizle süre hakkında daha iyi bilgiler verebilirim bedava konuşma hakkım var nasıl olsa ..

Kaptanımm elin nasıl oldu onu soramadım bir türlü bugün
tatilin nasıl gidiyoo..

En ufak soruları bile sordum farzedin..

Ayyy canımmm benim ya bende çok duygulandım sizin güzel yorumlarınızı okuyunca...
Bende seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
doğum günün şimdiden kutlu olsun
doğum gününde hedefine ulaşmanın gururunu sonuna kadar yaşa kuzu
sevdiklerinle sağlıkla bi ömür boyu mutlu ol inşallah
Aminnn canım güzel kalpli iyi niyetli arkadaşım benim:)

Hani benim karnem haniiiii:))

Sağol tatlım :)
Yarın size en şişman halimi koyucam vede şimdiki halimi olur mu:)

Ohhhh tebrik ederim canım ya maşallah ne kadar güzel işte süper bir his bu:)

Sağol tatlım darısı hepinizin başına inşallah:)

Kızlar sabah kahvaltı yapamadım.Şimdi bir bardak çayla 2 dilim kepek ekmek arasına tost yapıp yedim.

Duygucum bu arada doğum günün kutlu olsun:)
Çok teşekkür ederim tatlım:)

Babana büyük geçmiş olsun canım...
Benim annemde koah hastasıydı ve rahmetli oldu nur içinde yatsın
Ve ben hala sigara içiyorum biliyormusun kızlar...
Belki ayıplarsınız beni ama doğrusu bu bende kurtulmak istiyorum bu lanet şeyden...

Süperizzzzzzzzz tebrik ediyorum arkadaşlar canııı gönülden herkesi

he ya begüm demek ki veriliyo anacım
bizim 7 ayda verdiğimiizn yarısını 1 hafta da vermiş aplalar
sen beni döf ben seni
bu iş olmucak böle

Kaç kilo vermişler kız ben görmedim merak ettim şimcik:)
Hızlanın bacılar hadi bakalım ben bundan sonra size gaz veren gacı olcam:)

Mutlu yıllar canımmmm:)Herşey gönlünce olsun:)
Doğumgünümüz 1 gün arayla sen kaç doğumlusun bu arada?

Kıyamam ya ne biçim laf öyle
Duymamış olayım insan tatile çıkarken mutlu gider..iyi düşün herşey güzel olsun canım

Kızlar kendime bugün 38 beden bir bikini aldım çok mutluyum:)
Hiç umudum yoktu ama oldu:)
36 olmam için herhalde 53 falan olmam lazım o da zor

dur bakalım bizde nasıl bir etki yapacak.. bu ilk denememiz. ben yaklaşık 13 yıldır, nişanlım ise nerdeyse 21 yıldır içiyor.. işimiz çok kolay değil biliyoruz ama imkansız da değildir herhalde..

yok cicim yok alınmıyorum. keşke benim de katkım olsaydı..

hadi senin hatrına öyle yapak
begüme dua edin

Eki Görüntüle 231970

erimeden yiyin yavrular afiyet olsun

ikisini birden yemeyin ama. baya oldu almıştım ikisinden. az kalorili olaı kendime çok olanı nişanlıma

taydiiinnn bu arada 5 adet diyet yemek tarifi eklicen anacım
hepsini bi kerede eklemek zorunda değilsin
heyecenla bekliyoruz tarifleri

eyvaaahhh

bu da ne?? cezam mı??

kilo veremeyen yemek tarifi mi veriyordu??

biraz düşüneyim de orjinal bişiler türeteyim sizlere.. uyduramassam netten bulur eklerim artık

doğumgünün kutlu olsun canım. benim doğumgünüm de 15 temmuzdu. nişanlım haricinde herkes hatırladı.. onun kuzenleri, arkadaşları dahi face ten kutladı. o gün 4 tane pasta kestik.. ben sadece ilk kestiğimiz pastadan bir küçük dilim yemiştim..

canım merakla bekliyoruz fotoları. bize azmin zaferini göster...

ayrıca unuttum kutlamayı, çok ama çok özür diliyorum.. doğumgünün kutlu olsun canımmm

canım sen de iyi ki doğmuşsın nice mutlu yaşlara

canım sağol elim çok iyi bugün rahattım yani
ben sana özelden telefonumu yazdım irtibat halinde oluruz

kız bacım 3 er 3 er vermiş kiloları hatunlar
biz begümle arabeske bağldık resmen bugün
senin karneyi püsküt ablaya bildirdim o hazırlıcak kuzu
ben sana haber veririm yine
nasıllsa sen burlardasın

canım ceza bahane maksat değişik şeyler öğrenelim
2-3 tarif eklersen sevinirim
kendi tariflerinde olur hatta süper olur

akşam eve gittim. görümcem çocuklarla bizdeydi. yemek hazırlamaya giriştik. tam hazırladık derken babam aradı. servis minibüsü kullanıyor. kaynımın evin önüne parkederken kendini bilmezin biri arıza çıkarmış, gelmiş arabaya yumruk atmış. arabanın yan tarafında hafif bir göçme olmuş. koştum gittim hemen. şaştım bir yandan da ömrü hayatımda babamın biriyle dalaştığını ne gördüm ne duydum çünkü.. gittim ki kendini delikanlı sanan eleman. dedim nooluyo.. yok efendim hep oraya çekiyormuş babam arabayı da, evlerinin önü kapanıyormuş da, hırsız giriyormuş da...... baktık olmıycak polis çağırdık. 3 ekip otosuyla geldiler anlattık durumu. 8-9 polis ordayken sevgili delikanlıyı polis otosuna alırlarken delikanlımız geldiğimde araba burda olursa yine aynısını yapıcam, camları indiricem kaldırıcam burdan dedi. hey allahım dedim çattık akşam akşam.. gittik karakola.. 3 tane abisi d peşinden gelmiş. byük bişey yok anlaşalım şikayetçi olmayın diyorlar. tamam diyoruz kardeşinizle konuşun çenesini tutsun, eleman geliyor yarın yine çeksin yine aynısını yapıcam, 1 kuruş zarar ödemem diyor. aracın sahibi bayan da bunu duyunca şikayetçiyim diyor.. haddiii dön başa.. bir iki böyle... en sonunda bayanı da ikna ettik. yarın yaparsa yarın geliriz dedik. bu arada polisler de bizim yanımızda tehdit ettin falan dediler... helal olsun dedim. normalde polis pek karışmaz bu durumlara. artık sokaklar da parselli. evinin önüne istemiyorsa ev sahibi yumruğu yersiniz ya arabanız ya siz... arabalarımızı da katlayıp cebimize koycaz artık...

eve geldiğimizde saat 22.30 olmuştu. yemeğe oturduk. 2-3 kaşık mantarlı et sote ile bir kaşık pilav aldım tabağıma. onun da hepsini yiyemedim. görümcemin 3 yaşındaki oğluşu damat halayı çekmeye kaldırdı beni

sofra ortada kalktık damat halayı, halay, misket, mezdeke derken 15-20 dk oynamışızdır. baya da bi terledik. yediğimden de bişey anlamadım ya...

böyle bir akşam geçirdim işte...

ay böyle magandalara sinir oluyorum ya
zorla insanın başını belaya sokar bunlar
neyse inşallah bi daha bulşamaz babana canım

düğüne haırlık da yapmışsın minikk kavalyenle damat halayı
kasap havası ankara misket bunları iyi kıvırmak lazım

kızlar akşam yemeğimi etli biber dolması
yarım kase yoğurt ve 1 dilim ekmekle yaptım
sonra 11 gibi limonlu buz dondurmalardan yedim
eşimle film izledik
mısır patlatmıştım az bişey de mısır yedim ama çok az
bugünü de böyle kapattım
yarına görüşürüz

aynen ya.. o araba benim arabam olsaydı dönüşte gider inat için aynı yere park ederdim. arnavut damarım fena tuttu ama aracın sahibi ana kız garibanlar.. kadının kocası ölmüş, arabayla ortada kalmışlar, şoför bulmuşlar, bunlar sahipsiz diye bu işi yapmıycaksınız diyerek şoförü dövmüşler. babam da evde oturup duruyordu. eğlencelik başladı. yazık kızcağız bu gün bize de babalık yapıyor falan dedi babam için. bela da bunları buluyor durup durup. allah yardımcıları olsun ne diyim. babam en fazla yine evde oturur, kahveye gider falan da onların ekmek parası...

sorma canım kavalyem bomba. ilk geldikleri gün otogara gittik almaya. biz opotesle geldik, bizi opotes amcası getirdi dedi ve kalbimi fethetti böcek.. geçen gün de gelinliği tutacam diyordu. giderken ellerinde eşyalar vardı. yardım edeyim diye indim aşağıya. sen nereye gidiyorsun senin evin burası dedi bana.. bi yere gidemedim, paşa paşa döndüm evime

canım bi tarafım makedonya bi tarafım selanik. damat halayı bizim havamız zaten. diğer tüm yoreler de ufak tefek istisnalr hariç itinayla oynanır

hadi sana iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…