Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kusura bakmayın çıkmalıyım zamanım çok kısıtlı öptüm hepinizi kusurma bakmayın kaptan anlatır durumu

iiakşamlar herkese,

suanda brz keyifsizim, bgn baya bi gezdim, uzun zmndır görmediğim arkadaşlaırmla görüştm fln ama sonu sinir bozucuyduu.. bgn rejim hawasından da cıktım, öğlen burgerda, akşamüstü de dürümcüdeydim.. yemeyi 5te kestim ama 2 ögündede dikkatsiz dawranmam yanlış oldu tbi.. yarın duygunun protein sokuna başlıcam.. telafi eder sanırım..

ii akşamlar cerencim..

sıkma canını, arada cozutuyor işte insan böyle.kaçıyorsun kaçıyorsun, bi yakalandın mı da kendini alıkoyamıyorsun..

sende bu azim varken hemmen telafi edersin canımm

herkese merhabalar...bugün tartıldım ve 63.8 kiloyum kızlar.bugün uyanınca elma sirkeli su içtim,
sahanda yumurta,2 dilim börek,domates,kırmızı biber yedim...ara 12 kiraz,1 incir,akşam salata,ara light kahve...200 ip atlayışı ve 30 dk hızlı yürüyüş yaptım...ramazan öncesi midemi küçültmeye çalışıyorum.şu an annemlerdeyim,malum internetim yok,yarın da burdayım,internetim bağlanana kadar ordan burdan girmeye çalışacağım...

kızlar ramazan için bir diyet buldum,sizce sağlıklı mı,bir göz atar mısınız ?
Hedef: İki haftada 5-10 kilo..
Günlük kalori: 1300 Kcal

Ramazan ayı boyunca uygulayabileceğini bu diyetle iki hafta içinde 5 – 10 kilo vermeniz mümkün. İftar menüsü için ilave edebilecekleriniz: 1 adet yağsız pastırma, 5 zeytin, yağsız peynir, çökelek ya da lor, 2 dilim pide.

Bu diyetin günlük menüleri:

1.GÜN
Sahur : Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı komposto
İftar : Pastırmalı veya kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kase salata, ½ kilo meyva

2.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto
İftar : Etli kuru fasulye (1 tabak) 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak) diyet güllaç

3.GÜN
Sahur : Peynir veya kıymalı az yağlı makarna, 1 bardak ayran
İftar : 4 adet biber, kabak, domates veya patlıcan dolma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva

4.GÜN
Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : 8 adet ızgara köfte yarım porsiyon, yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi

5.GÜN
Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : Kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva

6.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto.
İftar : ½ tavuk (haşlama ya da ızgara olacak) 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç

7.GÜN
Sahur : Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası
İftar : 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

ne oldu paylaşmak ister misin, yediklerin canını sıktıysa boşver akşam yememiş olman bence günü kurtardı :))

iyi akşamlarr,,

öğlen ve akşam yediklerimi yazayım unutmadan..

öğlen

4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
sirkeli çoban salata
küçük bir kase ev yoğurdu
1 dilim ekmek

akşam

bir parça fırında tavuk pirzola
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

bunun dışında bugün sigarayı bırakma operasyonuna başladım. sabah kahvaltıdan sonra ilacımı içtim. normalde bu ilaç etkisini hemen göstermiyormuş. ben psikolojik olarak kendimi hazırlamışım herhalde. iki sigara arası biraz uzasa başım dumanlanır, içmek isterdim. ama bugün hiç öyle olmadım. sabahtan bu yana sadece 10 tane sigara içtim. normal düzende içseydim eğer kahvaltıdan sonra 4-5 tane ard arda içer öğlene kadar 10 taneyi çoktan tamamlamış olurdum. daha oturuyorum ama yatmadan en fazla bir tane daha içerim. günde bir buçuk paketten 10 tane düşürdüm bir günde, inşallah yarın daha da az içerim..

ii akşamlar cerencim..

sıkma canını, arada cozutuyor işte insan böyle.kaçıyorsun kaçıyorsun, bi yakalandın mı da kendini alıkoyamıyorsun..

sende bu azim varken hemmen telafi edersin canımm

canımm yaa sagol kendimi biraz suclu hissediyorum ne yalan söliim, 2sinin aynı günde olması biraz kötü oldu, telafi etmeye çalışcam bakalm :)

tüm hayatım benim dalgalıdır aslında, duygularımı cok yogun yasarımm, yani iyim cok iidir kötüm dee ufff cok kötü :)

normalde hiç azimli bi insan deildim, bi ders konusunda cok azimliyim, biraz inek bi tipim ben fakülte 2.si olarak mezun oldum diye 1 hafta suratım düşük gezmştimm o derece :)

bide simdi nacizaneee kilo veriyozz walla, bende tahmin etmezdm böle olcagmı, demekki sınırları zorlamak gerekiyomus :)

canım azim demişken, sigara bırakma sürecn nası gidiyo.. bende içiyorum ne yzkki ki bende astım başlangıcı var.. 40ını görürsen şanslısın diyo annem :26: onlardan uzak yasadıgım için 5 sene saklayabildim, gecen yemn ettirdi annem içiomusun diye, yalan söyleyemedim ögrendi tbi o zmndan beri de aramız limonii hep bi laf sokuyo ama kendi de 30 yıldır günde 1 paketten fazla içiyo, babam desen aynı.. uff cok kötü bişi yaa üzüldüm su an iice :18: insallah bırakabilirsin cnm yaa kafada btirmek cok önemli

canım menünü cok begendmm tam örnek bi menü maşallahhhh :)
ayrıca smdiden tebrik ederim, günde 3e fln bile düşürsen yeterr yaa su ilacı bende merak ettim özelden bana yazabilirmisn :)

ilk yemek tarifini vereyim bu arada.. çok değişik bir tarif değil ama faydalanırsınız inşallah..

zeytinyağlı kabak yemeği

malzemeler: 2-3 adet kabak, 1 soğan, 1-2 domates, bir avuç pirinç, taze nane( kuru da olabilir), 1-2 kaşık zeytinyağı

kabakları, soğan ve domatesleri küp küp doğruyoruz. önce soğanları sonra kabakları biraz yağda çevirdikten sonra domatesi, naneyi, bir avuç pirinci ve göz kararı bir miktar suyu ekleyip kapağı kapatıp pişmeye birakıyoruz.

isterseniz pirinç katmayabilirsiniz ama porsiyon başına düşen pirinç bence diyete engel olacak miktarda değil. biz bunu tüm malzemeyi kavurmadan koyup düdüklü tencerede pişiririz genelde. buharda pişmiş gibi olur. severek de yeriz.. size de şimdiden afiyet olsun...

ben çılgın yemek yaparım amma tarif özürlüyüm. göz kararı, en kötü ihtimal damak tadıdır benim ölçülerim..

ne oldu paylaşmak ister misin, yediklerin canını sıktıysa boşver akşam yememiş olman bence günü kurtardı :))

ne olabilirki hayatımm, onlarsız ama onlarla da yapamadıgımız seyy nedirrrr :)

erkek arkadaşımla ilgili, tüm gün cok güzeldi fln, tam dönüşte taksimin göbeginde bi an bi hareketi hiç hoşuma gitmedi we bi anda kendimi tutamayıp hüngür hüngür aglamaya başladım :26:

o uyuz da beni sakinleştirceğne beni kenara cekip ne ağlıosun hadi topla kendini fln diyee üstüme geldii iice sinir oldum

aksam 9 gbi geldim eve, mesaj atmış benim bi sucum yok kendince triptesin genede özürdilerim diye, cewap bile wermedim, su an bana uzak allaha yakın olsun, sinir oldum..

canım menünü cok begendmm tam örnek bi menü maşallahhhh :)
ayrıca smdiden tebrik ederim, günde 3e fln bile düşürsen yeterr yaa su ilacı bende merak ettim özelden bana yazabilirmisn :)

sağol canım. bugün evdeydim. malum sıkıntılı günler geçiriyorum kilo vermek konusunda. biraz dikkatli davrandım bugün. mutfağa girdim karşıdan bakmak zorunda olamayacağım yemekler yapıp doyurdum ev halkını kardeşim de geldi bayılır zaten o benim mutfak maceralarıma

hemen yazıyorum canım. sen kullanıyor musun? ilacı yazarım ama kullanmak ya da tavsiye etmek istersen doktor görmeden kimse kullanmasın derim. kendi bildiğine kullanılacak ilaçlar değil. sağlık problemi olanlar için sakıncalı..

ohh ne güzel yapmıssın wallaa ben hem üsengec hem beceriksizim, tek olncaa hiç insanın içinden gelmiyo walla bişiler pişirmek..

ben bi önceki sayfada sigara hikyemi yazdm sana bi bak istersen, bende önceden 10*15 tne içerdim, rejimle günde 1 paketi buldu walla baca gibiyim

daha önce bana tawsiye edilen bi ilaç war o mu die merak ettim yoksa cesaret edemem direkt kullanmaya fırsat bulsam da gitsem doktora keşkee

Kızlar iyi geceler hepinize:)
Ben hala uyumadım yarın yola çıkıyoruz cumaya kadar buralarda olmayacağım...Hala valiz hazırlıyorum 3 posta çamaşır yıkadım sabah erkenden kalkıp ütü yapıcam
Şimdiden hoşçakalın demek istedim size telefonumdan yine girer bir selam çakarım size:)
Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...
Sevgiyle kalın...

yazarken atlamışım canım şimdi dönüp okudum.

nişanlımla birlikte gittik. nişanlımın günde 2 paket içen bir arkadaşı ankarada ketem in sigara bırakma merkezine gitmiş. c.....x adlı ilacı vermişler ona. ücretsiz ya da sigortadan tam bilmiyorum.. ve bırakmış. bize de siz de gidin ben kurtuldum siz de kurtulun dedi. direk tanıdığımız ve nasıl sigara içtiğini çok iyi bildiğimiz biri bunu söyleyince biz de yapabiliriz diye cesaretlendik. önümüz de ramazan olunca günün büyük bir bölümü içemiycez, bir de destek alırsak rahatlıkla kurtulabiliriz dedik.

devlet hastanesi olduğu için yazmamda sakınca yoktur herhalde. dün için bakırköy ruh ve snir hastalıkları hastanesi sigara bırakma polikliniğinden randevu aldım. ben 13 nişanlım 20 senedir içiyoruz bu meredi. doktor bağımlılığımızın yüksek olduğunu ve ilaç kullanmamız gerektiğini söyledi. cuma günleri ayrıca terapi seansları oluyormuş, ona da katılabilirsiniz dedi. önümüzdeki hafta işim uygun olursa katılmayı düşünüyorum terapiye de. 15 gün sonra tekrar gidicez. ilacı 3 ay kullanmamız gerekiyormuş.

biz de bildiğimiz ilaçlardan bahsettik doktora. netten kullanıcı yorumların okuduğumuzu söyledik. doktor da her bünyede farklı etkiler yarattığını, kendilerine başvuranlarda başarı oranının %80 olduğunu, bazı hastalarda ilaç yan etkileri vb nedenlerle sonuç alamadıklarını, herhangi bir olumsuz durumda derhal ulaşabileceğimizi söyledi. sakın tavsiyelere heveslenme. mutlaka sana en yakın merkeze git. bilinçsiz ve kontrolsüz şekilde kullanılacak ilaçlar değil bunlar. aman canım kaş yapayım derken göz çıkarmayalım. tabii önce kafada bitecek, kararlı olacaksın. astımın da varmış. hem sağlık hem bütçe için on numara teklifimdir bu sana. hadi gel birlikte kurtulalım bu illetten..

burgerda bir menüyle değil ama bendede böle kaçamaklar oluyor biraz
daha düzene giremedi yeme alışkanlıklarım
petibör bisküvi kaçamaklarım oluyo snir oluyorumm
ramazan bunun için iyi olcak gibi sanki kaçamaklardan kurtulmam için...

iyi tatiller cnmmmm
tatil öncesi tatlı yorgunluklar bunlarr :))

Bu arada kızlarcım dün akşam yazamadım
ablam evli ve başka bir şehirde yaşıyor
onu uğurlamaya gittik dün akşam ve
ben Adanada yaşıyorum son kez gitmeden kebap yemek istedi
Mecburen bizde gittik ama ben 1 porsiyonu bitirmedim
ekmeksiz ve yarısını yedim salatalarla..
bgn sabah ise 3 zeytin
biraz domates salatalık be birkaç lokmada sahanda yumurta yedim
ama kendim yaptım yağı çok az
oda tavaya yapışmasın die ufak bir parça ekmek ve 2 bardak şekersiz çay
ara olarakda biraz önce 10 tane kiraz yedim ve su içmeyi unutmuyorum..:)))

erkekler hiçbir zaman hatalı değildir,hatalarını kabul ettikleri an bile sadece konuyu kapatmak içindir,yoksa hatalı olduklarını düşündükleri için değil,biz bayanlar ise sadece kendimizi üzeriz,ağlarız...bence canını sıkma,bizler bu yönden çok unutkanızdır yarın unutup hiçbirşey olmamış gibi yaşayabiliriz,olan mahfettiğimiz bir kaç güne olur...tabi bu benim fikrim,hiçbirşey senden önemli olamaz..üzülmeye değmez..

kızlar annemin hazırladığı kahvaltıya hayır diyemedim,çok abarttım onun için yediklerimi hiç yazmayayım...bugün tatil olduğundan sanırım kimsecikler yok (

aaa hakkaten kimse yok akşama gelirler belki :)
burda daha yeniyim ama ilk defa bu kadar sakin görüyorum :)
bu arada ben yediklrimi yazayım bi ara kriz geldi ve birkaç petibör bisküvi ile şekersiz limonatayı mideye indirdim
sonra akşamüstü 5 gibi yemek yedim öğle yemeği yemedim biküvi yiyince
5 gibide işte 2 yk pilav ve çok azda sebze yemeği ile salata yedim
ve kızlar bu gece ilk sahur var biliyorsunuz
ben oruç tutacağım ve sahurda peynirli börek yemeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…