- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.801
Babana büyük geçmiş olsun canım...
Benim annemde koah hastasıydı ve rahmetli oldu nur içinde yatsın
Ve ben hala sigara içiyorum biliyormusun kızlar...
Belki ayıplarsınız beni ama doğrusu bu bende kurtulmak istiyorum bu lanet şeyden...
/QUOTE]
teşekkür ederim canım senin de başın sağolsun üzüldüm allah seni evladına evladını da sana bağışlasın inş. eşin de duanın içinde elbette canım
iiakşamlar herkese,
suanda brz keyifsizim, bgn baya bi gezdim, uzun zmndır görmediğim arkadaşlaırmla görüştm fln ama sonu sinir bozucuyduu.. bgn rejim hawasından da cıktım, öğlen burgerda, akşamüstü de dürümcüdeydim.. yemeyi 5te kestim ama 2 ögündede dikkatsiz dawranmam yanlış oldu tbi.. yarın duygunun protein sokuna başlıcam.. telafi eder sanırım..
iiakşamlar herkese,
suanda brz keyifsizim, bgn baya bi gezdim, uzun zmndır görmediğim arkadaşlaırmla görüştm fln ama sonu sinir bozucuyduu.. bgn rejim hawasından da cıktım, öğlen burgerda, akşamüstü de dürümcüdeydim.. yemeyi 5te kestim ama 2 ögündede dikkatsiz dawranmam yanlış oldu tbi.. yarın duygunun protein sokuna başlıcam.. telafi eder sanırım..
ii akşamlar cerencim..
sıkma canını, arada cozutuyor işte insan böyle.kaçıyorsun kaçıyorsun, bi yakalandın mı da kendini alıkoyamıyorsun..
sende bu azim varken hemmen telafi edersin canımm
iyi akşamlarr,,
öğlen ve akşam yediklerimi yazayım unutmadan..
öğlen
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
sirkeli çoban salata
küçük bir kase ev yoğurdu
1 dilim ekmek
akşam
bir parça fırında tavuk pirzola
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
bunun dışında bugün sigarayı bırakma operasyonuna başladım. sabah kahvaltıdan sonra ilacımı içtim. normalde bu ilaç etkisini hemen göstermiyormuş. ben psikolojik olarak kendimi hazırlamışım herhalde. iki sigara arası biraz uzasa başım dumanlanır, içmek isterdim. ama bugün hiç öyle olmadım. sabahtan bu yana sadece 10 tane sigara içtim. normal düzende içseydim eğer kahvaltıdan sonra 4-5 tane ard arda içer öğlene kadar 10 taneyi çoktan tamamlamış olurdum. daha oturuyorum ama yatmadan en fazla bir tane daha içerim. günde bir buçuk paketten 10 tane düşürdüm bir günde, inşallah yarın daha da az içerim..
ne oldu paylaşmak ister misin, yediklerin canını sıktıysa boşver akşam yememiş olman bence günü kurtardı :))
canım menünü cok begendmm tam örnek bi menü maşallahhhh :)
ayrıca smdiden tebrik ederim, günde 3e fln bile düşürsen yeterr yaa su ilacı bende merak ettim özelden bana yazabilirmisn :)
sağol canım. bugün evdeydim. malum sıkıntılı günler geçiriyorum kilo vermek konusunda. biraz dikkatli davrandım bugün. mutfağa girdim karşıdan bakmak zorunda olamayacağım yemekler yapıp doyurdum ev halkınıkardeşim de geldi bayılır zaten o benim mutfak maceralarıma
hemen yazıyorum canım. sen kullanıyor musun? ilacı yazarım ama kullanmak ya da tavsiye etmek istersen doktor görmeden kimse kullanmasın derim. kendi bildiğine kullanılacak ilaçlar değil. sağlık problemi olanlar için sakıncalı..
ohh ne güzel yapmıssın wallaa ben hem üsengec hem beceriksizim, tek olncaa hiç insanın içinden gelmiyo walla bişiler pişirmek..
ben bi önceki sayfada sigara hikyemi yazdm sana bi bak istersen, bende önceden 10*15 tne içerdim, rejimle günde 1 paketi buldu walla baca gibiyim
daha önce bana tawsiye edilen bi ilaç war o mu die merak ettim yoksa cesaret edemem direkt kullanmaya fırsat bulsam da gitsem doktora keşkee
burgerda bir menüyle değil ama bendede böle kaçamaklar oluyor biraziiakşamlar herkese,
iyi tatiller cnmmmmKızlar iyi geceler hepinize:)
Ben hala uyumadım yarın yola çıkıyoruz cumaya kadar buralarda olmayacağım...Hala valiz hazırlıyorum 3 posta çamaşır yıkadım sabah erkenden kalkıp ütü yapıcam
Şimdiden hoşçakalın demek istedim size telefonumdan yine girer bir selam çakarım size:)
Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...
Sevgiyle kalın...
ne olabilirki hayatımm, onlarsız ama onlarla da yapamadıgımız seyy nedirrrr :)
erkek arkadaşımla ilgili, tüm gün cok güzeldi fln, tam dönüşte taksimin göbeginde bi an bi hareketi hiç hoşuma gitmedi we bi anda kendimi tutamayıp hüngür hüngür aglamaya başladım :26:
o uyuz da beni sakinleştirceğne beni kenara cekip ne ağlıosun hadi topla kendini fln diyee üstüme geldii iice sinir oldum
aksam 9 gbi geldim eve, mesaj atmış benim bi sucum yok kendince triptesin genede özürdilerim diye, cewap bile wermedim, su an bana uzak allaha yakın olsun, sinir oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?