- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.101
Günaydın kızlarr
nasılsınız bakalım?
yüzüm yıkadım hemen geldim
yatağımı toplayıp geleyim ben
Aaa kimsecikler yok gene yahuuu
ben öğlen yemeğimi yedim
1 dilim ekmek+4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak 5i biryerde çayımıda aldım geçtim pc başına
hadi sizlerede 1 bardak ikram ediyim kızlar buyrunn
miensera niye öyle yaptı ki acaba :44:
tuğbaya da gelince soralım canım bi..dur bakalım belki birşey vardır
hayatbeklemez 3 gündür iyi gidiyo,bencede bu hafta listeye alınması gündeme gelebilir
ancak yinede cumaya kadar bakalım bi..
yeşil çay kullanıyormusunuz?birde metabolizmayı hızlandırıcı elma irkes yada herhangi bişi birde zayıflama hapları var kullanan varmı aranızda
Merhaba kizlar ben yeni katiliyorum araniza 5.takima davet edildim
kabul ettiginiz için tesekkur ederim kurallari okudum cuma gunu tarti gunu ve hergun paylasim yapilacak
oruç tutanlarda menulerini paylasiyomu yoksa ramazandan sonrami paylasicagiz?
ve ben yuzde olarak hesaplamayi bilmiyorum ilk sayfada yardim edicegiz yaziyor ogrenene kadar ederseniz sevinirim.
Simdi kendimi tanitiyim 28 yasindayim 2oglum 1kizim var kizim kuçuk 8.5aylik emziriyorum(digerleride buyuk sayilmaz)diyete baslayali 3ay olucak ozel bi listem yok emzirdigim için yemeden fazla kisamiyorum ama sporumu yapiyorum hergun insallah firsat buldukça paylasim yapicagim
bide bu cuma dahilmiyim listeye?
çok doğru.... bi şekilde intikam alıyo..çünkü yemeye yemeye beyin acıkıyo akşamları çok zorlayıp yavaş ve az da yesek bi yerde intikamını alıyo birden yiyince de işe yaramıyo..bu konuyu araştırma işini sitede tek başına kalıp yakınmak üzere olan herhangi bir arkadaşa veriyoruz ..
maşallah yeniler yaramış kardeş takımdan da misfarimiz gelmiş hoşgelmiş o da ama ben yoktum çünkü uyuyakalmışım gündüz uykusunu bugün kaçırdım umarım yarın metabolizmam bugünün kaybını toparlayabilr
oku oku bitmedi bi çok mesaja cevap veremedim daha kızlar son listeyi hazırlayıp atıyorum..Bu arada şimdiden hatırlatayım.cuma günü de hatırlatacağım herkes bildirimi yaprken başlangıç,şimdiki,hedef kilolarını yazsın.liste geliyo şimdi...
çıtır cadııı bişey diyecem tupbadan ses çıkmazsa diskalifiye etmek istiyorum ama bana gına geldi onu uyarmaktan bi zahmet yaz ve toparlıycaksa toparlasın önümüzdeki hafta...
aksama dogru tartilmak gerek en guzel rakami ozaman goruyorum ben
Veeee dün akşam yaptığım pastanın tarifi...
isteğinize göre hazır aldığınız ya da kendi yaptığınız pasta keki olmalı. eğerkendiniz yapıyorsanız içine örn. çekilmiş fıstık koymayı unutmayın.
sonra arayı istediğiniz gibi yapabilirsiniz meyveli puding olabilir mesela ya da çikolatalı onu sürün fındık fıstık ne istiorsanız yeterince serpin.en üstü iyice kapatın ve eritilmiş beyaz çikolatayı en üste yayın yada şekil verebilirsiniz.bir kaç parça normal beyaz sütlü ve bitter çikolatayla süsleyin
kızlar bu arada birşey demeliyim içimden yeni doğmuş bir bebeği kucağıma almak o kadar çok geliyoki kızımın bebekliğini hatırladıkça doğursammı diyorum. :):)ama önce kilolardan kurtulmalıyım.off yaa bi insan bu kadar mı anne olma özlemi çekebilir ne oldu böyle anlamıyorum...:97:
cacıkla bulgur yedim biraz şimdi
aynen yaramış yeniler ben bile bu kadar hareket katamadım takıma tekrardan hoşgeldiniz çıtırlar..
eveeet gelelim bana bugün sürekli paylaşımda olabileceğimi söylemiştim ama kızım ateşlendi sabah hastaneye falan götürdüm başından ayrılamadım kusura bakmayın arkadaşlar...
regl durumundan dolayı oruç tutamıyorum
dün sabah 1 kk peynir domates 1 tane haşlanmış yumurta ve 4 tane zeytin 1 küçük dilimde ekmek.
öğlen
1 avuç ceviz 1 tane şeftali
akşam
1 kase yoğurt çorbası 1 dilim ekmek birde amonranın kepekli ekmeklerden yaptığı pizzayı denedim ondan biraz yedim inanılmaz güzel olmuştu eşimde kızımda bayıldı.tekrar teşekkürler önerin için canım..
bugün aynı kahvaltıyı yedim
öğlen
1tane elma 3 tane fındık azıcıkta üzüm yedim..
akşama
sebze çorbası
fırında makarna var
bir de çeşitli meyveleri haşlayıp ayrı ayrı kaplarda soğutuyorum onları isteğe göre kasede birleştirip(ister karışık ister ayrı) üzerine ceviz serpiyorum çok güzel oluyo bu akşam şeftali, elma, üzüm var.ayriyetten eşim sütlü pastane dondurması alıcak onu üzerine koyucam bende alırım dondurmasından azıcık..
Veeee dün akşam yaptığım pastanın tarifi...
isteğinize göre hazır aldığınız ya da kendi yaptığınız pasta keki olmalı. eğerkendiniz yapıyorsanız içine örn. çekilmiş fıstık koymayı unutmayın.
sonra arayı istediğiniz gibi yapabilirsiniz meyveli puding olabilir mesela ya da çikolatalı onu sürün fındık fıstık ne istiorsanız yeterince serpin.en üstü iyice kapatın ve eritilmiş beyaz çikolatayı en üste yayın yada şekil verebilirsiniz.bir kaç parça normal beyaz sütlü ve bitter çikolatayla süsleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?