Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin kuzu aramıza ben de yeniyim ama motivasyonum süper gidiyo

aynen yaramış yeniler ben bile bu kadar hareket katamadım takıma tekrardan hoşgeldiniz çıtırlar..

eveeet gelelim bana bugün sürekli paylaşımda olabileceğimi söylemiştim ama kızım ateşlendi sabah hastaneye falan götürdüm başından ayrılamadım kusura bakmayın arkadaşlar...

regl durumundan dolayı oruç tutamıyorum
dün sabah 1 kk peynir domates 1 tane haşlanmış yumurta ve 4 tane zeytin 1 küçük dilimde ekmek.
öğlen
1 avuç ceviz 1 tane şeftali
akşam
1 kase yoğurt çorbası 1 dilim ekmek birde amonranın kepekli ekmeklerden yaptığı pizzayı denedim ondan biraz yedim inanılmaz güzel olmuştu eşimde kızımda bayıldı.tekrar teşekkürler önerin için canım..
bugün aynı kahvaltıyı yedim
öğlen
1tane elma 3 tane fındık azıcıkta üzüm yedim..
akşama
sebze çorbası
fırında makarna var
bir de çeşitli meyveleri haşlayıp ayrı ayrı kaplarda soğutuyorum onları isteğe göre kasede birleştirip(ister karışık ister ayrı) üzerine ceviz serpiyorum çok güzel oluyo bu akşam şeftali, elma, üzüm var.ayriyetten eşim sütlü pastane dondurması alıcak onu üzerine koyucam bende alırım dondurmasından azıcık..

Veeee dün akşam yaptığım pastanın tarifi...

isteğinize göre hazır aldığınız ya da kendi yaptığınız pasta keki olmalı. eğerkendiniz yapıyorsanız içine örn. çekilmiş fıstık koymayı unutmayın.
sonra arayı istediğiniz gibi yapabilirsiniz meyveli puding olabilir mesela ya da çikolatalı onu sürün fındık fıstık ne istiorsanız yeterince serpin.en üstü iyice kapatın ve eritilmiş beyaz çikolatayı en üste yayın yada şekil verebilirsiniz.bir kaç parça normal beyaz sütlü ve bitter çikolatayla süsleyin

kızlar bu arada birşey demeliyim içimden yeni doğmuş bir bebeği kucağıma almak o kadar çok geliyoki kızımın bebekliğini hatırladıkça doğursammı diyorum. :):)ama önce kilolardan kurtulmalıyım.off yaa bi insan bu kadar mı anne olma özlemi çekebilir ne oldu böyle anlamıyorum...:97:

aksama dogru tartilmak gerek en guzel rakami ozaman goruyorum ben

bendeeee :))

güzel ama kalori bombasıı bu .çoçuklar yesin daha iyi :))

anaammmm.doğur o zaman kızz :))

ah ah doğur demesi çok kolay valla başım kalkmıyor yorgunluktan 6 aylık oğlum var yorgunluktan sürünüyorum artık sefanızı sürün bence kendinize zaman ayırın:))

cacıkla bulgur yedim biraz şimdi

sabah ta annem çiğköfte yapmış bari kahvaltı yemiş olıyim diyee 1 tane domates 1 dilm ekmek 3 sıkım(küçüktü) çiğköfte yedim
öğlen de annem elmayı haşlamış püre gibi yapmış ondan yedim bir bardak
yediğim cacıkla bulgur 1 kase vardı..

süper gidiyosun canımm...mmmh o meyvelerle yaptığını bizde yapıyoruz süper oluyo..

canım istedi şimdi bayılırım beyaz çikolataya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…