Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen baya aşmışın olayı kuzum yaa
haftada bir tartılın diyolar aslında
ben 2 güne bir yapayım dedim,yok anam sabredemiyom bi türlü

bence sabah erkenden tartılmakta çok doğru değil ramazanda
sonuçta yeni yemiş yatmış oluyosun

ben kalkar kalkmaz tartılıyorum dedim ama ben 1 buçukta kalkıyorum

aksama dogru tartilmak gerek en guzel rakami ozaman goruyorum ben

en güzel rakam olduğu kesin
ama su kaybı olduğu için hiç gerçeğe yakın olmuyo kiii
belki bi iki hafta sonra görebileceğimiz kiloları görüyoruz

sen baya aşmışın olayı kuzum yaa
haftada bir tartılın diyolar aslında
ben 2 güne bir yapayım dedim,yok anam sabredemiyom bi türlü

En sonunda tartıyı bavulların arkasına attım almam zor olur ikidebir çıkarmam diye ve dün geceden beri tartılmadım ..
İradeliyim cumaya kadar yok ..
Ama aslında aradaa tartılmak iyi oluyor 1 hafta çok ..
Hani biraz fazla çıksak hemen kontrole almak için.
Ama cuma günüde şöyle 1kg eksik görsem ne mutlu olurum birden.

tamam bende söz vereyim tartılmayayım cumaya kadar
sende tartılma ama,bak sorarım cuma günü

canlar benim çıkmam gerek
yarın iftara misafir varda annem temizlik yapalım dedi
yahu daha 2 gün olmadı aslında bizim temizlik biteli
aaahhhh annneeeemmmm
yarında yemek yapalım der kesin

ev kızı oldum iyicene

öptüüüüümmmmmm

valla su kaybimi bilmem ama ben orakamlari gorunce çok mutlu oluyorum
hem ayrica hepsinin su kaybi oldugunu dusunmuyordum ben ramazan girdi gireli kilo vermeye devam ediyorum bak simdi isgillendim sumu kaybediyorum ben
gerçi gunluk yuruyuslerimi yapiyorum ama genelde 2 bazen 3gunde bi 500gram eksiliyor benden

Son düzenleme:
tamam bende söz vereyim tartılmayayım cumaya kadar
sende tartılma ama,bak sorarım cuma günü

Tamam söz cumaya kadar tartılmayacağım ama cuma sabah sınavım var eğer uygun olmayacak gibi olursa en erken perşembe gece tartılırım ..
Uyanabilecek gibi olursam da cuma sabah ..
Anlaştık o zaman

Kolay gelsin ..
Pozitif ol ev işi kalori yakımı demek
Görüşürüzz

hoşgeldin canımm gerekli açıklamaları çıtır yardımcım yapmış zaten kendisinede teşekkürlerimi iletirim..
hoşgeldin canııımmmm
bizede hiç misafir gelip gitmiyo,iyi oldu geldiğin

ramazanda cidden kilo vermek nasıl da zormuş yaa..
metabolizmalar en yavaş halinde ya onda galiba
çünkü yemeye yemeye beyin acıkıyo akşamları çok zorlayıp yavaş ve az da yesek bi yerde intikamını alıyo birden yiyince de işe yaramıyo..bu konuyu araştırma işini sitede tek başına kalıp yakınmak üzere olan herhangi bir arkadaşa veriyoruz ..
QUOTE]

eceeeeeeeeeeeeeee :2:
nerdesin kız sen
aha da burdayım şeker

takımda kaç kişi var 5.takımda kaç kişiyiz?

şu an 12 canım listeyi vericem birazdan

maşallah yeniler yaramış kardeş takımdan da misfarimiz gelmiş hoşgelmiş o da ama ben yoktum çünkü uyuyakalmışım gündüz uykusunu bugün kaçırdım umarım yarın metabolizmam bugünün kaybını toparlayabilr
oku oku bitmedi bi çok mesaja cevap veremedim daha kızlar son listeyi hazırlayıp atıyorum..Bu arada şimdiden hatırlatayım.cuma günü de hatırlatacağım herkes bildirimi yaprken başlangıç,şimdiki,hedef kilolarını yazsın.liste geliyo şimdi...

çıtır cadııı bişey diyecem tupbadan ses çıkmazsa diskalifiye etmek istiyorum ama bana gına geldi onu uyarmaktan bi zahmet yaz ve toparlıycaksa toparlasın önümüzdeki hafta...

1.Amonra-Elif
2.gaydirigubbak-Elif
3.Begumd-Begüm
4.3meleğimvar
5.Taydin
6.Tuğba123-Tuğba
7.Ateşsizprenses
8.Lequim-Ceren
9.Seng-Ece
10.hayatbeklemez
11.maway

birini davet emiştim gelmedi galiba umarım kimseyi unutmamışımdır miensera bu hafta listeye giremez zaten gelmeye karar verirse onu da ekleriz umarım daha fazla giden olmaz ve paylaşım canlanır yeni gelen arkadaşlarıma güveniyorumm ve herkese başarılar diliyorum.Bu arada eylülden sonra yardımcımız değişecek bi zahmet birileri kendini hazırlamaya başlasın yoksa karışmam

kızlar benim 6 aylık yaramaz bir oğlum var tümgün onlayım evde çoğu zaman net açık ama en cok akşamları sanırım buraya yazabilirim:))diğer takımlarda da kişi sayısı aynımı takımlar arası bir yarışmı var soruyorum çünkü tam bakamadım konulara.ben kk hamileyken katılmıştım süper dostlarım oldu burdan inş bu burdan da arkadaslarım olur:)

evet canım takımlar arası yarışma..cuma günü anlarsın zaten
olur canım olur ben mecburiyetten az giriyorum şu aralar yoksa çıkamıyodum bi ara :)diğer takımlarda da hemen hemen aynı canım

daha da yaparsan sen, kaptandan önce ben dövücemm hadi baştakileri yedin çayın yanındakileri nasıl yedin hiç mi bi güç itmedi geriyeama üzülme telafi etmye çalış..

ben hazırlanayım derdim ama o zamana mezun olmuş olurum canım yaa

hmm gayet iyi görünüyor..

yeşil çay kullanıyormusunuz?birde metabolizmayı hızlandırıcı elma irkes yada herhangi bişi birde zayıflama hapları var kullanan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…