Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha da yaparsan sen, kaptandan önce ben dövücemm hadi baştakileri yedin çayın yanındakileri nasıl yedin hiç mi bi güç itmedi geriyeama üzülme telafi etmye çalış..

yiiiiiih eyvah yardımcımı dövcekmişşş ben dövdürmemkii onudiskalifiye ederim görürsün gününü daha doğrusu listeye almam olcaktı

ayy elif abla ne yaptı acaba nasıl oldu kiii gelse de bi halini hatırını anlatsa ...

geldim tatlım
bugün koşturmkatan helak oldum
önce sabah aç arna kan verdim
sonra iş yerine gittim
yemek ye 2 sat sonra gel dediler 2 saat orda beklemek işime gelmedi
yemek yedim bi daha gittim tokluk şekerim 308 çıktı çok canım sıkıldı
sonra öğleden sonra kafa bt çekildim
git gel yapmaktan başım döndü resmen
şimdi evdeyim
reçel kaynatıyorum buram buram şeftali kokuyo ev ohh miss

bi zaman sonra bünye alışıyor canım ya annemin açlık şekeri 350den fazla oluyo genel de ama gayet iyi valla saman altından şu yürüyüp beni bezdirmeyi beceriyo :):):) ben de bi ara çok gidip gellyodum sonra duruldu

selam kızlar ben geldim nasılsınız?

markete gittim inanın ki kendime hiç şekerli zararlı şeyler almadım bomba gibi giriyorum bu kez diete azmin elinden bişey kurtulmaz tatlıya veda ediyorum ehehe sizde durumlar nedir?

aferin kız tebrikler ınş devamı da güzel gelir ben bi halt ettim ki sormayın... Yarın hesap veririm artık..iyi geceler herkese...

Arkadaşlar merhaba.Kaptanlarım kusura bakmayın ne olur,idare edin beni.Çok işim var çok.Hem yoğun çalışıyorum bu aralar hem de yeni bir bölüm aldım biliyorsunuzdur oranın çok işi var,buradayım yine ama o bölümle ilgilenmem gerekti.Geçmişi okuyup kaçıyorum ama yazamıyorum.Affedin

hoşgeldin kuzu aramıza ben de yeniyim ama motivasyonum süper gidiyo
tesekkur ederim hos buldum benim motivasyonda super

ah ah doğur demesi çok kolay valla başım kalkmıyor yorgunluktan 6 aylık oğlum var yorgunluktan sürünüyorum artık sefanızı sürün bence kendinize zaman ayırın:))

ilk çocugun galiba alisirsin zamanla benim 3tane melegim var dunyalar guzeli hiç zorlanmiyorum ve kilomu verince bitane daha istiyorum kismet olursa ALLAH nasip eder insallah

buarada iftar menum
1kase çorba
5kasik pilav
2karniyarik biraz buyuktu
bol salata
1dilim ekmek
vee bol suuuu

biraz kaçirdim ama çook aciktimmmm

ayyh ateşsizprensesim 2 saattir seni bekliyom tık yok pc başındayım fırça yersem bi daha giremezsem sen hazırlarsın listeleri ona göre

Canımm çokkkk özür dilerim.İnan çok işim var ama sürekli takip ediyorum takımımı,okuyorum fakat yazamıyorum bir türlü.Kısa sürede işlerimi düzene koyup yoğun performansımla yanınızda olucam

Oyy oyy kıyamam,olsun arada olur öyle kaçamaklar.Çokta abartmamışsın canım,2 tane 3tane birşey değil,üzme kendini

Evet canım.Aslında tüm gün çevrimiçiydim ama yazamadım,çok işim var çokkk

günaydın 5.takım beni sizin yanınıza gönderdiler zayıflamada bende yoldaşınız olucam

Merhabalar.Hoşgeldin şekercim,tanımak isterim seni

Daha pişman olmak için çok erken canım.Daha yeni işine bile alışamadın,bir alış zaman geçsin o zaman karar verirsin pişman olup olmaman gerektiğine....

şimdide 1 taen kayısıı aktivya yedim

hem yoğurt metabolizma hızlandıryo diye hemde aktivya sindirm sistemine iyi geliyo ya sözde o bakımda
ara olarak tüketmeyi seviyorum ben onu

Şu activyanın bir tek bana faydası olmuyor galiba

Maaşallah canım,Allah bağışlasın evlatlarını sana...Emziriyorsan çok dikkatli olmalısın,birden kesme yemeği sakın yoksa bebişin de aç kalır

Canım benim dönem dönem şu kilo alımı oluyor ve gerçekten sinir bozucu.Ama burada eminim hemen motive olacaksın ve elbiselerin yine olacak sana:)

Evet dukancılar ve karataycılar mükemmel kapışıyorlar:) Bana da çok mantıklı geliyor bu 2 diyet faka fırsat bulamadım bir türlü.Ama boş bir zamanda iyice okuyup bakıcam neymiş,nasılmış..

Sık sık tartılmak istenilen kiloya ulaşanlar için tavsiye ediliyor canım.Ben ideal kiloma ulaşınca her sabah tartılırdım ki baktım biraz fazla çıktım diyelim,o gün ona göre davranır kilomu korumayı başarırdım.Ne zaman ki bıraktım tartılmayı kilo aldım farkında olmadan...

canım istedi şimdi bayılırım beyaz çikolataya....

En azından kalorisi daha az...

O şeker var ya,o şeker...Ne kadar sinsi bir hastalık.Annemde hep ölçtürüp dururdu birşey çıkmazdı.Geçen hafta gizli şeker çıktı.Ne gıcık şey yaa Sen de kendini üzüp durma artık,çok şükür ki artık herşeyin tedavisi var..

iyi geceleeeeerrrrr

bugün bi çıktım bi daha gelemedim kızlar
önce temizlik sonra iftar hazırlığı,iftardan sonra step,stepten sonra yarınki misafirler için sarma sardım
valla iyice aştım kendimi ben

ama maşAllah iyi kaynatmış yeni gelenler
yarında misafirimiz olacak böyle az gelebilirim ben
haberiniz olsun da şimdiden

eveeettt gelelim menülerime;

2 küçük parça börek(annem yemek yapmadı,yapmayalım dedi,iftarda tatarlara özgü bi börek yedik)
bol salata
yoğurt
2 bardak şekersiz çay

spor yaptım geldim

23:30
3'er-4'er dilim kavun karpuzdan oluşan meyve tabağı

00:00
1 bardak beşibiyerde çayı
1/2 form kayısılı bisküit(kayısım kalmamış ,yoğurtta kalmamış)

bugün iyiydim gibi,bakalım sahurda börek yemeden başka şeyler yedim mi tamamdır )

iyi geceler fıstıklar,,

nasılsınız bakalım?

ben yorgun hissediyorum kendimi.. yarın da yoğun olacak. ramazan bitmeye yüz tuttu, bünye ister istemez yoruluyor.. hava da bi sıcak 2 gündür..

dün akşam tansiyonum yerlerdeydi.. ayran falan içtim tuzlu da ancak ayıldım..

sahurda 2 küçük kare dilim peynirli börek yedim. hazır yufkadan ve fazla yağlı değildi. bu ramazan sahurda hep peynir ekmek yemiştim. canım börek istedi..

iftarda
1 kepçe çorba
3 tane köfte beşamel soslu
iftariyelik peynir zeytin hurma salam kuru kayısı
bir parça pide.. yedim..

elifçim moralini bozma noolur.. bu şeker en ufak şeyde çıkıveriyor, üzülmeye sıkılmaya da gelmiyor. sadece yediklerine bağlama yükselmesini. son günlerde hastalıklarla boğuşurken canın da sıkıldı tabi. şekerine de yansımıştır bu..

anneanneme diazem verirdi doktor. onun şekeri üzüntüyle sıkıntıyla çok oynardı. şimdi de annemle yaşıyoruz aynı sorunu, antidepresan da kullandıramıyorum. bir 300 bir 60 bir 200 gezip duruyor şekeri. bizim evin günlük kavga sebebi diyabet..

şimdilik benden bu kadar. sahurumu yiyip yatıcam. iyi geceler hepinize...

aferin kız topladın kendini ama ben bağırdım bugün yarın yazıcam daha vicdan azabından kurtulamadım...

merhabalar herkese. arkadaşlar sitedede yeniyim takımda da! ramazanda olduğumuz için çok hareketsizim. bugun misafirlerim vardı veee bir sürü güzel şeyler yaptık :) börekler, tatlılar.... ben oruçken hepsinden yicem diye niyet ederken orucumu açtıktan sora hiç birini yiyemedim. gelelim neler yediğimeee
1 kepçe çorbaaa yağsıız
5 yemek kaşığı sulu yemek tabiiii suyu olmadan
2 köfte kadar et ve tadına bakmak amaçlı bir dilim börek :)

kızlarrrrrrrr kilolar yakılcakkkkk ben ramazandan önceee pilateste yapıyordum ama ramazan geldi diye yapmıyorum ve göbeğimin büyüdüğünü farkedebiliyorummmm.ramazandan sonra yeniden pilatese başlıyorummmm inş. herkeseee hayırlı gecelerrrrrr

hava da bi sıcak 2 gündür..
şimdilik benden bu kadar. sahurumu yiyip yatıcam. iyi geceler hepinize...
aynen ya pek sıcak hava ben bu gece uyuyamadım
elif çıtır için söylediklerinde haklısın canım annenede geçmiş olsun tatlım iyi geceler sanada

hosgeldin canım menün gayet iyi o göbekte yavaştan gider kendinden biraz bahsedersen seviniriz ayrıca elinden geldiğince paylasımda bulunman gerek

hosgeldin canım menün güzel ramazanda bi çoğumuz sorun yaşayabiliyorz ama geçecek kendinden biraz bahseder misin bi de elinden geldiğince paylasımda bulunmaya özen gösterirsen iyi olur öptüm canım

kızlaaaarr yine yeniden beeeennn!!!!
bnm şu depresif halima sabrettiğiniz ve idare ettiğiniz için teşekkür ederim öncelikle
ama tam gaz geri döndüm artık :))))
veeeeeeeeeee flaaaaşşşşşşş habeeeerrrr!
ATANDIM KIZLAAARRRRRRRRRRR HEMDE MEMLEKETİMEEEEE :)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…