- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.281
kızlar bugün pek kimsecikler girmemiş neden ki acaba?
ben bugünkü mönümü yazıyım
sabah:2 ufak elmalı kurabiye
öğlen:1 tam tahıl simit+1 ayran
ara:1 kase meyveli yoğurt
şimdilik bu kadar
akşama da kalma yemeklerim var onlardan azar azar yicem artık
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-48.html
5. olmuşuz kızlar
5. takım 5. olmuş
ortalardayız yani idare ederik ramazanda bukadar napalım
bugün niye bu kadar boş kaldı burası hiç anlamadım yahuuu
hadi herkese iyi akşamlar,ben kaçıyorum
BİRİNCİ.........hayatbeklemez (%3.38 ) 5.takım
tebrik ederim arkadaşım
aaa ne güsel birinci bizdenmi çıkmış tebrikederim arkadaşı ne güsel darısı basımııza :))
bende bugun biraz uyamadım o yüzden buralarda pek takılamadım vicdan azabı ama tek tesellim şekerden uzak durdum :))
tek açığım saat 4 de tavuk döneri dürüm şeklinde yedim onun dışında akşam yemegınde 1 uno dilim ekmek ve yoğurt corbası yedim bi kase şimdilik bu kadar umuyorum herkez iyidir sağlıklıdır ve dietine sadık kalmıştır:)
kızlar mienseradan mesaj var
tamam canım senin telaşın sana yeter
işlerini yoluna koynca tmamen dönersin evine yerleşince
bu ara da istediğin zaman gelirsin
dedim ben de..
selam kızlar,
off kötü bir gündü benim için. migrenim tuttu bütün gün yattım, iftara bi davete gidecektik nişanlımla. ben yattım, ona seslenmedim iftara 25 dk kala kaltım diye tartıştık, eve zor attım kendimi. ilacım da bitmişti. babam sağolsun yalnızca nöbetçi eczaneye baktı, yorgunum dedi. nişanlımı hiç aramadım zaten. yazık annem kalktı gitti ilaç aldı geldi. içtim yattım.ne iftar ne bişey. yeni yeni ayılıyorum. biraz taze fasulye, bir iki lokma pide.. az önce tartıldım meraktan. 76.8 çıktım. sabahtan akşama 700 gr eksik. sahurdan sonra tartılmak yanlışmış anlaşılan. çok bitkin bir durumdayım. öpüyorum hepinizi. iyii gecelerrrr....
kızlar mienseradan mesaj var
tamam canım senin telaşın sana yeter
işlerini yoluna koynca tmamen dönersin evine yerleşince
bu ara da istediğin zaman gelirsin
dedim ben de..
selam kızlar,
off kötü bir gündü benim için. migrenim tuttu bütün gün yattım, iftara bi davete gidecektik nişanlımla. ben yattım, ona seslenmedim iftara 25 dk kala kaltım diye tartıştık, eve zor attım kendimi. ilacım da bitmişti. babam sağolsun yalnızca nöbetçi eczaneye baktı, yorgunum dedi. nişanlımı hiç aramadım zaten. yazık annem kalktı gitti ilaç aldı geldi. içtim yattım.ne iftar ne bişey. yeni yeni ayılıyorum. biraz taze fasulye, bir iki lokma pide.. az önce tartıldım meraktan. 76.8 çıktım. sabahtan akşama 700 gr eksik. sahurdan sonra tartılmak yanlışmış anlaşılan. çok bitkin bir durumdayım. öpüyorum hepinizi. iyii gecelerrrr....
iftarımı yazayım;
1/2 kepçe mantı çorba
bir karnıyarığın yarısı(küçüktü)
2 hurma
2 bardak şekersiz çay
yoğurt
kadayıf
23:00
kavun-karpuz
00:00
1 bardak şekersiz limonata
selam kızlar,
güzel olmuş mönün tatlım.tabii karnıyarık ve mantı çorbası ve kadayıf diyete pek uygun değil aslında ama miktarlarını güzel ayarlamışsın.o yüzden bence güzel
herkese günaydın tatlılarrrrr
dünden beri çok boş buralar yahuuuu
bugünde cumartesi kimse uğramaz yine(
ben dün biraz kaçırdım kızlar
yazıyım hemen
akşam:1 kase tarhana çorbası
1 tabak kabak,patlıcan patates kızartması,bol sarımsaklı yoğurtlu
1 dilim ekmek
ara falan yapmadım tabii
bugün niyetliyim çok şükür reglim bitti
sahurda yarım kase tarhana çorbası 1,5 dilim ekmek yedim az peynir ve domatesle
canım pek bişey istemedi çünkü
akşama misafirlerim var
hünkar beğendi
yayla çorbası
pilav yaptım
yoğurtlu biber kızartması var
bide kırmızı yağ biberi közlediim
çoban salatası yapıcam bide
bu arada dün tatlı olarak fırın sütlaç yaptım kızlar
ama fiyasko oldu
fırından çıkardım herşey güzeldi
eşim bi tane yemek istedi
kaşığı bi daldırdı iykide yemek istemiş
çok katı neredeyse hiç suyu kalmamış
üstü kozarsın diye fırında çok tuttum ondan mı acaba?
fırın sütlacı elifcim sen yapmıştın galiba yanlış hatırlamıyosam daha önce
bana bi desene ya ben nerde yanlış yaptım acaba???
selam kızlar bugun dışarı çıkmam gerekti ve maalesef sulu yemek bulamadık böle hamuru ve malzemesi az etli ekmek yedim öğlenleyin sabahta az bişi kıymalı börek yemiştim bu saat oldu daha bişi yemedim biliyorum sağlıksız şimdi bir süt ısıtıp içicem yatıcam biraz morel bozucu birgündü zaten aç yatsamda pek bir önemi yok
Kızlaar bilgisayarım yapılmaya çalışıyor ben de bi fırsat buldum telden giriyorum kablosuz netle öncelikle ilk haftadan sorunlarım nedeniyle aksaklık olmasına yol açtığım için özür dilerim tüm takımdan anlayısınız ve yardımlarınız için de teşekkürler elif abla sağolsun yoksa bildirim yapamayacaktık hayatbeklemez öğrenmiş 1. Olduğunu bu akşam girmeye çalışacak kızı hastaneye yatırılmış da tel.den haber verdi 5 olmusuz demek ne yapalım bizim elimizden bu geldi ateşsiz prenses diskalifiye edersek bi daha yarışamazsın kendi isteğiyle ayrıldı deriz tuğba yine mi yok bu hafta da böyle olursa üzgünüm kendisi için
tuğbanın diskalifiye edilmesini istiyorum ben...
bundan daha fazla müsamaha gösterilemez
ve cuma günü için özür dilerim
bende seni döverim evet canım bende bu hafta diskalifiye etme kararı aldım geçen hafta o kadar uyardım olmadı cuma günü de etmedim ama hala yok sonradan girip neden belirtmemiş hayatbeklemez çocuğu hastanede ama bugün girecek siteye 1.ler yazıyor ya ...
bende yok atanacak yok işi vardır dedim ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum açıkçası artık..
mienserada elife mesaj atmış,nişanlısının memleketinde ev bakıyorlarmış yanlış değilsem..
hayatbeklemezde durumunu bildirmiş zaten..
ceren de ailesiyle galiba
ama tuğba kızdırdı beni
ve üzüldüm açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?