- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.401
davetim guzel geçti ama çooook yoruldum patatesli hingeli super otesi bisey ama herzaman yapmamak lazim diyete uygun degel sadece su,tuz,un guzelce yogurup açiyorum sonra kuçuk kare halinde kesiyorum arasina patatesi koyuyorum ve muska seklinde katliyorum sonrada hepsini guzelce haslayip uzerine yag gezdiriyorum ohhhhhh afiyet olsun
firit pilav beraber degil firinda tavuk yapmistim onun yanina pilav yaptim firit yaptim pek guzel oldu
günaydın kızceeeelleeeeerrrr
menümü yazayım unutmadan;
02:30
1 bardak beşibiyerde
1 kase yoğurt
2 zeytin
1/2 kepçe çorba
bol salata
yoğurt
5-6 dilim karpuz
sütlü kadayıf hemde fazla kaçırdım
dün iyi giderken son darbe kötü oldu
bu akşamda iftara gidecez bakalım,umarım orada fazla kaçırmam:97:
paratesli hingel,bildiğimiz mantının patateslisi gibi bişey olmuş sanki bana öle geşdi
ama firiti anlatmamışsın bacım?
anlatta bizde öğrenek yaw
mönü çok güzel yine hatta az bile ama sonuncusu öldürücü darbe olmuş.miktar azsa problem olmazdı gerççi gece yine olurdu ama bide çokmuş o kötü olmuş.telafiye devam çabukk çabukkk
evet canim mantiya benziyo ama dedigim super otesi bisey denemeni tavsiye ederim
firite gelince himmmm bildiginiz patates kizartmasi yaaff kuçuk bi makinam var patatesi ona koyup kesiyorum firitoze atiyorum guzel oluyo
hingelin yapilisi(gerçi ben goz karari yaparim)
3su bardagi su
biraz tuz
alidigi kadar un (hamuru biraz kati olmasi lazim)
sonra hamurlari yumak haline getirip açiyorum kare kare kesip içine patatesleri koyuyorum(patatesleri onceden kaynatip ezdikten sonra içine baharat koyup karistiriyorum)ve muska seklinde kapatiyorum sonra ayni makarna pisirir gibi pisiriyorum suyunu suzdukten sonra uzerine tereyagi gezdiriyorum valla acayip lezzetli oluyor
basit aslinda yapabilirsin dun ben 5 yumak yaptim hemde tek basima valla kvler geldiginde hersey hazirdi
ama ayaklarimin alti zonkladi beeee ev isi yemek derken zorlaniverdim ALLAH tan buyuk oglum kardeslerini oynattida oyonden rahattim(buyuk derken melegim 8 yasinda daha)yerim ben onu
merakettim ne macunu eyübe bende yakınım işe yarıyorsa gidip alırım
lıght cikolatalarda da kalori yok değil hani dikkatli olamk gerekli
evet canim mantiya benziyo ama dedigim super otesi bisey denemeni tavsiye ederim
firite gelince himmmm bildiginiz patates kizartmasi yaaff kuçuk bi makinam var patatesi ona koyup kesiyorum firitoze atiyorum guzel oluyo
3su bardagi su
biraz tuz
sonra hamurlari yumak haline getirip açiyorum kare kare kesip içine patatesleri koyuyorum(patatesleri onceden kaynatip ezdikten sonra içine baharat koyup karistiriyorum)ve muska seklinde kapatiyorum sonra ayni makarna pisirir gibi pisiriyorum suyunu suzdukten sonra uzerine tereyagi gezdiriyorum valla acayip lezzetli oluyor
basit aslinda yapabilirsin dun ben 5 yumak yaptim hemde tek basima valla kvler geldiginde hersey hazirdi
ama ayaklarimin alti zonkladi beeee ev isi yemek derken zorlaniverdim ALLAH tan buyuk oglum kardeslerini oynattida oyonden rahattim(buyuk derken melegim 8 yasinda daha)yerim ben onu
aayyy cidden mantının patateslisi ve muskası
ama ben bunu tek başıma yapamam,imkansız
anneme diyeyim bari de yapsın
8 yaşında oğlun var demek,Allah bağışlasın canım ya
misafir ağırlamakta çok zor iftar için ya
ben anneme yardım ettiğim halde dayanamıyorum valla
kız abartma yaaaa
senin boyun kaç ki?
katılıyorum sana
gelecem artık dediği halde gelmedi yine
bben geldim dostlarım..
Bugün 10,30da uyandım bir domates biraz da havuçlu patatesli salata gibi bişey yedim patates haşlamaydı onlardan başka bişey yoktu..sonra fatura yatırmaya çıktım..alıncaklar vardı marketten onları aldım içim yandı böyle soğuk bişeyler çekti canım bende fruttarelerden aldım bi tane ananaslısı koca mahallede yoktu onu aradım bi deBende hindistancevizlisini aldım onunda yarısından fazlasını annem kaptı Bende yine 1/3ünü anemimn içtiği muzlu sodamı içtim :)akşama ne var bilmiyorum...ee hanımlar neler yaptınız..
aayyy cidden mantının patateslisi ve muskası
ama ben bunu tek başıma yapamam,imkansız
anneme diyeyim bari de yapsın
8 yaşında oğlun var demek,Allah bağışlasın canım ya
misafir ağırlamakta çok zor iftar için ya
ben anneme yardım ettiğim halde dayanamıyorum valla
ben geldim kizlar davet çok guzel geçti ama çok yoruldum
yemeklerimi çok begendi kv ler (hep sevdikleri yemekleri yaptim)
menumu yazayim
mercimek çorbasi
salata
patatesli hingel
kizartma koftesi
firinda tavuk,firit
pilav
tatli olarak
sutlaç
kadayif
yediklerimi yazamicam çunki hepsindende yedim been fazla kaçirmadim ama fazla karistirdim misafirlerden sonra tartildim sonuç pek hosma gitti
Iftara gelicek misafir faslını pazar günü itibariyle bitirmiş bulunmaktayım
dünden itibaren artık ben gezicem :))
dün kocamla evde başbaşa güzel bi yemek yedik
hemen yazayım
kalma yemeklerim vardı onları toparlamaya çalıştım ama yinede bitmedi valla
1 kase yayla çorbası
3 kaşık mantarlı tavuk sote
2 kaşık pilav
bol salata
1 hurma
yemekten sonra koçişimle korupark avm ye gittik biraz işimiz vardı lacivert bi pantolan almıştık eşime polodan
2,3 kere giydi.sankiş ağardı böle rengi.onu geri götürdük aldılar bakalım ne çıkıcak
sonra kahve dünyasında bi buzlu mocha içtik şöle kocamla karşılıklı.sefamız olsun
sonra döndük
dönünce ben sahur için biberli domatesli bi karışım hazırladım ve yattık
sahurda da bunu az yağda pişirdim
1 k.k kadar peynir
1,5 dilim ekmek
2 fincan çay ve bol domates sosuna bana bana yedim :))
he unutmadan
sahurda eşimden özenip şu küp küp gofretler varya 6 tane onlardan yedim 2. Bardak çayımla8
kaçamağım olmuş oldu malesef ama küp gofretleri bilirsiniz küçüçük
işte böle kızlarr
günaydın kızceeeelleeeeerrrr
menümü yazayım unutmadan;
02:30
1 bardak beşibiyerde
1 kase yoğurt
2 zeytin
1/2 kepçe çorba
bol salata
yoğurt
5-6 dilim karpuz
sütlü kadayıf hemde fazla kaçırdım
dün iyi giderken son darbe kötü oldu
bu akşamda iftara gidecez bakalım,umarım orada fazla kaçırmam:97:
Şu beşibiryerdeyi ben neden içemiyorummmm:84::84::84:
3su bardagi su
biraz tuz
bben geldim dostlarım..
bugün 10,30da uyandım bir domates biraz da havuçlu patatesli salata gibi bişey yedim patates haşlamaydı onlardan başka bişey yoktu..sonra fatura yatırmaya çıktım..alıncaklar vardı marketten onları aldım içim yandı böyle soğuk bişeyler çekti canım bende fruttarelerden aldım bi tane ananaslısı koca mahallede yoktu onu aradım bi debende hindistancevizlisini aldım onunda yarısından fazlasını annem kaptı bende yine 1/3ünü anemimn içtiği muzlu sodamı içtim :)akşama ne var bilmiyorum...ee hanımlar neler yaptınız..
1,53 falan.. aynen gelecem dedi ama yok oldu birden yine hatta birden de değil 1-2 mesaj attı çıktı..dahasını haketmedi mesela ceren hakediyo üstelik onun gibi oyalamıyo neyse böyle arkasından konuşuyomuş gibi olmasın kapatalım konuyu..
kızlarrrr bişey dicemm kendimde bi değişiklik istiyorum ama aklıma hiçbirşey gelmiyor
aldığım bazı kararlar var yaptığım planlamalar okullar kapandığından iraz daha zayıfım bu bi değişiklik eminim okuldakiler farkedicek ama farklı bişey bulmalıyım saçımda yeni değişik bi modelle kestirdim seneye büyük değişiklik yapıcam ama onu okullar kapanacağı zaman düşünürüz..aklınıza değişik bişey gelirse söyleyebilirsiniz saç şekli falan...araştırıyoru bende bi yandan..
sevmiyo musun kii:89:
Bak sennn,ananaslı alarak içini rahatlatıyorsun dimi,kalorisi biraz daha az diyeSonuçta yedin,mideye indi afiyet şeker olsun o zaman, ama yaramasın sakın
Kim kız? Ben kaçırdım sanırım...
Saç modeli tamam dedin dimi,rengini değiştirebilirsin.
Oje renklerini değiştirebilirsin.
Perçem ya da kakül bile bir değişiklik sayılır.
Cilt bakımı yap
Spora git
Dansa git
Farklı kitap oku
Makyaj stilini değiştir
Daha sayayım mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?