Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

paratesli hingel,bildiğimiz mantının patateslisi gibi bişey olmuş sanki bana öle geşdi
ama firiti anlatmamışsın bacım?
anlatta bizde öğrenek yaw

mönü çok güzel yine hatta az bile ama sonuncusu öldürücü darbe olmuş.miktar azsa problem olmazdı gerççi gece yine olurdu ama bide çokmuş o kötü olmuş.telafiye devam çabukk çabukkk

bencede ya
annat hele de öğrenelim

aahhh begümcüm aahhh
ömrüm telafi etmekle geçiyo ya
bıkıyorum bazen
hele ki bu ara iştahım bir açık bir açık sormayın

evet canim mantiya benziyo ama dedigim super otesi bisey denemeni tavsiye ederim
firite gelince himmmm bildiginiz patates kizartmasi yaaff kuçuk bi makinam var patatesi ona koyup kesiyorum firitoze atiyorum guzel oluyo

hingelin yapilisi(gerçi ben goz karari yaparim)
3su bardagi su
biraz tuz
alidigi kadar un (hamuru biraz kati olmasi lazim)
sonra hamurlari yumak haline getirip açiyorum kare kare kesip içine patatesleri koyuyorum(patatesleri onceden kaynatip ezdikten sonra içine baharat koyup karistiriyorum)ve muska seklinde kapatiyorum sonra ayni makarna pisirir gibi pisiriyorum suyunu suzdukten sonra uzerine tereyagi gezdiriyorum valla acayip lezzetli oluyor
basit aslinda yapabilirsin dun ben 5 yumak yaptim hemde tek basima valla kvler geldiginde hersey hazirdi
ama ayaklarimin alti zonkladi beeee ev isi yemek derken zorlaniverdim ALLAH tan buyuk oglum kardeslerini oynattida oyonden rahattim(buyuk derken melegim 8 yasinda daha)yerim ben onu

aayyy cidden mantının patateslisi ve muskası
ama ben bunu tek başıma yapamam,imkansız
anneme diyeyim bari de yapsın

8 yaşında oğlun var demek,Allah bağışlasın canım ya
misafir ağırlamakta çok zor iftar için ya
ben anneme yardım ettiğim halde dayanamıyorum valla

selam kızlar bugun fazla yazamadım evi temizledim yarın alışverişe çıkıcam akşama menümü yazarım

merakettim ne macunu eyübe bende yakınım işe yarıyorsa gidip alırım

lıght cikolatalarda da kalori yok değil hani dikkatli olamk gerekli

eyüpte varmıdır bilmiyorum ama vardır gibi geliyo yakınlarda inersem bulursam haber veririm ben gaziosmanpaşa da buldum..valla deneyenler var takımda da ...
onlarıda dikkatli yiyorum zaten annemle bölüşüyoruz genel de babamda araya girer bana kalır 2 parça...

denemek lazım değişik olur patatesli.ellerine sağlık

ilerde evlenince yapıcan mecburen tatlım hiçç zor gelmesin

bben geldim dostlarım..
bugün 10,30da uyandım bir domates biraz da havuçlu patatesli salata gibi bişey yedim patates haşlamaydı onlardan başka bişey yoktu..sonra fatura yatırmaya çıktım..alıncaklar vardı marketten onları aldım içim yandı böyle soğuk bişeyler çekti canım bende fruttarelerden aldım bi tane ananaslısı koca mahallede yoktu onu aradım bi de bende hindistancevizlisini aldım onunda yarısından fazlasını annem kaptı bende yine 1/3ünü anemimn içtiği muzlu sodamı içtim :)akşama ne var bilmiyorum...ee hanımlar neler yaptınız..

kız abartma yaaaa
senin boyun kaç ki?
katılıyorum sana
gelecem artık dediği halde gelmedi yine

1,53 falan.. aynen gelecem dedi ama yok oldu birden yine hatta birden de değil 1-2 mesaj attı çıktı..dahasını haketmedi mesela ceren hakediyo üstelik onun gibi oyalamıyo neyse böyle arkasından konuşuyomuş gibi olmasın kapatalım konuyu..

dün zorla 2 öğün yiyebildim midem bulanıyodu çokama dün de bugün de gayet hareketliyim bi ara göbek attım halay çektim
dün akşam kabaklı şehriye çorbası
1 yk biberli(bol),peynirli(orta) yumurta(çok az ) yedim aucumun yarısı kadar da pide 1/6 elma ve avucumu doldurmayacak kadar üzüm..bolca su

valla ben bu akşam eşimle dışarı yemeğe gidiyorum kızlarrrr :))

yaparsin canim zor degilde zaman aliyor
3(çocugum)melegim var
buyuk oglum 8 yasinda
kuçuk oglum 4e giricek
kizimda yarin 9 aylik olucak
davet etmeyi seviyorum guzel oluyo (yorucu olasada)persembe ve hafta sonuda davetim olucak insallah

Merhabalar

İşyerindeyim şu an. Sürekli okudum burayı,artık yazabilirim sanırım. Hava çok sıcak
Ben de sabah sadece 1 kase yayla çorbası içtim ancak onu kaldırdı midem.

Bir sakinlik var bugün herkeste,sanki herkes yorgun gibi.Bakıyorum sanırım sıcaktan yorgunuz hepimiz..

Birazdan geçmişe dönüp geliyorum

Kız bu hingel ne? Tarif versen de bizde yapıp yesek
Menü harika.Özellikle tatlılar..
Sütlü tatlı sevenler için sütlaç
Şerbetli tatlı sevenler için kadayıf

Harikasın valla

O gofretler çok güzel yaa...Bir de minik minik ya,ne kadar yediğimizi farketmiyoruz hem de sanki ondan birşey olmaz gibi geliyor:)
Bence de iyi yapmışsın,arada kaçamak olmalı.Hem o ufacık şeylerden birşey olmaz

Şu beşibiryerdeyi ben neden içemiyorummmm:84::84::84:

kızlarrrr bişey dicemm kendimde bi değişiklik istiyorum ama aklıma hiçbirşey gelmiyor
aldığım bazı kararlar var yaptığım planlamalar okullar kapandığından iraz daha zayıfım bu bi değişiklik eminim okuldakiler farkedicek ama farklı bişey bulmalıyım saçımda yeni değişik bi modelle kestirdim seneye büyük değişiklik yapıcam ama onu okullar kapanacağı zaman düşünürüz..aklınıza değişik bişey gelirse söyleyebilirsiniz saç şekli falan...araştırıyoru bende bi yandan..

Hımm aldım tarifi yazmışsın görmemişim canım.Güzel birşeye benziyor,mutlaka denemem gerek,çatlarım yoksa

Bak sennn,ananaslı alarak içini rahatlatıyorsun dimi,kalorisi biraz daha az diye Sonuçta yedin,mideye indi afiyet şeker olsun o zaman, ama yaramasın sakın

Kim kız? Ben kaçırdım sanırım...

Saç modeli tamam dedin dimi,rengini değiştirebilirsin.
Oje renklerini değiştirebilirsin.
Perçem ya da kakül bile bir değişiklik sayılır.
Cilt bakımı yap
Spora git
Dansa git
Farklı kitap oku
Makyaj stilini değiştir

Daha sayayım mı???

sevmiyo musun kii:89:

en azından diğer kaçamaklardan daha hafif olur
tuğba canım ondan bahsediyoruz
oje renklerini perçem güzel fikir teşekkürler dans önümüzdeki seneye kadar olamaz kitap ve spor 19 eylülden itibaren fazlasıyla yerleşecek zaten makyaj stili okula giderken makyaj yapmam ama bu sene rimel düşünüyorum cilt bakımına da başladım sayılır ama ilerleyecek o hepsi süper canım teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…