Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biraz utu yapiyim kizlar arada gelirim
ayacip yoruldum bugun alisveris, yemekler, temizlik derken
utuyude yapiyimda bitsin artikk:95::95:

Sen baya yoruldun canım ya..
Durmadan evişi evişi... Tabi çocuklarda var.
Dinlen biraz, birden yorgunluk çöker üzerine,tansiyonun falan düşer canım.Çok dikkat et...

Evett yeni çıtırlar davet ettiğini gördüm:)
Çok sevindim
İnşallah canım inşallah artık en fazla kiloyu bizim takım vermeli:84::84::84:

Merhaba kardeş takımın çıtırları ..
Bir selam vereyim dedim.
Nasılsınız ?

Merhabalar:)
Hoşgeldin fıstık...
Ben de bari bizim takım uyuyunca size geleyim misafirliğe.
Davet edersen tabi

selam kızlar fırında kekim var çukiiilatalııı mis gibi bütün evi sardı kokusu yarın bayramya annemlere giderken götürcem elim boş gitmiyim dedim:)
yarın biraz kaçamak yapılır ee nede olsa bayram:)şimdiden sabırsızlanıyorum bu ödül gün için ehehe ne yesem acabasizler iyisiniz moreller yerinde sanırım seng ablası doğum yapmış sanırım Allah analı babalı büyütsün minişi:)başka başka hım sabah yürüyüşe çıktım daha doğrusu erkenden mağazalara filan bakmaya gittim hiç cesaretedipte görüpte girmediğim genelde ufak beden satan mağazalara girdim belki bana göre bişi yoktu çok fazla,ama yinede bunların içine biraz daha zayıflarsam girerim die kendi kendime telkin verip kendimi gaza getirdim ehehe öyle işte,koskoca birgün yine bitti ne mutlu bugün dietini bozmayıp aç karnına yatan ince zarif bayanlara:)artislerden yemesine içmesine dikkateden bir sertap erenere birde ajda pekkana hep hayran olmuşumdur. kadınlar hep fitt hep zayıf eee işin formülü yememekten geçiyor bu arada yabancılardan angelina jolienin de zayıflığını çok beğenirim gerçi kusarakmı ne zayıflamış yiyememe hastalığına kapıldı die basında çıktı haberler ama pek inanmadım ben.. neyse çenem düştü.. hadi iyi gecelerr görüşürüz

Teşekkür ederim canım:)

Kaplamaydı dişlerim ve zaten düşmüşlerdi,yapım aşamasındaydık.
Fakat dün gece üzerindeki porselen kaplamalar düştü
En azından bayramı atlatmak için her yerde dişçi aradım ama maalesef herkes cumadan girmiş tatile...

Boşu boşuna ağladım,üzüldüm. Yeni kendime geldim valla.
Aman dedim ne yapalım yani;tek derdim bu olsun, böyle kalacak değilim ya?
Bayramın 2. günü dişçim geliyor,hemen hallederiz dedi.

Ellerine sağlık canım. Kokusunu alır gibiyim valla:)
En sevdiğim yiyeceklerden biridir. Çikolatalı mı çikolata soslu mu canım?

Ellerine sağlık canım. Kokusunu alır gibiyim valla:)
En sevdiğim yiyeceklerden biridir. Çikolatalı mı çikolata soslu mu canım?

bende ön dişlerimi yaptırcam önce kesiyolar sonra gecıcı porselen takıolarmış sanırım senin geçici porselenler düştü doğru anlamışım dimi?

pudingli kek içine damla çikolatasıda koydum isteğe göre sosta eklenebilir üstüne

Evet canım şimdi oldu
Düşmemesi gerekiyordu, nasıl oldu anlamadım???

Pudingli kek... Mımmm...
İçine toz puding mi katıyorsun canım?

malzemeler

yarım su bardağı süt sıvı yağ

1 paket kabartma tozu ve vanilya

1 paket kakaolu puding

1 su bardağı toz şeker

2 yada 3 su bardağı un

ben biraz damla çikolatada ekledim malzemeleri karıştır kek kalıbına dök 18o derecede pişir sonra afiyetle ye:)

pudingi çilekli de koyabilirsin o zaman çilekli kek olur denedim ölede güsel oluyor ama kakaolu harika

Yumurtasız bir tarif...
İçi pişiyor mu canım yumurtasız:26:

alam diet gurubuna neler yazıyorum cızzz bana cızzz ben gittim iyi geceler:)

Aynen canım ya:)
Diyetteyiz ama aklımız fikrimiz yemekte

bitti çok sukur yeni oturdum pc basina geçmise goz attim geldim
ayy valla çok yoruldum çocuklar degilde isler alisveris beni yordu temizligi baya derinden yaptim iki gune sigdirdim hepsi bir arada çiksin dedim (iyide oldu)
yarin sabah erkendende Annemlere(kv) gidecegiz aksama anca geliriz gun içinde giremeyebilirim aksam gelirim ama

simdiden herkese hayirli bayramlar diliyorum(tum sevdiklerinizle beraber)
ALLAH im tekrarini nasip etsin(Amiiiiin)
yarin aksama gelmeye çalisirim

kaynatmışız bakıyorum prensesim evet taze kana ihtiyaç olduğunu düşündüm 11 kişilik bir takımız şu an umarım gelenler vazgeçip gitmez..

bende duşumu aldım epilasyon işlerimi hallettim ayak bakımımı yaptım tırnak bakımımı yaptım ve ojelerimi sürdüm.dudaklarım çatlaktı krem sürdüm şimdi yeni cicilerimi ayarlıyorum artık bayrama hazırım....sizler neler yaptınız bakalım

yarın bayram zaten pek kimseyi beklemiyorum ama ben yine de bayramınızı yarın sabah kutlamak istiyorum. canlarım...

aksamki menum
salata
manti
ayran
mantidan az yedim mecburen (çunki az yemek için fazla yapmadim)
esim çok sever mantiyi hele çocuklar bayilir onlardan bana pek fazla kalmadi (iyide oldu aslinda)
yediklerim= salata
çeyrek1:) porsiyon manti
2bardak ayran

birazdanda kahve yapicam kendime canim çekti
doymadim galiba

yarın bayram zaten pek kimseyi beklemiyorum ama ben yine de bayramınızı yarın sabah kutlamak istiyorum. canlarım...
saol canim
himmm bakalim bende gelirim belki esim namaz a gidince firsat bulursam
çunki esim gelene kadar hazir olmamiz lazim annemlere gidicez
aksama gelirim ama
degisem bisey olmazsa

Evetttttt...
Bayrama girmiş bulunmaktayız.

Küçüklerimin gözlerinden
Büyüklerimin ellerinde öperim.

Bol kilolar vermenizi ve forum kurallarına uymanızı rica ederim

Ve son olarak;

Minareden atlarım
Bayramınızı kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…