Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hanımlar 14 yeni kuralımız hazır tabi ki yeni fikirlere de açık.Önümüzdeki cuma gününden itibaren tüm takım üyeleri kurallar hakkında bir yorum yapana kadar her gün hatırlatılacak.Çünkğ bu tüm takımın haberdar olması kabul etmesi gereken bişey..kimse kalmadı yine ben kaçarım.

kızlaar yeni kuralları ayarlıyorum fikri olan varsa dikkate alabilirim.. geliyorum şimdi..

Bekliyorum canım, ben buradayım:)

Ya ben bir tane alıntı yaptım, bunlar nerden takıldı peşime anlamadım

iyi gunler arkadaslar bugun çok isim vardi sabahtan beri kosturdum çocuklarin bayramliklarini hallettim sarma sutlu derken yoruldumki az kaldi ama simdi dinleniyorum sonrada aksam yemegi ve biraz utu yapicam sizler neler yaptiniz bittimi hazirliklar

geçmis olsun canim

ksuruma bakmayın kızlar yaa bi önceki sayfaya bakmadım hiç nedense görmemişim yazılanları..
canim bende elimden geldigince yaziyorum

hos geldin canim aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

ALLAH anali babali buyutsun canim gozunuz aydin olsun

81 yassak iyi olur sanıyorum yoo ben sadece ileride dahada büyük sorunlar olmadan kurtulmak istiyorum şu kilolardan o kadar

tabi kilo çok olunca çok paylaşım yapılıyor

kizlar buarada aksama manti yapicam esim istedi
INSALLAH çok yemem malum yarinda bayram
abooowww sarmalar sutluler tatlilar ALLAH yardimcimiz olsun
bayrami +siz atlatalim:18::18::18::18::18:

biraz utu yapiyim kizlar arada gelirim
ayacip yoruldum bugun alisveris, yemekler, temizlik derken
utuyude yapiyimda bitsin artikk:95::95:

biliyorum canım elinden geldiğince yazdığını bayram öncesi normal zaten ama girenlerin motivasyonu etkilendiği için söylüyoruz bayramdan sonra herşey çok daha iyi olucak ve ben takımımdan ilk 3 e girmeyi bekliyorum artık ramazan sonrası bi fark atarız inş.
saol canım :)
81 yassak iyi olur sanıyorum yoo ben sadece ileride dahada büyük sorunlar olmadan kurtulmak istiyorum şu kilolardan o kadar
81 yazdım zaten canım benim..
tabi kilo çok olunca çok paylaşım yapılıyor
aynen öyle ama son zamanlarda aslında pek yoktu inş toparlanıcaz hepimiz.
kizlar buarada aksama manti yapicam esim istedi
INSALLAH çok yemem malum yarinda bayram
abooowww sarmalar sutluler tatlilar ALLAH yardimcimiz olsun
bayrami +siz atlatalim:18::18::18::18::18:

ayyy benim de canım günlerdir mantı çekiyo inş. canım +sız ama -li olsun :)

çıtırlar takıma birini daha davet ettim sanırım 11 kişi yeter..
taydin diskalifiye edilecek.(en azından şimdilik)
hayatbeklemez mezun olacak.
üye listesi şimdilik:
1.Amonra
2.gaydirigubbak
3.Begumd
4.3meleğimvar
5.stair
6.hande58
7.Ateşsizprenses
8.Lequim
9.Seng
10.maway
11.aysena2004

umarım başka sorunlar çıkmaz ve 9 eylül cuma günü de kendi düzenlediğim listede takım derecelereinde takımımızı 1. olarak yazmak nasip olur aminn

İyiyim ben de saol ..
Bir kaç gündür ipin ucunu kaçırmıştım bugün onu toplamış bulunmaktayım.

oo iyi bari toplamşsın ben bi kaç gündür iyi kötü idare ediyodum bugün dağıttım sabah kavaltı yapmadım , sadece sebze yemeği yedim bir kase öğlen de öyle sonra 1/4 fruttare bir fincan 5ibirarada çay
akşam da babam gözümün önünde yiyince dayanamadım bıraktım sebzeyi yumurta yedim hem de pastırmalı bi de o da yetmedi 1 bardak normal kola içtim :84::84::84::84::84::84:

nasıl olduğunu anlamadım valla ya yarın da bayram 2. gününden itibaren falan toparlıycam ben de :84::84::84:

kızlar benim bi kaç işim girebilirsem 1-2 saat sonra gelirim daha erkende olabilir..öptüüüüüüüüüm

O zaman ben sana pastırmanın zararlı olmadığını söyleyip içini rahatlatayım.
Ama o kola yok mu?
Ne kadar uzak durabilirsen o kadar iyi .

of çok kötü geçmiş olsun sanırım bayram sonunu bekliceksin neyse sağlık olsun:)dökülmesi çok ilginç nasıl düştüler köprümüydü yoksa?
dietle aranın iyi olması süper..bakalım bayramda da aynı istikrarla dieti sürdürebilcenmi :)
biraz utu yapiyim kizlar arada gelirim
ayacip yoruldum bugun alisveris, yemekler, temizlik derken
utuyude yapiyimda bitsin artikk:95::95:
benim ütü yarına kaldı:)

amin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…