- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.681
Gerçekten de geçmiş olsun
Ama ramazan dolayısıyla böyle olduğunua eminim. Galiba bu hafta bildirim yok,ondan sonraki hafta herşey fazlasıyla düzelecektir...
Hayatbeklemez canım seni gönülden kutluyorum. Geröekten de hayat beklemez
Merhabalar yeni çıtır adayımız. Hoşgeldin:)
Çok teşekkür ederim canım. Zaten kilo da veremedim bari paylaşımlarım iyi olsun da takımımı daha fazla zora sokmayayım.
Senin bu kedicik ne kadar yaramaz olmuş.
Yoksa onada mı diyet yaptırıyorsun?
Aç kalmış gibi baksana, şarjı kemirdiğine göre
:18: tırstım şimdi
evet evet iki elifte gelirdi begüm de aynı şekilde zaten begümün evinde bilgisayar yok galibaöyle bişey demişti
saol canım amin. eveet başladım :)
tamam hatırlatırım bi ara canım..merak ettim şimdi.
evet ya yıprandı çok annesine gitmek iyi gelecektir.Oraya gideceğini bilmiyordum gözden kaçtı herhalde..
amin canım saol..
denetim için teşekkürler şekerim.
kızlaar yeni kuralları ayarlıyorum fikri olan varsa dikkate alabilirim..geliyorum şimdi..
Bekliyorum canım, ben buradayım:)
Ya ben bir tane alıntı yaptım, bunlar nerden takıldı peşime anlamadım
iyi gunler arkadaslar bugun çok isim vardi sabahtan beri kosturdum çocuklarin bayramliklarini hallettim sarma sutlu derken yoruldumki az kaldi ama simdi dinleniyorum sonrada aksam yemegi ve biraz utu yapicam sizler neler yaptiniz bittimi hazirliklarKimse gelmiyo ki ya da geliyorlar kimse yazmamışsa çıkıyorlar lütfen arkadaşlar girip çıkmayın bir cümle de olsa yazın ki anlaşılsın geldiğiniz herkes bayram telaşında olduğundan gelemiyor... Sen yaz ben varım hayat beklemez de ara sıra geliyor bir de sağolsun maway 1 2 kez geldi 3meleğimvar da geldi 1 kere mi ne sen yaz birileri er geç görür cevaplar
geçmis olsun canimDün gece kızkardeşimdeydik eşimle.
Oturduk, sabaha karşıydı birden benim öndeki kaplama olan dişlerim elime döküldü resmen.
Sinirlerim bozuldu, deliler gibi ağlamaya başladım
Tam da bayram üzeri başıma gelenlere bakar mısınız???
Buna benzer bir rüya görüp eşime söylemiştim de gülmüştü.
Şimdi de diyor ki ''hayırdır erdin mi ne yaptın''
Sonuç olarak sabah 8'den beri yollardaydık, dişçi dişçi gezdik.
Herkes tatile girmiş
Ben ne yapacağım bayramda
canim bende elimden geldigince yaziyorumksuruma bakmayın kızlar yaa bi önceki sayfaya bakmadım hiç nedense görmemişim yazılanları..
hos geldin canim aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinSelam bende artık burdayım
merhaba . 14 yaşındayım ve 80-79 kiloyum boyum 1.70yaklaşık 1 yıl önce bu sitede vermeye başladıgımda 75tim 2-3 kilo verdikten sonrabıraktım sonra 2011 mart ayında tekrar başladım 78 olmuştum ve kalori sayarak , 71 e kadar indim daha sonra kaloricetveli sitesinde 2-3 günlük arıza sebebiyle bütün motivem düştü sınavlar v.s dedim ve hiç tartılmadım tahminen 75 olmuşumdur diyordum 1 hafta önce tartıldım ve 81 ! bir an ölmeyi düşündüm daha liseye yeni başlıycam ve çok hızlı kilo alan bir bünyem var ama hızlıda verebiliyorum , ve tekrar başladım 1 hafta oldu 81 den 79.5 lara düştüm ama oruç oldugumdan tam tartılamıyorum yani , 81 kilo olarak başlıyorum ve 30 nisan 2012'de Allahın izniyle 54 olmayı hedefliyorum günde 100 kalori vererek bunu sağlıyabilecegim inşallah hergün düzenli bildirim yapabilirim 2 hafta oldu başlayalı şuan 78.5'im
ALLAH anali babali buyutsun canim gozunuz aydin olsunbugün bi ablamın bebeği doğdu annem onun yanında dolayısıyla süpürme ve toz işi makineden çıkanları halletme işi bana kaldı onları yapıp geldim bi toz kaldı onu da canım isteyince yaparım artıkıngideyim 5i biyerdemi içeyim yine gelirim öptüm çıtırlar bu ara hande58 diye bir üyeyü davet ettim ama aynı anda başka biri daha etti buraya gelirse ilgilenirsiniz artık benden önce :):)
hoşgeldiiiiiiiiiinhedefin 54 olarak kaydediyorum başlangıç kilonu kaç yazsam karar veremedim ateşsizprensesim yardım eder misin bu konuda iilk başladığı kilo mu olsun yoksa 81 mi.. bu arada mursh a katılıyorum canım yaşın kçük ergenlik döneminde olduğun için çabuk alıp çabuk veriyorsun ama motivasyon olmazsa sende yemeyi durduramazsın bir de çevren de olumsuz etkileyenler varsa sonra psikolojin biraz zorlar ben kendimden biliyorum ..
Yok canım yaa
Sabah 8'de bir çıktık dışarı,gitmediğimiz dişçi,hastane,diş laboratuvarı kalmadı. Herkes tatile girmiş.Açık dişçiler var fakat onlarda haklı olarak birşey yapamayacaklarını,bu işin laboratuvarda yapılacağını ve onların da tatile çıktığını söylüyorlar.
Hele bir de bir yete gittik ki;aman Allah'ım kavga kıyamet anlatamam.Eşimle ben çıldırdık resmen orada bir kendini bilmeze.İsim vermekyasak,o yüzden şöyle diyim bir tıp merkezi...Ne yaptıklarını söylesem siz de çıldırırsınız
Tamamen müsait olayım da o zaman yazarım neler olduğunu, ama hatırlatın bana
Yok canım ben gelmemelerine değil,gelip te yazmadan çıkmalarına üzülüyorum. Görüyorum çünkü kimlerin geldiğini.
Unuttun mu çıtırcım bu bölümün edisi benim ve sürekli bu bölümdeyim,kaçmaz yani benden
Amonra'ya gelince o bu aralar hem hastalığıyla uğraşıyor, hem de yıprandı gerçekten moral olarak... Bir de yarın akşam İzmir'e annesine gideceklermiş,hazırlık falan işleri vardır kuzumun:)
Hoşgeldin şeker:)
Sen bu bölümde çok paylaşım yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam:)
Oy oy, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün,kaymak gibidir o şimdi yerim onu
Hande'ye hoşgeldin dedim bile rahat ol sen. Zaten artık sen yokken burada ben asayişi sağlıycam galiba, 24 saat açığım baksana
biliyorum canım elinden geldiğince yazdığını bayram öncesi normal zaten ama girenlerin motivasyonu etkilendiği için söylüyoruz bayramdan sonra herşey çok daha iyi olucak ve ben takımımdan ilk 3 e girmeyi bekliyorum artık ramazan sonrası bi fark atarız inş.iyi gunler arkadaslar bugun çok isim vardi sabahtan beri kosturdum çocuklarin bayramliklarini hallettim sarma sutlu derken yoruldumki az kaldi ama simdi dinleniyorum sonrada aksam yemegi ve biraz utu yapicam sizler neler yaptiniz bittimi hazirliklar
canim bende elimden geldigince yaziyorum
ALLAH anali babali buyutsun canim gozunuz aydin olsun
81 yazdım zaten canım benim..81 yassak iyi olur sanıyorum yoo ben sadece ileride dahada büyük sorunlar olmadan kurtulmak istiyorum şu kilolardan o kadar
aynen öyle ama son zamanlarda aslında pek yoktu inş toparlanıcaz hepimiz.tabi kilo çok olunca çok paylaşım yapılıyor
kizlar buarada aksama manti yapicam esim istedi
INSALLAH çok yemem malum yarinda bayram
abooowww sarmalar sutluler tatlilar ALLAH yardimcimiz olsun
bayrami +siz atlatalim:18::18::18::18::18:
biraz utu yapiyim kizlar arada gelirim
ayacip yoruldum bugun alisveris, yemekler, temizlik derken
utuyude yapiyimda bitsin artikk:95::95:
Merhaba kardeş takımın çıtırları ..
Bir selam vereyim dedim.
Nasılsınız ?
merhaba canım iyiyiz sizleri sormalıhoşgeldin..
İyiyim ben de saol ..
Bir kaç gündür ipin ucunu kaçırmıştım bugün onu toplamış bulunmaktayım.
oo iyi bari toplamşsın ben bi kaç gündür iyi kötü idare ediyodum bugün dağıttımsabah kavaltı yapmadım , sadece sebze yemeği yedim bir kase öğlen de öyle sonra 1/4 fruttare bir fincan 5ibirarada çay
akşam da babam gözümün önünde yiyince dayanamadım bıraktım sebzeyi yumurta yedim hem de pastırmalı bi de o da yetmedi 1 bardak normal kola içtim :84::84::84::84::84::84:
nasıl olduğunu anlamadım valla yayarın da bayram 2. gününden itibaren falan toparlıycam ben de :84::84::84:
of çok kötü geçmiş olsun sanırım bayram sonunu bekliceksin neyse sağlık olsun:)dökülmesi çok ilginç nasıl düştüler köprümüydü yoksa?Dün gece kızkardeşimdeydik eşimle.
Oturduk, sabaha karşıydı birden benim öndeki kaplama olan dişlerim elime döküldü resmen.
Sinirlerim bozuldu, deliler gibi ağlamaya başladım
Tam da bayram üzeri başıma gelenlere bakar mısınız???
Buna benzer bir rüya görüp eşime söylemiştim de gülmüştü.
Şimdi de diyor ki ''hayırdır erdin mi ne yaptın''
Sonuç olarak sabah 8'den beri yollardaydık, dişçi dişçi gezdik.
Herkes tatile girmiş
Ben ne yapacağım bayramda
dietle aranın iyi olması süper..bakalım bayramda da aynı istikrarla dieti sürdürebilcenmi :)ayhh bitti sanırım maşallah benim evim bitti anneminde çoğunu ben yaptım şimdi de kaynanama gidicem kadın pek bişey yapamıyo geleni gidenide çok bi de hasta yani anlayacağınız bugünde firarlardayım..bu arada diyetle aram süper..Hiç bir kaçamağım yok..kendinze iyi bakın çıtırlarım..
benim ütü yarına kaldı:)biraz utu yapiyim kizlar arada gelirim
ayacip yoruldum bugun alisveris, yemekler, temizlik derken
utuyude yapiyimda bitsin artikk:95::95:
çıtırlar takıma birini daha davet ettim sanırım 11 kişi yeter..
taydin diskalifiye edilecek.(en azından şimdilik)
hayatbeklemez mezun olacak.
üye listesi şimdilik:
1.Amonra
2.gaydirigubbak
3.Begumd
4.3meleğimvar
5.stair
6.hande58
7.Ateşsizprenses
8.Lequim
9.Seng
10.maway
11.aysena2004
umarım başka sorunlar çıkmaz ve 9 eylül cuma günü de kendi düzenlediğim listede takım derecelereinde takımımızı 1. olarak yazmak nasip olur aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?