Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uzun bir aradan sonra hepinize merhaba,

bu sefer hepiniz bana çok kızacaksınız biliyorum. bu hafta bildirim yapmayı bile unuttum. takıma hiçbir katkım olmadı bir haftadan fazla bir zamandır. ofisteki işler, ramazan, düğün telaşları bitirdi beni. pc başına geçmedim neredeyse. yemek içmek deseniz koptum gittimm. kimseyi bu şekilde etkilemeye hakkım yok biliyorum. bu nedenle izinli mi gösterilcem, kendi isteğimle mi ayrılcam, diskalifiye mi edilcem bilmiyorum. anladım ki bu telaşları bitirip, yerleşik düzene geçmeden zaman ayıramıycam takımcığıma.. fırsat buldukça gelip selam vermek istiyorum ama düzenli mesaj yazamıycam kızlar. bir dakikam bir dakikamı tutmuyor bu günlerde:2::2::2: bayram ertesi bu konuda bir karar verelim..

bayram demişken hepinizin bayramınızı kutluyorum.. sevdiklerinizle nice bayramlara ulaşmanız dileğiyle canlarım..

Tayinim şimdi sağlıklı karar veremeyiz şunu söylemeliyim diskalifiyenin kıyısından kurtardın haftaya cumaya kadar gelirsen ve bu konu konusursa kendi isteğiyle ayrıldı ya da izinli diyebiliriz bunu haftaya konuşabiliriz...

heeeey ben geldim yeni aya girince kotamda yenilendi.hemen hemen bayram da bitti...yakında takım tamamlanıcak ve büyük bi hızla etaba giriş yapıcak inş. geçmişe döneyim

selam kızlar cümleten hayırlı bayramlar :) yaa eskilerden kimse kalmadımı kimseyi göremedim elif pınar gülhan begüm nerelerdesiniz

selam canım hayırlı bayramlar sanada pınar ve gülhanı tanımıyorum ama elif( sanırım amonra bahsediyosun) ve begüm bizimle ama bayram dolayısıyla kimse yok

Slm kızlaaaaaarrrr ben geldim.ben yeniyim daha bugün katıldım..eskilerden birileri bana ne yapacagımız konusunda biraz bilgi verebilir miiii

Slm kızlaaaaaarrrr ben geldim.ben yeniyim daha bugün katıldım..eskilerden birileri bana ne yapacagımız konusunda biraz bilgi verebilir miiii

Ben kardeş takımdan yardımcı olayım sana.
Olabildikçe çok paylaşım yapıyorsun burada.
Yediklerini yazıyorsun.
Başka arkadaşların yedikleriylle ilgili yorumlar yapıyorsun.
Bazen bilgiler paylaşıyorsun derken güzel bir paylaşım ortamı oluyor.
Onun haricinde de cuma günleri saat 11.30a kadar kilonu bildirmen gerekiyor.
Şu an sessiz takımlar, bayramdan sonra hareketlenecektir.
1 hafta deneme süresi sonrasında da uygun görülürse takıma giriyorsun ve listede bulunuyorsun.

Cnım cok cok tskkr ederim :)) seni diğer sayfada da görüyorum sende bnm gibi asker bekliyorsun sanırım ve brz da fazlalık verme derdindesin :)) aynı ben :)))

kardeş takımdan gelen yardıma çooook teşekkürler kızlar ikinizide allah kavıştırsun öyleyse ben bi aralar sevdiğimi beklemiştim zor oluyo valla :) hala bişey yok aramızda ama olucak inş. neyse ben özele fazla girdim hoşgeldiniz kızlar 2nizde..

Cnım cok cok tskkr ederim :)) seni diğer sayfada da görüyorum sende bnm gibi asker bekliyorsun sanırım ve brz da fazlalık verme derdindesin :)) aynı ben :)))

Benimkisi pek kısa süreli beklemek değil ama ..
Hayatımız boyunca asker
Nerede yapıyor askerliğini ?

Zor valla çok zor ..
Geldi mi askerden şimdi hala orada mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…