Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimse gelmiyo ki ya da geliyorlar kimse yazmamışsa çıkıyorlar lütfen arkadaşlar girip çıkmayın bir cümle de olsa yazın ki anlaşılsın geldiğiniz herkes bayram telaşında olduğundan gelemiyor... Sen yaz ben varım hayat beklemez de ara sıra geliyor bir de sağolsun maway 1 2 kez geldi 3meleğimvar da geldi 1 kere mi ne sen yaz birileri er geç görür cevaplar

tünaydıııııııııııııııııııııın çıtırlarr

bugün kahvaltı yapmadın sebze yemeği yedim öğlende de aynen biraz önce 1/4 fruttare ananaslı yedim :) neyse ben kaçar

Aynen canım ya.. Hep kontrol ediyorum gelen giden var mı diye?
Ama her geldiğimde de yazıp gidiyorum.
Ve bu durum beni çok üzüyor
Kendi kendime konuşuyorum gibi oluyor özellikle de kimse bir alıntı bile yapmamışsa

Dün gece kızkardeşimdeydik eşimle.
Oturduk, sabaha karşıydı birden benim öndeki kaplama olan dişlerim elime döküldü resmen.
Sinirlerim bozuldu, deliler gibi ağlamaya başladım
Tam da bayram üzeri başıma gelenlere bakar mısınız???

Buna benzer bir rüya görüp eşime söylemiştim de gülmüştü.
Şimdi de diyor ki ''hayırdır erdin mi ne yaptın''
Sonuç olarak sabah 8'den beri yollardaydık, dişçi dişçi gezdik.
Herkes tatile girmiş

Ben ne yapacağım bayramda

geçmiş olsun canımm yaa özel yerler falan da mı kapalı
bazı özel hastanelerde acil diş bulunuyomuş diye duymuştum sanki biri demişti :s

haklısın canım ama vakit bulamıyorlardır bence yoksa sanmıyorum mutlaka gelirlerdi hele ki elif abla

hmm bekliyoruz canım :) o zaman hedefini şimdilik 55 kaydediyorum ..
bendeee çookk sıkıılldıımm ama nasıl sohbet edilebildiğini halen anlamadım galiba takıma alınmam gerekiyormuşş:))
bu hafta bizim takım çok sessiz ama 3 kişi ara ara giriyoruz canım sen gel yaz bişeyler biz girdikçe koyulaşır sohbet 5 eylülden itibaren takıma kural koyucam zaten :)

o karar defterine yazmıştı zaten ben de özel mesajla davet ettim katılmak isteyenler bölümüne de yazmış galiba ama bilemiyceem bizim takımda şu an çook zaman geçmiş olacağı için de ilk bildirimde girecek lsteye tabi paylaşımı iyi olursa :)

Selam bende artık burdayım

merhaba . 14 yaşındayım ve 80-79 kiloyum boyum 1.70 yaklaşık 1 yıl önce bu sitede vermeye başladıgımda 75tim 2-3 kilo verdikten sonrabıraktım sonra 2011 mart ayında tekrar başladım 78 olmuştum ve kalori sayarak , 71 e kadar indim daha sonra kaloricetveli sitesinde 2-3 günlük arıza sebebiyle bütün motivem düştü sınavlar v.s dedim ve hiç tartılmadım tahminen 75 olmuşumdur diyordum 1 hafta önce tartıldım ve 81 ! bir an ölmeyi düşündüm daha liseye yeni başlıycam ve çok hızlı kilo alan bir bünyem var ama hızlıda verebiliyorum , ve tekrar başladım 1 hafta oldu 81 den 79.5 lara düştüm ama oruç oldugumdan tam tartılamıyorum yani , 81 kilo olarak başlıyorum ve 30 nisan 2012'de Allahın izniyle 54 olmayı hedefliyorum günde 100 kalori vererek bunu sağlıyabilecegim inşallah hergün düzenli bildirim yapabilirim 2 hafta oldu başlayalı şuan 78.5'im

bugün bi ablamın bebeği doğdu annem onun yanında dolayısıyla süpürme ve toz işi makineden çıkanları halletme işi bana kaldı onları yapıp geldim bi toz kaldı onu da canım isteyince yaparım artıkın gideyim 5i biyerdemi içeyim yine gelirim öptüm çıtırlar bu ara hande58 diye bir üyeyü davet ettim ama aynı anda başka biri daha etti buraya gelirse ilgilenirsiniz artık benden önce :):)

hoşgeldiiiiiiiiiin hedefin 54 olarak kaydediyorum başlangıç kilonu kaç yazsam karar veremedim ateşsizprensesim yardım eder misin bu konuda iilk başladığı kilo mu olsun yoksa 81 mi.. bu arada mursh a katılıyorum canım yaşın kçük ergenlik döneminde olduğun için çabuk alıp çabuk veriyorsun ama motivasyon olmazsa sende yemeyi durduramazsın bir de çevren de olumsuz etkileyenler varsa sonra psikolojin biraz zorlar ben kendimden biliyorum ..

merhabalar kardeş takım
iade-i ziyarete geldim seng'cim..
nasılsınız ne var ne yok?
merhaba canım valla bizim takım boş bu aralar ben de geliyorum bazen de malum bayram temizliği annemin evinide ben yardım ediyorum.bi ara ben de size ziyarete glirim artık..
Merhabalar...
Ben geldim baktım kimse yok.

Geçmişe döneyim biraz bakalım neler oluş ben yokken:)
pek bişey olmadı valla doğal olarak :)
aaaa allah kavuştursun canım ..
ooh oh oh maşallah süper canım..ellerine sağlık

aman haa dikkat et o tehlikeli şeylere..

Kimse yok muuuuu? :84::84::84::84::84::84:

Patlıycam sıkıntıdan
bendee yaa
inş bizde mezun oluruz yüzümüzün akıyla:)bende menüleri fazla yazamıyorum
amin canımm
hoşgeeeldin ..bunları yazarak sohbete başlamış oluyorsun zaten canımcım istediğini yaz buraya
Bu arkadaşın bayan mı canım?
Yalnız kalmak istediğine göre çok can alıcı sorunları olmuş olabilir.Çünkü insan ne olursa olsun yalnız kalmak istemez bence

ececim katılıyorum prensese

amaaaaa bana teşekkür yok muu :84: valla kaptan elinden geleni yapıyo takımı bu hafta da canlı tutmak için 2 yeni üye aldı bile :)
tünaydınn canım bundan sonra kahvaltısız güne cıss döferim bakkk iyi barim sebze yemeği yemişin
biz de kendi kendimize konuşuyoz bazen alışırsııııın ama bak böyle böyle sohbet açılıyo..
haklısın canım ama vakit bulamıyorlardır bence yoksa sanmıyorum mutlaka gelirlerdi hele ki elif abla
katılıyorum begüm de elifte mutlaka gelirdi..(hem büyük elif hem küçük elif)
hoşgeldin cicim bol ve sağlıklı zayıflamalr
katılıyorum ergenlik döneminin büyük etkisi oluyo..

aa ne güzell allah analı babalı büyütsün inş.oo kızımız da başladı sonunda işlere :)

geçmiş olsun canımm yaa özel yerler falan da mı kapalı
bazı özel hastanelerde acil diş bulunuyomuş diye duymuştum sanki biri demişti :s

Yok canım yaa

Sabah 8'de bir çıktık dışarı,gitmediğimiz dişçi,hastane,diş laboratuvarı kalmadı. Herkes tatile girmiş.Açık dişçiler var fakat onlarda haklı olarak birşey yapamayacaklarını,bu işin laboratuvarda yapılacağını ve onların da tatile çıktığını söylüyorlar.
Hele bir de bir yete gittik ki;aman Allah'ım kavga kıyamet anlatamam.Eşimle ben çıldırdık resmen orada bir kendini bilmeze.İsim vermekyasak,o yüzden şöyle diyim bir tıp merkezi...Ne yaptıklarını söylesem siz de çıldırırsınız
Tamamen müsait olayım da o zaman yazarım neler olduğunu, ama hatırlatın bana

Yok canım ben gelmemelerine değil,gelip te yazmadan çıkmalarına üzülüyorum. Görüyorum çünkü kimlerin geldiğini.
Unuttun mu çıtırcım bu bölümün edisi benim ve sürekli bu bölümdeyim,kaçmaz yani benden
Amonra'ya gelince o bu aralar hem hastalığıyla uğraşıyor, hem de yıprandı gerçekten moral olarak... Bir de yarın akşam İzmir'e annesine gideceklermiş,hazırlık falan işleri vardır kuzumun:)

Hoşgeldin şeker:)
Sen bu bölümde çok paylaşım yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam:)

Oy oy, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün,kaymak gibidir o şimdi yerim onu
Hande'ye hoşgeldin dedim bile rahat ol sen. Zaten artık sen yokken burada ben asayişi sağlıycam galiba, 24 saat açığım baksana

ayhh bitti sanırım maşallah benim evim bitti anneminde çoğunu ben yaptım şimdi de kaynanama gidicem kadın pek bişey yapamıyo geleni gidenide çok bi de hasta yani anlayacağınız bugünde firarlardayım..bu arada diyetle aram süper..Hiç bir kaçamağım yok..kendinze iyi bakın çıtırlarım..

Teşekkür etmemişmiyim sana bak bakalım cadı
Ben seni unutur muyum hiç

:18: tırstım şimdi
evet evet iki elifte gelirdi begüm de aynı şekilde zaten begümün evinde bilgisayar yok galiba öyle bişey demişti
saol canım amin. eveet başladım :)

tamam hatırlatırım bi ara canım..merak ettim şimdi.
evet ya yıprandı çok annesine gitmek iyi gelecektir.Oraya gideceğini bilmiyordum gözden kaçtı herhalde..
amin canım saol..
denetim için teşekkürler şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…