- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.761
Benimkisi pek kısa süreli beklemek değil ama ..
Hayatımız boyunca asker
Nerede yapıyor askerliğini ?
Cnım KIRKLARELİNDE askerim.. seninkinin ünvanı ne peki cnım ve nerde?
Uzaklardaa
Taaa İran sınırında ..
Astsubay.
Bir an önce kavuşursunuz umarım.
Kısa dönem mi uzun dönem mi?
Offf..kötüüüü...
Uzaklardaa
Taaa İran sınırında ..
Astsubay.
Bir an önce kavuşursunuz umarım.
Kısa dönem mi uzun dönem mi?((( Allah kavustursun cnım ne diyim.kısa dönem cnım ama gel bi de bana sor uzuuuunnn geliyo hemde coookkk... buarada bizi atacaklar diyet sayfasında askerlik muhabbeti yapıyoruz :)))
Offf..kötüüüü...((( Allah kavustursun cnım ne diyim.kısa dönem cnım ama gel bi de bana sor uzuuuunnn geliyo hemde coookkk... buarada bizi atacaklar diyet sayfasında askerlik muhabbeti yapıyoruz :)))
Cidden kardeş takımın sayfasını gasp etmiş gibi hissettim ben de ..
Bak bakalım daha burada ne sohbetler döner, saolsun arkadaşlar az destek olmuyorlar her konuda.
Yine de biz çok yer kaplamayalım
sen yediklerini içtiklerini, hedef kilonu, boyunu ..
Kaç yaşındasın, neredesin kısaca kendini anlat istersen .
Cidden kardeş takımın sayfasını gasp etmiş gibi hissettim ben de ..
Bak bakalım daha burada ne sohbetler döner, saolsun arkadaşlar az destek olmuyorlar her konuda.
Yine de biz çok yer kaplamayalım
sen yediklerini içtiklerini, hedef kilonu, boyunu ..
Kaç yaşındasın, neredesin kısaca kendini anlat istersen .
Cnım 21 yasındayım,üniversitede okuyorum 4.sınıfa gectim..seneye öğretmenim kısmetse :)) ya valla ne yeiğimi içtiğimi yazarsam oooo cok olur ama bugünden itibaren biraz dikkat etmeye basladım cabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim yarım yumurta 3 tanede zeytin biraz domates yedim..amacım cok kilo vermek değil boyum 164 kilom 56. 52 olsam yeter bana.. 1 ayda veririm sanırım :S
Cnım 21 yasındayım,üniversitede okuyorum 4.sınıfa gectim..seneye öğretmenim kısmetse :)) ya valla ne yeiğimi içtiğimi yazarsam oooo cok olur ama bugünden itibaren biraz dikkat etmeye basladım cabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim yarım yumurta 3 tanede zeytin biraz domates yedim..amacım cok kilo vermek değil boyum 164 kilom 56. 52 olsam yeter bana.. 1 ayda veririm sanırım :S
Çabuk mezun olacaksın yani ..
Branşın nedir ?
Çabuk mezun olacaksın yani ..
Branşın nedir ?
rehberlik ve psikolojik danısmanlık cnım..peki sen
hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsinSlm kızlaaaaaarrrr ben geldim.ben yeniyim daha bugün katıldım..eskilerden birileri bana ne yapacagımız konusunda biraz bilgi verebilir miiii
bende seneye asker yolu beklicem kismetse simdiden ozluyorum esimi yaw napicam benkardeş takımdan gelen yardıma çooook teşekkürler kızlar ikinizide allah kavıştırsun öyleyse ben bi aralar sevdiğimi beklemiştim zor oluyo valla :) hala bişey yok aramızda ama olucak inş. neyse ben özele fazla girdim hoşgeldiniz kızlar 2nizde..
Hos buldum saol canim iyiler çok sukur oglanlar odalarinda resim yapiyor kizda oyuncaklariyla oynuyormervecim hedef kilonu 52 yazıyorum
kız 3meleğimvar hoşgeldin ne yapıyo melekler :)
Hos buldum saol canim iyiler çok sukur oglanlar odalarinda resim yapiyor kizda oyuncaklariyla oynuyor
bende hiç iyi degilim bayramda herseyden azar azar yedim ama fazla karistirdim heralde midem çok kotu 2gundurki insallah +ya çikmam
dikkat edin derken ben +lanmayayim sakin
ayyyTeşekkür etmemişmiyim sana bak bakalım cadı
Ben seni unutur muyum hiç
eveet başladım :)
inş. canım..çıtırlar takıma birini daha davet ettim sanırım 11 kişi yeter..
taydin diskalifiye edilecek.(en azından şimdilik)
hayatbeklemez mezun olacak.
üye listesi şimdilik:
1.Amonra
2.gaydirigubbak
3.Begumd
4.3meleğimvar
5.stair
6.hande58
7.Ateşsizprenses
8.Lequim
9.Seng
10.maway
11.aysena2004
umarım başka sorunlar çıkmaz ve 9 eylül cuma günü de kendi düzenlediğim listede takım derecelereinde takımımızı 1. olarak yazmak nasip olur aminn
bence de ..Evett yeni çıtırlar davet ettiğini gördüm:)
Çok sevindim
İnşallah canım inşallah artık en fazla kiloyu bizim takım vermeli:84::84::84:
bakımlı hatunum benimkaynatmışız bakıyorumprensesim evet taze kana ihtiyaç olduğunu düşündüm 11 kişilik bir takımız şu an umarım gelenler vazgeçip gitmez..
bende duşumu aldım epilasyon işlerimi hallettim ayak bakımımı yaptım tırnak bakımımı yaptım ve ojelerimi sürdüm.dudaklarım çatlaktı krem sürdüm şimdi yeni cicilerimi ayarlıyorum artık bayrama hazırım....sizler neler yaptınız bakalım
seninde kutlu olsun canımEvetttttt...
Bayrama girmiş bulunmaktayız.
Küçüklerimin gözlerinden
Büyüklerimin ellerinde öperim.
Bol kilolar vermenizi ve forum kurallarına uymanızı rica ederim
Ve son olarak;
Minareden atlarım
Bayramınızı kutlarım
ayy canım benimmBir garip geçiriyorum bayramı
Annemler yok ya, alışmışım ilk anneme, babama gitmeye
Aradım ama işte burada olmaları daha farklı tabi.
Sabahın çok erken bir saatinde kızkardeşimin eşi aradı;
''Abla zafer bayramın kutlu olsun'' dedi, kapattık.
Allah Allah dedim, çocuk ramazan bayramın unuttu herhalde:)
Aradan 15-290 dakika geçti baktım yine arıyor, birşey söyleyecek unuttu galiba dedim.
Neyse açtım ''abla ramazan bayramın kutlu olsun'' dedi bu kez de.
Zaten uyku sersemiydim, gülme geldi bana yarıldım resmen
ayy valla içi yanıyo insanın benzer durumlar daBen de şimdi hazırlandım.
Birazdan çıkıcam, kardeşimle buluşup önce dayıma ziyarete sonra dedemin mezarına gideceğiz...
Kızkardeşimin eşi bayramda çalışıyor ne yazık ki, çocuk yalnız, o yüzden beraber plan yaptık.
Dün aradı ''abla biryerlere giderseniz beni de götürür müsünüz yük olmazsam'' dedi.
Canım ya, içim yandı, götürmez miyim kardeşimi
ehehheehe :)Annemler erkek kardeşimin ev sahibine çıkmışlar bayram kutlaması için.
Kardeşim çekingendir çünkü, daha iyi tanısınlar diye onu da götürmek istemişler.
Çocuk yok sonra gideriz deyip duruyormuş.
Neden dersiniz
Ev sahibi birgün börek yapmış, çocuğa da getirmiş bir tabak sağolsun.
O da ertesi gün tabağı ev sahibine geri götürürken düşürüp kırmış.
O yüzden köşe bucak kaçıyormuş kadından
ay valla ben paylaşımı toparlıycam diye diye dağıttım sürekli ya gidecek biyer çıkıyo ya gelecek birileriSıkılmak yok
Sıkılmak yok
Yazmaya devam:)
Kardeş takımın güzelleri bayramınız kutlu olsun.
Sevdiklerinizle beraber, kaçamaksız bir bayram dileğiyle ..
masallah ya sen süper spor yapmıssın..yediklerin erimiş gitmiş... azmini tebrik ediorrruummm :)Dün
[1] Madlen çikolata 4 ADET 60
[2] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90
[3] Armut 1 ADET 70
[4] Elma 2 ADET 120
[5] Lokum-sade 1 ADET 15
[6] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 40 dak -257.808
[7] Yüzme (Yavaş Kulaç) 30 dak -301.824
[8] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 paket 84
[9] Yoğurt (tam yağlı) 40 GRAM 27.2
[10] Beyaz Peynir 27 GRAM 67.5
[11] Ülker Grissini Kepekli 1 adet 31
[12] Menemen 0.4 PORSİYON 71.6
Toplam : 76.668 kal.
heeeey ben geldim yeni aya girince kotamda yenilendi.hemen hemen bayram da bitti...yakında takım tamamlanıcak ve büyük bi hızla etaba giriş yapıcak inş. geçmişe döneyim
heeeey beğen butonuna ne oldu çok alışmıştım o butona büyük eksiklik hissediyorum
selam kızlar cümleten hayırlı bayramlar :) yaa eskilerden kimse kalmadımı kimseyi göremedim elif pınar gülhan begüm nerelerdesiniz
Slm kızlaaaaaarrrr ben geldim.ben yeniyim daha bugün katıldım..eskilerden birileri bana ne yapacagımız konusunda biraz bilgi verebilir miiii
ben bu akşam pcye bi daha geçemem muhtemelen ama telefondan girerim ara ara ...son olarak
verdiği araya yoğun çalışmalarına rağmen bu hafta 40 paylaşımla en çok paylaşımda bulunan ateşsizprenses adlı arkadaşımızı hem tebrik ediyor hem de kendisine teşekkür ediyorum.
hastane işleri dolayısıyla yine amonra 2. oldu.32 paylaşımda bulunmuş.
taydine teessüflerimi bildiriyorum geçen hafta cuma günü saat 11:00dan sonra 0 paylaşım yapmış.Halbuki son girdiği gün dün gece yanlış hatırlamıyorsam.
ayrıca sevgili yardımcım gaydirigubbak 89 paylaşımla ilk sırada olmalı ancak yönetimde olduğumuz için onu ve beni derecelendirmeye dahil etmedim.Bu bana paylaşımı artırma konusunda yardımcı olduğunu gösteriyor.Teşekkür ederim fıstığım...öpüldünüz..
kadir geceniz mübarek olsun.
ececim bugün çok iyi iş çıkardınız sen ve elif
afferim benim yavru kuzularıma
uğrayamadım kusura bakma canım
oruç tuttu da beni bugün fazlasıyla
çıtırlar takıma birini daha davet ettim sanırım 11 kişi yeter..
taydin diskalifiye edilecek.(en azından şimdilik)
hayatbeklemez mezun olacak.
üye listesi şimdilik:
1.Amonra
2.gaydirigubbak
3.Begumd
4.3meleğimvar
5.stair
6.hande58
7.Ateşsizprenses
8.Lequim
9.Seng
10.maway
11.aysena2004
umarım başka sorunlar çıkmaz ve 9 eylül cuma günü de kendi düzenlediğim listede takım derecelereinde takımımızı 1. olarak yazmak nasip olur aminn
Sıkılmak yok
Sıkılmak yok
Yazmaya devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?